182114
  • Punkerwork
  • Felfedező
    A FIA becsukta a kiskaput!
  • Punkerwork
    privátban intézzétek el!
  • Belga
    Inopier.Üdv!Olvastam a hozzászólásod,én is nagy F-1 rajongó vagyok lehet hogy tudnék segíteni.2004 óta rögzitem(RTL KLUB)az összes futamot DIGkártyával a gépemre,az idei első is megvan,mindegyik kivan írva egy egy DVD-re(menü/chapter)ha érdekel a dolog jelezd itt a fórumon.
  • Laffite
    igazad van, sportban nincs ellenség - ha mégis, az már nem sport...
    amúgy én montoyára tippelek - ha a mclaren-technika is úgy akarja, de fisichellának fogok szurkolni, csak hogy az olaszokat megüsse a guta, amiért nem a ferrarinak tolja :)
  • Bandee1987
    "enyhén" elhamarkodott nyilatkozatok. Én úgy a 7.-8. verseny után jósolnék vagy nyilatkoznék.
  • b-type
    hab duma. :)
    Azért én a sportban nagyon utálom az 'ellensége' szót, szenzációhajhásznak gondolom, nem tudom miért nem használják az ellenfele kifejezést.
    még akkor is, ha (amit nem hiszek) a sportoló ezt mondta egy felfokozott pillanatában.
    Én továbbra is a pályán várom a bizonyítást. :)
  • Bucser
    Tavaly is hasonlókat nyilatkoztak:D Én a Retek beharangozóján röhögtem jót:D "A Ferrari egyeduralma megtörni látszik talán idén sikerül elhódítani a világbajnoki címet Mnichael Schumachertől" Én akkorát szakadtam:D Egy 1x versenyből álló sorozat első versenye után ilyet reklámozni hát eléggé felelőtlenség.. még semmi sem dőlt el sőt senkinek nem fullos az autója még a minárdi sem ami már évek óta nem változott...
  • M@TriX
    Én őszintén mondom nekem nem szimpatikus Schumi, de azért ilyeneket nyilatkozni róla egy nyamvadt verseny után.. háát.
    pár verseny után alakul ki a körvonal sztem.

"Kezdetét vette a nyilatkozatháború is, Button és Juan Pablo Montoya is nekiesett verbálisan a Melbourne-ben kiesett Schumachernek. "Lejárt Michael ideje" - fogalmazott például Button, aki különben eléggé leszerepelt az Albert Parkban. "Egyértelműen leszállóágban van, s emiatt nem csak az új szabályok okolhatók: a Ferrari már nem olyan egyeduralkodó, mint régen." A hétszeres világbajnok örök "ellensége", Montoya arról beszélt, "elszállt a Ferrari szerencséje. Michael már nem verhetetlen, s én le is akarom taszítani a trónról." A kolumbiai nem feledkezett meg a kerpeni Heidfelddel történt ütközéséről sem, szerinte egyértelműen a ferraris hibázott. "Michaelt mostantól bárki kilökheti a pályáról" - bizonyította Montoya, hogy szereti a bosszút."
  • Punkerwork
  • Lteebee
    Szerintem most nyerjen Alonso!
  • Bucser
    Én annak örülnék, ha Raikönnen tudna menni egy épkézláb futamot Coulthardnak legalább ilyen jól menjen csak a végét ne csessze el és a minardik és Jordanak ne okozzanak balesetet és Schumacher se
  • Marki
    Ja, akkor a két Minardi, a Toyoták hátraesnek mert elkoptatják a gumijukat, az egyik Jordan balesetet okoz (talán az egyik mekinek:), a Red Bullsem biztos, hogy bírja a meleget, és a második hetet, Schumi megint irígy lesz az egyik feltörekvőre, és kiejti őt is / magát is, ...
    Ne így legyen..
  • Punkerwork
    én balesetekre, motorhibákra gondoltam
  • Marki
    Szerintem ismét Fisichella.
    De azt se bánnáma, ha a BAR magához térne, és Button is dobogóra kerülne.
  • Punkerwork
    na ki mit tippel hétvégére?
  • Marki
  • rezsofiz
    DD:DDDDDDDd
  • Marki
    Emlékezzünk!!

Amúgy szvsz könnyen színt lehet vinni a sereghajtók futamába is; vissza kell venni az Arrowst, és akkor az utolsó helyért is meg lehetne küzdeni.
  • Marki
    Szerintem ettől az évtől egyre érdekesebb lesz...
  • EN116
    A mai F-1-et nem szeretem annyira, mint a 80-as és 90-es éveket.
    Ma már nem is egymással versenyeznek a pilóták, hanem a szabályokkal (gumicsere tilalom, motorkonzerválás, vagy épp hibaszimulálás). Ez már nem igazi verseny, a szó szoros értelmében.
  • EN116
    Helló kedves rajongók!

