182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #17713 Legközelebb kapcsold be a tv-t lehet hogy úgy izgalmasabb lesz. :)
Különben meg voltak előzések de mindegy... -
Gabor_(HSF) #17712 Ez izgi futam volt?...sztem halál szar..eljutott odáig az F1, hogy abszolult nem lehet előzni,csak kicsuszás vagy koccanás árán..vagy attól izgalmas,hogy nem Sumi nyer??? nem hinném hogy ettől jobb lenne az a játék..a sok szabályváltoztatással a Ferrari ellen csak azt érték el,hogy tiszta lutri lett az egész és maximum azért lehet drukkolni,hogy valakinek legyen valami defektje,vagy kicsuszása, ütközése..ha nem hozzák vissza a slik gumit, rövidesen megpusztul az F1.................... -
Hát nem tudom. Nekem Palik stílusa nagyon nem jön be, viszont sztem Wéber jo helyen van ott a közvetítői székben, ő ért is az autosporthoz, nem ugy mint Collner vagy Palik -
Inkább ez a közvetítés mint Palik! -
Igen én is bíztam benne hogy a Mclaren majd villant, de sajnos nem jött össze.
-
Hát én kezdek örülni hogy újra jó versenyeket láthatok :) gondolom más is így van ezzel...
Kár, hogy Raikkonen defektet kapott a boxkiállás után
hát ennyi röviden az én mondani valóm a futamról... -
Nektek tetszett a közvetítés? Nekem nem. Marha béna beszólások voltak, meg félbehagyott mondatok; a technikai részével is probléma volt.
Viszont az naon állat h látom a nehézségierőt, a váltást, sebességet, stb. -
Bridgestone: Harmatgyenge teljesítmény a hőségben -
Ferrari: Nem a gumikkal volt a fő probléma -
Hát örülök hogy végre a Renault és Toyota összekapta magát. Izgalmas kis verseny volt:) A legjobb részek a Webber-Heidfeld-R.Schumacher előzgetések voltak:) Lehetett volna több előzés, dehát örüljünk neki egyelőre hogy megtörni látszik a Ferrari egyeduralom. -
Sztem arra gondolt, hogy nemtom már hány éve van Schumacher mellett, és az árnyékában is, és még nem adta fel vagy vmi ilyesmi. Mondjuk ez igy kicsit nevetségesnek tűnhet, mert jo pénzért ugye ki nem lenne pilota, mégha 2.rendű is... -
hát igen, a megváltozott körülmények következtében a kocsik alig tapadnak, ezekre a szitukra pedig teszteken aligha lehet felkészülni -
Sztem az ideális íven Webber volt, azon az íven lehet a leggyorsabban teljesíteni a kanyart, Fisicho bement belsőre, de az poros volt, mivel nem azt használják, nem volt umond 'felgumizva', sajnos le is csúszott. :(
De felső kamerából lehetett látni hogy ő csúszott rá Webber ívére, sztem nem okolhatja Webber-t.
Ez benne van a pakliban, néha hibáznak a versenyzők, nem sok sikeres előzés történt ebben a kanyarban azonos gyorsaságú autók között.
Persze kivűlről könnyű okoskodni, Fisicho csak rögtön vissza akarta venni a poziciót, helyesen, mert Webber ha tud menni, akkor gyorsabb lett volna a versenynek ezen szakaszában...hiszen Fisicho-nak problémái voltak. -
én csak azt nem értem minek ez a tankolósdi, mert így a sorrenden vajmi keveset változtatnak a kiállások...
a helyükben visszahoznám a réges-régi szabályokat, avagy akkor tankolsz és cserélsz kereket, amikor akarsz és ahányszor akarsz, vagy akár egyszer sem.
sokkal érdekesebb lenne az egész -
Úgy látszik, nem erről a versenyről beszél. Én úgy emléxem, hogy ő volt hátrább egy fél kocsival a kanyar előtt. -
Meg a Brigdestone ... -
Itt biza Giancarlo hibázott! :(
Amúgy rohadt szar volt ez a verseny is. Nem mondom, ha lenne kerékcsere, tankolással, meg két napos időmérő, a két időösszeadódna, de 1 órás lenne, és mehetnél 12 kört, valamint két versenyig kéne egy motornak bírnia ...
Na ez lenne az igazi, mert most kiegyenlített a mezőny ...
(Megj. ritka szarnak tűnik a Ferrari ...) -
dav1d #17696 A kérdőjelek a másolás következménye volt. -
Szemmel láthatóan lassult ezért nem hiszem, hogy sokáig tudta volna tartani a 3. helyet hárman föltorlódtak mögötte ha akkor nem akkor 5-10 kör múlva előzik le csak idő kérdése volt. Szerintem ezt ő maga is tudja csak nem ismeri be. -
dav1d #17694 Fisichella, aki az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon győzedelmeskedett két héttel ezelőtt, roppant mérges Webberre az incidens miatt, mely értékes pontoktól fosztotta meg a pilóták versenyében.
?Nem volt fantasztikus az autóm, nem volt elég a tapadása, és küszködtem is, azonban a harmadik hely megvolt.? ? mondta. ?Elvesztettem az egyik oldalsó terelőlemezem, aminek következtében a leszorítóerőm rohamosan csökkent, több másodpercet veszítettem körönként.?
