182273
  • Punkerwork
  • Lteebee
    Lehet, jobb volt így, mint amikor nb1-en az úgynevezett szakértő futballközönség van kint.
  • Bandee1987
    ez nem nb1-es meccs, ahol mindenki anyázza a másikat
  • Bandee1987
    és az miért baj? Őszintén szólva nagyon jó hangulat volt kinnt.
  • Bandee1987
    Az eredményjelzőtől nem messze, az s szektorban ültem, és kiválóan lehetett hallani, mind a Gundelt, mind a Hajóst :) (A Hajós az mekkora arc volt :D)
  • AnuluWork #24606
    "... ha arra kérte őket „Tapsoljuk meg”, akkor a nézők tapsoltak, ha hullámverést, akkor hullámzott a lelátó, akár perceken keresztül is." Így már érthetőbb: nem egy szakértő futballközönség volt kint.
  • AnuluWork #24605
    Voltam már jópár meccsen a stadionban. Ha ott valaki mikrofonba beszélt, semmit sem lehetett hallani. (Vikdál féle Himnusz pl., vagy amikor az idióta Hevesi Tamás zöld-fehér-piros színeket megcserélve futotta végig az egy körét, magyarul szóltak neki, hogy fordítva, a mikrofonban, nem hallotta meg és azt hitte őt ünneplik.) Szvsz Te jó helyre kerültél.

Megjegyzem kurva idegesítő volt az, hogy nyomta a Duna, és közben lehetett hallani Gundelt is.
  • Punkerwork
    nem emlékszel mivel nem volt ott :)
  • AnuluWork #24603
    Alonsora nem emlékszem. Pladido Domingo meg a kezdőrugást adta elő.
  • Bandee1987
    http://www.online.rtlklub.hu/sport/?id=0507204834:

"A találkozón – a teljesség igénye nélkül – olyan neves szereplők értek labdába, mint Csank János, Eperjes Károly, Lisztes Krisztián, Lékó Péter, Varga Zoltán, Kóbor János, Farkasházy Tivadar, illetve Michael Schumacher, Placido Domingo, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt, vagy épp a „száguldó cirkusz” pontversenyét vezető Fernando Alonso"

Látszik, az rtl is jól utána nézett a dolognak..
  • AnuluWork #24601
    Betegh Sándor szerint ... (Még mindig röhögök)
  • rezsofiz
    A versenyhétvége tv közvetítéseinek listája
  • rezsofiz
    Briatore: a Ferrari tesztjein semmi nem történik
    De leütném
  • rezsofiz
    Néhány érdekesség a Magyar GP-ről
  • rezsofiz

Ki milyen motorral indul a Magyar Nagydíjon?
  • rezsofiz
    A sérült abroncsokat ki kell cserélni
  • rezsofiz
    Majdnem telt ház, kitűnő hangulat,tökéletes szervezés, az F1-esek elbűvölték Magyarországot
  • Bandee1987
    igen,tegnap kurva nagy hangulat volt, ma felrakok egy pár képet meg videót :)
  • Bandee1987
    őszintén szólva te nem voltál ott úgyhogy nem tudod, milyen volt :)
    A Gundel Takács közvetítette a meccset, kurva nagy volt, főleg, amikor beállt játszani, és a Hajós András kommentált addig, kurva nagy volt az az alak :)
    Amúgy simán lehetettt hallani mindent :)
  • rezsofiz
    Hát mondjuk igen, ez igaz :)
  • Punkerwork
    szerintem ott ahol milliós összegek mozognak nincs sportszerűség, volt 1 lehetősége és élt vele ennyi :)
  • rezsofiz
    Jó cikk, tetszik. Hát tegyük fel Kimi tényleg direkt csinálta (vagy utasították), akkor sem szegett meg semmilyen szabályt, csak egyszerűen sportszerűtlen lett volna. Bár Kimiről ahogy a cikkben is említve van ilyen sportszerűtlen magatartást valahogy nem tudok elképzelni.
  • b-type
    sztem elég jó cikk, bár a Hock. futamról tényleg kevés szó esik benne.
    De szvsz jó írás, jó érvelés a Williams-Cosworth frigy mellett.
    Kimi levezető körében pedig lehet hogy lecsúszott, és ezzel homokot pakolt a pályára, na de na és? sokan lecsúsznak, és homokot hordanak fel ezzel a repülő körükben is.
    Ha olyan homokos lett volna, (ami nem, ha Alonso-nak fel sem tünt) akkor meg a pályát kell megbüntetni, mert nem szakították meg a mért edzést, hogy takarítsanak.
    Az 1 kanyar, még azért még nagy tempóban van meg, hisz belöki az autóját a célvonalon, viszont már kienged a szoros koncentrációból, így szvsz bőven lehet hogy tényleg lecsúszott.
  • Punkerwork
    a többi mercis tetűről én igen, lehet megfenyegették hogy lecserélik zsófira :)
  • AnuluWork #24587
    Hmm. Végigolvasva ugyan nem a gyors köre volt, de nem tudom elképzelni Kimiről, hogy ekkora bélféreg legyen.
  • AnuluWork #24586
    LOL! Láttam ma egy UFO-t.

Nem láttam, de ha vki olyat állít, hogy egy pilóta a gyors körén, 1000el a körre koncentrálva akar port a pályára fújni, az kb. ua kategória.
  • G_ArchAngel #24585
    ez miért hockenheim-i? versenyről szinte egy szó se, a BMW pályán kívüli problémájáról szól...
    Ilyen rossz cikket régen írt Farkas Péter, szvsz...
  • Punker
    Hockenheimi Görbe Tükör
  • AnuluWork #24583
    Frankl emlegette, hogy nem nyert. Nos igen. Az a bizonyos Francia Nagydíj 1990-ben.

Prost nem sokkal a vége előtt előzte meg.
  • Kit--Kat
    jól megkopaszodott:c
  • Ramore
    Jó meccs volt szerintem is, leszámítva 1-2 antipatikus magyar "sztárt".
  • Laffite
    Jó volt újra látni Ivan Capellit, nagy kár hogy már nem versenyez!
  • rezsofiz
    Sztem is
  • Nyiri
    Talan azert dog unalom mert nem itthon nyomtak. Itt azert jobban ismert emberek ellen nyomtak a pilcsik.
  • b-type
    tök jó kis mecs volt.
    grat a pilótáknak akik végignyomták...
    azért szurkolástól függetlenül, nagyon korrekt hogy így bevállalták a sérülésveszélyt, és a hajtást végig.
  • a.carkey
    Kb. 10-11 éve mennek ilyen meccsek. Többnyire mind dögunalom, de ez jó volt.
  • Nyiri
    Kurva nagy otlet volt ez a meccs. Kiralysag.
  • a.carkey
    Fisconak vérzett a feje???
  • a.carkey
    Közben 3-0 a Lokinak is, szóval eddig jó ez a sport este.
  • a.carkey
    A Levi ugyanúgy akart védeni, mint a hokiban. Letette a lábát. Aranyos volt.