182114
  • TommyC
    Szivesen segítek...
    Aki nem tud angolról fordítani az inkább ne copypasteljen be angol szöveget!
  • G_ArchAngel #19080
    alárírás... ("Az irónia nem más, mint a szellemes emberek gorombáskodása.")

ha nem tudod, mi az irónia, akkor lépj túl a Harry Pottereken és olvass könyveket...
  • DJ Bee18
    ez így igaz
  • DJ Bee18
    Én is örülnék neki, ha 1-2 évvel a debütálás után futamot nyernék :DDDD
  • Felfedező
    Ezt a futamot Raikkonennek kellet volna nyernie.. Nem lenne rossz egy Raikkonen -
    Alonso párosítás a Renault-nál... de ez csak álom..
  • b-type
    Na ennyit arról, hogy MS tette unalmassá az eddigi versenyeket...
    Ez a mai főleg miatta lett izgalmas, nem kicsit izgalmas.
    Palik...öööö..alkalmatlan.
    Ezen a pályán nem könnyű előzni a sok lendületes kanyar miatt, nagyon veszélyes betenni az autót, és Alonso azt csinálta amit kell,..meg az autó is, mert a jó elgyorsulása nélkül nehezebb lett volna.
    jó volt.
    Egy bizots már indulnak a Michelin ipari kémek a Bridgestone-hoz, mert valami nagyon nagyot találtak a gumis arcok.
    Gondolkodtam, hogy azért volt lassú MS az elején mert azt mondták neki...nevezetesen hogy a gumi lassan melegszik fel, és olyankor még ne tapossa, mert akkor tönkremegy, és mikor zöld utat kapott akkor nyomta ki a stiftet,
    vagy
    Ez a gumi ilyen piszok lassan melegszik ideálisra, de ez így nagyon komoly volt, akkor ment a leggyorsabban, mikor a többiek már spóroltak.
    nagyon látványos volt. GRAT. Bridgestone, grat MS, grat Ferrari.
  • DJ Bee18
    Nem azért, de a Forma1-nek semmi köze a szériaautókhoz, egy kicsit baromságot írtál azért most
  • Gabor_(HSF)
    Kössz a kiigazitást a "labdába se rúgott ra"
    De unalmas már,hogy az elmúlt évek f1.éről itt oly sokan a "Ludas Matyi"-ból tájékozodnak és írogatnak minden okosat
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed vagy sem, engem nem érdekel, hogy Schumacher visszatért.
    Egy gondolatot írtam le, a többi engem nem érdekel.
    Az, hogy örömujjongásban törtök ki, hogy a Ferrari feltámad poraiból, jó dolog.
    Az a minimum, hogy ezt teszi, miután a legtöbb pénzzel, az egyik legjobb fejlesztő brigáddal rendelkezik.

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• oneal1
    gondoltam hogy ez lesz ha sikerült visszatérnie Schumachernek akkor már itt rögtön irogatni kell miden faszságot!:(
  • IMYke2.0.0.0
    1994-től valóban neki állt a zászló, ez viszont tény.
    De ki tudja, talán ha Senna élt volna még egy ideig... De ez is egy "ha" kategória...

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

• G_ArchAngel #19070
    Jót tenne Kiminek, ha MS utolsó idényében Ő lenne, aki váltaná RB-t így tanulhatna MS-től, és legalább olyan autót örökölne, ami bírja, ha kitapossák a lelkét, nem pedig olyanba fakul bele, ami idényenként egy győzelemre képes:(
    lassan minden hitem elveszetem a McLaren Mercedesben...:(
  • IMYke2.0.0.0
    1. Nem szaklap. Schumacher hivatalos honlapja.
    2. Néztem a közvetítéseket. Schumacher nem jó értelemben szivatta meg Sennát - volt, hogy aggresszív volt, és ezért valóban megkapta a magát Sennától. Ahogy Prost is annak idején kapott tőle egy frászt.
    3. Sennával csakis az első helyért csatázhatott - volna - , de nem sok vizet zavart akkoriban, ahogy már írtam.
    4. Előkaparhatnád emlékeidet - ha vannak - , Schumacher az elején korántsem villogott. Bukdácsolt rendesen. Tény, hogy jól ment, de több gond volt vele és az autójával, mint sokan hinnék mostanában.
    Emellett, Schumacher arrogánsan törekedett előre. Senna ezért nem szerette.
    Ha nézted magad is a közvetítéseket, akkor ezt te is tudod.

