182273
  • ÁjjLe BoBBi
    úristen nem látod hogy azt próbálom kihajtani belőled hogy MONDD MÁR MEG MI AZ ISTENNYILA BAJOD VAN MOST PONT VELEM!??!
  • Shaman
    mé Montit szereti itt valaki rajtam kívül?

[ERŐS GYANÚJA,HOGY SENKI]

:-ppp
  • dav1d
    talán mert ronda kék sárga az autója vagy mert hernyó szemödökű :P
  • Amse
    Kuzsé ;) én is Kimi szurkoló vagyok!És nem értem miért kell most Alonso-t utálni úgy mint eddog Schumi-t.Szarok én rájuk és csak Kiminek szurkolok.
  • dav1d
    Nah ez a gáz fikázol össze vissza de egy normális érvet nem tudsz kiizadni magadból...
    [elvakult Kimi szurkoló]
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ebben semmi jó nem is tudom miért mondod :)
  • dav1d
    Akkor ezentúl minden versenyen azt kivánom hogy Kimi kapjon defektett fuson a palánknak füstöljön el stb , nem értem mi ebben a jó? Légyszíves magyarázd el igazán nem értem...
  • ÁjjLe BoBBi
    énis:PPP
  • dav1d
    hajjajjjjj :P eről beszélek
  • ÁjjLe BoBBi
    értek én mindent no para...:))
    [tudom hogy elvakult alonso fan vagy...]:D
  • dav1d
    huh látszik hogy fáradt vagyok :)
  • dav1d
    Én csak arra akarom ráébresztni az emberkéket hogy én pl a Renaultnak szurkolok de nem a többi 18 csapat ellen.Nem szoktam akkor sem örömömben felugrani amikor ép a kedvencem elől esik valaki.Éppen tavaly történt az az eset amikor a Nürburgringen Kimi kiesett szárnyleválása miatt,erre a lelátón a Ferrarisok felugrottak örömükben és elkezdtek tapsolni ...
    Csak ezt néhányan nehezen értik meg úgye ÁjjLe Bobbi :)
    A másik az hogy nincs olyan ember a mezőnyben akit komolyaban utánék vmi miatt
    pl nem akarom hogy Shumi még elmenjen még néküle nem lenne teljes a mezőny...
  • Shaman
    "ajj, hagyd már, így is szivtunk eleget ma..."

érdekes hozzáállás.

Nem azért mondom,mert sajnálom Sumitól a pontokat,felőlem legyen neki,de milyen dolog ez,hogy szabálysértésért,ráadásul olyan szabálysértésért amit a TV is közvetít,semmit sem kap? Ha bárki akár a 18. helyről csinálná meg ugyanezt teljesen mind1,hogy pontszerző-e vagy sem megbüntetnék..
  • Zsoltika 007
    Szerintem itt nem sok ember utálja Alonso-t, csak nem neki drukkol, és objektíven lát néhány dolgot. Ennyi.
  • robotnyk
    én inkább arra lennék kiváncsi, hogy MS mit akart a testvérétől. hogy családi alapon ajándékozzon neki egy pontocskát?
  • ÁjjLe BoBBi
    omg :))
  • Arch
    Viszont nagyon jó futam volt, végre!
  • Arch
    Én nem utálom Alonsot, de amit ma csinált azokkal a levágott kanyarokkal, azért az nem volt szép...
  • dav1d
    Jut eszembe Alonsot miért utálja mindenki ennyire?
    Talán azért mert nagyképűen nyilatkozik ? Na és ? Még mindig jobb mint a Kimi féle elalszok riport közben.A másik meg hogy szerintem van mire nagyképünek lennie a maga 24 évével.Csak tudjátok az az érdekes amíg csak a középmezőnybe volt elég az autója akkor is ugyan így nyilatkozott nem változott semmit! De akkor még nem törödött vele senki most meg hogy vezet a pontversenyben mindenki nekiáll höbörögni pff.
  • dav1d
    Én azért ennyire nem írnám le a Renault-t mert idén ha még Mclaren el is veri akkor is szép amit idáig elértek!A Mclaren után a Renault a leggyorsabb csak ez a futam nem kelett volna a képbe :) Kockáztattak amikor bejött az SC és jól rá is fáztak dehát ez van..És gondolom Alonsonak se ez volt a legjobb napja de sebaj most csak egyhét és
  • Amse
  • kiskenus
    bocs de lemaradtam a mai futamról.kik lettek a dobogósok??
    köszi
  • rezsofiz
    Uristen.. Hova fajul ez a világ.. Megelőzik az embert és dühös rá, meg elkezd reklamálni... nc
  • rezsofiz
    Hát azé mert akkor érik el az ideális hőmérsékletet a gumik.
  • Laffite
    Velszeg nem büntetik meg, hisz később mégis megelőzték, más kérdés, hogy a fair play azt diktálta volna, hogy ha így elsőnek is jön ki, hagyja elmenni a másikat kigyorsításkor, hát ő nem hagyta, amivel nem biztos hogy kivívta a semleges nézők szimpátiáját...

