182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #13901 miért lett MS-nek előnye?
talán mert Sato mögött (1. kiállás), majd a nem túl előzékeny Minardik (második kiállás) miatt időt vesztett Kimi...
a Michelin és a BS között pedig annyi a különbség, mint a McLaren és a Ferrari között...
(három élpilóta kapott defektet a megbízhatatlan gumik miatt)
Kimi harmadik gumiszettje annyira rossz volt, hogy nem tudta 1.20 alatt hajtani a kocsit, és csak a hideg BS-ok ellen volt esélye...
Ha más sitokat is olvasnál, akkor látnád, hogy M.D. a Michelin igazgatója is beismerte, hogy miattuk került Kimi hátrányba...
tehát szerencse: 2-1 a Ferrarinak...
(sőt, az SC Rubensnek is kedvezhetett volna...) -
Gabor_(HSF) #13900 Látod megint nem igaz amit írsz.....Kimi-nek volt szerencséje,nem SUMI-nak mikor is az SC bejött és oda lett a +1 kiállásnyi előnye..csak ez miatt tünt ugy mintha lenne esélye a Mercinek..az hogy 1-2 körig tudott gyorsabb lenni,az csak a könnyebb autó más adotságokkal rendelkező gumi,de 1 pillanatig sem volt lehetősége ,még az árnyéka sem,hogy elé kerülhessen -
Most Bruni fejezte be a futamot, mától nemzeti hős!!! Nem az utolsó lett, csak egyszerűen célba ért. Országa minden dicsősége az övé. -
G_ArchAngel #13898 Igazából a szerencse megint a Ferrari mellé állt: Kimit feltartották mindkét boxkiállásánál, majd Fortuna ezt visszaadta a SC-nál, de a Michelin a Ferrarinak "dolgozott", így Kimi nem tudta megelőzni MS-t, pedig az SC mögötti körözgetésben lehült Bridgestonos Ferrarinak esélye sem lett volna...
Egy pillanat alatt utolérte MS-t, majd a célegyenesben egy hajszálon függött a Ferrari első helye...
Aztán a BS bemelegedett, Michelin beszart és maradt minden a régiben... -
badoer #13897 ja es sose akkarok senkit se meggyozni csak a velemenyemet mondom el. -
badoer #13896 13964 hozaszolas.en mindig meg vedem sumit orulok a gyozelmeinek de igy nem jo -
Gabor_(HSF) #13895 Valakinek védeni is kell SUMI-t,ha már mindenki fejét venné és hogy felkapom a "vizet"? naná...és az meg ha ti itt megutáltok attól még az F1 nem fog változni és ez nekem még mindig szinpatukusabb, mintsem SUMI kiiktatására szavazzak -
Ez igaz,de nézni kell az okokat,hogy miért van,és akkor könyebb,és,mennyivel nemesebb dolog aztmondani:
Srácok,Shumi a király,Örülöm minden győzelmének,de sajnos nekem is már televan a hócipőm,,unalmassá teszi a futamokat.
-
Úgynézem vagyunk egypáran itt,ha esetleg valami gondod van megbeszélhetjük.
Kicsit nemártana moderálni magad,mert ahogy elnézem,talán te vagy az egyetlen itt, aki mindig felkapja a vizet,ha valaki esetleg Shumachert bírálni meri.Jó,igaz,néha nem ideillő módban,de ezen nemkellene egyből pattani.
Kérek mindenkit,hogy viszonylag kultúrált keretek között legyenszíves a németet bírálni!
Köszike!
És akkor nemlesznek ilyen nézeteltérések.
Neked meg miért jó,ha mindenki utál? -
Gabor_(HSF) #13892 majd ha egyszer teis megéred,rájösz,hogy az ember nem mindig képes elviselni a sok baromságot -
ShaiHulud #13891 gratula, buszke lehetsz magadra felnott letedre...
-
G_ArchAngel #13890 aha, szerintem kérdezd meg a kutyádat... -
Gabor_(HSF) #13889 Teis bekaphatod!! van még valaki???? -
Gabor_(HSF) #13888 ELLL...mert éppen a tied van alattam -
Gabor_(HSF) #13887 De majdnem olyan.. külömben se szólj be megen kispöcs,mert unlak már -
Kicsit visszábbvehetnéd a stílust... Nem rád mondta... -
Mármint amikor ilyen "titkolózás" megy, az ált. igaz szokott lenni. :) -
"Mika Hakkinen ponders F1 return
According to former boss Ron Dennis
Could Hakkinen really return to Formula 1?
