Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én őszintén mondom nekem nem szimpatikus Schumi, de azért ilyeneket nyilatkozni róla egy nyamvadt verseny után.. háát.
pár verseny után alakul ki a körvonal sztem.
"Kezdetét vette a nyilatkozatháború is, Button és Juan Pablo Montoya is nekiesett verbálisan a Melbourne-ben kiesett Schumachernek. "Lejárt Michael ideje" - fogalmazott például Button, aki különben eléggé leszerepelt az Albert Parkban. "Egyértelműen leszállóágban van, s emiatt nem csak az új szabályok okolhatók: a Ferrari már nem olyan egyeduralkodó, mint régen." A hétszeres világbajnok örök "ellensége", Montoya arról beszélt, "elszállt a Ferrari szerencséje. Michael már nem verhetetlen, s én le is akarom taszítani a trónról." A kolumbiai nem feledkezett meg a kerpeni Heidfelddel történt ütközéséről sem, szerinte egyértelműen a ferraris hibázott. "Michaelt mostantól bárki kilökheti a pályáról" - bizonyította Montoya, hogy szereti a bosszút."