182114
  • Felfedező
    motorhiba, defekt, hajtótengely mighibásodás... itt hibákon van a hangsúly, teljesen lényegtelen, hogy éppen mi szarik be..
  • Big Daddy
    Nem a motor szart be.
  • Zsoltika 007
    Itt most Haug a húnyó. Csóriknak kéne csinálni végre egy ütőképes motort. A többit Newey megoldja. A tavalyi autót nem ő csinálta. (Meg is látszott-elégtelen szellőzés)
  • Zsoltika 007
    "A ferrariról egy szót se inkább..."
    Miért? Én utálom Schumit, de ezt nagyon megérdemelte. Tényleg beleadott mindent. (Ilyet se fogtok látni többször hogy méltatom )
  • G_ArchAngel #19117
    eltalálhatta volna vele Newey-t, Haug-ot vagy Dennis-t...:)
  • SLICK
    Hát nagyot csalódtam hogy Kimi autója feladta a szolgálatot... :(
    Alonso lassan elfog szállni magától
    A ferrariról egy szót se inkább...
  • Zsoltika 007
    Az első drámai pillanatra a kilencedik körben került sor. Miután a szélvészgyors Räikkönen megfutotta a verseny addigi leggyorsabb körét, autója lelassult, s az egész versenyhétvégén brillírozó finn kénytelen volt a boxba hajtani. Bahreinben már úgy tűnt, Räikkönen és a McLaren végre magára talál, Imolára ráadásul az időmérőn mutatott gyengélkedést is pole pozícióra cserélte, nem csoda, hogy az egyelőre ismeretlen eredetű műszaki hiba megviselte a fiatal versenyző idegeit, aki dühösen hajította át kormánykerekét csapata garázsán.
    Neki is tetszett a helyzet.
    A5.hu
  • Zsoltika 007
    Hát ja. Sok jó pilótát megtörtek az ilyen esetek. Lásd Villeneuve
  • Jhon Balu
    és még csodálkozol rajta!
    szegény gyereket még az ág is huzza.
  • G_ArchAngel #19112
    ha az utóbbi éveket nézzük, én nem csodálkozom azon, ha Kimi néha többet iszik, mint kellene...
  • Jhon Balu
    isten szolna belöled!
  • Zsoltika 007
    Vagy inkább motort.
    De nem baj, legalább a sebesség megvan. És a Spanyol Gp-re kijavítják ezt is, és még fejlesztenek. És akkor nincs több mese és kifogás, jönnie kell az eredményeknek.
  • Jhon Balu
    csalódott persze mert mindig szar autót adnak szegény kimi alá.
  • JGTC
    A Palik meg 1 faszorrú!!!
    Nem tud köszönni se...
  • G_ArchAngel #19107
    McLaren-Mercedes: Räikkönen elképesztően csalódott

Írta: Papp István [2005.04.24. 17:46]

Wurz a negyedik lett, Kimi viszont kiesett
    A McLaren Mercedes osztrák versenyzője, Alexander Wurz a 4-dik helyen ért célba a 62 körös San Marinoi Nagydíjon. Csapattársa, Kimi Räikkönen az első rajtkockából vághatott neki a futamnak, de az autójában jelentkező műszaki probléma következtében nem juthatott el a kockás zászlóig.

Kimi Räikkönen, kiesett
    „Sajnálatos módon a versenyem meglehetősen rövidre sikeredett, köszönhetően a bal oldali hajtótengely meghibásodásának. Természetesen nagyon csalódott vagyok, hiszen igazán jó pozícióból vághattam neki a versenynek, és a rajtom is nagyon jól sikerült. Mindezek mellett az időmérőn elért eredményeinkkel elégedettek vagyunk, és a két hét múlva megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjra néhány fejlesztést fogunk majd végrehajtani. Már alig várom, hogy egy jó versenyt fussak ott.”

Alexander Wurz, 4. hely
    „Igazán elégedett vagyok az eredményemmel. Taktikai versenyt folytattam, és az első boxkiállásommal is minden rendben volt, amikor sikerült felzárkóznom Mark Webberhez és Takuma Satohoz. Még talán gyorsabb is tudtam volna lenni a futam elején, de egy kissé túl nagy volt a forgalom. Éppen ezért nem igazán bírtam felzárkózni Jenson Button mögé. Nagyon boldog vagyok, hogy a csapat megadta számomra ezt a lehetőséget, és a legjobb formámat nyújthattam, amelyről elismerően nyilatkoztak. Szegény Kimi pedig akár az élen is végezhetett volna ezen a hétvégén.”

