182114
  • Kit--Kat
    nemm ez a nap beszálása: hát ez az autó ennyire képes...............LOÁL
  • b-type
    Czollner, és Palik pusztulat mennyire alkalmatlanok...
    Egyszerűen nincs más véleményem az időmérőről, minden élményértéket elnyom a ez a negatívum. :(
  • Punker
    lassan feltakarítják.
  • Punker
    1 Toyota minusz.
  • Punker
    DC nyert a lottón? :)
  • Zsoltika 007
    Azért van ott vmi Trulli meg ugye Monty is. Kimi is győzhetne már monacoban.
  • petesilver
    Hm, Coulthardig elég szoros a történet, de MS már kapott rendesen! Ha a hídkő nem durrant nagyot itt, amikor bemelegszik, és nem jön ki a lépés a pitben a ferrarinak, akkor itt is el lesz kalapálva rendesen!!! Én Fisicora voksolnék, neki nagyon fekszik a pálya, jó hozzá az autó, elvileg nem verheti meg senki holnap.
  • ÁjjLe BoBBi
    pfff :D:D:D
  • Punker
  • G_ArchAngel #20118
    Jacques Villeneuve, David Coulthard és Ralf Schumacher "koccant" - ez miatt az idő előtti leállítás...
  • G_ArchAngel #20117
    Hivatalos: a Nürburgringtől csak egy időmérő edzés

Írta: Zuzmara [2005.05.20. 14:23]

Eltörlik a vasárnap délelőtti kvalifikációt.
    Minden csapat hozzájárult ahhoz, hogy a következő versenytől – tehát a jövő héten megrendezendő nürburgringi Európa Nagydíjtól – kezdve megváltozzon az időmérő edzés rendszere, jelentette be az FIA.

A változás lényege, hogy teljesen törlik a vasárnap reggeli időmérő edzést – amelyet egyébként számos televíziós társaság a műsorára sem tűzött – és a szombati időmérő edzésen fog eldőlni a rajtsorrend. A szombati edzésen már a versenyre beállított és megtankolt autókkal fognak futni a versenyzők. Az FIA elmondása szerint gyakorlatilag már csak formalitások kérdése, hogy az új szabály hivatalosan is életbe lépjen.

„Ez ésszerű megoldás.” – nyilatkozta a hírre reagálva Michael Schumacher Monacóban – „De jó lenne, ha meg tudnánk végre maradni egy rendszer mellett és nem változtatgatnák folyton a szabályokat.”

Nick Heidfeldnek ugyanakkor hiányozni fognak az üres tankkal futott edzések, hiszen a versenyre megtankolt autók esetében „sosem lehet tudni ki a leggyorsabb igazándiból.”
    A németek egykori versenyzője, a Bild című bulvárlap munkatársa, Hans-Joachim Stuck elhibázott lépésnek tartja az intézkedést: „Ez teljesen rossz döntés, hiszen így vasárnap reggel semmilyen program sincs.”

A Forma-1-en belül azonban úgy tűnik inkább pozitív a bejelentés fogadtatása. Norbert Haug, a Mercedes motorsportfőnöke is üdvözli azt: „A nézők számára így a legjobb. Jó, hogy ismét lehet már szombaton tudni, hogy kié a pole.”

• G_ArchAngel #20116
    1. szabadedzés: Montoya
    2. szabadezdés: Alonso
    3. szabadedzés: Montoya
    4. szabadezdés: Fisichella

a szabadedzést két perccel előbb leállították, kíváncsi vagyok ki törte össze magát...
  • G_ArchAngel #20115
    érdekes...
    1. szabadedzés: Montoya
    2. szabadezdés: Alonso
    3. szabadedzés: Montoya
    4. szabadezdés: ??? (Alonso?)
  • Lteebee
    A bridgestone gumik csúnyák!

:))
  • Zsoltika 007
    Jól mutat a Red Bull kocsin Darth Vader. Dc átállt a sötét oldalra.
    Képek
  • Punkerwork
    Ralf fél másodperces büntetést kapott
  • Lteebee
    És te is észreveszed, mert ha melóban vagy, nem vakargathatod a tökeidet körülnézés nélkül.
  • Punkerwork
    mert így kényelmes + akinek kell az tudja hogy otthonról vagy melóból írok e.
  • ÁjjLe BoBBi
    hála az égnek éppen ideje volt
  • grotesk
    szerintem igen. nem értem mért jó ez...
  • Punkerwork
    Megszabadulnak a vasárnapi időmérőtől
  • G_ArchAngel #20106
    így van, látom tudod, hogy kell(ene) sporteseményeket figyelemmel követni:P
  • Punkerwork
    egymással, a futam után meg ott hagyják mert matt részeg :)
  • Lteebee
    De a cicababák játszanak, amíg ő nézi és iszogat.
  • Shaman
    Ha 2 cicababával játszadozol,akkor mi értelme ott lenni?Ennyi erővel ki is hajózhatsz velük...
    Azzal a futam után is el tudsz játszadozni. Itt Forma-1-et kell nézni kérem szépen!:-p
  • G_ArchAngel #20102
    én nem néznék kivetítőt, két cicababa feje az ölembe, rumos pohár kézbe, aztán csak néznék ki a fejemből, hogy: ezüst-kék-piros-ezüst-kék-piros-ezüst-kék-piros....:)
  • Shaman
    kivetítő?
  • G_ArchAngel #20100
    csak nehogy Monotoya plakátot csináljon belőled:P
  • Punkerwork
    kivetítő van ott is :)
    ha eladom a pecóm talán kijön egy jegy ára az alagútba :)
  • G_ArchAngel #20098
    de mi mindent látunk, ezek meg csak egy pályaszakaszt:P
  • Punkerwork
    ma csak az van, azért nincs edzés :)
  • Bandee1987
    ja, a sok rohadék gazdag geci ott nézi a dolgokat, mi meg itthon szenvedünk :(

Ma is biztos nagy parádé van ott...
  • Punkerwork
    egy ilyen kis pecás csónakból én is megnézzném ahogy elkörözgetnek a járgányok :)
  • G_ArchAngel #20094
    alul az a piros targonca, amivel Coulthard feltölti viagrával a yachtját?:P
  • Punkerwork
    mint főszponzor :)
  • Punkerwork
    képecske :)
  • G_ArchAngel #20091
    Jó lenne, legalább egy autóra felkerülne a Playboy-nyúl feje is:P
  • Punkerwork
    Eddie Irvine vásárolja meg a Jordant?

szokásos Monacói pletyka? ott csak 1-2 néző marad józan :)
  • Kit--Kat
  • oneal1
    !!!!!!:DDDD