182273
  • Lteebee
    Legalább valaki figyel?
  • Lteebee
    Nem érzi.
  • rezsofiz
    :@
    Persze még mi vagyunk a hibásak mert nem vettünk ironikusnak egy nem-ironikus mondatot. Az meg nem érdekel hogy korábban hajtogatta, én egyszer sem láttam.
    Bláh méghogy flém. Nagy flém :\
  • Random work
    Megy valaki holnap boxutcába?
    Ha igen akkor csináljon sok Toyotás képet! Köszi! :D
  • Punkerwork

a flém az megy, de visszaolvasni az már nem? :(
  • G_ArchAngel #24526
    Szakácsként dolgozott a McLaren-nél az elhunyt férfi
  • rezsofiz
    Életét vesztette Pesten a McLaren egyik szerelője
  • Punkerwork
    ne fárasszatok LTB már tavaly is idézgette ezt miután valamelyik schumi fikázó "drukker" előadta, 2-3 hetente benyögi erre most kiakdtok a semmin.......
  • b-type
    detto
    szmájli nélkül ez elég nagy m@rhaság, bizonyította már elégszer, egyébként sem tudom ki a Forma 1-ben az aki viszont piszkosul szénné előz mindenkit minden futamon.
    mert én sokat nem látok, főleg nem rendszeresen egy pilótától.
    Amugy is ez a mondat flame, amit egy mod-nak észre kellene vennie, mert lehet hogy leveszed az iróniát, de szmájli nélkül nem mindenki.
  • rezsofiz
    Valóban nem. Ha a végére oda biggyesztett volna egy szmájlit, éreztem volna.
  • Punkerwork
    nem érzed az iróniát
  • rezsofiz
    Néha olyan érzés van bennem hogy te nem nézed a Formula 1-es futamokat. A 2005-ös Ferrari gyengélkedés nem Michael Schumacher hibája, hanem vagy a Ferrarié, vagy a Bridgestoné. :\
    Megjegyzésként ahhoz hogy valaki a leggyorsabb és a legjobb legyen, nem kell feltétlenül előzni. Erről szólt a tavalyi szezon.
  • Lteebee
    Főleg mert nem is tud előzni.
  • csabawarchief
    LOL:D
  • rezsofiz
    Schumacher is befejezhetné már hogy minden futam előtt előadja a "nem várok csodát" szövegét..
  • AnuluWork #24516
    Lehet, hogy véget ért ezzel a McLaren évek óta tartó kudarcsorozata?

Nem ez az ember kezelte a boxban azt a gombot, aminek megnyomására korábban Ferrari, most meg Renault utasításra kilőtte - egyik pillanaról a másikra - a versenyben épp jó helyen álló, a VB-re is esélyes - Schumacher majd Alonso - legfőbb ellenfelének - Hakkinen, majd Raikkonen - elektronikáját, motorját, stb..?

[Összeesküvés elmélet rulez!g
  • Magic Boy
    Schumacher már nem vár csodát
    A Hungaroringen négyszer győztes, hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszafogott reményekkel várja a Forma-1-es világbajnokság Magyar Nagydíját, arról már nem is beszél, hogy bármilyen esélye lenne a címvédésre.
    "Most nem ez a legfontosabb, de nem is hiszem, hogy erre kellene most figyelnem. Az autó teljesítményének a javításáért dolgozunk, de csodát mi sem tudunk tenni ilyen rövid idő alatt" - mondta a Ferrari német versenyzője, az F1 történetének legeredményesebb pilótája. "Mindent megteszünk a jó szereplésért, ennyit ígérhetek, de többet nem. Vasárnap a Magyar Nagydíjon is jó eredményt akarok elérni, s remélem, hogy még idén ismét futamgyőztes leszek valamelyik pályán."
    Michael Schumacher vasárnap ötödik helyen ért célba a Német Nagydíjon, s végig nagyon harcolt, hogy ezzel kárpótolja szurkolóit a dobogós pozíció elmaradásáért. "Különleges volt a futam hangulata. Pedig rajongóim csalódottak lehetnének az idei szerényebb eredményeimért, de ennek jelét sem láttam. Ők folyamatosan biztattak, úgy éreztem magam, mintha olasz élvonaébeli futballmeccsen lettem volna. Egyértelműen és elszántam álltak ki mellettem" - mondta a klasszis.
    Michael Schumacher szerdán érkezik Budapestre, s este pályára lép az F1-es labdarúgó-válogatott jótékonysági mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban. Az ellenfél a Magyar All Star csapat lesz. A kezdőrúgást a világhírű spanyol tenor, Placido Domingo végzi el.
  • Amse
    részlet 1 Kimi interview-ból.
    "-Változtatnál valamit az európai nagydíjon?
    -Lehetne 1 körrel kevesebb...:)"
    ezen behaltam:D
    ez már elkeseredettségbmár csak röhögni tud kínjában.
  • G_ArchAngel #24513
    ha kértek volna Coulthard-éktól is egy kis csomagot, akkor nem zuhant volna le...:P

