182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #20087 5024 éves pontosan, Nophe-Amoh-nal, Ozirísz-papjával most értekeztem a spiritulásis szférákon keresztül, és szerinte ez már 5000 éve lefutott dolog volt...:PPP -
#20086 Ez a szar kép már 5000 éves... -
#20085 -
#20084 Nekem a "mesélte" ige is tetszik.
Köré gyűltek a kis újságírók és tátott szájjal hallgatták, ahogy kockamester mesélt nekik a f1-ről... -
#20083 Meg állítólag vannak jófej skótok is... -
G_ArchAngel #20082 ez nagyon tetszik:
"A legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni. Ismerem a pályát, de ez nem jelenti azt, hogy valahol ne ütköznék neki a korlátnak." - mesélte 'DC' a 'Daily Record' riporterének. -
#20081 ezer éves -
G_ArchAngel #20080 ez kicsit erős...
még nem jött el a Bukás:P -
#20079 nyeheheh
-
#20078 a skótok is keményen tudnak inni szal :) -
#20077 Szóltak neki biztos, hogy hé kocka csinálj már valami jópofát, mert uncsibb vagy a finn srácnál is.
-
#20076 -
#20075 Erről megintcsak annyit lehet elmondani hogy nevetségesen szánalmas... -
G_ArchAngel #20074 Kimi a Ferrariról:
„Az a véleményem, ha azonos Michelin gumikat tennének fel autóikra, akkor ismét az élen tudnának lenni.” – mondta Raikkönen Monacóban. -
G_ArchAngel #20073 Hatalmas bukás az első edzési napon
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.05.19. 17:12]
Felipe Massa balesettel kezdte a hétvégét
Felipe Massa a Monacói Nagydíj második szabadedzése során hatalmas balesetet szenvedett, amikor a célegyenesben elvesztette uralmát autója felett, majd a gumifalnak csapódott. A brazil pilóta sértetlenül szállt ki autójából. Massa leggyorsabb ideje a nyolcadik helyre volt elegendő. Jacques Villeneuve a délután folyamán 27 kört teljesített a Monacói aszfaltcsíkon, aki tizennegyedikkét zárta az első edzési napot.
Felipe Massa:
Az autó körről körre jobb lett, de az utolsó kör során az autóm hátulja furcsának tűnt, és a bal első kerékkel sem volt minden rendben. Tudom, hogy nem hibáztam a Ste Dévote kanyarban, amikor elkezdtem fékezni, a jobb első kerekem blokkolt, megpördültem, majd a gumifalnak csapódtam. Jól vagyok, de nem tudom pontosan mi is történt. Pozitív, hogy a délután tapasztalatait követően bizakodó vagyok a hétvége többi napjára nézve.
Jacques Villeneuve:
Nagyon sok múlik azon, hogy mikor kerülnek fel az új abroncsok az autóra. Az első edzések alkalmával a pálya gyakran piszkos, körönként akár négy másodperces eltérések is lehetnek. A mai napon nagyon meg voltam elégedve az autómmal. Jobb formában vagyunk, mint Barcelonában. Folyamatosan javítottunk a beállításokon, és meg vagyok elégedve a nap folyamán elért eredménnyel. A hosszabb távok is rendben voltak. Most az a feladatunk, hogy a megfelelő abroncsokat válasszuk ki szombaton.
Willy Rampf, technikai igazgató:
Felipe azt mondta, hogy az autó hátulja különleges érzést nyújtott azt megelőzően, hogy a jobb első kerék blokkolni kezdett, és az első kanyarban elvesztette uralmát az autó felett. Alapos kivizsgálásokba kezdünk, hogy kiderítsük az eset okát. Ez nagy kár, mivel Felipe és Jacques is nagy előrelépéseket tettek, és Felipe meg volt elégedve a délutáni beállításokkal. -
G_ArchAngel #20072 Coulthard különös bejelentése
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.05.19. 10:03]
'DC' tervei egy dobogós helyezés esetén
A Red Bull Racing versenyzője, David Coulthard különös bejelentést tett. A skót pilóta a 'Mirror' munkatársának adott interjújában elmondta, hogy amennyiben dobogós helyen végez Monacóban, "le fogom tolni a nadrágomat, és mindenkinek megmutatom a hátsómat a boxutcában."
A 34 esztendős versenyző meg van győződve arról, hogy pontszerző helyen zárja a vasárnapi megmérettetést. "A legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni. Ismerem a pályát, de ez nem jelenti azt, hogy valahol ne ütköznék neki a korlátnak." - mesélte 'DC' a 'Daily Record' riporterének.
D.C.-t a dobogóra!!! :DDDDDDDDDDDD -
#20071 csak azért mert a Bullittban valami eszméletlen mit lenyomott, és az ő volt tutira mer lehetett látni:) -
#20070 hát ha ilyeneket mond csak nem volt költő :D -
#20069 Steve McQueen versenyzett is?:o -
#20068 -
#20067 szerinted? -
#20066 Punker és Punkerwork ugyanaz a személy? -
#20065 Szegény Honda! Cikk -
#20061 esett egy nagyot -
#20060 lehet változik az időmérő :)))) -
G_ArchAngel #20059 ha arra gondolok, hogy az első szektort sem fejezte be, akkor elég sok lehetősége volt hibáznia:) -
#20058 Massa mit csinált? -
G_ArchAngel #20057 -
#20056 Maga a motor megyegyezik, de a vezérlő-elektronika amivel adják, már nem ugyanaz. magyarul nem tud olyan teljesítményt kihozni. -
G_ArchAngel #20055 jó pár éve kipróbálta már:P -
G_ArchAngel #20054 nem tudtam, hogyan lehetne tovább süllyedni...
így sikerülhet... -
#20053 A Mercedes is kipróbálta V8-as motorját -
#20052 Ecclestone-nak az FIA-nál ajánlott munkát Mosley -
G_ArchAngel #20051 úgy tudom, hogy mindkettő idei, csak a sárgáknak nagyon gyenge az aerodinamikája... -
#20050 Toyota és a Jordan is idei motorral megy vagy a Jordan valami gagyibbat kapott? -
G_ArchAngel #20049 -
#20048 "hernyószemöldökű" :)))))
kicsit őt is rá kéne kapatni a piára, na nem anynir amint a finnt csak úgy érzésel sokkal jobb ember lenne :) -
G_ArchAngel #20047 aha, de most már a hernyószemöldökű vezet, nyomában a redbullos osztrákkal... -
#20046 ők csak kocsikáznak nézik a lányokat :) -
G_ArchAngel #20045 miért, a többiek mit csinálnak?:P