182113
  • Ramore
    Az időmérő számít, ha Zsófika nagyritkán megelőzi Brunit. Máskülönben nem.

A nagyok mégis mindíg lenyilatkozzák, mennyire fontos a kezdő pozíció. Ez nem az én véleményem.
  • Bucser
    Látod ezért nem kívánunk vitázni már erről mert ualmas mert veled nem lehet beszélni csak fújod a magadét
  • Bucser
    Ez az amit millióegyszer elmagyaráztunk nem az időmérő a lényeg nem azéret adnak pontot,,
  • rezsofiz
    Időmérő lényegtelen.
  • ShaiHulud
    mar millioegyszer ellett mondva hogy nem az idomero szamit.
  • rezsofiz
    Nem tehetett mást.
  • rezsofiz
    Ez igaz:DD
  • Ramore
    Úgy látom nem igazán ismered a Minardi helyzetét, náluk még nemigen volt nem "befizetett" pilóta.

Kettejük közül csak egyvalaki félénk, Zsófika, aki még a lekörözések szelétől is lesiklik a pályáról és az eddigi összes rajt után mindenkit elengedett gálánsan.

Az időmérések "versenyében" hányszor nyert Zsófika Brunival szemben?
  • Bucser
    Másrészt pedig nekem Bruni semmivel sem bizonyította, hogy jobb lenne mint Zsolt... És ő is "csak" befizetve lett a Minardihoz.
  • Bucser
    Hát erre kiváncsi leszek vagy éppen csak minden verseny után új pelust kell majd neki adni... Mert valami miatt ki fog állni a versenyről, ha a kedves csapattársa megelőzte... nem csak Jó körülmények közt kell tudni versenyeznie...
  • Ramore
    Egyrészt velem lehet beszélgeti, másrészt sajnos nem értek egyet veled, Bruni nagyságrendekkel jobb pilóta szerintem, Zsófika pedig ahogyan azt írtad, tényleg nem való a Forma1-be, de még a Forma 3000-be sem. A Bruni ügy egy komolyabb szerződéssel be fog bizonyosodni elöbb-utóbb.
  • csabawarchief
    LoL :D
  • Bucser
    Azt birom, hogy a TV elől marhára tudod, hogy milyen az amikor belédzúgnak verseny közben vagy milyen az ha elédkerül baromi hirtelen a csapattársad... MEg különbn is tudjuk te tuti ott voltál a pálya szélén a saját szemeddel láttad, hogy Zsolt összehúzta a szemeit és azt motyogta magában "na most kiütlek Gimi..."

Unalmas kicsit, hogy szerencsétlen srác akármit bizonyít egyesek csak azt látják, hogy mit csinált a Forma 3000-ben... Ott az F-1-ben mindenkit egyetlen dolog érdekel!!! Több hasznot hoz a Minardinak mint Bruni valaha is hozott.. Szállított egy VB pontot és többször fejezi be a futamot mint Bruni... És valószínűleg most is behozta volna a 10 helyre a Minardi-t ha Button nem zúz bele oldalról abban a balesetben...

De veled is csak annyira lehet értelmesen Beszélni mint Sodi--- - val.. Lássuk mindenben a rosszat és a magyar versenyző úgysem illik oda.. Éljen....
  • Breki33
    lol
  • Ramore
    Szegény Brunit kiütötte, gondolom most is megdícsérték a Zsófikát.
  • Ramore
    ja és irigy is vagyok
  • ShaiHulud
    mer ramore ilyen srac...biztos kisebbsegi erzese van
  • guardian hero
    Nem azért de pont most nem engedett el senkit, sőt még ki is lökte a csapattársát, annyira nyomult... Nem tudom miért kell még a szarban is csomót keresni.
  • Punker
    most nem rajtolta le a SC
  • Ramore
    Zsófika nagyon előzékeny, kivétel nélkül minden futamon a rajt után előre enged mindenkit függetlenül attól, hogy hányadik pozicióból startol.
  • Punker
    mert ez már az x+1. ilyen manővere volt.
  • Amse
    Hungaroring 2004
  • ÁjjLe BoBBi
    ja grat suminak a 7.hez! remélem jövőre megint megtalálják egymást kimivel és szezen elejétől az utolsó pillanatig többesélyes lesz a vb cím!
  • ÁjjLe BoBBi
    erről van szó kéremszépen! hajrá kimi!
  • rezsofiz
    jo verseny volt egyebkent en elveztem
  • rezsofiz
    miért is tiltanák?
  • rezsofiz
    lehet hogy nem volt sportszeru,viszont a qqrva lassu trulli qrva sokaig fenntartotta montoyat,szoval egy reszrol megertem montoyat,viszont lehet nem igy csinaltam volna,es hozza kell tennem,montoya nem ki akarta lokni trullit,szoval most ez mindenkinek szol :nem kell szidni montoyat
  • Pontius #15157
    Yóvanna, lenetépd a fejem...
    Mán viccelni sem lehet? :PPPPP
  • Alien
    Schumi
  • ShaiHulud
    igen ra gondotlam csak eppen a nevet irtad el:) II.Leto Atreides.Meg annyi, hogy nem a dunek csaszara hanem a DUNE istencsaszara, mivel a DUNE egy bolygo es nem a homok duneket kell ezalatt erteni:) de mindezek ellenere igen ra gondoltam.
  • Bucser
    Te is nagyon jól tudod, hogy abszolút nem az önhibájából esett ki... HA nem megy bele Button befelyezi a versenyta 10. helyen...
  • Pontius #15153
    Nem akarok vitatkozni, de igazam volt a #15146-ban? :)
  • ShaiHulud
    jah latszott is a masodik megcsuszasa elott hogy valami folyik hatul,sot inkabb spriccelt.
  • Pontius #15151
    Na de hol van Baumgartner Zsolt???????????????? :PPPPP
  • Punker
    a cigány nem csak agresszív hanem felelőtlen is
  • Punker
    Alonso-nak olajszivárgást írnak :(
  • ShaiHulud
    jaja :( mondjuk kell egy ilyen agressziv versenyzo is...legalabb csinal egy kis akciot:) bar tulzasba szokta vinni, es valoban, kezdem belatni, hogy eleg bekepzelt a srac:)
  • Punker
    1. Kimi Raikkönen FIN McLaren-Mercedes M 1ó32:35.274 44
    2. Michael Schumacher GER Ferrari B + 3.132 44
    3. Rubens Barrichello BRA Ferrari B + 4.371 44
    4. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas B + 12.504 44
    5. Giancarlo Fisichella ITA Sauber-Petronas B + 14.104 44
    6. Christian Klien AUT Jaguar-Cosworth M + 14.614 44
    7. David Coulthard GBR McLaren-Mercedes M + 17.970 44
    8. Olivier Panis FRA Toyota M + 18.693 44
    9. Jarno Trulli ITA Renault M + 22.115 44
  • Pontius #15146
    Csak nem II. Leto Atreid-re gondolsz a dünék császárára?
  • Punker
    nem ez volt az első eset hogy "elrontotta"