182114
  • Punkerwork
    eddig Schumi vezet
  • Punkerwork
    edzést nézitek?
  • Punkerwork
    csak ne ide hozzák javítani :)
  • Lteebee
    biztos valami hackelt nt, vagy 2000 drivert használnak xp alatt
  • Lteebee
    Azt nem kell buherálni:)
  • G_ArchAngel #20039
    vagy HéPé nyomtatójuk van, amit a Williams megbuherált...:P
  • Lteebee
    Ha a szerelő a vonalkód alapján teszi fel a gumit, akkor a vonalkódot hibásan feltevő, a gyártó a hibás.

Köcsög mislen!!!!!!!!

:DDD
  • Lteebee
    Én már régen szólni akartam, hogy a ferrari mindkét tesztpályája teljesen veszélyes és ezért szabályt kéne módosítani.
  • Punkerwork
    ha a saját hülyesége miatt keni fel magát a falra kkor ok, de más figyelmetlensége miatt nem kéne kinyiffani, én tuti szájba rugtam volna a szerelőt
  • G_ArchAngel #20035
    Helyes, nézzenek egy kis videót Fangio-érából - akkor majd megtudják mi az a "veszélyes"...:P
    Persze, nem kívánom, hogy megsérüljenek, de ez mégsem sakk...
  • Punkerwork
    A versenyzők megelégelték a veszélyes teszteléseket
  • Punkerwork
    csak a szokásos engem fikázós dolgokat, bár most a gázkamrát kihagyta.
  • rezsofiz
    Mit irt?
  • Punker
    megint kezded?
  • Felfedező
    Briatore-nak teljes mértékben igaza van!!
  • dav1d
    "Emerson Fittipaldi úgy véli, csak az idény végéig tudhatja magáénak a minden idők legfiatalabb Forma-1-es világbajnoka címet: az egykori brazil csillag szerint rekordját Fernando Alonso hamarosan átadja a múltnak. Az éllovas spanyol ugyanakkor most elismeri, hogy a McLaren csapata, a Renault előtt jár"

A5
  • a.carkey
    Bria jó nagy hülyeséget mondott. Pont MS volt az, aki Fernando farkára koppintott (volna), persze Kimi mellett. Annyira azért MS nem öreg. Ott van Mika. Nyer a DTMben. Még kicsit felturbózza magát, oszt visszajön. Hozza magával a DTMből Alesit és Frentzent is. :) Aztán lehet öregfiúzni. :)
  • Magic Boy
    Egyetértünk!
  • rezsofiz
    :DDDDDDDddD
  • Kit--Kat
    majd remélem beleröhög a tata képébe:)
  • rezsofiz
    Ennél szebbek lesznek Schumi győzelmei.
  • petesilver
    Ezt szerintem Briatore sem hiszi el, csak kell a terep előkészítése alonsonak, ha mégis világbajnok lesz.
  • Kit--Kat
    pfff
  • Magic Boy
    F1: Briatore szerint vége Michael Schumacher pályafutásának
    NSO, 2005-05-18 17:27
    A Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore (képünkön) szerint nagyjából vége a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher pályafutásának."Csodálatos pillanatok voltak a pályafutásában, és a szemem előtt nyert két világbajnoki címet, de az ő napja már leáldozott" - mondta az olasz üzletember a Ferrari pilótájáról.Briatore szerint az első két világbajnoki címét még éppen az ő csapatfőnöksége alatt ünneplő német versenyző kiöregedett a száguldó cirkusz világából.36 évével Michael Schumacher a legidősebb aktív Formula-1-es pilóta.
  • Zsoltika 007
    Gyakorolj csak! Nekem már nagyon megy.
  • rezsofiz
    Sok értelme volt megszólalnia.
  • Bandee1987
    na, ezen a pályán még párszor végigfutok péntekig az f1 99-02-iggel, csakhogy rendesen képben legyek...Bár ezen a pályán sokszor szoktam menni :), és mindig össze is töröm magam :)
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    ja hülye A5 :(
  • Bandee1987
    rossz a kép...
  • Punkerwork
    mindig ez a legjobb, igazi roncs derby pálya :)
  • petesilver
    Várjuk ki a végét. Nehéz rajta előzni, lehet csak vonatozás lesz. Bár tény, hogy bízom a heves ifjúságban!! :)
  • Punkerwork
    hétvégén az év futama:

• petesilver
    Montoya még szenved a McLarenben

A csapat másik pilótája, a 2005-re igazolt Juan-Pablo Montoya már korántsem ennyire elégedett jelenlegi helyzetével.

„Minden a legnagyobb rendben lenne, ha az autót rá tudnám venni, hogy úgy működjön, ahogy én szeretném” – nyilatkozta az amerikai Speed TV honlapjának.

„Szerintem remekül kijövünk majd, ha egyszer képes leszek teljesen megismerni. Jelenleg viszont még sok nehézséget okoz a vezetése, nem igazán érzem magam kényelmesen benne” – jellemezte az MP4-20-ast a kolumbiai, aki az előző négy évet a Williamsnél töltötte.

Míg Räikkönen rajt-cél győzelmet aratott, Montoya jobbár szenvedett Barcelonában – bár nem szabad elfelejteni, hogy kétversenyes kihagyás után tért vissza a pályára, és pénteken autóját is összetörte. A verseny rajtjánál ráadásul Jarno Trullival is összetűzésbe került, első boxkiállásánál pedig az üzemanyagtöltő babrált ki vele.

„Ha egyszer sikerülne gond nélkül sikerülne végigcsinálni egy versenyt, és végrehajthatnánk a szükséges változtatásokat is, nincs kétség, hogy meglenne a sebességem. A probléma azonban az, hogy jelenleg nagyon szűk mozgásteret biztosít számomra az autó” – panaszkodott.

Talán az a gond, hogy rá akarja venni az autót valamire, nem? Wurz, meg DeLaRosa beült, oszt ment, oszt jól ment. Örültek neki, jól érezték magukat, köszönték szépen!! De egyik se nyilatkozta soha, hogy azért ment jól, mert sikerült rávenni valamire az autót!! :)
  • narazzino
    bocs. most csináltam először ilyet, de máris megbüntettek érte :(. Pedig sztem nem rgy olyan nagy bűn. Franconak sztem igaza van. de hát tényleg te vagy a góré...
  • narazzino
    bocs, nem figyeltem
  • a.carkey
    Szintúgy.
  • a.carkey
    A faszért sír mindenki, ha kivételesen másnak is megy? :(

(BAR, Toyota ki lesz a következő, aki a "nagyok" előtt-körül áll?)
  • franco
    Te vagy a góré...
  • Punker
    milliószor mondtam hogy nem tűröm a téket + milyen gyakran látod ide írni?