182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mellesleg elobb lattak meg a sargat/szoltak a fulukre minthogy lattak volna alonsot.
mellesleg a live timinggal kitorolheted a segged, ugyanis csak tized pontossaggal mer. -
en meg azt mondom inkabb hogy figyeljel live timingot utana okoskodj... -
na ja,de le is fekeznek,raaadasul lehetett latni kanyar bejaratabol Alonsot marmint amennyiben odafigyelt a pilota.. egyebkent lehet lengettek sargaval,de en csak pirossargara emlexem -
nem. en azt allitom hogy jozan paraszti esz hianyaban szenvedsz. -
szoval meglattak Alonsot a palya szelen,meg a sarga zaszlot,es visszavettek atlagosan fel masodperccel? ezt allitod? -
hat dehogynem lengettek! nem majd hagyjak hogy egy veszelyes ponton (RAADASUL BELATHATATLAN PONTON) all egy auto es basznak figyelmeztetni a mezonyt. laza 250 korul esnek be abba a sikanba. -
na jo hagyjuk ezt a vitat mert semmi ertelme, sazl most tenyleg a semmiert vitazunk: ) -
ki nem szarja le a live timingot ?
ezekszerint azt allitod hogy mindenki csuszkalt.
veletlenul sem lehet hogy a sarga zaszlot figyelembe veve ovatosan kozlekedtek ott. sőt Tuvok mondta hogy az autó kiemelése eltartott egy darabig, és az autó pedig nem a büdös picsába 200 méterre a susnyásban volt hanem közvetlen a pálya szélén. vágod ? -
csak utananeztem: ) -
nem lengettek sarga zaszlot,nem vágod? -
azér fejben ottvagy -
en ezt tokeletesen tudom,de ha figyelted volna a live timingot akkor tudnad hogy EN mirol beszelek... abban a korben mindenki lassabb volt mondom atlagosan kb fel masodperccel. erdekes nem? ... na jo en nem akarlak meggyozni majd legkozelebb figyeld live timingot... -
Jah, Schumi csak 2 ponttal verte meg ev vegen Raikonnent, Suminak 93 volt, Ralynak meg 91 -
te tudod miről beszélsz ? tudod te hogy egy futam alatt milyen szinten ingázik a köridő ? nem ? akkor meg mit szövegelsz.
2 normál kör alatt is kiraknak 4 tized differenciát, nem mégha lengetik a sárga zászlót. -
mindja utananezek -
ugy ertem,hogy ugye tudod mit jelent a sarga-piros zaszlo.. -
feltételezésem szerint igen, rosszul emlékszel -
nem sarga.. sarga-piros... szal erted
0,4 tized masodperc-et meg nem neveznék visszavevésnek -
talán mer sárga zászló volt és mindenki visszavett?
és ehhez sem kell érettségi. -
talán tavaly nem volt szoros? mondjuk neki aztán télleg lehet oka arra hogy ilyeneket mondjon. ha 1x 2x talán be is érne ezzel a fos autóval... -
sőt,még a piros-sárga zászloval is integettek ott,emléxem -
lol,nem 0,4 tizeddel,hanem 0,4 masodperccel : )) -
ooo, asszem hogyha ott Schumacher nem szerzett volna pontot,akkor is VB lett volna,mert asszem tobb ponttal nyerte meg a VB-t Raikonnen elott mint 3. de lehet rosszul emlexem -
talan azert vesztettek el a hatso kerekei a tapadast,mert megcsuszott................ ha pedig figyelted live timingot,akkor abban a par korben abban a szektorban mindenki lassabban ment kb 0,4 tizeddel atlagban...
. -
azért mert ezta tobbiek mar evek ota mondogatjak,de jol tudjak hogy hujeseg,de csak mondjak mondjak idegesito -
Ha ebből a mezőnyből valaki megszoríthatja Michaelt az a BAR és a McLaren esetleg még a Willamos.
Persze ha nem az fog történni, mint idén télen történt, hogy amikor már a ferrari nyakán voltak a többiek akkor az ellépett előlük de elég rendesen. -
Én is elvakult vagyok néha de azért ez nem semmi amit ebben a hozzászólásban lenyomtál. 
"A palyabiro donti el ilyen esetben.
Ha o ugy gondolja hogy a betolasa balesetet okozhat, akkor nem engedelyezi a betolast.
Alonso eleg hulye helyen volt a sikannal. Lehetseges, hogy nem lattak be a palyaszakaszt ahonnan kozeledtek a versenyzok es a palyabiro ugy dontott, hogy nem engedelyezi a betolasat."
Azért ehhez rohadt nagy elvakultság kell, hogy azt gondold, hogy a pájabíró mérlegelt az esetnél...
Nem mérlegelt az semmit, meglátta, hogy kicsúsztak és nem sumák az aztán már 5 méterről futtában legyezett a kezével, hogy vége, Alonso szálljon ki.
Azzal semmi veszélyt nem csináltak volna, ha megpróbálják visszatolni, ugyanis ezek nem szőke nők a volánnál ezért Alonso nem ment volna vissza érkező kocsi elé mint ahogy megpördülésnél sem szoktak egyszerre visszamenni vagy megfordulni hanem először körbenéznek mi a szitu.
