182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#15264 elkuldve : ) -
#15263 oksa elkuldom : ) -
#15262 elküldenéd a címet??? :))) (lehet privi) -
#15261 Jah akkor inkabb a tékás verzio a kenyelmesebb -
#15260 384-es netem van csak :( inkább kiveszem tékából majd -
#15259 Jah 9 giga,de mondom megéri,mondjuk egy ADSL 512-essel lejon olyan 36 ora alatt,mondjuk en elegge tisztelem SENNA-t, tehat nekem mindenkeppen megérte,tényleg nagyon jo.
van benne olyan extra hogy Belso kameras nezeten megmutatnak Estoril nevu palyan Sennával egy kort a Williams Renaultval,hat annak mar eleve olyan hangja van annak az autonak hogy csak az mar egy Isten foleg rakotve egy jo nagy eroseggu hangfalra aa nagyon allat,de a tobbi resze is a DVDnek nagyon jo,meg lehet benne ismerni Sennát,meg hogy mitol lett ilyen sikeres meg meg sok mindent... -
#15258 9 giga? annyira nem érdekel hogy leszedjem akkor -
#15257 DVD-R (duplaDVD) -
#15256 szal "biztonsági másolat" DVD-R vagy DIVX/XVID? -
#15255 Nem nyertem,hanem meg akartam venni, de aztan raakadtam warezon es leszedtem tegnap -
#15254 nyerted? fénymásolat? -
#15253 Megnéztem ezt az Aryton Senna DVD-t amit lobogtatnak itt minden Forma 1 előtt az RTL KLUBban,ajanlom mindenki figyelmébe,nagyon jó! -
#15252 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15251 ehehe :D -
#15250 Dennis meztelen újságírót futtat
ez lol -
#15249 Nem a roncsok okozták a Michelin defektjeit -
#15248 A Minardi jövőre a Jaguarral azonos motorokat kap -
#15247 too much 19 too much!!! -
#15246 ja egyébként jo kis futam volt ez, Sumi nem tudott előzni a BOXban, mint ahogy eddig tette, meg is érdemelte :DDD -
#15245 Azt mondják a forma 1 a verseny autozás királya... de mikor megláttam hogy a törmeléket egy 30cm széles partfissal takaritják kitört belőlem a röhögés.... Igaza volt az egyik komentátornak hogy miért nem gépeket használnak mint USA-ban (NASCAR, Indycar) vagy legalább egy szélesebb partfist :D -
#15244 "A csapatnál mindenki nagyon ideges volt, mert hullottak rólam az alkatrészdarabkák, ezért megkértek rá, hogy álljak meg, amint lehet. Csakhogy nem akartam visszasétálni onnan: erdős rész, szőrös pályabírók, meg a jó ég tudja, mi van még ott..."
Poénos ez a Kocka.
Williams elleni kűzdelemre kíváncsi leszek a konstruktőröknél. 5 pont a különbség, az szinte semmi. -
#15243 Coulthardot Spában arra kérte a McLaren: álljon meg! -
#15242 Richards: jövőre Coulthard - Sato a felállás -
#15241 -
#15240 A nap mondása:
- Szia Zsolti!
- Apád mennyiért számította be a HÉV-et?
-
#15239 én a franciát törölném + 1-2 pályát köteleznék a modernizálásra pl angol (nekünk tuti nincs rá pénz), az új helyszinekkel nincs baj itt legalább a fiatal pilótáknak nincs ismeret beli hátránya. -
#15238 "És máris csak 15 lenne ..."=14 -
#15237 "1. Március 6. Ausztrália, Melbourne
2. Március 20. Malajzia, Sepang
3. Április 3. Bahrein
4. Április 17. San Marino, Imola
5. Április 24. Nürburgring
6. Május 8. Spanyolország, Barcelona
7. Május 22. Monaco
8. Június 5. Kanada, Montreal
9. Június 12. USA, Indianapolis
10. Június 26. Franciaország, Magny-Cours
11. Július 3. Nagy-Britannia, Silverstone
12. Július 17. Németország, Hockenheim
13. Július 31. Törökország, Istambul
14. Augusztus 21. Magyarország, Hungaroring
15. Szeptember 4. Belgium, Spa-Francorchamps
16. Szeptember 11. Olaszország, Monza
17. Szeptember 25. Kína, Sanghaj
18. Október 9. Japán, Suzuka
19. Október 23. Brazília, Interlagos"
Nem normálisak.
