182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#19882 Az oké. De továbbra sem értem, hogyha gyors az autó, akkor miért erőltetik a lassú-teletankolásos részeket? Csak nem kell a guminak 15 kör az üzemi hőmérséklethez? -
#19881 Szerintem a ferrari nem 1. helyezést célzott meg, hanem két pontszerzőt.
Csak hát egy defekt, meg egy defektes pilóta... -
#19880 Valaki mondja meg nekem /azt már tudom, milyen az élet, szal azt ne!/, hogy ha a Ferrari meleg gumikon kevés benyával gyorsabb mindenkinél, akkor miért erőltetik ezt a teletankolós dolgot? A tegnapi futamon lejött, hogy amint rátankoltak, visszaesett megint a sebesség. Vagyis miért nem mennek akkor kevesebb benzinnel eleve gyorsabban, és könnyebb autóval leggyorsabban?? Bár gondolom változtatnak a dolgon, mivel most lárhatták, ezzel a stratégiával Kimi ellen nem tudnak futamot nyerni. Végig azt figyeltem, hogy Kimi folyamatosan gyors volt, gyorsult, és MS annyit nem ment gyorsan, hogy behozza. -
#19879 -
G_ArchAngel #19878 mekláren dragszter-team?:PPP -
#19877 Hja, és kiabál a tribünre a bukó alól: Mit akartok, füstöt? Még több füstöt? Lángokat??? :)))) -
G_ArchAngel #19876 ha csak a pilótán múlna, akkor két éve Kimi a világbajnok - erről ennyit...
csak ugye ki alatt egy Ferrari, ki alatt egy füstgép... -
#19875 hehe! Te miről beszélsz? Nézed néha a ponttáblázatot is, vagy csak válaszolsz? 3 pontal lemaradva harmadik helyen vannak a Toyota mögött, a Renault a sok pontot többnyire alonso jó helyezéseinek köszönheti, fisikó 5 versenyből 2-őt fejezett be. Ezzel szemben Montoya a három futamán pontszerző helyen végzett, wurz, és De la rosa is, Kimi 5-ből hármat, és jön föl a McLaren. Szóval nem értem, egyenlőre megbízhatóság terén a McLaren vezet a Renaultal szemben, csak pontjai a kevesebbek. -
#19874 -
dav1d #19873 sajnos nem tudom -
dav1d #19872 Akkor bővebben is elregélem :)
"Legfeljebb" Kimi elveheti az első helyet Alonsótol de szerintem a konstruktőri címhez baromi kevés közük lessz a Mericiknek ilyen megbizhatóság melett, úgy hogy ráadásul Montoya alig szerez pontot.Szerintem csak a Ferrarinak vagy a Toyotának van lehetősége elvenni azt.
-
#19871 Az F1 Histori-t kb a futam után menyivel frisítik általában? -
dav1d #19870 Lol ekkora baromságot :) -
#19869 A Sportban,ha nyerni akarsz akkor nelehetsz angyal(sajnos)! -
#19868 Na így már igaz!
Amúgy elléggé szubjektívek vagyunk mindanyian,de MiSchu mellett ott vannak a tudását igazoló tények! -
#19867 Ők sem angyalok. Vmiért ezt a fanatikus szurkolók sosem látják be. Lásd a5.hu fórum. Erre gondoltam. -
#19866 Itt most csak általánosságban szóltam a dologról. -
#19865 Pl melyiket tudod tényekkel alátámasztani? -
#19864 " A számok, és MS keresete magáért beszél" - Ez így van.
A többiek nem tudtak felnőni a feladathoz.
"a többi fikció, meg szubjektív vélemény" - Khm azért nem mind fiktív és szubjektív. -
#19863 Egyetértünk! -
#19862 Hát skacok, azért érdekes. Sumi undorítóságban sehol sincs Sennához, annál parasztabb versenyzőt pályán még F1-ben nem teremtett isten. Amúgy a Hill féle eset felfogás kérdése vastagon, az nem volt annyira egyértelmű. Villeneive elleni az már igen. De ennél az esetnél hatezerszer veszélyesebb baleset volt kockafejű Coulthard szándékos manővere anno Spaban. amúgy a képességeken totál fölösleg vitatkozni, ennyi erővel nekiállhatnátok Fangio képességein is vitázni. A számok, és MS keresete magáért beszél, ezek tények, a többi fikció, meg szubjektív vélemény. -
#19861 szal nem egy közveszélyes idegbeteg állattal állunk szemben??!!
-
#19860 Baj van neki tényleg, de nem veszélyes. -
#19859 what? -
#19858 :DDD -
#19857 Nem igazán értem, mi a gond.
Sumák kapott két defektet törmelék miatt, az első miatt ugrott a pontszerző helyezés, a második legyalulta a kocsi bal alját.
.
Bari meg szégyen. -
#19856 ígyvan hagyta! baj van a fejeddel :D:D:D:D -
#19855 ígyvan -
#19854 Na én már nem is figyelem tovább az eseményeket mert igazam lett.
Ferrari seholse sincsen
Majd máskor. -
#19853 Ja MiSchu hagyta nyerni! -
#19852 98-99 -
#19851 -
#19850 Lehet hogy a Toyota nem indulhat a következő versenyen szabálytalan nitro használat miatt. -
#19849 Ja-ja! :)
Mondjuk ő lehet,hogy észre se vette! -
#19848 azért Trulli is szépen bekapcsolta az utánégetőket :) elég látványos volt, nem zavartatta magát :)
[apro]na hogy kicsit más tém ais legyen ne csak acsarkodás :) -
#19847 Előz(Lásd pl Imola)! -
#19846 ezt válaszla sem kéne méltatnom mer hülyeség, ki az a szellemileg ésrült aki azt mondja Schumacher nem tud előzni már boccs???
ez oylan mintha Sennára vagy mondjuk Raikonnenre mondanák, hogy nem tud előzni... -
Cvd #19845 Szánalmas az hogy te az eset alkalmával még az oviban fikáztál, de azért ez nem akadályoz meg abban hogy az elvakult ferrari mániád elhomályosítsa a tényeket.:) Elárulnád kérlek pl. azt hogy miért mindig akkor tud csak gyors lenni ha kiállnak előle, miközben másodpercekkel gyorsabb az autója a körökön át előtte menőknél? Miért nem előz ilyenkor mint a többiek? Régebben az volt a sumák-rajongók válasza hogy úgyis vezet a pontversenyben, minek kockáztasson. Na most nem vezet, akkor miért nem előz? -
#19844 nem ám csak 28 -
#19843 fiatalon harcias? akkor már majdnem 30 volt :)