Ron Dennis, csapatvezető
    „Természetesen nagyon csalódottak vagyunk a verseny eredményével kapcsolatban. Kimi nagyszerű munkát végzett, és egészen addig az első helyen állt, amíg a hajtótengely meg nem hibásodott. Alex 4-dik pozíciója igazán jó helyezés, amellyel ismét bebizonyította professzionalizmusát, hiszen a teljes hétvége folyamán nagyszerű munkát végzett. Kimi nem tehet semmiről.”

Norbert Haug, Mercedes Benz Motorsport igazgató
    „Egy kicsit csalódott vagyok Kimi kiesése miatt, mert meghibásodott autójának hajtótengelye, sajnálom Kimi. Mindent remekül csinált. Az első helyről vágott neki a futamnak és nagyszerűen sikerült a rajtja is. Ez volt az első ilyen hibánk ebben az évben. Alex remek munkát végzett, és ő volt a leggyorsabb versenyző a Michelines pilóták körében. Továbbra is meg kell tartanunk a megfelelő fókuszt, és keményen kell dolgoznunk.”

• JGTC
    Gratula az első kettőnek!Nagggyon szép combat volt.
    Én a Webbernek szurkolok de el kell ismerni, hogy ma a BMW egy 1FT-ot sem ért.
    (A Honda + oda fog érni hamarosan!!!!!!!)
  • Gabor_(HSF)
    A győzelemért itt most SUMI ment,de már én is sajnálom KIMIT,ő a másik akit még tartok valamire, a mai F1-es mezőnyben
  • Zsoltika 007
    Így elcseszni egy rajt-cél győzelmet. Istenem ilyen nincs!! Eddig minden bíztató volt, teszteken sem döglöttek a motorok, minden jónak tűnt. Erre puff. De legalább ne Kiminek aki a győzelemért ment.
  • Gabor_(HSF)
    A kedvenc névrokonommal az eddigiekkel ellentétben , egyre többszőr értek egyet veled...
    Ez nálad a javulást mutatja,vagy nálam?
  • DJ Bee18
    De te még mindig nem válaszoltál a kérdésre, hogy ennek mi köze a megbízhatósághoz?? Úgyhogy ejtsük a témát.
  • oneal1
  • G_ArchAngel #19100
    hagyd a kissrác szerint az Audi kitalálta, hogy alkalmazzanak alumíniumot az autógyártásban, az F1-es csapatok meg lenyúlták:)))
  • DJ Bee18
    A legelsőt lehet, de az hogy milyen dolgokat vesznek át az F1-ből, azt már nem hinném :DDD
  • oneal1
    fogd már fel hogy ő csak poénból írta:D
  • DJ Bee18
    Mert ugye az ABS-nek, a kipörgésgátlónak, meg az újabb fajta merevítéseknek, meg a különböző elektronikai dolgoknak mi köze lenne a megbízhatósághoz?? Sőt minél több elektromos szarság van bennük, annál nagyobb az esélye annak, hogy valami elromlik.
  • DJ Bee18
    De a megbízhatósághoz annak semmi köze, hogy milyen kütyüket vesznek át.
  • oneal1
    nm
  • oneal1
    ez nem 3 hét alatt fordult
  • TommyC
    Sok anyag átkerül az F1-ből ha pár év tolódással is...
  • DJ Bee18
    Ennyire ismered a Harry Pottert? Mert én nem nagyon :DD
  • Big Daddy
    Köcce.
  • oneal1
    az előzőeket meg Schumachernek:)
  • Felfedező
    Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a Ferrarinak ez hazai pálya volt.. és a hideg időjárás is inkább a Bridgestone-nak kedvezett.. ekkorát nem fordulhatott a világ 3 hét alatt..
  • Amse
    1általán nem vagyok elvakult.Nem szeretem Schumi-t, de elismertem, hogy qrva jól ment a futamon és tudom, hogy ő az egyik legjobb pilóta(ha nem a legjobb) a mezőnyben, de ezt nem sportszerűségből csinálta.
  • TommyC
    Reméljük h nem csak itt az Imola-i pályán jók a Bridgestone-ok!!
    Habár miért is lennének gyengék máshol?
  • G_ArchAngel #19086
    és körülbelül ennyit is értesz a dologhoz, mert elképzelésed sincs, hogy mennyi technikai újítás kerül az F1-ből az utcai autókba, mégha azt vissza is butítják...
    Arról nem is szólva, hogy az amúgy leírt francia autómárkáknak mekkora reklám a rallye-ban a Citroen vagy a Peugeot, illetve az F1-ben a Renault sikerszériája...
  • oneal1
    www.michael-schumacher.de
  • Gabor_(HSF)
    "Arogánsan?bugdácsolt?"Senna meg szüzen halt meg...
    hát édes Öcsém ,te mekkora egy lami vagy
  • DJ Bee18
    Jól van védekezettek csak elvakultan nyugodtan :D
  • Big Daddy
    Mi Schumi hivatalos honlapjának a címe?