Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem szeretem Michael Schumachert, de szerintem az, hogy Rubens lazán beevezett Ausztráliában a Ferrarival a 2. helyre a 11. helyről, és alig volt lemaradva a többiektől időben is, szerintem nem a Ferrari végét jelenti. Tény, hogy elég szar csapatokkal áll szerződésben a gumigyártója, de attól még - mivel japánok - nem hinném, hogy feladnák a harcot. Valamitől egy időben jók voltak. A Ferrari motor sem lett lassabb, és mivel alig van különbség a pontozásban, pár némi ponthátrányból is simán fel lehet jönni.
Az, hogy Sandokánéknál beszopták, az egy dolog, de még enyhe kisérletet sem tennék arra, hogy leírjam őket, különösen, hogy nincs meg az új autójuk. Motorilag, elektronikailag megbízható a Ferrari, szóval nem hinném, hogy nagyon le fognak maradni a többiektől.
Tény, hogy a Bridgestone puha szettje elég szarnak tűnt, és keményebb gumin nem volt elég versenyképes a Ferrari, de akkor mit keresett MS a 7. helyen, míg Kimi pontot sem szerzett, sőt MS miért is előzi meg a sokkal jobb Kimit???
Meg ugye innen szép nyerni! :)
Aki nézte, az emlékezhet, hogy NIGEL MANSELL mit össze bénázott 1991-ben az elején, semmi sem volt jó, aztán Japánban vesztette csak el a VB-t ...
Kár lenne két felemás verseny miatt egy akkora túlélőt, mint a Ferrari leírni.
Ralfot sem értem mit ugat egy olyan hiba miatt, amit vétett??? Még, hogy Webber volt a hibás ... :)
Ja, és 2 db ponttal van neki több, mint Michaelnek ...
Mindezek után leszarom, hogy ki nyer idén, csak
1. ne legyen unalmas, mint amilyen unalmas most;
2. ne állandóan ugyanaz nyerjen;
3. Tűnjenek már el ezekről a ratyi pályákról! :)
Jöhetne már Imola!