182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hat ja elegge nevetseges -
Na akkor, sumi iránti utálatomat, és a ti rajongásotokat (aki érintett) félretéve valaki magyarázza el nekem, hogy HA a szabály megengedi, akkor Alonso-t miért nem, HA pedig a szabályok tiltják, akkor sumákert miért tolták vissza ?!
Htx . -
Idiotak.
Vegig mutatjak Sumak, Button elozeset es nem latjak, csak kiabalnak, hogy mi tortenhetett Buttonnal, hogy mar nem o van elol.
Aztan ott a masik eset, kiperdul az Alonso es erre kitalaljak, hogy biztos ettol ment rosszabb kort Button, pedig Button 1,5 mpvel volt az Alonso elott.
Rohelyesek. -
Olvasd el a #15521-ösben lévő cikket.
Alonso: ...Megdöbbentem, mikor a pályamunkások úgy döntöttek, nem tolnak vissza, pedig a szabályok ezt megengedik.... -
-
most ne azt nezzuk hogy Schumacher-el mi van,hanem hogy hogy is van ez a szabaly pontosan -
Jó, Te biztos jobban ismered az F1 szabályait . Ám legyen ... -
Na amit a kommentátorok mondanak arra nem szabad hallgatni. Én már a Czollnert rég kirúgtam volna onnan.
Képet meg majd keresek, másnem megnézem azt a videot újra és onnan kimentem. -
#15531: Hát már megbocsáss, de milyen alapon van suminak megengedve, hogy a szabályoknak ellentmondva visszatolják ? Balesetveszély ? A balesetveszélyes helyzeteket mindig sárga zászlóval jelzik, és tegnap Alonso is kapott, sazl ...
#15533: Áh, nem, azt csak sumika érdemelte ki, és biztos csak hazai pályán ... -

-
ja,es akkor minden egyes pilotaval csinaljak ezt meg? az eleg lol lenne.. mindenkivel kiveteleznenek -
Akkor adj képet, mert nekem nagyon úgy rémlik, hogy menetiránnyal szemben állt meg, és tegnap a futamon is elmondták, ahogy azt is, hogy nem vehet igénybe külső segítséget ... -
A palyabiro donti el ilyen esetben.
Ha o ugy gondolja hogy a betolasa balesetet okozhat, akkor nem engedelyezi a betolast.
Alonso eleg hulye helyen volt a sikannal. Lehetseges, hogy nem lattak be a palyaszakaszt ahonnan kozeledtek a versenyzok es a palyabiro ugy dontott, hogy nem engedelyezi a betolasat.
Na persze majd a Sumakot utalok, majd kitalalnak megint valamit , hogy vele ezt vagy azt csinaltak.
Savanyu a szollo. Majd kitalaljak legkozelebb, hogy kontaktlencset visel, ezert be kell ellene vezetni a kontaktlencse doppingvetseget.
Emberek baszogassatok inkabb a sajat versenyzoiteket, hogy miert olyan szarok es a sajat csapatotok autoit, hogy vajon mitol olyan gyengek, arrol nem az ellenfel tehet, hogy szetrobban egy Mercedes motor, vagy hogy nem jo a kocsi tapadasa.
Lehet cafolni. En meg ezektol a nagy anti Sumak fanoktol egyszer sem hallotam azt, hogy valamit tudhat az aki 7szeres vilagbajnok, csak lesajnalast.
Joemberek szerintem ha csak 1et tudnatok nagy makkal nyerni, mar akkor magatokat istenitenetek, de ha valaki 7et nyer azt lepocskondiazzatok.
Ehhez csak gratulalni tudok.