Mellesleg lehetett látni, hogy jöttek ott kocsik kipördülésnél ha jól emlékszem 3 darab. Azt senki ne mondja, hogy ha vissza akarják tolni akkor nem lehetett volna megvárni azt a három kocsit, meg hogy a pályabíró mérlegelt, mert aki ezt mondja az nem ismeri az olaszokat vagy egy fogalmatlan barom...
"Na persze majd a Sumakot utalok, majd kitalalnak megint valamit , hogy vele ezt vagy azt csinaltak.
Savanyu a szollo. "
Savanyú a szőllő? Az hát b*meg mert ez szánalmas, hogy valakit visszatolnak valakit meg nem. Emlékszem mindkét kicsúszásra a két kicsúszás pályához viszonyített szögében nem volt 30-40° eltérés nehogy már azt mondja valaki, hogy azért nem tolták vissza, mert menetiránnyal szemben állt. Nem traktor ez, hogy 2 percig tart megfordulnia...
"Majd kitalaljak legkozelebb, hogy kontaktlencset visel, ezert be kell ellene vezetni a kontaktlencse doppingvetseget.
Emberek baszogassatok inkabb a sajat versenyzoiteket, hogy miert olyan szarok es a sajat csapatotok autoit, hogy vajon mitol olyan gyengek, arrol nem az ellenfel tehet, hogy szetrobban egy Mercedes motor, vagy hogy nem jo a kocsi tapadasa.
Lehet cafolni. En meg ezektol a nagy anti Sumak fanoktol egyszer sem hallotam azt, hogy valamit tudhat az aki 7szeres vilagbajnok, csak lesajnalast."
Nem hallottad mert nem tudsz olvasni vagy nem vagy képes felfogni. Én is elismertem (meg aki nem ismeri el az nem ért az f1-hez) hogy sumák jó pilóta, de a mostani teljesítményénél volt sokkal jobb is, most már elkényelmesedett nagyon. De ez a 7 vb cím enyhe túlzás. És azt meg senki ne állítsa, hogy ő a legjobb pilóta a mezőnyben, mert ha még igaz is akkor sem tudod bebizonyítani, mert a legjobb kocsival, ami 3 éve nem esett ki műszaki hiba miatt nem nagy teljsítmény vb-nak lenni.
"Joemberek szerintem ha csak 1et tudnatok nagy makkal nyerni, mar akkor magatokat istenitenetek, de ha valaki 7et nyer azt lepocskondiazzatok.
Ehhez csak gratulalni tudok."
Ja és még egy ok, hogy miért kell ezt a dolgot annyira felfújni!? Hány pontot is kapott azon a futamon sumák amikor visszatolták? Nem emléxem pontosan de 3-at vagy 4-et szerintem. Ha nem tolják vissza akkor ki lesz a világbajnok?
Hangosabban, nem hallom...
Ezen lehet gondolkodni. -
mér lenne az?
na mondd már mér az!? -
nagyon érdekes...mondhatni elképesztő. Alonso azért esett ki mert elvesztették a hátsó kerekek a tapadást, és kigyorsításkor eltolta az autó a hátuljat.
ehhez sem kell még érettségi sem...
az hogy más megcsúszott csupán véletlen.
sorold már kik azok akik ott mind megcsúsztak -
Raikkönen: „Jövőre megverhetjük Michaelt!”
szánalmas?
-
elotte meg se csuszkalt ott senki,csak Alonso balesetenek koreiben... erdekes......... -
azt kétlem hogy nem tolták volna el a célig...kissé irónikus hangnemben íródtak az iménti sorok, kár hogy nem tünt fel -
Régen volt a szabály, hogy ha a versenyző kiszáll az autójából, már nem fejezheti be a versenyt . Ez a tartalék autó bevezetésével eltöröltetett . Aztán volt az, hogy ha leveszi a kormányt a helyéről, azt visszatéve abban az autóban nem fejezhet be versenyt ... asszem most a bukósisak levételétől számítják, szal elméletben betolhatná a célba a kocsit, de senki sem akar öngyilkos lenni, a mások veszélyeztetéséért kapott büntiről nem is beszélve ;) -
Ha ketled hanem. Nyertek mar ugy VB cimet, hogy kifogyott a benzin az autobol es a versenyzo attolta a celegyenesen. -
erősen kétlem -
ígyvan. -
Nincs itt szó összeesküvésről, Sumit visszatolták a hazai pályáján, hogy véletlen egybeesés vagy szándékos, engem nem érdekel, bárki más is lehetett volna éntőlem a helyében, de tegnap egy másikat nem toltak vissza, pedig ugyan azon az alapon megtehették volna . Nem tették ... -
Maximum sajat maga tolhatta volna es az nem ugyanaz. -
"Igaza van a Laudának, ha spanyolban van ugyan ez a célig eltolták volna :D"
;) -
Ugyanmar, hiszen ti itt valami nagy osszeeskuvest szimatoltok.
Pedig aztan kb minden ellene szol annak, amirol regeltek.
Magyarazhatod akar aztis akkor hogy "miert"
Biztos kozellenseg az Alonso es feltettek tole a 120. helyet.
Vagy talan veszelyben lett volna tole a Sumak VB cime es ezert nem toltak vissza.
Na persze az is meglehet, hogy azthittek mar vizelnie kell Alonsonak es hogy hamarabb kimehessen a WC-re, mert hogyan is nezhetne az ki, hogy pisifoltosan skelljen kiszallnia az autojabol.
Szal kar itt erolkodni, mert nincs miert es kesz.