182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#15184 Az időmérő számít, ha Zsófika nagyritkán megelőzi Brunit. Máskülönben nem.
A nagyok mégis mindíg lenyilatkozzák, mennyire fontos a kezdő pozíció. Ez nem az én véleményem. -
#15183 Látod ezért nem kívánunk vitázni már erről mert ualmas mert veled nem lehet beszélni csak fújod a magadét -
#15182 Ez az amit millióegyszer elmagyaráztunk nem az időmérő a lényeg nem azéret adnak pontot,, -
#15181 Időmérő lényegtelen. -
ShaiHulud #15180 mar millioegyszer ellett mondva hogy nem az idomero szamit. -
#15179 Nem tehetett mást. -
#15178 Ez igaz:DD -
#15177 Úgy látom nem igazán ismered a Minardi helyzetét, náluk még nemigen volt nem "befizetett" pilóta.
Kettejük közül csak egyvalaki félénk, Zsófika, aki még a lekörözések szelétől is lesiklik a pályáról és az eddigi összes rajt után mindenkit elengedett gálánsan.
Az időmérések "versenyében" hányszor nyert Zsófika Brunival szemben? -
#15176 Másrészt pedig nekem Bruni semmivel sem bizonyította, hogy jobb lenne mint Zsolt... És ő is "csak" befizetve lett a Minardihoz. -
#15175 Hát erre kiváncsi leszek vagy éppen csak minden verseny után új pelust kell majd neki adni... Mert valami miatt ki fog állni a versenyről, ha a kedves csapattársa megelőzte... nem csak Jó körülmények közt kell tudni versenyeznie... -
#15174 Egyrészt velem lehet beszélgeti, másrészt sajnos nem értek egyet veled, Bruni nagyságrendekkel jobb pilóta szerintem, Zsófika pedig ahogyan azt írtad, tényleg nem való a Forma1-be, de még a Forma 3000-be sem. A Bruni ügy egy komolyabb szerződéssel be fog bizonyosodni elöbb-utóbb. -
#15173 LoL :D -
#15172 Azt birom, hogy a TV elől marhára tudod, hogy milyen az amikor belédzúgnak verseny közben vagy milyen az ha elédkerül baromi hirtelen a csapattársad... MEg különbn is tudjuk te tuti ott voltál a pálya szélén a saját szemeddel láttad, hogy Zsolt összehúzta a szemeit és azt motyogta magában "na most kiütlek Gimi..."
Unalmas kicsit, hogy szerencsétlen srác akármit bizonyít egyesek csak azt látják, hogy mit csinált a Forma 3000-ben... Ott az F-1-ben mindenkit egyetlen dolog érdekel!!! Több hasznot hoz a Minardinak mint Bruni valaha is hozott.. Szállított egy VB pontot és többször fejezi be a futamot mint Bruni... És valószínűleg most is behozta volna a 10 helyre a Minardi-t ha Button nem zúz bele oldalról abban a balesetben...
De veled is csak annyira lehet értelmesen Beszélni mint Sodi--- - val.. Lássuk mindenben a rosszat és a magyar versenyző úgysem illik oda.. Éljen.... -
#15171 lol -
#15170 Szegény Brunit kiütötte, gondolom most is megdícsérték a Zsófikát. -
#15169 ja és irigy is vagyok -
ShaiHulud #15168 mer ramore ilyen srac...biztos kisebbsegi erzese van -
#15167 Nem azért de pont most nem engedett el senkit, sőt még ki is lökte a csapattársát, annyira nyomult... Nem tudom miért kell még a szarban is csomót keresni. -
#15166 most nem rajtolta le a SC -
#15165 Zsófika nagyon előzékeny, kivétel nélkül minden futamon a rajt után előre enged mindenkit függetlenül attól, hogy hányadik pozicióból startol. -
#15164 mert ez már az x+1. ilyen manővere volt. -
#15163 Hungaroring 2004
-
#15162 ja grat suminak a 7.hez! remélem jövőre megint megtalálják egymást kimivel és szezen elejétől az utolsó pillanatig többesélyes lesz a vb cím! -
#15161 erről van szó kéremszépen! hajrá kimi! -
#15160 jo verseny volt egyebkent en elveztem -
#15159 miért is tiltanák? -
#15158 lehet hogy nem volt sportszeru,viszont a qqrva lassu trulli qrva sokaig fenntartotta montoyat,szoval egy reszrol megertem montoyat,viszont lehet nem igy csinaltam volna,es hozza kell tennem,montoya nem ki akarta lokni trullit,szoval most ez mindenkinek szol :nem kell szidni montoyat -
Pontius #15157 Yóvanna, lenetépd a fejem...
Mán viccelni sem lehet? :PPPPP -
#15156 Schumi -
ShaiHulud #15155 igen ra gondotlam csak eppen a nevet irtad el:) II.Leto Atreides.Meg annyi, hogy nem a dunek csaszara hanem a DUNE istencsaszara, mivel a DUNE egy bolygo es nem a homok duneket kell ezalatt erteni:) de mindezek ellenere igen ra gondoltam. -
#15154 Te is nagyon jól tudod, hogy abszolút nem az önhibájából esett ki... HA nem megy bele Button befelyezi a versenyta 10. helyen... -
Pontius #15153 Nem akarok vitatkozni, de igazam volt a #15146-ban? :) -
ShaiHulud #15152 jah latszott is a masodik megcsuszasa elott hogy valami folyik hatul,sot inkabb spriccelt. -
Pontius #15151 Na de hol van Baumgartner Zsolt???????????????? :PPPPP -
#15150 a cigány nem csak agresszív hanem felelőtlen is -
#15149 Alonso-nak olajszivárgást írnak :( -
ShaiHulud #15148 jaja :( mondjuk kell egy ilyen agressziv versenyzo is...legalabb csinal egy kis akciot:) bar tulzasba szokta vinni, es valoban, kezdem belatni, hogy eleg bekepzelt a srac:) -
#15147 1. Kimi Raikkönen FIN McLaren-Mercedes M 1ó32:35.274 44
2. Michael Schumacher GER Ferrari B + 3.132 44
3. Rubens Barrichello BRA Ferrari B + 4.371 44
4. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas B + 12.504 44
5. Giancarlo Fisichella ITA Sauber-Petronas B + 14.104 44
6. Christian Klien AUT Jaguar-Cosworth M + 14.614 44
7. David Coulthard GBR McLaren-Mercedes M + 17.970 44
8. Olivier Panis FRA Toyota M + 18.693 44
9. Jarno Trulli ITA Renault M + 22.115 44
-
Pontius #15146 Csak nem II. Leto Atreid-re gondolsz a dünék császárára? -
#15145 nem ez volt az első eset hogy "elrontotta"