• TommyC
    "his first victory was 1 year after his debut at Spa":ez azt jelenti hogy egy évvel a SPA-i debüt után nyert először,tehát az 1992-ben volt!!!1993-ban már 2-őt nyert
  • Gabor_(HSF)
    A mondatod végét én is tanusithatom
  • oneal1
    hát jah!!
    akkoriban a Shumi volt hogy megszivatta a Sennát!
    nem is egyszer ment Senna oda Schumacherhez a futamok után beszélgetni:)
  • G_ArchAngel #19065
    Örülök neki, hogy Renault-m van, nem Mercedes-em: legalább eljutok vele A-ból B-be...
    Bár Kimi a kedvencem, de szívből drukkoltam MS-nek, hogy egye mag a Hernyószemöldökűt...
    és ez nálam nagy szó!
  • Gabor_(HSF)
    Ne is vitatkozzunk ezen,mert ez tény kérdés,csatázni nem csak az első helyért lehet.
    Jössz itt a szaros angol idézetekkel mindenféle szaklapokból,inkább a közvetitést nézted vola akorriban,akoor most okosabb lennél
  • IMYke2.0.0.0
    Sőt, Schumacher akkoriban labdába se rúgott:

Formula 1

The Belgian Grand Prix of 1991 at Spa was Michael's debut in the world's top racing series. His lucky break came as a result of Bertrand Gachot being imprisoned for spraying CS gas into a London taxi driver's face. Qualifying 7th, he unfortunately retired on the first lap from this race with clutch failure of his Jordan-Ford. Although Eddie Jordan wished to sign Michael to the team, Schumacher was advised by Weber to act cautiously, as Jordan was to use factory Yamaha power the following year. They suspected this engine might prove to be second class and they were proved correct.

Subsequent to this Michael moved to the Benetton team, replacing Roberto Moreno. He competed in five more grand prix that season with Nelson Piquet as team mate. In 1992 Schumacher was partnered with Martin Brundle and his first victory was 1 year after his debut at Spa. During 1993 Ricardo Patrese partnered Michael, that being Patrese's last year in F1. Michael's second win came at the 1993 Portuguese GP.

Első győzelmét is csak 1993-ban tudta besöpörni.

• IMYke2.0.0.0
    Schumi még kis piskóta volt akkoriban. Ezt ne vitassuk, rendben.

• Gabor_(HSF)
    emlithetnénk itt Shumi vs Senna csatákat is,azok sem voltak piskóták
  • Gabor_(HSF)
    Most erre mit is lehet mondani......viszzakellene lapoznod egy pár oldalt és máris érthető lenne számodra is mit írtam
  • IMYke2.0.0.0
    Azt az 1992-es monacoi-t még magam is láttam. Dávid Sándor dörmögésével.
    Jó kis meccs volt... R.I.P. Senna.

• TommyC
    Pedig Schumi régebben nem rettent meg az erőszaktól ha jól emlékszem,de ezek más idők...
  • Amse
    Nem hiszem, hogy sportszerűségből nem lökte ki.Szerinted neki nem kell a 8 pont?Inkább 10 vagy semmi?Lol
  • TommyC
    Láttad a '01-es vagy '02-es Sepang-i nagydíjat mikor Schumi is meg Barrichello is kicsúszatk valami olaj miatt s 15,16 lettek,majd eleredt az eső,ők be a boxba,fel az interm.eket s pár kör alatt úgy előztek le mindenkit, mintha azok állva lettek volna...na az emlékezetes volt számomra...most is vmi. olyan lett volna...
  • Gabor_(HSF)
    Tényleg jo volt...De nem látom a beírásokat azóktól akik Shumi spórtszerüségét vitatták itt oly sokszor oly nagy hangal!....kb 3x üthette volna ki Alonsot,de nem tette meg, SZÉP VOLT,viszont legalább 6-8 pilótát feltudnék sorolni aki megtette volna.....
    na mind1..viszont ennél kevesebb pontot ne szerezzen Shumi az idén
  • CHEAPBOY
    kar hogy nem, jobb lett volna:)
  • Amse
    "ha"
    nc
  • TommyC
    Az még betett volna ha még elkezd esni is...
  • CHEAPBOY
    Agyon teszteltek az olaszok ez varhato volt hogy felgyunnek, de itt meg rohadt hubos, borult egu is volt az ido, amirol mondtak is hogy +extrat ad nekik. Spanyolba is kemeny verseny lesz. Izgalmas idenynek nezunk elebe. :)
  • TommyC
    Nagy mecccs volt,de ha Schumi elölről indul,mindenkinek elkeni a száját, igy is nagy iram volt...ezt tette a Bridgestone!
    Köv meccs Barcelona 2hét,nem?

#19039:
    Ha még egyszer mutogat Alonso aki személyesen töröm el az ujjait...:ÐÐÐ
  • szanics
    Azért az öreg ma rendesen odatette magát.
    Valami azt súgja, hogy óriási verseny lesz a végén Alonso és MSchu között. VÉGRE!!!
  • oneal1
    jajjj gyerekek!!!!
    ma Reikonen volt a legjobbb!!!!!
    Sumák király volt!!!!!

a Palik meg 1
  • Alien
    a ma látottak alapján nem :)
  • CHEAPBOY
    Dehogynem:)
  • Hangianix
    En nem lattam, de most olvasom, hogy Villeneuve 6. lett. A tobbiek kiestek? :) (Megjegyzem egyebkent, hogy kedvelem ot, de az utobbi eredmenyei nem tamasztjak ala ezt a helyezest).
  • a.carkey
    Arra jöttem rá, hogy nem is annyira Schumahert utálom, hanem a gyengébbiknek drukkolok. :)
  • Narcotic Syntax
    hosszu évek után ugy érzem megin van értelme forma 1-et néznem :) EGY ÉLMÉNY VOLT!
  • Alien
    és nem fog legközelebb négyest mutatni