Former world champion Mika Hakkinen is planning a return to Formula One, according to McLaren team boss Ron Dennis.
"We had a long conversation," Dennis told the BBC. "Mika sought my opinion. I gave it as a friend and he went back to Finland to consider the position."
Hakkinen, who won the championship in 1998 and 1999, retired from F1 at the end of the 2001 season.
He has been linked with Williams, but team boss Frank Williams refused to say if he had held talks with the Finn, who will be 36 in September.
"I think Mika may have talked to quite a few people, not necessarily us," said Williams.
Williams have two places to fill next season, with Mark Webber and Giancarlo Fisichella widely considered to be the front-runners for the seats to replace Ralf Schumacher, who is off to Toyota, and Juan Pablo Montoya who is joining McLaren."

www.f1live.com

Akkor jövőre úgy néz ki, hogy Hakkinen-Webber kettős a Williamsnél. -
A versenyzők nyilatkozatai a futam után -
badoer #13882 én inkabb a toyotaba vagy a jaguárba nézném meg -
dashed_ #13881 lol.. agyadat elhagytad?? -
ShaiHulud #13880 
-
kiestek:
48. Giorgio Pantano ITA Jordan-Ford B kicsúszás
39. Jarno Trulli ITA Renault M baleset
29. Baumgartner Zsolt HUN Minardi-Ford B műszaki
17. Olivier Panis FRA Toyota M műszaki
-
1. Michael Schumacher GER Ferrari B 1ó24:42.700 60
2. Kimi Raikkönen FIN McLaren-Mercedes M + 2.130 60
3. Rubens Barrichello BRA Ferrari B + 3.114 60
4. Jenson Button GBR BAR-Honda M + 10.683 60
5. Juan-Pablo Montoya COL BMW.WilliamsF1 M + 12.173 60
6. Giancarlo Fisichella ITA Sauber-Petronas B + 12.888 60
7. David Coulthard GBR McLaren-Mercedes M + 19.668 60
8. Mark Webber AUS Jaguar-Cosworth M + 23.701 60
9. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas B + 24.023 60
10. Fernando Alonso SPA Renault M + 24.835 60
11. Takuma Sato JAP BAR-Honda M + 33.736 60
12. Marc Gené SPA BMW.WilliamsF1 M + 34.303 60
13. Cristiano da Matta BRA Toyota M + 1 kör 59
14. Christian Klien AUT Jaguar-Cosworth M + 1 kör 59
15. Nick Heidfeld GER Jordan-Ford B + 1 kör 59
16. Gianmaria Bruni ITA Minardi-Ford B + 4 kör 56
-
Gabor_(HSF) #13877 ROHADJ MEG TE!!!!!LAMIKA
-
badoer #13876 sumit lehett szeretni utalni gyulolni.de nem lehett a képességeit nem elismerni.az eddig eredményei magukert beszelnek.persze ahoz jo kocsi is kell.de emlékez vissza 1996 os szezonra.ott a rossz ferrarival milyen eredmenyeket ert el -
dashed_ #13875 hidd el enis.. + megneznem sumit pl a merciben.. vagy egy renaultban.. -
dashed_ #13874 kozebe mar rajottem hogy hulyeseget irtam.. :P
nem kene tobb sort mama innom ugyerzem :} -
hát sumi boxkiállásai után lehetett volna ... -
badoer #13872 megnézném én a tobbi jo versenyzot a ferrariba -
ron dennis a mercinél van :) -
Ahogy megmontam,előzés nélkül simán nyert,nemvolt itt verseny,ez így volt kitaktikázva.Esélye sem volt a finnek megelőzni. -
dashed_ #13869 es erre csak a sumaker kepes szerinted ugye?..van meg ott par nagyon jo versenyzo a mezonyben csak nincs alattuk egy ferrari + nincs ott ron denis stbb... -
Lassan már 2 éve egy kurva előzést nem láttam Sumákertől!
Izgalmas mondhatom... -
zsoltika is gyakran beér :D -
De sajna már az első hely elkelt:( -
meg az anyja se csuklana annyit :) -
badoer #13864 6vb cim 80 futam gyozelem.igazad van.cskhogy azt az autot be kell jutatni a celba.ezt valahogy mindid elfelejtitek -
biztosra mennek, így nem kockáztatnak meg egy előzéses balesetet -
ShaiHulud #13862 schumacher meg elmehtne ideggyogyasznak