182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#20207 jól bealázták a minardik a jordanaeket!!!!
igy tovább!!!
-
#20206 Sumi 8-ik helye dobogót érhet, ha tele van tankolva, jó a stratégia, bedurrannak a kőhidak mint imolában, és pont senki nem lesz előtte a gyors körökre. Összejöhet, de kicsit sok a ha:( -
#20205 Én is azt lestem!! Egy pillanat üresjárat nem volt a kezében vazzzee, végig rángatta a kormányt!! Nagyon brutálul nyomta, esküszöm mint a régi Senna a Tolemanban!!! -
#20204 Azon a szaron könnyű javítani:) -
#20203 :DDDDDDLOÁL -
G_ArchAngel #20202 ez a Friesacher egy állat, jól megkergette a kis Minardit:P
Ferrari példát vehetne, hogy kell autót építeni kevés pénzből, Bridgestone gumikra, hogy az fejlődjön...:) -
#20201 azért szép a fejlődése az F1 autóknak. A régi széles alapfapad gépekhez képest a mostani keskeny verdák nagyon szép vonalvezetésűek, és rengeteg légterelő kütyü van rajtuk. A renaultnak pl most Monacoban vettem észre, hogy az első felfüggesztés fölé is raktak olyan szemöldök szerűséget. -
#20200 a Császár milyen kedvesen mosolyog a háttérben :) -
#20199 Kérdés, hogy kivel lesz a Nyerő! -
#20198 Csak dc nincs az erővel, ahogy nézem. -
#20197 DC-vel van az ERŐ :)
-
#20196 Hát, ha DC szarul szerepel, mert az új fejlesztéseket nem használhatja, akkor ez a legkevesebb, amit monti kaphatott. -
#20195 amúgy be basgyok vbbastzva mint a sarzt de eu sose ércedelnhen -
#20194 kussotá van mert lezúzaom az össueset ti csitkámyntk -
#20193 kb -
#20192 a mai időmérőről: szidtam a bridgestone-t, mint állat... -
#20191 Az egésznek lehetne az is a címe, hogy Montoya a kamubajnok. Hivatkozott arra, hogy Ralfot akarta elengedni, meg arra, hogy lehúzodott, mert tudta jön vilnöv/ezt mondjuk honnan????/ és a végén meg asszonta DC a hiobás!! :) -
#20190 Montoya 1 ratyi, de ezt már régóta tudjuk -
#20189 Villeneuve: Montoya megölhetett volna -
#20188 elsőidőmérő: #20165 -
#20187 sziasztok most melyik az idomero eredmenye marmint a hivatalosé -
#20186 megérdemelte!!!
-
#20185 hehhe:) -
#20184 mert nem várható hirtelen váratlan javulás? :D -
#20183 Segítsetek megérteni valamit. Nyilatkozat:
Hisao Suganuma, Bridgestone Motorsport technikai menedzser:
„Jól látszik, hogy a reggeli tréning és az időmérő edzés között a Ferrari versenyzői vesztettek tapadásukból, így mérnökeink most a rendelkezésünkre álló adatokat tanulmányozva próbálnak meg rájönni arra, mi is okozhatta ezt. Azonban abroncsaink egyenletes teljesítményt nyújtottak, és holnap, mikor már több gumi lesz a pályán, jobbak lehetünk a tapadás szempontjából is. Bízom benne, hogy versenyképesek leszünk a futamon.”
Ha valami egyenletes teljesítményel szar, az mitől bíztató?????? -
#20182 Azért ez egy kicsit erős büntetés szerintem... -
#20181 én nem csak F1ről beszétem, hanem úgy ámblok az egész autóversenyzésről -
#20180 -
#20179 Itt a cikk. -
#20178 Az szép. -
#20177 why? -
#20176 Pablo --bünti---> uccsó rajthely -
#20175 :DDDDDDDDDDDd -
#20174 jaja :)) -
#20173 vilnöv lol -
#20172 az a kretén palik a sumiról is ezt mondta évekig:DDD "űűűűűridőőők":DDDD
jah, mondjuk itt nem nagyon lehet előzni, akkor marad a B verzió : rögtön defektet kap -
#20171 amúgy én inkább azon lepődök meg hogy még Villeneuve is előtte van -
#20170 Ezen a pályán nem nagyon fog majd előzgetni. Bár Panis meg tudta csinálni. -
#20169 ja az F1 mezőnyből megelőz mindenkit mert ugye kimi más dimenziókban autózik (legalábbis palik azt mondta ) -
#20168 köszi mindkettőtöknek!:)
mivanmá ezzel a sumival??? örülök Kiminek, de hogy még webber és heidfeld is megelőzte.... bár majd megint bemutatja a sumibravúrt, aztán mindenkit megelőz míg defektet nem kap