182114
  • petesilver
    Az oké. De továbbra sem értem, hogyha gyors az autó, akkor miért erőltetik a lassú-teletankolásos részeket? Csak nem kell a guminak 15 kör az üzemi hőmérséklethez?
  • Lteebee
    Szerintem a ferrari nem 1. helyezést célzott meg, hanem két pontszerzőt.
    Csak hát egy defekt, meg egy defektes pilóta...
  • petesilver
    Valaki mondja meg nekem /azt már tudom, milyen az élet, szal azt ne!/, hogy ha a Ferrari meleg gumikon kevés benyával gyorsabb mindenkinél, akkor miért erőltetik ezt a teletankolós dolgot? A tegnapi futamon lejött, hogy amint rátankoltak, visszaesett megint a sebesség. Vagyis miért nem mennek akkor kevesebb benzinnel eleve gyorsabban, és könnyebb autóval leggyorsabban?? Bár gondolom változtatnak a dolgon, mivel most lárhatták, ezzel a stratégiával Kimi ellen nem tudnak futamot nyerni. Végig azt figyeltem, hogy Kimi folyamatosan gyors volt, gyorsult, és MS annyit nem ment gyorsan, hogy behozza.
  • Zsoltika 007
  • G_ArchAngel #19878
    mekláren dragszter-team?:PPP
  • petesilver
    Hja, és kiabál a tribünre a bukó alól: Mit akartok, füstöt? Még több füstöt? Lángokat??? :))))
  • G_ArchAngel #19876
    ha csak a pilótán múlna, akkor két éve Kimi a világbajnok - erről ennyit...
    csak ugye ki alatt egy Ferrari, ki alatt egy füstgép...
  • petesilver
    hehe! Te miről beszélsz? Nézed néha a ponttáblázatot is, vagy csak válaszolsz? 3 pontal lemaradva harmadik helyen vannak a Toyota mögött, a Renault a sok pontot többnyire alonso jó helyezéseinek köszönheti, fisikó 5 versenyből 2-őt fejezett be. Ezzel szemben Montoya a három futamán pontszerző helyen végzett, wurz, és De la rosa is, Kimi 5-ből hármat, és jön föl a McLaren. Szóval nem értem, egyenlőre megbízhatóság terén a McLaren vezet a Renaultal szemben, csak pontjai a kevesebbek.
  • rezsofiz
  • dav1d
    sajnos nem tudom
  • dav1d
    Akkor bővebben is elregélem :)
    "Legfeljebb" Kimi elveheti az első helyet Alonsótol de szerintem a konstruktőri címhez baromi kevés közük lessz a Mericiknek ilyen megbizhatóság melett, úgy hogy ráadásul Montoya alig szerez pontot.Szerintem csak a Ferrarinak vagy a Toyotának van lehetősége elvenni azt.
  • Magic Boy
    Az F1 Histori-t kb a futam után menyivel frisítik általában?
  • dav1d
    Lol ekkora baromságot :)
  • Magic Boy
    A Sportban,ha nyerni akarsz akkor nelehetsz angyal(sajnos)!
  • Magic Boy
    Na így már igaz!
    Amúgy elléggé szubjektívek vagyunk mindanyian,de MiSchu mellett ott vannak a tudását igazoló tények!
  • Zsoltika 007
    Ők sem angyalok. Vmiért ezt a fanatikus szurkolók sosem látják be. Lásd a5.hu fórum. Erre gondoltam.
  • Zsoltika 007
    Itt most csak általánosságban szóltam a dologról.
  • Magic Boy
    Pl melyiket tudod tényekkel alátámasztani?
  • Zsoltika 007
    " A számok, és MS keresete magáért beszél" - Ez így van.
    A többiek nem tudtak felnőni a feladathoz.
    "a többi fikció, meg szubjektív vélemény" - Khm azért nem mind fiktív és szubjektív.
  • Magic Boy
    Egyetértünk!
  • petesilver
    Hát skacok, azért érdekes. Sumi undorítóságban sehol sincs Sennához, annál parasztabb versenyzőt pályán még F1-ben nem teremtett isten. Amúgy a Hill féle eset felfogás kérdése vastagon, az nem volt annyira egyértelmű. Villeneive elleni az már igen. De ennél az esetnél hatezerszer veszélyesebb baleset volt kockafejű Coulthard szándékos manővere anno Spaban. amúgy a képességeken totál fölösleg vitatkozni, ennyi erővel nekiállhatnátok Fangio képességein is vitázni. A számok, és MS keresete magáért beszél, ezek tények, a többi fikció, meg szubjektív vélemény.
  • ÁjjLe BoBBi
    szal nem egy közveszélyes idegbeteg állattal állunk szemben??!!

• Lteebee
    Baj van neki tényleg, de nem veszélyes.
  • ÁjjLe BoBBi
    what?
  • Lteebee
    :DDD
  • Lteebee
    Nem igazán értem, mi a gond.
    Sumák kapott két defektet törmelék miatt, az első miatt ugrott a pontszerző helyezés, a második legyalulta a kocsi bal alját.

.

Bari meg szégyen.
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan hagyta! baj van a fejeddel :D:D:D:D
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan
  • grebber
    Na én már nem is figyelem tovább az eseményeket mert igazam lett.
    Ferrari seholse sincsen

Majd máskor.
  • Magic Boy
    Ja MiSchu hagyta nyerni!
  • Punker
    98-99
  • Magic Boy
  • Big Daddy
    Lehet hogy a Toyota nem indulhat a következő versenyen szabálytalan nitro használat miatt.
  • Magic Boy
    Ja-ja! :)
    Mondjuk ő lehet,hogy észre se vette!
  • M@TriX
    azért Trulli is szépen bekapcsolta az utánégetőket :) elég látványos volt, nem zavartatta magát :)
    [apro]na hogy kicsit más tém ais legyen ne csak acsarkodás :)
  • Magic Boy
    Előz(Lásd pl Imola)!
  • Kit--Kat
    ezt válaszla sem kéne méltatnom mer hülyeség, ki az a szellemileg ésrült aki azt mondja Schumacher nem tud előzni már boccs???
    ez oylan mintha Sennára vagy mondjuk Raikonnenre mondanák, hogy nem tud előzni...
  • Cvd
    Szánalmas az hogy te az eset alkalmával még az oviban fikáztál, de azért ez nem akadályoz meg abban hogy az elvakult ferrari mániád elhomályosítsa a tényeket.:) Elárulnád kérlek pl. azt hogy miért mindig akkor tud csak gyors lenni ha kiállnak előle, miközben másodpercekkel gyorsabb az autója a körökön át előtte menőknél? Miért nem előz ilyenkor mint a többiek? Régebben az volt a sumák-rajongók válasza hogy úgyis vezet a pontversenyben, minek kockáztasson. Na most nem vezet, akkor miért nem előz?
  • Kit--Kat
    nem ám csak 28
  • robotnyk
    fiatalon harcias? akkor már majdnem 30 volt :)