182114
  • M@TriX
    jah ez fogalmazódott meg bennem is amit itt írtok, hogy jó-jó, de nem az igazi, ez a kerék sem vállt be, mert egyszerűen a gyártók olyat csinááltak ami kibírja ezt a távot. Sőt, direkt figyeltem amikor beállítak benzinezni alig koptak a gumik.

ha nem változtattak volna sokat a szabályokon akkor is jó futam lett volna szerintem, mert jó kocsik vannak az idén. Szerintem.
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan :)
  • rezsofiz
    Hát megnéztem én is a versenyt, oké hogy nem Schumacher nyert, vagy vmelyik Ferraris, meg össze vissza volt kavarva a mezőny, de akkora egy faszt csináltak az egész F1ből az idei szabályváltoztatásokkal. Azt se tudtam hol van a fejem annyira összevissza szar az egész hááát.... Mindenesetre Barrichello 2. helyére támaszkodva gondolom Schumacher most vérszemet kap, és megnyeri a vb-t blablabla. UNALMAS
  • Laffite
    hát nem volt egy nagy szám ez az egész, hülyeség hogy nincs kerékcsere, így mindenki csak spórol, az egész verseny csak egy nagy spórolásból állt, már csak a napelemek és a vitorlák hiányoztak...
  • Bucser
    Én csak egyet nem értek... ha úgyis kiesett akkor minek tolatta vissza magát a pályára Schumacher... Szerintem nem gondolta, hogy ekkora galiba lehet az autójával.... de ne esküdjünk össze, a verseny egész jó volt még így is én csak Trullit sajnálom.. Pedig egész jól ment neki az elején még tartotta is a tempót Fisichellával. Coulthard meglepően jól ment Én inkább emelném ki őt mint Barichellot... és abban sem vagyok biztos, hogy Schumi elhúz az elején, ha előlről indul.... Mondjuk lehet, hogy én Heidfeld helyében mikor Schumachert visszatolták a pályára utánavágom a sisakomat.... (Lezavar a fűre a rongyolódás elkerülése végett visszamegyek erősködik mindketten kiesünk és ő visszamegy... milyen már... mert azért bevalhatjuk, hogy eléggé durva volt amit Schumi abban a szituban csinált....
  • Cvd
    Bari valóban sokat jött fel, de Alonso vagy Raikonnen még többet. Vagyis ha azt akartad mondani hogy emiatt jó a Ferrari akkor a Renault és a Merci még jobb.:)
  • Random work
    Nem arról van szó, hogy szándékosan kilökette magát hanem keményebb volt mert veszteni valója neki nem volt sőt.
    A kettő nem ugyanaz.
  • DJ Bee18
    Már megint jönnek az összeesküvés elméletek, Az egyik, a szabályban meg van engedve, hogy motorcsere lehet, csak akkor 10 hellyel hátrébb indulhat. Tavaly is volt rengeteg ilyen, hogy utolsó volt és motort cseréltek biztos ami biztos alapon. A másik hogy kiesett, és nem hiszem hogy szándékosan gondolt egyet és kilökette magát, és ezt is benne hagyták a szabályban, hogy ha kieik valaki, teszem hozzá nem önszántából, akkor is lehet motorcsere. Szerintem ha bármelyikünk ott lenne, és kiesne, és ha lehetőség van rá, akkor motort cserélne. Nem hiszem, hogy valaki azt mondaná, hogy ő akkor is a mostani motorral vágna neki a következő versenynek.
  • DJ Bee18
    Ahogy Barrichello-t elnéztem, sajnos lehet, ha Schumacher az élről indult volna, lehet hogy egyedül elhúzott volna. Bár akkor Fisichella is biztos még ennél is jobban ment volna. Emiatt a hülye gumiszabály miatt nem erőlködtek annyira egymással és nem előzgettek annyit szerintem. A Red Bull meg egész jó, azok Minardik meg csak akadályoznak meg galibát okoznak. (pl. az egyik lekörözésnél majdnem ledúrták az egyiket az útról)
  • oneal1
    amugy a test nem jelenthet problémát!!
    a BErger is akkor volt mint állat
    nem volt túl magas de széltében meg vállban nem volt gyenge
    aztán simán átalakították neki és belefért:))
  • Marki
    Abban igazat adok Paliknak, hogy Richards távozása nem tett jót a csapatnak. Ez a döntés is igazlja. Tényleg összetartóbb, okosabb csapat volt Richards alatt, bár hülyeség ilyen hamar ezt mondanom.
    Mindenesetre egész télen reménykedtem, hogy az idei bajnokságot megnyerik, már nem annyira tartom valószínűnek.
    Esteleg a Renault-ot.
  • Marki
    Pizzoniánál gondot jelentett hogy 190 cm magas.
    Nekem is gyerekkori álmom volt hogy F1 pilóta legyek (mint szinte mindenkinek), dehát már szinte 2 méter vagyok, és ha a kocsi hosszabb, mint elő van írva, akkor nincs mit tenni...

