182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
úristen nem látod hogy azt próbálom kihajtani belőled hogy MONDD MÁR MEG MI AZ ISTENNYILA BAJOD VAN MOST PONT VELEM!??! -
mé Montit szereti itt valaki rajtam kívül?
[ERŐS GYANÚJA,HOGY SENKI]
:-ppp -
dav1d #20363 talán mert ronda kék sárga az autója vagy mert hernyó szemödökű :P -
Kuzsé ;) én is Kimi szurkoló vagyok!És nem értem miért kell most Alonso-t utálni úgy mint eddog Schumi-t.Szarok én rájuk és csak Kiminek szurkolok. -
dav1d #20361 Nah ez a gáz fikázol össze vissza de egy normális érvet nem tudsz kiizadni magadból...
[elvakult Kimi szurkoló] -
hát ebben semmi jó nem is tudom miért mondod :) -
dav1d #20359 Akkor ezentúl minden versenyen azt kivánom hogy Kimi kapjon defektett fuson a palánknak füstöljön el stb , nem értem mi ebben a jó? Légyszíves magyarázd el igazán nem értem... -
énis:PPP -
dav1d #20357 hajjajjjjj :P eről beszélek -
értek én mindent no para...:))
[tudom hogy elvakult alonso fan vagy...]:D -
dav1d #20355 huh látszik hogy fáradt vagyok :) -
dav1d #20354 Én csak arra akarom ráébresztni az emberkéket hogy én pl a Renaultnak szurkolok de nem a többi 18 csapat ellen.Nem szoktam akkor sem örömömben felugrani amikor ép a kedvencem elől esik valaki.Éppen tavaly történt az az eset amikor a Nürburgringen Kimi kiesett szárnyleválása miatt,erre a lelátón a Ferrarisok felugrottak örömükben és elkezdtek tapsolni ...
Csak ezt néhányan nehezen értik meg úgye ÁjjLe Bobbi :)
A másik az hogy nincs olyan ember a mezőnyben akit komolyaban utánék vmi miatt
pl nem akarom hogy Shumi még elmenjen még néküle nem lenne teljes a mezőny... -
"ajj, hagyd már, így is szivtunk eleget ma..."
érdekes hozzáállás.
Nem azért mondom,mert sajnálom Sumitól a pontokat,felőlem legyen neki,de milyen dolog ez,hogy szabálysértésért,ráadásul olyan szabálysértésért amit a TV is közvetít,semmit sem kap? Ha bárki akár a 18. helyről csinálná meg ugyanezt teljesen mind1,hogy pontszerző-e vagy sem megbüntetnék.. -
Szerintem itt nem sok ember utálja Alonso-t, csak nem neki drukkol, és objektíven lát néhány dolgot. Ennyi. -
én inkább arra lennék kiváncsi, hogy MS mit akart a testvérétől. hogy családi alapon ajándékozzon neki egy pontocskát? -
omg :)) -
Viszont nagyon jó futam volt, végre! 
-
Én nem utálom Alonsot, de amit ma csinált azokkal a levágott kanyarokkal, azért az nem volt szép... -
dav1d #20347 Jut eszembe Alonsot miért utálja mindenki ennyire?
Talán azért mert nagyképűen nyilatkozik ? Na és ? Még mindig jobb mint a Kimi féle elalszok riport közben.A másik meg hogy szerintem van mire nagyképünek lennie a maga 24 évével.Csak tudjátok az az érdekes amíg csak a középmezőnybe volt elég az autója akkor is ugyan így nyilatkozott nem változott semmit! De akkor még nem törödött vele senki most meg hogy vezet a pontversenyben mindenki nekiáll höbörögni pff. -
dav1d #20346 Én azért ennyire nem írnám le a Renault-t mert idén ha még Mclaren el is veri akkor is szép amit idáig elértek!A Mclaren után a Renault a leggyorsabb csak ez a futam nem kelett volna a képbe :) Kockáztattak amikor bejött az SC és jól rá is fáztak dehát ez van..És gondolom Alonsonak se ez volt a legjobb napja de sebaj most csak egyhét és
-
#20276 -
kiskenus #20344 bocs de lemaradtam a mai futamról.kik lettek a dobogósok??