[gyk: viszkiredbul]
  • Punkerwork
    lehet az új szponzor ajándék csomagját tesztelték :)
  • G_ArchAngel #24511
    Idegenkezűség kizárva - egyelőre...
  • Punkerwork
    nem lennék meglepve ha kiderülne a tenisz sztár berhelteti meg kimi járgányát mindig.....
  • G_ArchAngel #24509
    majd kiderül, ha igaz, akkor ezentúl jobban odafigyelnek a szerelők...
    első gyanúsított: JPM, Kolumbiában intézik így a dolgokat...:P
  • Punkerwork
    úgy érted a cikk író vágta ki az ablakon hogy legyen mit írnia?
  • G_ArchAngel #24507
    remélem tényleg csak bulvár...
  • Lteebee
    Hogy is volt azzal a kiegyenlítő szeleppel?
  • Laffite
    pl. a Tour De France-on se mindenki tudja ki nyerte a csapatversenyt, az összetett egyéni az igazi címlap, azt mindenki vágja, ilyen szempontból a F-1 is hasonló...

Aztán például Le Mans ennek pont az ellenkezője, ott meg mindíg a márka volt az, amelyik győztesként igazán számított, az a sorozat a gyárak elsőségére van kihegyezve közel egy évszázada.
  • Lteebee
    Nem értem, miért csak Magyarországot említed.
    Sehol nem olyan nagy dolog a konstruktőri, de attól még dolog.
  • Laffite
    ja, az ilyen végjátékok teljesen kivesztek mára... :(
  • Laffite
    nem hiszem hogy benéztem, a szponzorokat rohadtul nem érdekli más, csak az egyéni vb, a gyárakat nyilvánvalóan a konstruktőri, de a közönséget, a médiát, a szponzorokat mind az egyéni vb érdekli jobban... ha nem hiszed, vegyél elő pár újságcikket, az egyéni vb a szalagcím, nem az hogy a McLaren vagy a Ferrari elbukhatja a csapatvilágbajnokságot, szal gondolkozz kicsit mielőtt ilyeneket írsz...
  • AnuluWork #24501
    Vagy az a kis "izé", ami a Robots című filmben repkedett.
  • Lteebee
    jah
  • Lteebee
    Mivel a Twingo említését mindenképpen pozitív jelzőnek veszem elismerésként kell értékelnem a dolgot.

Nem hiszem, hogy a Renaultnak a közeli jövőben lesz még egy olyan sikeres és eltalált autója, mint a Twingo.
  • G_ArchAngel #24498
    a McLaren jelképe pedig lehetne egy epilepsziás sárkány...
    hiába a legerősebb, random összezuhan...
  • G_ArchAngel #24497
    HTX!
  • G_ArchAngel #24496
    "Ha a Ferrari jelvénye az ágaskodó ló,akkor a twingo teamé egy megpatkolt szerencsemalac..."

(idézet az A5 fórumról - nowomannocry-tól)
  • Punker
    DunaTv
  • G_ArchAngel #24494
    Nem tudjátok véletlenül, hogy közvetíti-e a "Pilóták vs. Magyar Díszpintyek" meccset valamelyik TV adó?
  • Lteebee
    Vagy két schumacher...
  • sokoo
    Sajnálom a srácot nagyon, már a második vb úszik el előle.