Trulli bevállalta, számomra a finn mellett mindenképpen a nap embere ő volt, még akkor is ha közben leamortizálta a kocsiját... Sajnos egyre kevesebb ilyen bevállalós arc van a mezőnyben, aki oda meri tenni magát, ezért kedvelem annyira az olaszt, nagyon szurkolok neki idén.

Villeneuve egyszerűen elszámolta magát, ilyesmi előfordult már mással is ebben a kanyarban is és más pályákon is. Én csak azért nem szólnám meg, mert előzni akart.
  • Zsoltika 007
    A szabály az szabály. Mindíg mindenkire vonatkozik.(Ideális esetben)
  • dav1d
    Ez valóban nem volt szép Alonsótól.Eddig még nem láttam ennyire idegesnek
    De ne büntessék meg hiszen nem szerzett vele előnyt.A gumik miatt a biztos második helyét vesztette el mondjuk így azért valamennyire érthető hogy ennyire zavarodott volt.
  • JGTC
    örülök a Williamsnek, hogy végre odaértek(egyel több csapat a dobogón), különösen Webber produkciójának. Alonso amikor nem tudta hogy tartsa fel a BMW-ket már jó hogy nem tolatott... Elég gázul menekült, jó volt nézni ahogy a két BMW leiskolázza!!!!!!
    Trullit sajnáltam, pedig nagyon odab@szott a Renaultnak.
    A Ferrari ha most nem tudta kihasználni az alkalmat (amikor nincs itt a BAR), hogy normális helyen érjen be akkor nem tudom mit akarnak, ez után csak nehezebb lesz!!!!
    a palik meg emigrálhatna már igazán, vagy menjen dünét lesni
  • Kit--Kat
    kevés teszt
  • Marseille
    Én egyszerűen nem értem, hogy a Bridgestone miért nem tudja a lépést tartani a Michelinnel. A japánokra ez a hanyatlás annyira nem jellemző. Ők a munka megszállotjai hietetlen ez a bénázás.
    Komolyan mondom én a Briedgstone helyében már rég beküldtem volna egy kémet a Michelinhez, hogy nézzen már utána a dolgoknak. :))
  • petesilver
    Ezt írtam a multkor, hogy nem értem a Ferrarit. A gumik nyilván hamarabb is jól tapadnak, csak annyira teletankolják, hogy a jó tapadás mellett addigra fogy el eléggé az üzemanyag, hogy gyorsak legyenek. Nem értem, miért tankolják annyira tele.
  • Lteebee
    Barichellonak nem dühösnek kéne lennie.
    Miért nem nyomta le ralfot?!
  • Punker
    Barrichello dühös Schumacherre az előzésért
  • Kit--Kat
    hát max pénz, Alonso viszont lehet kap valamit mert megérdemelné
  • SLICK
    szinte gondoltam h ezen a pályán megint lesz vmi ami megakadályozza a versenyt....
    ez nagyon jó futam volt nekem igazán tetszett. Raikonnen ismét jóformában volt :)
    télleg Sumacher-nek és Alonso-nak lesz vmi büntetés?? nem néztem teljesen végig a közvetítést.
  • oneal1
    megfigyeltem már imolától mindig majdnem pont a féltávnál kezd felgyorsulni a ferrai nagyon!
  • Bandee1987
    Az a baj, hogy egy normál pályán a ferrari fel tudná magát küzdeni a dobogóra, csakhogy mindig történik vmi...
  • Bandee1987
    jajj, hagyd már, így is szivtunk eleget ma...
  • Lteebee
    Ja, ez stimmel.
    Szerencsére a sauberesekre lehet számítani!

• Kit--Kat
    olyan mintha csak tényleg 25-30. kör környékén kezdene működni a gumi