-
Nem tiltott, már megvan engedve, abban egyértek veled, hogy Alonsot is visszatolhatták volna, nem értem miért nem tették, de egy biztos, Alonso menetiránnyal megfordulva volt kinn (azt nem tudom, hogy a kereke emnnyire volt még az asztalton) míg Schumi hátsó kerekei maradtak a kavicsokban és az első kerekei az aszfalton voltak. Tisztán emlékszem a helyzetre, megvolt belsőkamerás videoban, nem menetiránnyal szemben volt, teljesen itt van előttem az a kanyar. -
#15527: Dede, és utóbb azzal indokolták a visszatolást, hogy félig belógott a pályára, így balesetveszélyes volt . -
Visszatolás külső segítség, így tiltott . De ugyanolyan alapon, mint sumákernek, járt volna Alonsónak is ... -
Schumi nem teljesen a forgalommal szemben allt meg ha jol emlexem -
nem :) -
dehogynem -
Megengedett, hogy visszatolják, Alonso is azt mondja -
nem úgy állt meg -
Csak önerőből mehet vissza, nem vehet igénybe külső segítséget .
Csak mondom, Sumi is menetiránnyal szemben állt meg, mikor a Nürnburgringen visszatolták ... -
RenaultF1: Alonso a pályamunkásokat okolja -
sztem ugy van hogyha a kocsi egyik fele meg a palyan van,es forog a moci akkor viszatolhatjak. talan az elso kereke meg a palyan volt alonsonak. vagy nem tudom. szoval sztem vissza kellett volna tolniuk vagy mostmar tenyleg nem tudom -
Nem tudom :S -
hogy is vannak ezek a szabalyok? ha forog a motor,akkor visszatolhatjak nem? vagy csak akkor johet vissza ha onerobol vissza tud jonni?de ennek meg nincs semmi ertelme. hogyisvanez?? -
jah,ez a masik...semmi ertelme nem volt mar visszajonnie -
Hozzá kell tenni azt is, hogy Alonso full menetiránnyal ellentétben volt, szal amig megvárják , hogy elmegy mindenki meg minden, rengeteg helyet veszített volna úgyis. -
a szabalyok nem engedik hogy visszatoljak. oke,tudom,ott volt Schumacher esete,de akkor most minden egyes pilotaval kivetelezni fognak ilyen esetben? -
nem azt mondtam hogy nem a Ferrari a legjobb auto,hanem hogy lehet hogy nem a Ferrari a legjobb auto -
Montoyához mondjuk teljesen érthető, ha nem megy közel ha látta Trulli múltkori esetét. -
-
Mondom ezt úgy, hogy igazából Kimi kiállásáig néztem a futamot, utána csak hallgattam Alonso kieséséig. Utána már azt sem. -
Beírelém, np
-
Nézd, Sumi se olyan hülye, hogy amíg valaki tud neki profi módon számolni boxtaktikát a háttérben, élesben megpróbáljon egy Montoyát vagy Sato-t megelőzni ...
Simple, isn't it ? -
Nézd már meg kik végeztek mögötte...
Aki tudott vezetni meg normális kocsija volt azok mind kiestek. Ha Alonsot, Kimit, Satot megelőzi azt biztos mutatták volna, mert nem semmi esemény lett volna.
Toyotákat, Saubereket, Jordanokat meg nem nagy dolog megelőzni egy olyan kocsival, amivel 15. helyről különös erőlködés nélkül első lehetett volna.
Ez inkább a többi csapatról állít ki szegénységi bizonyítványt... -
Úgysem tudlak meggyőzni ahogy te sem engem :) -
asszem feladom inkább Tuvok barátom :)
-
És aki nemegész 10 kör alatt 14 helyet ugrik előre, az mennyi ellenállásba ütközhetett ?? Pár Toyotát meg Saubert nem kunszt leelőzni, de ott volt Sato, Kimi, Montoya ... ők azt a 10 kört inkább végigpofozkodják, minthogy elengedjék sumákert . Elég egyértelmű, hogy a komolyabb ellenfeleket boxban előzte meg ... -
De itt HÜLYE volt a rendező!!! Amikor kiírta a sorrendeket mindig előrébb volt, és akkor még NEM voltak boxkiállások