182114
  • Kit--Kat
    na ez szánalmas.....
  • Cvd
    Akkor lehetne maximum vitatható ha egyszer fordult volna elő. De kétszer játszotta meg, ott már egyértelmű minden. Mint ahogy az is hogy csalt alatta a csapat, sorban buktak meg (szűrő kispórolása a tankolócsőből, rajtolóautomatika, satöbbi).
    Azonfelül nem vitatom hogy nagyon gyors pilóta, előzni viszont egyáltalán nem tud, ami a világ állítólag egyik legjobb pilótájától szánalmas. Ha nem hozzák be alá a kékzászó szabályt akkor most sehol sem lenne. Amikor hátulról indul és nem lengetik az előtte menőknek a zászlót akkor egy középszerű technikát/pilótát se tud megelőzni, vagy nagyritkán összejön 10-15 kör után.
  • ÁjjLe BoBBi
    mennyire régen? mert 4-5-6 éve mika zúzott mint a gép
  • Magic Boy
    Régen így volt ezt te se tagadhatod,de azt elismerem,hogy ma már szerintem sincs így!
  • Magic Boy
    Michael nem érti a defektek okát
    Faludi Zoltán, 2005. május 8. vasárnap [16:29]
    Talán valami törmelék okolható, mondja
    A világbajnoki cím tartója, Michael Schumacher teljesen zavarban van, amiért a Spanyol Nagydíjon két kör leforgása alatt két defektet kapott Bridgestone abroncsa, és ezzel befejeződött számára a futam.
    A német versenyzőnek rémálmaiban fog visszatérni a mai futam, ahol két defektet is kapott pár kör leforgása alatt, pedig már szépen felzárkózott a mezőnyre a Spanyol Nagydíjon. A Ferrari versenyzőjének ez volt az elmúlt öt verseny alatt a harmadik kiesése, mely nem jellemző rájuk. Ennek tetejében csapattársa Rubens Barrichello már a futam féltávjánál kört kapott az élen álló Kimi Raikkönentől, így a Scuderia kétségkívül minél előbb el szeretné feledni a hétvégi viadalt.
    A gumiproblémákkal füstbe mentek Schumacher azon tervei is, hogy beállítsa a rekordot Barcelonában, és sorozatban ötödször nyerjen a katalán ringen. Egyébként Ayrton Senna nevéhez fűződik egy ilyen jellegű rekord, aki 1989 és 1993 között mindegyik évben győzedelmeskedett Monacóban.
    „Véleményem szerint valami törmeléket szedhettem fel a pályáról, ez lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy mind a bal első, mind a bal hátsó abroncsom defektet kapott.” – magyarázta Michael a kiesését követően. „Nem volt gondom a gumikopással, mindegyik abroncsom jó kondícióban volt, és erősek lehettünk volna a futam végén."
    „Az lett volna az ideális, ha a z elején, és a végén is ugyanolyan jók vagyunk, azonban ez nem mindig megoldható.” – folytatta Schumacher.
    A mai versenyt követően Alonso és Michael között 34 pontra nőtt a különbség a világbajnoki pontversenyben.
  • ÁjjLe BoBBi
    3. nagyon beteges :D:AS_D?A_S:D:AS?D:D::DD
  • Kit--Kat
    az vitatható volt, mindenki ilyen harcisa fiatalon, kinőtte, és voltak ilyenek régen is.... ez nem vesz el semmit a tudásából
  • Magic Boy
    Ez mondjuk igaz!
    Ma már sok tehetséges fiatal van a mezőnyben és mégtöbb tehetség kopogtat az ajtón(GP2)!
  • Zsoltika 007
    Azért gondoltam a renault-ra mert köztudottan másképpen viselkedik mint a többi autó.
  • Zsoltika 007
    Meg mindíg azzal jönnek hogy azonos technikával 1mp-et verne bárkire. Ugyan már! Ezt csak akkor hinném el, ha ő és a másik összehasonlítandó fél átmenne pl a renault-ba (persze csak akkor ha előtte nem azon versenyzett a másik fél). Mert akkor mind2 embernek a 0-ról kéne ismerkednie a géppel. És kéne vagy fél év mire belejönnek. Na ha akkor veri az ellenfelét, akkor el is hiszem hogy MS tényleg jobb attól az embertől. De addig csak röhögni tudok ezen.
  • Cvd
    JA. Az akkor keményen csítelő Benetton csapatnál (akitől el is vették ezért később az első helyet, Sumák persze megtarthatta), úgy, hogy az utolsó futamon szándékosan kilökte Hillt az első kanyarban. Később ugyanezzel próbálkozott 97-ben is, csak akkor Villeneuve ellen nem vált be.
    Asszem ha meg kellene nevezni az F1 legundorítóbb pillanatát, akkor legtöbben ezt a momentumot jelölnék meg.
  • petesilver
    Azt azért régen mondták igazából róla, ahol a lehetséges igazi ellenfele a mezőnyben mindössze a kutyaütő Hakkinen volt, és a mezőny innen lefele folytatódott tehetség tekintetében.
  • petesilver
    Amúgy a bridzssztonék nagy bajban lehetnek, mert hamar melegedő gumit soha nem tudtak gyártani. Ugye eddig voltak a quali gumik, az már ment nekik úgyahogy, de az csak arra a pár körre kellet. A versenygumik mindíg is 1-3 körig bezárólag melegedtek fel. És hát a mostani szabályok szerint már csak versenygumik maradtak. Szóval lesz itt gáz még bőven! Hasonlít kicsit a tavaji honda malőrre. Nem volt elég gyors a motor, felküldték a világba a fordulatszámot, attól meg szétment a motor verseny vége előtt.
  • Magic Boy
    Ne temesd még a királyt!
  • Magic Boy
    MiSchu:
    1.A Ferrari-bol MiSchu csinált élcsapatot!
    2.Ezt más csapatok is tudják(Pl a Toyota szinte üres lapot rakott elé,hogy nevezze meg a segítőit a fizetését csak írjon alá)!
    3.Mischu 1-1.5 másodpercel jobb bárkinél úgyanazzal a technikával a szakértők szerint!
  • Felfedező
    Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ha igen akkor nagyot tévedsz... Barichello gyenge szereplése nem bizonyíték... Na mindegy szerinted Schumacher az isten, szerintem meg "meghalt" a király, éjjen a király!!
  • petesilver
    Mindjárt végig olvasom mindet, aztán reagálok, de előtte pár lényeg szerintem: Monaco durva lesz, jók az autók az élcsapatoknál, mindegyiknél legalább egy nagyonjó pilóta, és szinte lehetetlen ott előzni, hacsak nem lesz pár forrófejű akció.

