182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#15224 Nem montoya miatt esett vissza a 9. helyre... Panis Klien meg Coulthard is megelőzte!! -
#15223 Mindenesetre nem biztos, hogy visszaesett volna kilencedik helyre.
Szerintem nem egyértelmű, hogy feltartotta.
Lehet, hogy csak nem hagyta magát megelőzni. -
#15222 Ha Trullira gondolsz akkor Trulli műszaki hiba miatt lassult le és előtte is már feltartotta Montoya-t... -
#15221 kit fosztott meg a pontszerzéstől?? -
#15220 Igen, de ezenkívül valakit megfosztott a pontszerzéstől.
Csak az igazságérzetem, meg talán másoké is, kívánná a vizsgálatot. -
#15219 Nem akartam írni, mert értelmetlen. -
Gabor_(HSF) #15218 Hát akkor elég gyenge memoriával rendelkezel,mert most is előzőtt...de ez már olyan elcsépelt,már hányingeren van tőle -
#15217 Mivel kiesett Monty is nem hiszem, hogy bármi szükség lenne rá. -
#15216 Írták, hogy a montoya féle dodzsemnél vizsgálni fogják mindkét autót.
Közöltek valami eredményt? -
#15215 szerintem nem -
#15214 Bridgestone is kapott defektet? -
#15213 nem igy van,eleg ranezni montoyara,aki bevallalos,es mer elozni,neha tulzasba viszi,de mer elozni, szoval en a pilotakat okolom ezert -
#15212 *így... -
#15211 Jah ogy van, Kimi az elejen megelozte volna igyis ugyis -
#15210 A forma1 szervezésének, lebonyolítási szabályainak a hibája a ritka előzés. A tengerentúli versenysorozatok, meg úgy általában az autóversenyek az előzésekről szólnak. -
#15209 Ebben biztos igazad van, mert tényleg nem ezt szoktuk meg. Bár Kimi ettől még lehet, hogy megelőzte volna az elején (jól is ment a Merci meg a gumi hamarabb melegszik) csak boxban behozták volna elé, mert 4-5 körrel tovább kintmaradt. -
#15208 Egyébként nem azért,hogy Schumachert védjem,de szerintem lehet hogy esőre készítették fel az autót, tényleg nem tudom elhinni hogy csak így simán megverik Sumit a keddvenc pályáján... -
#15207 Hat akkor Bruni csimpánznak ez valahogy nem megy... -
#15206 Jah a versenyről még valamiről elfeledkeztem, szegény rönósok. Alonso szépen táncikált. Látszott, hogy a verdával nem stimmel valami, sajnos:
Teljes csalódottság a csapatnál -
#15205 pontosan -
#15204 Hát én nem így láttam. A 90% max a célbaérésre állja meg a helyét. Rengeteg versenyen megelőzték és emlékeim szerint senkit sem előzött viszza, mindig a boxban hozták előre. -
#15203 Az idény 90%-át az első pozícióban töltve nem tudom ki a halált előzött volna meg... Úgy csak körözgetni lehet, szerintem nincs is olyan pilóta mezőnyben, aki idén ne kapott volna kört tőle :). A mostani versenyen nem ment bele a verekedésekbe, de ezt meg is lehet érteni valahol. Ennyi idősen, ennyi világbajnoki címmel már nem fog kockáztatni, megtette régebben épp elégszer. -
#15202 sztem az elkerülhetetlen volt... -
#15201 Mielőtt beleolvasnék a topicba:
Végre egy F1-es versenyt láthattunk, vagy legalábbis már nagyon hasonlított rá. Igaz Schumi egy dekát nem előzött szokás szerint, de izgalmak voltak dögivel. Még brunyálni sem mertem kimenni :)
Mikor megláttam Button Zsoltikánkal, nam mondom nazz ezért megbasszák, azt hittem Zsoltink alkotott de nem. Bepereljük Buttont. Na jó nem, neki is drukkoltam. a BAR egész jó, bár most nem alkotott valami szépet. a kereke viszont jól szétesett :) -
#15200 Na pont erről írtam. :)
Sumák sokszor akart előzni az idény alatt csak nem TUDOTT. Ellentétben Kimivel aki most is odabaszott neki és megtette ezt régebben is, hiába volt akkor annyival szarabb a kocsija. AZ lehet, hogy meg is halt alatta de legalább valami verseny szerűt próbált produkálni. -
#15199 Kérdés: Schumacher hányszor előzött az élmezőnyben az idény folyamán eddig? Szerintem leginkább egyszer sem, max rajtnál ha lerajtolt valakit. Vagy a boxtaktika miatt előzött meg valakit. Csak nekem rossz az emlékezetem vagy tényleg így lett viklágbajnok? -
ShaiHulud #15198 szerintem ez sokkal inkabb beteges mar mint elkepeszto... -
#15197 -
#15196 Valahogy a Bruni nevű csimpánznak ez nem erőssége... -
#15195 vacak kocsival igenis az időmérőn lehet bizonyítani, előzgetésre nem lesz lehetőség a versenyen, bedöcögni a célba még egy csimpánz is tud. -
#15194 Most olvasom az a5.hu-t...