?Mark utolért, megelőzött, majd én visszavettem a helyemet. Előtte voltam, mikor a kanyarhoz értünk, láttam, hogy a külső íven közeledik, de nem volt semmi esélye, hogy megelőzzön ott, hiszen nem volt elég hely. Nem az én hibám volt.? -
azon gondolkodtam hogy tavaly a merci nem tudott olyan motort csinálni egész idény alatt ami kibiírt volna egy versenyhétvégét, most meg 2 hétvégét is kibírt! ez már haladás! 
-
Isten nem ver bottal ugye.
Ki is kerülték mert asszem megvolt a motorcsere a szabályok módosultak, de ugye visszamenőleg nem lehet az új szabályra hivatkozva büntetni a BAR-t. -
na gyerekek, végre egy igazi, izgalmas F1 futamot láttam....
kicsit sajnálom, hogy a Ferrari ennyire lassú volt (nem vagyok ferfan, csak szeretem a jó futamokat) de azt leszámítva izgalmas előzésekkel tartkított verseny volt.
nekem nagyon tetszett. (most néztem meg videón)
még a kommentátorok is egész normálisan lökték a szöveget.
A legjobban a BARokat sajnálom, de erre talán annyit mondanék, hogy "megérdemelték"(?), mert ki akarták kerülni a szabályokat. Persze ezzel nem ekarok flamet indítani, mert szeretem a BARt is, csak ez így jött le nekem.
F1 újra a "király" kategória. ;) -
Ja, ennek semmi köze most az F1-hez, csak nagyon szimpatikusnak találom. Úgy veszem észre, hogy nem nagyképű, nem sztárolja magát. Persze mindig megemlíti, hogy legyőzni Michaelt, de ez érthető. -
Sajnos én is így gondolom. Ha képes évekig másodhegedűst játszani az azért mást mutat a jelleméről.
Persze nem akarok flémelni nekem Bari olyan pilótának tűnik aki nem igazán akar nyerni neki elég ha ott elvan a Ferrariban és ez a Ferrarinak tökéletes. Ha igazán nyerni akarna nem hagyná magát lehet, hogy nem is maradna a csapatban, de máshol biztos kapott volna helyet. -
"Barrichello megalázóan rosszul szerepelt, pedig emberileg ő az egyik, akit a legtöbbre becsülök."
ezt plz fejtsd ki majd, Bari-ról annyit tudni hogy kényelmesen elvezetgeti a kocsit tudván hogy másodrendű pilóta, de jól megfizetik, az ilyen embereket lenéztem mindig..... -
Maláj nagydíj...
Az egyik szemem sír, a másik nevet.
Tulajdonképpen nincs okom sem örülni, sem panaszkodni.
Fisichella kiesett, ráadásul pont Webberrel ütközött.
A két BAR kiesett, ráadásul egy körön belül.
Davidson, "az időmérők királya" magához képest is rondán szerepelt, még az időmérőn is. Kezdek kétségbe esni a BAR miatt.
Barrichello megalázóan rosszul szerepelt, pedig emberileg ő az egyik, akit a legtöbbre becsülök.
Villeneuve ismét leszerepelt.
DE!!!
Alonso megnyerte a futamot.
Trulli és a Toyota végre megérdemelten ünnepelhet. Itt volt már az ideje, hogy a Toyota feltűnjön az élbojban.
Heidfeld végre bizonyított.
A Red Bull ismét "szárnyakat kapott".
Nem főttek szét egymás után a motorok, mint ahogy páran úgy gondoltuk.
Egyszóval vegyesek az érzelmeim... -
dav1d #17686 A TotalCaros ötlet tényleg
lenne...
-
Wéber Gabi mellé jönnének....Szujó is maradhat mert jól áll hozzá az interjúkhoz sztem. -
az az igazság, hogy én csak Wéber Gabit tartom alkalmasnak, de a legjobban annak örülnék ha jönnének a TotalCar-os arcok, Winklerék, meg még a langaléta operatőr is :))
tudnának hangulatot csinálni, és szeretik, és akarják érteni a sportot.
de ez szvsz.
-
Webber eléggé agresszív volt még csapattársának is odalegyezett szerintem túlzásba is vitte a csatát.
A közvetítésről mi a véleményetek? Nincs Palik ez nekem új vagy csak egy kis időre lélegezhetünk föl? -
dav1d #17682 -
dav1d #17681 Én ilyen véleményekre vártam. -
Ott volt a szmájli, és tényleg mindketten elcseszték, szoktam én is a legnagyobb kedvencemre is mondani, hogy bázz te farok :), de ezt nem vérre mondom.
Elcseszték mindketten, Fischico azért mert bár gyorsabb volt Webber, mégis rátette a belső poros féktávra a pontszámait, Webber meg azért mert nem nyitotta ki a kanyarközepét, amikor már látta hogy Fischico be jön.
nem kell ebből presztizsmecset csinálni, sztem. -
Én azért most fostam nehogy Ralf elcsessze máskor mindig jól jött ha az elején baleset volt most azért nem örültem volna neki. A meredek előzések is szépek, de csak akkor volt amikor valakik miatt összetorlódott a sor. -
tényleg hülyék voltak, mert agyatlanul nyomták, de nem baj nekem tetszett :) -
természetesen, és plz ne flémeljetek :) -
amúgy jó kis baleset volt, lehetett volna több is :)
az egész F1-ben az ilyen látványos borulások a legjobbak ami után szépen kiszáll a pilóta és elsétál, én az ilyenek miatt nézem
-
Jókor jó helyen! :D -
köszönöm hogy moderálhattam :)