182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17145 a nascar az SZAR.
unalmas.
néha van vmi, de egyébként elég marhaság
vezetői tudás se kell hozzá túl sok.
-
#17144 képgaléria aki nem akarja tudni az eredményt ne nézze meg! -
#17143 Kerékcserét akarsz,akkor nézz Nascart,ott aztán 1 kerékcserénél több az esemény,mint egy F-1-es szezonban. -
#17142 Az lehet, hogy ezt már sokan mondták, de ez az igazság... -
#17141 Ezt a lemezt már lejátszotta számunkra pár schumi fan:D Én nem a második harmadik helyért folyó csaták miatt nézem a Forma -1-t!!! KÉrem mondjon le:D -
#17140 Ez is 2000-res amit írtam :) -
#17139 szal rtlel, utálmo az ilyet -
#17138 nincs német RTL-em + megyek zülleni -
#17137 Ha esetleg valaki nem tudná, akkor mondom, hogy a második időmérő 23:45-kor lesz, a német rtl közvetíti. (magyar nem adja le élőben, csak összefoglaló lesz róla a futam előtt)
A futam pedig a német és magyar rtl-en 4:00-kor, ismétlés a magyaron 14:00-kor, a németen 09:00-kor. -
#17136 4? Renault ott van, Bar se lesz gyenge, Toyota is lehet mutat valamit, + a szokásos 3-as Ferrari-BMW-Mercedes, ez nálam min 10 kocsi :) -
#17135 Azta, ha tudta volna, mi lesz ma, átértékelte volna a helyzetet: :)
Ha belátnátok, hogy ki a versenyző, éski nem belátnátok, hogy ez az idény is UNALMAS, mert csak 4 AUTÓ esélyes -
#17134 Ez 2000. júliusi hozzászólás, azok a régi szép idők mi :)))
Hát, a sumi fanok nagyon csendben vannak. Megértem őket... :)
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy sumi daviddel kűzdött a pályán, hakkinen meg simán rávert 20-25 másodpercet, sőt még nem is ment teljes fordulatszámon a kocsi, mert a szerelők szóltak neki. Hakkinen úgy néz ki újra a régi.
Sumikának meg még várnia kell egy-két évet, ha világbajnok akar lenni. Elképzelhető, hogy mindkét McLarenes megelőzi a pontversenyben.
Két futam, két McLaren kettős győzelem. Így tovább! McLaren Forever! -
#17133 Legnépszerűbb témák
1. Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
2. BogyóKatica
3. Láma! fan club
4. Star Wars: Republic Commando
5. World of Warcraft
6. Benne leszek a TV-ben
7. Counter-Strike (x)
8. Brothers in Arms: Road to Hill 30
9. Pc tuning
10. FORMA1
Csak így tovább! :)
-
#17132 senki se mondja el mi lett az időmérő eredménye!!!
ha lehet;) -
#17131 igen, lehetséges.
bár sztem schumi még szar kerékkel is simán benne lenne az első háromba:D
gondoljatok csak arra amikor még benettonnal ment.
-
#17130 Na jó, inkább húzok, mert még valaki viiszaolvasni nem tudó benyögi azz eredményt :) -
#17129 na megyek melózni majd onnan re. -
#17128 hát majd holnap kiderül, eddig full meglepetés az első 3-om, legalábbis köze nincs a papírformához :) -
#17127 ok :) -
#17126 Persze, mert szerintem megbízható és nem olyan rángatózva viszi az autót mint Alonso vagy Raikkonen, hanem szép íveken és olyan nyugodt stílusban. És ez szerintem gumikopás szempontjából előnyt jelent neki. Csak a Bridgestone szar, mert annyit nem tud tesztelni. Úgyhogy azt mondják, a Michelin-esek jobbak lesznek. -
#17125 uhhh....télleg lemarattam a rendes időről:(((
nembaj, az ism. elég lesz.
remélem Montoya Alonso Raikonnen lesznek az élen:P:) -
#17124 nagyon bekavart az eső, de szerintem meg fogsz lepődni az eredményen. -
#17123 Ma inkább nem olvasok vissza, mert majd csak fél kettőkor nézem az időmérőt, sajnos már csak akkor eszméltem, amikor megláttam azt a hozzászólást, ahol azt írták hogy eső volt, és ezzel szar lett az egész :)) -
#17122 nemgond....egyébként sok olyan ember van, aki asziszi h schuminak csak akocsija jó.
ez nem igaz.
-
#17121 nincs kerékcsere?
deszar....így még több előnye lesz schuminak.
meghát sokkal jobb boxxal a forma 1 -
#17120 Ha magadra vetted bocs, nem rád értettem, általánosságban beszéltem azokról, akik ezt teszik. -
#17119 Ez valóban egy idiótaság. Pedig ez volt szerintem az F1 varázsa. Kezdetek óta van kerékcsere. Még voltak kerékcsere bajnokságok is, még nálunk, erre most egyszerűen kitalálták, hogy mostantól megszűnik. Hát ezeknek nem nagyon van üzletértékük, meg ellentmondanak egymásnak, azért hozták ezt a sok szabályt hogy lassabb és így biztonságosabb legyen. De ezzel, hogy egy gumi/futam, nagyon rizikós lett szerintem. -
#17118 :D
-
#17117 amúgy biztos voltam abban hogy valamelyik ujjonc fogja elöször megcsukni a kocsit, tévedtem -
#17116 én nem utálom schumit.
elismerem h ő a legjobb pilóta a forma 1-ben.
+ intelligens ember.
nem örölük neki ha nyer de nem is szidom -
#17115 viszont aki kitalálta ezt az 1 gumi 1 futam dolgot az elmebeteg volt, mondjuk nekem jó mert én a balesetek miatt nézem az F1-et de ez akkor se normális. -
#17114 hát igen.
még ha nem is lenne olyan gyors, mint a ferrarri, legalább nem esne szét.
-
#17113 Ez így igaz. Nem Schumit kell utálni azért, mert nem érik utol. Mellesleg észrevettétek, hogy jó az első helyért nem voltak csaták, de a második harmadik helyért se voltak túl nagy csaták mint régebben. Szóval a többieknek kellene javulni és nem kisírni azt, hogy a Ferrarit kordában tartsák. -
#17112 ahoz kocsi is kell alá, van most 1-2 olyan pilóta akit a megszokott rutinnal már nem tudna simán legyőzni de ha nincs alattuk olyan kocsi ami minden futamon ütős akkor nincs esélyük. -
#17111 hja.
talán egyser a Minardi is felfejlődik.
még jó h Zsoltika lelépett -
#17110 nem szivatni akar ő senkit csak próbál megélni :) -
#17109 végülis igaz.
monnyuk 2003-ban jó idény volt nagyon!
tavaly megint elhúzott.
kell vmi ütős pilóta.
pl. Alonso vagy Raikönnen talán meg bírná szorongatni -
#17108 Ez a Stoddart nem normális, tényleg az lenne a legjobb ha távozna. Bocs, lehet hogy normális, de akkor szándékosan szivatja a többieket? :) -
#17107 ez a többi csapattól függ, ha megfigyelted schumi ugyanazt csinálja évekóta ő már nem javul tovább. -
#17106 remélem idén nem lesz schumi áradat.
elég durva volt, amit tavaly, meg 2002-ben csinált