Gratula Fisicellának is!
(Azt hittem kiesett) -
#15193 Nem láttam a versenyt, mert dolgoztam, de...
GRATULÁLOK, MICHAEL SCHUMMACHER!!!!!!!
Isteni teljesítmény, maximális elismerésem.
Gratulálok emellett Barichellonak, Raikönnennek, és kiemelten Felipe Massának. Egyre jobban kezdem értékelni a Saubert. -
#15192 Egyébként látszott Schumacheren hogy első akart lenni,latszott a riportszobaban, ez az amit elkepeszto tulajdonsagnak tartok,es nagyon nagyon tisztelem,mert igaz hogy 7.szeres vilagbajnok,viszont nem nyerte meg a versenyt,es ez sokkal kisebb hiba,megis lehangolta,szoval ez elkepeszto -
#15191 Nem az a jo versenyzo aki egy kor alatt jot tud menni hanem aki vegig tud menni jol egy versenyen,egy kor alatt easy.. -
#15190 Paul Stoddart mondta hogy Bruni többször is kiállt olyan állapotú autóval amivel lazán be lehetett volna fejezni a versenyt csak éppen Zsolt előtte volt és gyorsabb is mint ő... Másrészt meg a Forma-1-ben nem csak gyorsaság ügyesség és keménység kell, hanem gógyi is! -
#15189 A nagyobb csapatok az időmérő alapján tudják leszűrni a Minardihoz hasonló gyenge csapatok pilótáinak a képességeit, előzéseket nem fognak tőlük látni, de a "gyorsaságukat", "ügyességüket", "keménységüket" alaposan meg lehet figyelni az időméréseken. -
#15188 Számodra, vagy számomra nem fontos az időmérő? Kit érdekel, a versenyzőknem igenis fontos, a versenyük eredményessége függhet tőle.
A hibákról nem ő tehet, hanem a vacak autó. De mondom, elöbb-utóbb beigazolódik, melyikük fog komolyabb csapathoz szerződni és ott komolyabb eredményeket elérni. 1 biztos, Zsófika jobb autóval sem tudott eredményt elérni a Forma3000-ben. -
#15187 400 méteres úszást akartam írni az elején... -
#15186 A kezdő pozíció fontos a nagyoknak!! de a 2 kis csapatnak esélye sincs ha a pozícióra hajtanak!!! Nekik végig kell menniük a versenyen!!
!00 méteres úszáson is tök mindegy, hogy mennyi a 100-as részidőd, ha nem tudod befejezni a versenyt!! Először végig kell menni és uténa jöhetnek az időhasonlítgatások.. Bruni sajnos nagyrészt nem megy végig soha... -
#15185 Számomra akkor sem fontos az időmérő, mert ha Szolt nagyritkén megveri Brunit időmérőn akkor bruni valami hiba folytán kiáll a versenyből.. Lásd Indianapolis...