1982 óta kisérem figyelemmel a versenyeket.
    Egyedülálló Formula-1 gyűjteményem van VHS kazettákon.
    Több mint 233 futam, 26 szezonösszefoglaló, 47 időmérő edzés és 22 kisfilm, vagy portréfilm.
    A legrégebbi versenyem az 1967-es német GP.
    Olyan igazi fanatikusok jelentkezését várom, akik szintén gyűjtik a felvételeket.
    Adok, veszek, cserélek.
    Emailben jelezzetek:
    [email protected]

Jó Fórumozást!
    Zsolt
  • M@TriX
    jah, ez volt egy hírben, hogy az 5-en akarták, de hogy annyira nem volt nagy az "előnyük" ezért erősen dolgoznak rajta, hogy már a 3-on bevethető legyen az új verda.
  • Lteebee
    Ez azt jelenti, hogy lehet.
  • Big Daddy
    Ferrari could be using the F2005 in Bahrain if testing goes to plan with the new chassis before the 3rd race of the season. Ferrari are currently using the F2004M and despite being competitive in Australia would like the new car on track.

Ez azt jelenti hogy a harmadik futamon vetik be az új ferrarit?A Scuderia honlapján találtam.
  • Bucser
    Vodafone- ne legyen mert pl a közvetítésben is már minden 1,5-dik reklám Voda reklám...
  • Punker
    valószínűleg már dolgoznak jó iedje a dolgon hiszen tudták hogy 2006-ra más kell.
  • Bandee1987
    Sztem is lehetne más szponzort találni, de most az idei versenyt nem kéne elbaszni emiatt, most még hadd maradjon meg a Marlboro főszponzornak. 1 év alatt meg Palikék csak találnak más szponzort(1-2 ötlet nekik: Vodafone, Red Bull, T-Mobile...)
  • Punker
    ez nem párt politika, az elmúlt 15 évben még nem volt jó egészségügyi vezető, de a mostani a rosszak között is nagyon rossz.
  • Ramore
    Szerintem egyszerűen nem kapták meg az idei kenőpénzt egyesek a dohány szponzortól és ez bizony nagyon rosszul esett nekik.
  • Punker
    és valszeg dolgozik is rajta, csak ha papírja van rá hogy eddig lehet X akkor Y-nal csak utánna köt új szerződést, és bizony itt nem 1-2 ezresről van szó.
  • Lteebee
    Szerintem mindenesetre inkább a miniszter rövidlátása a probléma meg az, hogy nem szólnak rá időben.

Személy szerint örülnék, ha nem lenne több cigarettareklám, mivel magam is 10 évig dohányoztam és noha nem a reklámoknak köszönhetően, de ha annyit ugattak volna ellene az én időmben is, mint ma, valszeg nem szoktam volna rá én sem.

Amúgymeg a Palik találjon másik szponzort és kész!
    Ez a dolga neki.
  • a.carkey
    Inkább annyi van, hogy még ennyi lóvé sincs a nagy jólétben, amennyibe 1 F1 megrendezés kerülne. Rövidtávon gondolkoznak. Ennyi.

Nem úgy gondolkodnak, hogy esetleg mennyi lenne a bevétel a turizmusból, hanem úgy, hogy erre ennyit kell áldozni, abból, ami maradt.

A dohányreklámok ügye meg semmi más, mint ürügy. (Szvsz!)
  • Marki
    Még ha esetleg dohányozna valamelyik pilóta, bár nem tudok róla, akkor sem hinném hogy amiatt szokna rá valaki.
    Úgy, ahogy alkesz sem lett seni csak Kimi kedvéért:-))
    Amúgy előbb az alkohol reklámokat kéne betiltani szvsz.
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Hát igen, rohadtul nem értem mi a céljuk ezzel a szarakodással. Annyira naivak.. vagy egyszerűen sokkal inkább hülyék? Annak hatására fog x ember elkezdeni cigizni mert látták a Marlboro reklámot a Magyar Nagydíjon? Hát ez azért meglehetősen "ciki", úgy értem egyszerűen ezt már nem lehet mivel jellemezni ezt a primitiv intelligenciaszintet amivel meg vannak áldva a jo emberek. Gáz.
  • Laffite
    85ben kezdtem nézni és bár volt azóta marlboro, gitanes, west, camel, jps, és a jóég tudja még milyen cigarettareklám a f-1-ben, én mégsem dohányoztam soha... ez csak egy naív téveszme, hogy a reklámoknak ilyen büdös nagy hatásuk van.

amúgy meg ha igazán belegondolunk, inkább minőségi marbit vagy westet szívjon egy dohányos mintsem a csempészett keleti vackokat, sokkal inkább azzal kellene törődni a minisztériumnak, csak hát a maffiától valszeg jobban félnek, de akkor meg ne nyomuljon senki ilyen nagy szavakkal, mert ez így csak gusztustalan képmutatás...
  • Lteebee
    Ahogy a Shop stopban mondták:

"nem értékelem a cselt..."
  • Marki
    Pont azért tették a Magyar nagydíjat július 31-re, mert csak augusztus 1-től tilos a dohányreklám. Ravasz banda...
  • Lteebee
    Én is kb 98 óta nézem és noha akkor még dohányoztam, nem értettem egyet soha a reklámmal.
    És ha jövőre meg tudták oldani (...ha meg tudták...) az egyéb szponzort, akkor meg tudták volna idénre is.