Másik: ha megbízható marad a McLaren, Kimi valószinűleg agyonveri idén az egész mezőnyt. szerintem. És ha venné a fáradtságot a kamubajnok kolumbiai, akkor kemény hátvédje lehetne, és sorozatban nyerhetnének kettős győzelemmel. szerintem.
  • Punker
    ma pont nem mert már nem olyan megbízható......
  • Kit--Kat
    de azért jóval jobb volt, magasabb színvonalat képviselt, ahogy ma is
  • Magic Boy
    1 szóval se mondtam,hogy szar volt a Ferrari!
    Én csak anyit mondtam(és Barichello szereplésével igazoltam is),hogy nem vol jobb a Ferrari a többi élcsapat kocsijánál!
  • SLICK
    de akkor miylen volt a technika.... meg ma milyen
  • Magic Boy
    Ja-ja!
  • Kit--Kat
    94ben jóval szarabb kocsival lett világbajnok
  • Magic Boy
    Remélni sokmindent lehet!
    Én például azt remélem,hogy Békésmegye lassan de biztosan fejlődik és 5 éven belül az ország fejlett térségeihez fog tartozni!
  • Felfedező
    Mondod te.... Azt nem kétlem hogy Schumacher jó versenyző, de szar kocsival ő se tudna az élen végezni.. csak erre akartam célozni...
  • SLICK
    remélem sosem :/
  • Magic Boy
    A Ferrari szereplésével kapcsolatban csak az a kérdés,hogy a Bridgestone mikorra tud kifejleszteni egy versenyképes gumit ill. a Ferrari mérnőkei mikorra tudják ehez a pocsék gumihoz igazítani a kocsit!
  • Kit--Kat
    nem csak az autó volt jobb...
  • Magic Boy
    Nem volt az a kocsi toronymagasan jobb(lásd Barichello szereplése)csak MiSchu anyival jobb a mezőnynél!
  • Felfedező
    Szerintem kissé lebecsülöd a Renault-t... Ha Ferrari igy folytatja, nemhogy az első helyért de még a dobogóért se fog harcolni..
  • Felfedező
    Nem is tudom ki volt az aki évekig egy toronymagasan jobb autóval alázta a mezőnyt... szerintem Schumachernek hívták.... vagy tévednék? Ez még mindig nagyobb
    "csata" mint az...
  • oneal1
    hát jah!
    jó lenne ha csinálnának már egy rendes gumit ami nem megy szét és gyorsabban bemelegszik!!!
    meg megint a felétől lódult meg a sumák...
  • SLICK
    Hajrá ferrari csak így tovább!!!!!!!!!!! :DDDDDD
    Na végre McLaren győzelem!!!! Sokat kellett rá várni az már biztos, de nyert :)

Most nem nagyon lennék a Bridgestone igazgatója helyében :/
  • robotnyk
    attól a szövegtől feküdtem :D
  • Punker
    BMW-t se kéne elfelejteni 1-2 futamon tuti ott lesznek BAR is visszatérhet, különben a Honda morcos lesz :)
  • G_ArchAngel #19807
    olyan karosszériát kell gyártani, ami jó a gumihoz - ezelőtti években lehet, hogy lassú volt a Bridgestone, de nem is volt annyi defekt, mit a Michelin-nek, és szerintem idén is több volt a Michelin-defekt...
    Szóval lehet, hogy az aerodinamika is ludas a dologban...
  • Alien
    "Szerintem az év felétől az első helyért Ferrari vs. McLaren, míg a 3. helyért Toyota fog küzdeni a Renault-val..."

Úgy legyen!
  • Magic Boy
    Így legyen!
  • Magic Boy
    Ja-ja csak eddig Schumi és a technika elbírtaí,de most annyira szar a gumi,hogy már nembírják el!
  • G_ArchAngel #19803
    Komoly volt végén Kimi, szokásos zombi-arccal: "Nem akartam nagyon nyomni neki, inkább kiméltem a gumikat és a motort - tartalékolnom kellett Monacora"
    Utána átmegy a kamera Alonsora, aki csak idegesen rángatózott és tördelte a kezét - úgy tűnik kivette Kimi megfontolt szavaiból a lényeget:)))
    Szerintem az év felétől az első helyért Ferrari vs. McLaren, míg a 3. helyért Toyota fog küzdeni a Renault-val...