182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17345 feledni sem lehet. azt keresem már egy ideje a neten sikertelenül :( -
#17344 jah:( -
#17343 az 2001-ben volt, ugyanis 2002-ben már Räikönen volt a helyén...és igen, érdekes dolog volt, amikor az uccsó körben főtt meg a motor....sajnáltam is szegényt, mert nem érdemelte meg, de hát a technika ördöge néha elég kegyetlen tud lenni -
#17342 erről jut eszembe....2001/2002-ben Hakkinen vezetett Barcelonában és uccsó körbe nagyba örültünk faterral h végre sumi nem nyer, erre Hakinen kocsija beszart uccsó körbe:SSS -
#17341 Emlékeztek még Häkkinen 2000-es előzésére a Belga Nagyíjon? Na, olyan szintű előzés kéne még jópár, és akkor nagyon fasza versenyeket láthatunk. -
dav1d #17340 Igazi előzés már rég volt az f1-ben.Pedig hiába a FIA megtett mindent (bár könnyen meglehet hogy ez a baj) -
#17339 Persze, hogy mind1, csak ha annyira aggódott volna, hogy veszélyes helyen van a kocsi akkor kiszállt volna. -
#17338 Inkább olyan igazi előzések hiányoztak, nagyágyuk előzése, mert ok hát nem tudom Alonso kiket előzött meg. De az is lehet hogy a kedves rendező megintcsak nem nagyon értette a dolgát és nem mutatta a jo előzéseket... -
dav1d #17337 Én is remélem. Ezek a szabályok nagyon nincsenek így rendben hogy a szerenccsén múljon az időmérő. -
#17336 És furcsamód nagyon kevés ember esett ki, csak Albers, Schumi meg Heidfeld. Így az első futam után még nem lehet levonni nagy következtetéseket, de úgy tünik, hogy a motorok egyenlőre megbízhatóbbak, persze meglátjuk mi lesz Malajziában ezekkel a motorokkal, hogy bírják majd a hőséget... -
#17335 Végülis teljesen mind1, hisz kiállt, úgyhogy ennek a dolognak nincs jelentősége. -
#17334 Kíváncsi leszek Malajziára, remélem ott "időjárás-ügyileg" (ezt jól megfogalmaztam) jobb lesz a helyzet. (Tehát vagy mindenkinél esik, vagy tök száraz lesz a pálya)
-
#17333 Ő is elég veszélyes helyen volt.Kiszálhatott volna, hogy ne legyen baja. -
#17332 Egyébként pedig gratula Fisichellának és a Renaultnak, nagyon szépen teljesítettek. Gratula még Barrichellőnak és a Red Bullosoknak, nem hittem volna, hogy ez az ex-Jaguar csapat ennyire képes. -
#17331 Abban bízott, hogy bírja tovább az autója? Ez hülyeség. Ő is tudta nagyon jól, hogy már a verseny végén vagyunk, és hogy semmi esélye a pontszerzésre.Akkor meg mi értelme lett volna tovább folytatnia? Azzal, hogy beér a célba az uccsó vagy az uccsóelőtti helyen annak nem sok haszna vagy értelme lett volna. Elég veszélyes helyen volt az autója, és így több értelme volt annak, ha megtolják, és bedöcög a boxba. Amikor intett a pályaszemélyzetnek, akkor ő már pontosan tudta, hogy nem fog versenyben maradni, mert SEMMI ÉRTELME NEM LETT VOLNA...
Legfeljebb kevesebb munkát adott a vontatósnak :) -
dav1d #17330 Ha szerinted nem volt előzés akkor Alonso hogy került a 13 helyről a 3-dikra? -
#17329 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
érted... -
dav1d #17328 2006 ig nem lesz EA f1 csak PS2-őn -
#17327 Montoyának is voltak pocak-gondjai. Csak a McLaren szólt, hogy hagyja abba a zabálás. Sikerült is leadnia 7 kilót. Csak aztán Raikönnen felszedte -
#17326 Negyedik legnépszerűbb a Forma 1 topic. Nagyon helyes!! -
#17325 Nem tudom. De igazán csinálhatnának már. -
#17324 Keressünk egy jó bérgyilkost?? -
#17323 igazad van! -
#17322 De még rakd hozzá a Schumacher faktort! :) Mert ugye tavaly barichello volt ötödik is többször, amikor schumi első -
#17321 He egy új elnök jön, úgyis visszajön a péntek-szombat szabadedzés, 1-1 óra, mindent bele, és kiveszik a tankolást, beteszik a kerékcserét. Ennél jobbat úgysem fognak kitalálni soha, akárhogy is erősködnek a szabályalkotók ... -
#17320 Télleg azt nem tudjátok hogy F1 2005 Pc játék lesz-e?
nagyon érdekel -
#17319 Na hi all!
Végre értelmes futamot láthattunk!!!
Schumi kiesett!!
Nagyon várom a következő futamot, és szerintem jobb lesz ez az idény mint a többi!!! -
#17318 Mert akkor is ez a Forma 1. -
#17317 baromi unalmas verseny volt ez is,bari 2. helye aztjelenti,hogy Schumi símán veri majd a mezőnyt.
Zsoltinak lett volna jó az idei szezon,spórolós f1,már rég nem arról szól,hogy legyünk gyorsak,lassan már megbízhatósági verseny lesz.
Évről évre szánalmasabb ,egy kész "cirkusz"!Nincs verseny,nincs előzés,nincs semmi sem.Komolyan nemértem miért mennek még ki az emberek a futamokra?! -
praksi #17316 mondjuk azt ne felejtsük el, h azért sok pilóta kezdte a kicsiknél, pölö Alonso a Minardinál, vagy a nap hőse, Fisichella is a Jordan-nél volt egy jó darabig.. -
#17315 akkor még gondolat szintjén sem működtem... -
#17314 ja ha nem hoznának ilyen pocsék szánalmas undirító szabályokat akkor nem lenne ez. köpedelem -
#17313 Ja ez bennem is felmerült. A Minardi kezd balesetveszélyes lenni. -
#17312 Hát a Minardi az már a többieket veszélyezteti olyan lassú, de a többivel nincs gáz szerintem. -
#17311 Nekem egyébként annyira nem tetszett a verseny, örülök persze hogy végre van egy kis "kavarás", de előzés még mindig nincs:) -
#17310 Végre jó verseny volt, de a kiscsapatok nem kellenek a pályára, balfékekre továbbra sincsen szüksége a Forma1-nek szerintem! -
#17309 mondjuk egy büntit talán kaphatna, met mellette volt szerintem Webber és ő ráhúzta a kocsiját vagy nem? nekem az jött le. -
#17308 Nesztek!
-
#17307 a barmok -
#17306 Viszont emllett örülök a Renaultok jo szereplésének, és a Red Bull jo bemutatkozásának.