• BaLeeX
    Én is elvakult vagyok néha de azért ez nem semmi amit ebben a hozzászólásban lenyomtál.

"A palyabiro donti el ilyen esetben.
    Ha o ugy gondolja hogy a betolasa balesetet okozhat, akkor nem engedelyezi a betolast.
    Alonso eleg hulye helyen volt a sikannal. Lehetseges, hogy nem lattak be a palyaszakaszt ahonnan kozeledtek a versenyzok es a palyabiro ugy dontott, hogy nem engedelyezi a betolasat."

Azért ehhez rohadt nagy elvakultság kell, hogy azt gondold, hogy a pájabíró mérlegelt az esetnél...
    Nem mérlegelt az semmit, meglátta, hogy kicsúsztak és nem sumák az aztán már 5 méterről futtában legyezett a kezével, hogy vége, Alonso szálljon ki.
    Azzal semmi veszélyt nem csináltak volna, ha megpróbálják visszatolni, ugyanis ezek nem szőke nők a volánnál ezért Alonso nem ment volna vissza érkező kocsi elé mint ahogy megpördülésnél sem szoktak egyszerre visszamenni vagy megfordulni hanem először körbenéznek mi a szitu.
    Mellesleg lehetett látni, hogy jöttek ott kocsik kipördülésnél ha jól emlékszem 3 darab. Azt senki ne mondja, hogy ha vissza akarják tolni akkor nem lehetett volna megvárni azt a három kocsit, meg hogy a pályabíró mérlegelt, mert aki ezt mondja az nem ismeri az olaszokat vagy egy fogalmatlan barom...

"Na persze majd a Sumakot utalok, majd kitalalnak megint valamit , hogy vele ezt vagy azt csinaltak.
    Savanyu a szollo. "

Savanyú a szőllő? Az hát b*meg mert ez szánalmas, hogy valakit visszatolnak valakit meg nem. Emlékszem mindkét kicsúszásra a két kicsúszás pályához viszonyített szögében nem volt 30-40° eltérés nehogy már azt mondja valaki, hogy azért nem tolták vissza, mert menetiránnyal szemben állt. Nem traktor ez, hogy 2 percig tart megfordulnia...

"Majd kitalaljak legkozelebb, hogy kontaktlencset visel, ezert be kell ellene vezetni a kontaktlencse doppingvetseget.
    Emberek baszogassatok inkabb a sajat versenyzoiteket, hogy miert olyan szarok es a sajat csapatotok autoit, hogy vajon mitol olyan gyengek, arrol nem az ellenfel tehet, hogy szetrobban egy Mercedes motor, vagy hogy nem jo a kocsi tapadasa.
    Lehet cafolni. En meg ezektol a nagy anti Sumak fanoktol egyszer sem hallotam azt, hogy valamit tudhat az aki 7szeres vilagbajnok, csak lesajnalast."

Nem hallottad mert nem tudsz olvasni vagy nem vagy képes felfogni. Én is elismertem (meg aki nem ismeri el az nem ért az f1-hez) hogy sumák jó pilóta, de a mostani teljesítményénél volt sokkal jobb is, most már elkényelmesedett nagyon. De ez a 7 vb cím enyhe túlzás. És azt meg senki ne állítsa, hogy ő a legjobb pilóta a mezőnyben, mert ha még igaz is akkor sem tudod bebizonyítani, mert a legjobb kocsival, ami 3 éve nem esett ki műszaki hiba miatt nem nagy teljsítmény vb-nak lenni.

"Joemberek szerintem ha csak 1et tudnatok nagy makkal nyerni, mar akkor magatokat istenitenetek, de ha valaki 7et nyer azt lepocskondiazzatok.
    Ehhez csak gratulalni tudok."

Ja és még egy ok, hogy miért kell ezt a dolgot annyira felfújni!? Hány pontot is kapott azon a futamon sumák amikor visszatolták? Nem emléxem pontosan de 3-at vagy 4-et szerintem. Ha nem tolják vissza akkor ki lesz a világbajnok?
    Hangosabban, nem hallom...

Ezen lehet gondolkodni.