182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#20127 nemm ez a nap beszálása: hát ez az autó ennyire képes...............LOÁL -
#20126 Czollner, és Palik pusztulat mennyire alkalmatlanok...
Egyszerűen nincs más véleményem az időmérőről, minden élményértéket elnyom a ez a negatívum. :( -
#20125 lassan feltakarítják. -
#20124 1 Toyota minusz. -
#20123 DC nyert a lottón? :) -
#20122 Azért van ott vmi Trulli meg ugye Monty is. Kimi is győzhetne már monacoban. -
#20121 Hm, Coulthardig elég szoros a történet, de MS már kapott rendesen! Ha a hídkő nem durrant nagyot itt, amikor bemelegszik, és nem jön ki a lépés a pitben a ferrarinak, akkor itt is el lesz kalapálva rendesen!!! Én Fisicora voksolnék, neki nagyon fekszik a pálya, jó hozzá az autó, elvileg nem verheti meg senki holnap. -
#20120 pfff :D:D:D -
#20119 -
G_ArchAngel #20118 Jacques Villeneuve, David Coulthard és Ralf Schumacher "koccant" - ez miatt az idő előtti leállítás... -
G_ArchAngel #20117 Hivatalos: a Nürburgringtől csak egy időmérő edzés
Írta: Zuzmara [2005.05.20. 14:23]
Eltörlik a vasárnap délelőtti kvalifikációt.
Minden csapat hozzájárult ahhoz, hogy a következő versenytől – tehát a jövő héten megrendezendő nürburgringi Európa Nagydíjtól – kezdve megváltozzon az időmérő edzés rendszere, jelentette be az FIA.
A változás lényege, hogy teljesen törlik a vasárnap reggeli időmérő edzést – amelyet egyébként számos televíziós társaság a műsorára sem tűzött – és a szombati időmérő edzésen fog eldőlni a rajtsorrend. A szombati edzésen már a versenyre beállított és megtankolt autókkal fognak futni a versenyzők. Az FIA elmondása szerint gyakorlatilag már csak formalitások kérdése, hogy az új szabály hivatalosan is életbe lépjen.
„Ez ésszerű megoldás.” – nyilatkozta a hírre reagálva Michael Schumacher Monacóban – „De jó lenne, ha meg tudnánk végre maradni egy rendszer mellett és nem változtatgatnák folyton a szabályokat.”
Nick Heidfeldnek ugyanakkor hiányozni fognak az üres tankkal futott edzések, hiszen a versenyre megtankolt autók esetében „sosem lehet tudni ki a leggyorsabb igazándiból.”
A németek egykori versenyzője, a Bild című bulvárlap munkatársa, Hans-Joachim Stuck elhibázott lépésnek tartja az intézkedést: „Ez teljesen rossz döntés, hiszen így vasárnap reggel semmilyen program sincs.”
A Forma-1-en belül azonban úgy tűnik inkább pozitív a bejelentés fogadtatása. Norbert Haug, a Mercedes motorsportfőnöke is üdvözli azt: „A nézők számára így a legjobb. Jó, hogy ismét lehet már szombaton tudni, hogy kié a pole.”
-
G_ArchAngel #20116 1. szabadedzés: Montoya
2. szabadezdés: Alonso
3. szabadedzés: Montoya
4. szabadezdés: Fisichella
a szabadedzést két perccel előbb leállították, kíváncsi vagyok ki törte össze magát... -
G_ArchAngel #20115 érdekes...
1. szabadedzés: Montoya
2. szabadezdés: Alonso
3. szabadedzés: Montoya
4. szabadezdés: ??? (Alonso?) -
#20114 A bridgestone gumik csúnyák!
:)) -
#20113 Jól mutat a Red Bull kocsin Darth Vader. Dc átállt a sötét oldalra.
Képek -
#20112 Ralf fél másodperces büntetést kapott -
#20111 És te is észreveszed, mert ha melóban vagy, nem vakargathatod a tökeidet körülnézés nélkül. -
#20110 mert így kényelmes + akinek kell az tudja hogy otthonról vagy melóból írok e. -
#20109 hála az égnek éppen ideje volt -
#20108 szerintem igen. nem értem mért jó ez... -
#20107 Megszabadulnak a vasárnapi időmérőtől -
G_ArchAngel #20106 így van, látom tudod, hogy kell(ene) sporteseményeket figyelemmel követni:P -
#20105 egymással, a futam után meg ott hagyják mert matt részeg :) -
#20104 De a cicababák játszanak, amíg ő nézi és iszogat. -
#20103 Ha 2 cicababával játszadozol,akkor mi értelme ott lenni?Ennyi erővel ki is hajózhatsz velük...
Azzal a futam után is el tudsz játszadozni. Itt Forma-1-et kell nézni kérem szépen!:-p -
G_ArchAngel #20102 én nem néznék kivetítőt, két cicababa feje az ölembe, rumos pohár kézbe, aztán csak néznék ki a fejemből, hogy: ezüst-kék-piros-ezüst-kék-piros-ezüst-kék-piros....:) -
#20101 kivetítő? -
G_ArchAngel #20100 csak nehogy Monotoya plakátot csináljon belőled:P -
#20099 kivetítő van ott is :)
ha eladom a pecóm talán kijön egy jegy ára az alagútba :) -
G_ArchAngel #20098 de mi mindent látunk, ezek meg csak egy pályaszakaszt:P -
#20097 ma csak az van, azért nincs edzés :) -
#20096 ja, a sok rohadék gazdag geci ott nézi a dolgokat, mi meg itthon szenvedünk :(
Ma is biztos nagy parádé van ott... -
#20095 egy ilyen kis pecás csónakból én is megnézzném ahogy elkörözgetnek a járgányok :) -
G_ArchAngel #20094 alul az a piros targonca, amivel Coulthard feltölti viagrával a yachtját?:P -
#20093 mint főszponzor :) -
#20092 képecske :) -
G_ArchAngel #20091 Jó lenne, legalább egy autóra felkerülne a Playboy-nyúl feje is:P -
#20090 Eddie Irvine vásárolja meg a Jordant?
szokásos Monacói pletyka? ott csak 1-2 néző marad józan :) -
#20089 -
#20088 !!!!!!:DDDD