182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17468 Mármint a Hungaroringen. -
#17467 jah, akkor nem a dohányzásba halnak majd bele, hanem éhen... -
#17466 Én '98 óta nézem az F1-et, és csak 2002 óta dohányzom. Ráadásul úgy érzem, nincs összefüggés az F' és a dohányzásom között. Lehet csak azért, mert nem voltam kint még a Hungarorongen? -
#17465 Örülök, hogy vicces és tudod adni a lovat a srácok alá, akik alig várják, hogy komcsizhassanak egy jót:DDD
Ha mondjuk a curling vb-ről, vagy a keresztszemes hímzés kupáról lenne szó, támogatnád is tán a koporsószeggyártás-ellenességet. -
#17463 "Az is lehet, hogy a miniszter egyszerűen komolyan veszi a betegségmegelőzést." lol bazzzeee az év vicce -
#17462 Amennyiben tényleg pártpolitika van mögötte, én tudnék komolyabb összeesküvés-elméleteket is gyártani:DD
Az is lehet, hogy a miniszter egyszerűen komolyan veszi a betegségmegelőzést. -
#17461 Szerintem nagyobb a füstje a dolognak mint a lángja... legalábbis remélem (elvégre cigarettáról van szó) -
#17460 Nem akarok politizálni, mert gyűlölöm a politikát, viszont valamit nem értek.
Medgyessy intézte el, hogy 2013-ig legyen F1 Mo.-n, nem csak 2006(?)-ig. Erre Kökény, aki ugyancsak MSZP-s, veszélyezteti már az idei futamot is.
Mi a fsz van? Nem értem. Egy párton belül akarnak kicseszni egymással?
Hát gratula.... -
dav1d #17459 Hát nem hiszem hogy arra hatalmazták volna fel őket hogy ott b@szanak ki az emberrel ahol lehet. -
#17458 lúzerek.
egyszerűen túlkombinálnak mindent
monnyuk ez a dolguk.
-
dav1d #17457 Szerintem ha abból a 28 ezer emberből aki meghalt dohányzással kapcsolatos betegségben akkár csak 1 a Forma1 miatt szokott rá a cigire akkor baromi sokatt mondok!
Ez egy kurv@ nagy szemétség!
-
tujon #17456 egyetértek tényleg örülni kéne neki!
pár éve még ugy volt hogy nem is lessz több futam mikor már ilyen veszély nincs akkor majd mi csinálunk?
legjobb uton haladunk!
gratula a nagyokosoknak! -
#17455 De jó, hogy ebben az országban mindenki szereti maga alatt vágni a fát... Bámulatos. -
#17454 Aki szeretne még élőben F1-et látni MO.-on,az menjen ki idén a futamra mert lehet hogy már többször nem lessz rá lehetőség. -
#17453 Bakker!A világ összes országa szeretne lassan F1-es futamot szervezni,mi meg szeretnénk a lehető leghamarabb elveszíteni. -
#17452 Na nehogy már!! Ezt nem értem. A világ egyik legnívósabb eseményének részese Magyarország, erre ezek a marhák még itt pattognak. Örülni kéne hogy eljönnek ide bakker. -
#17451 Ezt nálam patkányságnak hívják.
Az egész dohánymizéria nálam felejtős, de ez,...ez, bázz....
Meg vagyunk (vagy inkább csak a magam nevében), meg vagyok én verve ezekkel ott fönt.... -
#17450 Csapás a Magyar Nagydíjra -
#17449 csak egy szó [ne nagyon akarom megismételni] -
#17448 Mi volt az az értelmes hozzászólás? Időközben moderálták (biztos helyesen). -
#17447 a grotesknek szolt -
#17446 mivan? takarodj innen te hulye -
#17445 Köszönjük sokatmondó, építő jellegű hozzászólásod. -
#17443 felőlem is jöhetne, de egyelőre esze ágában sincs a f-1-be bekerülni, mert az Indy 500 már önmagában nagyobb reklámfelület és lehetőség egy ottani versenyzőnek mint egy egész idény a f-1-ben akármelyik nagycsapatban... -
#17442 én azt a futamot láttam élőben,elég gáz volt... -
tujon #17441 atakua!!!
nagyon brutal. iszonyaos bulás! -
#17440 Greg Moore halálos balesete...
-
#17439 lál :D van benne valami, nem is kevés -
#17438 Pár napja találtam ki egy vicces szitut, mára az egész gimi ezt fújta...
Team Radio, Minardi, 2004
Baumgartner: - Paul, hanyadik vagyok?
Stoddart: - Szerinted?!
-
#17437 Hát a Minardival kapcsolatban nagy (i)gazságokat ír. -
#17436 Olvastam. Elég jó. Még a régebbiekhez képest is. -
#17435 Ugy értem hogy a szerelő :D -
#17434 Magát nem, de...:P -
#17433 Remélem nem törte össze magát -
#17432 Az idény első görbetükre -
#17431 LOL -
#17430 szegény csak az időmérőig jutott... -
#17429 :D
-
#17428 Oda már inkább én mennék. -
#17427 végülis igaz.
de monnyuk 1 Toyota szintű kocsi már nem lenne rossz.