Török nagydíj? Érdekes lesz.
Én mondjuk tényleg kivenném Silverstone-t, akár milyen régi pálya is az. Korábban is volt, hogy nem volt, nem is sírtak miatta.
De repülhetne Hockenheim, Barcelona, Bahrein, sőt a Hungaroring is. És máris csak 15 lenne. +, megvárnám a Kínai Nagydíj "végérvényesítését", mert abba még a politika beleszólhat. -
#15236 Inkább baj az, hogy puhák voltak azok a gumik... mármint keverék szempontjából és hamarabb elszálltak mint várták... De ez köszönhető volt a kosszal teli pályának is... -
#15235 ha ez lett volna az első eset akkor nem lenne gáz, de az amcsiknál is a michelin-ek szálltak el + a bridgestone-osok ugyanannyi törmeléket szedtek valszeg fel. -
#15234 A Michelin megkezdte a defektek kivizsgálást
sztem egyszerűen csak összeszedtek vmit a pályáról. pont mák hogy nem bridgestone-osok voltak. ennyi nem? -
#15233 ja, a gumi-kat elbaszták -
#15232 Egyébként nem vagyok Schumi rajongó, de szerintem a beállításoknál esőre számoltak... Érezhető volt, hogy az elején nem ment úgy az az autó ahogy menni szokott... -
#15231 Baumgartnert, lekörözénsél, arra emléxem.
Lehet rossz a memóriám akkor segíts ki. Egyébként élmezőnyben történő előzésről beszéltem, mert ezt már sokszor hallottam, hogy nagyon akarta a győzelmet csak éppen kockáztatni nem kockáztatott érte még egy előzést sem. Igaz a csapat taktikával előrehozta lehet neki volt igaza... -
#15230 Ezt kösz. -
#15229 "Több istálló gondolja úgy, hogy sok lesz a 19 verseny egy szezonban, főleg logisztikailag szempontból igen megterhelő a rengeteg utazás. Ecclestone szerint erre a problémára létezik egyszerű megoldás: "Ha kevesebb versenyt akarnak, Imolát és Silverstone-t kihagyjuk" - jelentette ki."
Berni papa bekeményít :)
-
#15228 A kis csapatok nem fogják bírni ezt a tempot... -
#15227 Török nagydíj biztos mókás lesz -
#15226 A 2005-ös versenynaptár:
1. Március 6. Ausztrália, Melbourne
2. Március 20. Malajzia, Sepang
3. Április 3. Bahrein
4. Április 17. San Marino, Imola
5. Április 24. Nürburgring
6. Május 8. Spanyolország, Barcelona
7. Május 22. Monaco
8. Június 5. Kanada, Montreal
9. Június 12. USA, Indianapolis
10. Június 26. Franciaország, Magny-Cours
11. Július 3. Nagy-Britannia, Silverstone
12. Július 17. Németország, Hockenheim
13. Július 31. Törökország, Istambul
14. Augusztus 21. Magyarország, Hungaroring
15. Szeptember 4. Belgium, Spa-Francorchamps
16. Szeptember 11. Olaszország, Monza
17. Szeptember 25. Kína, Sanghaj
18. Október 9. Japán, Suzuka
19. Október 23. Brazília, Interlagos
-
#15225 Trulli got delayed when Montoya bundled him off when a repeat of his passing move on Schumacher failed at the Bus Stop on lap 20, but the Italian was in trouble long before that as he lapped up to four seconds off the pace. He said his car was undriveable, as it had been in Hockenheim, and slumped to a ninth place finish. Renault were still checking the data as these words were written