Más: Nem akarom az első futam után elkiabálni a dolgot, de Narain Karthikeyan is tehetséges versenyzőnek tűnik.
  • a.carkey
    Tul. képp. 1970, Tyrrell.
  • a.carkey
    MS is ...
  • csabawarchief
    Minek is, nem olyan jó magasnak lenni :) 175 - 185 cm bőven elég bárkinek, mire jó 2méteresnek lenni? :D
  • Alien
    ???? Szerintem tök szar verseny volt, és ezt nem azért mondom, mert Schumi drukker vagyok és kiesett, hanem azért mert SEMMI nem történt. Ez meg, hogy nem cserélhetnek kereket iszonyatos hülye ötletnek tartom.
  • a.carkey
    A többi sem egy óriás ...
  • Láma!
    hátbazz japán!!:D
    azok nem magasak!!:D
  • Cvd
    Alonso egyébként is elég határozottan nyomta a sódert a rádióban, csak Palik tényleg kevés volt hozzá. Pár körrel a vége előtt pl. nem azt kérdezte hogy harmadik-e, hanem azt hogy maradjon-e harmadik (vagyis ne próbálja-e kielőzni a Ferrarit). Van stílusa meg önbizalma a gyereknek.:)
  • Punker
    csoport kép

bakker Sato milyen kis törpe.
  • Punker
  • Random work
    Jó ez csak oda kell figyelni ne játszák ki. Így legalább tartósabb mocikat csinálnak és nem füstölnek el az egy kerékcsere is tetszik azzal lehet taktikázni, hogy mikorra teszik.
  • csabawarchief
    Meg szerintem ez a 2 futamra 1 motor is baromság. Vissza a régi szabályokkal (1999beliekkel) !!!
  • csabawarchief
    Egyébként már nem olyan egy pole pozíció mint 10 éve, 5 éve, 2 éve. Mégis az örök-ranglistákon mindent egybeszámolnak és én ezt sajnálom is.
  • Punker
    Vitákhoz vezethet, hogy a BAR kiejtette autóit

kezdik már.....
  • csabawarchief
    Villeneuve jót nyilatkozott :D
  • Punker
    1. Renault 16 pont
    2. Ferrari 8 pont
    3. Red Bull 7 pont
    4. McLaren 4 pont
    5. Williams 4 pont
  • Punker
    1. Fisichella Renault 10
    2. Barrichello Ferrari 8
    3. Alonso Renault 6
    4. Coulthard Red Bull 5
    5. Webber Williams 4
    6. Montoya McLaren 3
    7. Klien Red Bull 2
    8. Räikkönen McLaren 1
  • Random work
    A versenyzők nyilatkozatai
  • DannyL
    Én bírom a búráját, legalább néha röhögök rajta egy jót. Én meg úgyis tudom, hogy mit látok, sokat nem zavar be. :) Azért fájt ma reggel felkelni 3:50-kor.
  • Random work
    Ha rádión közvetítenék azt hallgatnám TV-n meg nézném mint az Olimpiát. :D
  • DannyL
    Szerintem így szeretjük. :)
  • ÁjjLe BoBBi
    áh palik télleg hozta a formáját. balfasz azt kész :)
  • ÁjjLe BoBBi
  • Random work
    Igen nagyon fikázták és mégis odatette magát szóval csak tud valamit. Aki oda bekerül azért joggal kerül be főleg ha nívósabb csapadba és nem egy utolsó fizetősbe ahogy a Zsolti.
  • DONGUBA
    Ájjle Bobbi:DDDD
  • Random work
    Ja és a Palik ismét baromságokat magyarázott. A srác nem tud angolul? Mert én többet kivettem a rádióból pedig nem sokat tudok angolul. PL. a végén Alonsot fikázta, hogy 1 másodpercet lassul pedig pont elötte mondták neki rádióban, hogy 4 kör volt hátra és kímélje a kocsit ne hajtson.

Na meg keverte a versenyzőket össze vissza komolyan mondom legközelebb a németet nézem mert ez a magyar siralmas.
  • ÁjjLe BoBBi
    kockán csodálkoztam egy nagyot. elmult években sehol sem volt mindenki csak fikázta...nem sok kellett hogy 2.-nak bejöjjön
    igen jó ez a redbull
    azon gondolkozom hogy debütáló csapat szerepelt e már ilyen jól mint amennyire a redbull most
    lényegében most kezdték amúgy jaguar azt tudom
  • ÁjjLe BoBBi
    jaja köv versenyeken fognak igazán beizzulni!
    azt sajnálom igazán hogy kiminek leszakadt a jobb oldali légterelő lemeze...vagy mi a bánat...rögtön észre is lehetett venni hogy sumi körönként 1mp-t hoz rajta...leszaggatták a boxban teljesen de természetesen nem lett jó
    egyébként szerintem klient meg tudta volna fogni. szerintem
  • Punker
    jaja Trulli-t én is sajnáltam, mondjuk bejött helyette Alonso szal már megérte felkellni :)