182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#15304 Az FIA felkérésére tesztelt kedden a Ferrari -
#15303 Ralf a biztosítója miatt nem ül autóba -
#15302 helyes: ) -
#15301 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MEGHOGY FERRARI VERO KORSZAK. egyebkent mas az hogy megverik a Ferrarit es mas az hogy megverik Schumachert,pl Barrichellot mar befogtak,akkor most meg van verve Ferrari? farasztoak ezek a cikkek -
#15300 kézilabda nem népszerű sport..... -
#15299 érdekes, most olvastam egy újságcikket, hogy németországban többen nézték a belga nagydíjat abban az időpontban, mint az olimpiát (pedig akkor épp a német kézisek játszottak döntőt...) -
#15298 Elkezdődött a Ferrari-verő korszak
nekem kissé túl optimistának tűnnek :)
Még a következő versenyre leszek kíváncsi, hogy a végén mi lesz az állás, ha nem 2 ferrari lesz az élen, akkor alakul a molekula... -
#15297 Jaja, a remény hal meg utoljára, csak félek a FIA a sok szabályváltoztatással már ássa az F1 sírját. -
#15296 Az lehet, de elismerték, hogy az első sorozat baromi elhibázott volt.. Reméljük jövőre verseny is lesz nem csak sorbaautózás a célig... -
#15295 Nem, én erről az idényről beszélek. Lehet, hogy mostanra összerakták valamennyire a gépet, de már kitörölhetik vele a kitörölnivalót. -
#15294 DE ÉN NEM TUDOK NASCART NÉZNI!!!!
Én is szívesebben nézném azt de amíg egyetlen retkes Műholdon szabadon terjedő adó(mint a eurosport vagy DSF) sem adja addig nem tudom nézni.. -
#15293 Ezért nézek én inkább Nascart!
ott nemmondhatni,hogy mindig ugyanaz nyer,és unalmas.
A multheti 500 köröst aki látta,hát cseppet sem volt uncsi.
Az F1 nemfog változni addig amig kiegyenlitetebbek nem lesznek az autók.Marad a dögunalom. -
#15292 HEHE! :) -
#15291 Szóval a boxtaktikákkal.
Szemetek!
A többiek miért is nem taktikáznak? -
#15290 ezt csak addig lehet eljátszani amíg a többi csapat gyenge, Mika mellett kicsit nehezebb volt boxtaktikával versenyeket nyerni... -
#15289 Jaj, szerintem már az F1 nézők 90%-ának tele van a ... vele.
Üljön be egy másik autóba, menjen egy másik csapathoz és mutassa meg mekkora sztár agy vonuljon vissza a fenébe.
Még egy ilyen szar év az F1-ben és a nézettség a tavalyi felére fog visszaesni. Ez a VB cím is valami nevetséges körülmények között született. Végigautókázta az idényt, előzni nem előzött, semmi izgalom nem volt, hanem a boxtaktikákkal mindig előrehozták, ráállt a gázra és megynerte majdnem minden futamot. Ez minden csak nem izgalmas. -
#15288 te 2-3 versennyel ezelőttről beszélsz... -
#15287 Igen szar a Mercedes, mert nem bírja végig a versenyeket. Emlékeim szerint akkoriban ugyanezt játszották a Ferrarik, ezért nem voltak versenyképesek. Magyarul akkor éppen _ugyanolyan_ szar volt a Ferrari, mint most Merci (nem lassú, de totál megbízhatatlan). -
#15286 A Mercedes most szar? Idén először ők verték meg a Ferrarit versenyben! :)
Jó lenne, ha jövőre is ilyen "szar" lenne.
De ha már előjött a Ferrari, 1996-ra a Ferrari már minden volt, csak nem szar. Nem volt Williams szintű, de szar sem volt!
Az idei Merci sem volt szar. Egyszerűen rakat hibát elkövetett a McLaren, mire összerakták az autót, persze ezen elúszott a VB.
Amelyik autóval lehet nyerni, az általában minden, csak nem szar. Alesinek és Bergernek is sikerült Schumacher előtt - elég gyors és kemény pályákon - nyernie. Májkell hozzátette a maga plussz százalékait, és vele jött a team a Benettontól, amitől még jobb lett a Ferrari. Ez volt a képlet. -
#15285 A Bus Stop kerékvetői felelősek a defektért -
#15284 Ralf nem indulhat Monzában sem -
#15283 A Jaguar név jövőre eltűnhet az F1-ből -
#15282 Pont olyan szar volt, mint most a Mercedes. Egyébként én az első versenyétől drukkolok Schumachernek, bár már nem igazán emlékszem, miért :). Kicsi voltam, és akkoriban Piquet volt a kedvencem (talán ő nyerte az első F1 futamot amit láttam?), és kb. akkor vonult vissza, amikor Schumi pályafutása kezdődött. -
#15281 Talán nem az volt eleinte vagy mi? Mert de :) -
#15280 Na, megint kezdődik a "rossz volt a Ferrari" szösszenet ... -
#15279 : )) -
#15278 jaja én is :) -
#15277 gondoltam : ) -
#15276 Próbáljanak végre épkézláb autót csinálni a többiek is, ahol van pénz... (nem a minardira vagy a jordanra gondolok)
Én elismerem azt is, hogy nagyon szuper autó ez a Ferrari, de kell hozzá egy Michael Schumacher nevű ember is;) -
#15275 :) Én évek óta neki drukkolok, bár még kicsi voltam, de még a Benetton idején is neki szurkoltam, illetve amikor olyan rossz volt a Ferrari akkor is, szóval már régóta :)
A hétvégén jó verseny volt valóban. :)
Schumin kívül természetesen Barinak szoktam még drukkolni, hisz ő is a Ferrariban van, meg amúgy is szimpatikus, ezenkivül Button-t tartom még jó versenyzőnek, Fisichella-t. Alonsot eleinte nem kedveltem, de az utóbbi időben egyre szimpatikusabb nyilatkozatokat tesz, ami nagyon pozitív. :) Montoya-t sem bírtam régen, de birom benne, hogy olyan nagyképü, hogy az nem igaz, meg mindig amilyen pökhendien tud nyilatkozni :)) Azért tud vezetni is de sokszor felelőtlen. Sato-ra no comment, az egy kamikaze.... Raikonnent abszolút nem szeretem, ahogy Ron Dennist sem. -
#15274 Pedig azt mondta hogy versenyezni szeret ... Probáljon meg versenyezni vmi rosszabb csapatban és akkor megmutatja hogy mekkora sztár ;) -
#15273 ja nem annyira utálom, csak erre a hírre ez volt az első gondolatom :)
Kinek drukkolok? Mindneki másnak, de most komolyan, én a 7végén jól éreztem magam. Kimi, Button, Sato, Alonso... stb. midneki aki még esélyes lehet.
Schuminak nem nagy kihívás drukkolni :) -
#15272 Kinek drukkolsz? -
#15271 Szóval nem kedveled a Schumit ezekszerint :) -
#15270 pszt -
#15269 be is kaphatja... -
#15268 A Schumacher-rajongóknak jó hír, a Forma-1-es versenyek kedvelőinek rossz: a hétszeres világbajnok továbbra sem szándékozik visszavonulni, jövőre nyolcadik elsőségét szeretné ünnepelni. -
#15267 Igaza lehet:
Button hálás Baumgartnernek
most visszaemlékezve elég nagy sebességnél történt a defekt.. -
#15266 nincsmit :) -
#15265 köszönöm. :)