köszi
-
Uristen.. Hova fajul ez a világ.. Megelőzik az embert és dühös rá, meg elkezd reklamálni... nc -
Hát azé mert akkor érik el az ideális hőmérsékletet a gumik. -
Velszeg nem büntetik meg, hisz később mégis megelőzték, más kérdés, hogy a fair play azt diktálta volna, hogy ha így elsőnek is jön ki, hagyja elmenni a másikat kigyorsításkor, hát ő nem hagyta, amivel nem biztos hogy kivívta a semleges nézők szimpátiáját...
Trulli bevállalta, számomra a finn mellett mindenképpen a nap embere ő volt, még akkor is ha közben leamortizálta a kocsiját... Sajnos egyre kevesebb ilyen bevállalós arc van a mezőnyben, aki oda meri tenni magát, ezért kedvelem annyira az olaszt, nagyon szurkolok neki idén.
Villeneuve egyszerűen elszámolta magát, ilyesmi előfordult már mással is ebben a kanyarban is és más pályákon is. Én csak azért nem szólnám meg, mert előzni akart. -
A szabály az szabály. Mindíg mindenkire vonatkozik.(Ideális esetben) -
dav1d #20339 Ez valóban nem volt szép Alonsótól.Eddig még nem láttam ennyire idegesnek 
De ne büntessék meg hiszen nem szerzett vele előnyt.A gumik miatt a biztos második helyét vesztette el mondjuk így azért valamennyire érthető hogy ennyire zavarodott volt. -
örülök a Williamsnek, hogy végre odaértek(egyel több csapat a dobogón), különösen
Webber
produkciójának. Alonso amikor nem tudta hogy tartsa fel a BMW-ket már jó hogy nem tolatott... Elég gázul menekült, jó volt nézni ahogy a két BMW leiskolázza!!!!!!
Trullit sajnáltam, pedig nagyon odab@szott a Renaultnak.
A Ferrari ha most nem tudta kihasználni az alkalmat (amikor nincs itt a BAR), hogy normális helyen érjen be akkor nem tudom mit akarnak, ez után csak nehezebb lesz!!!!
a palik meg emigrálhatna már igazán, vagy menjen dünét lesni -
kevés teszt -
Marseille #20336 Én egyszerűen nem értem, hogy a Bridgestone miért nem tudja a lépést tartani a Michelinnel. A japánokra ez a hanyatlás annyira nem jellemző. Ők a munka megszállotjai hietetlen ez a bénázás.
Komolyan mondom én a Briedgstone helyében már rég beküldtem volna egy kémet a Michelinhez, hogy nézzen már utána a dolgoknak. :)) -
Ezt írtam a multkor, hogy nem értem a Ferrarit. A gumik nyilván hamarabb is jól tapadnak, csak annyira teletankolják, hogy a jó tapadás mellett addigra fogy el eléggé az üzemanyag, hogy gyorsak legyenek. Nem értem, miért tankolják annyira tele. -
Barichellonak nem dühösnek kéne lennie.
Miért nem nyomta le ralfot?! -
Barrichello dühös Schumacherre az előzésért -
hát max pénz, Alonso viszont lehet kap valamit mert megérdemelné -
szinte gondoltam h ezen a pályán megint lesz vmi ami megakadályozza a versenyt....
ez nagyon jó futam volt nekem igazán tetszett. Raikonnen ismét jóformában volt :)
télleg Sumacher-nek és Alonso-nak lesz vmi büntetés?? nem néztem teljesen végig a közvetítést. -
megfigyeltem már imolától mindig majdnem pont a féltávnál kezd felgyorsulni a ferrai nagyon! -
Az a baj, hogy egy normál pályán a ferrari fel tudná magát küzdeni a dobogóra, csakhogy mindig történik vmi... -
jajj, hagyd már, így is szivtunk eleget ma... -
Ja, ez stimmel.
Szerencsére a sauberesekre lehet számítani!
-
olyan mintha csak tényleg 25-30. kör környékén kezdene működni a gumi