• CHEAPBOY
    magiboy: mar hogyne erdemelne meg? Nem mas volt mindig Kimi vagy az el kozeleben amikor helyzet volt, hanem Alonso. Nekik a 2. hely is jo lett volna itt, Kimi szerintem tul kemenyen nyomta, nem volt ertelme padlig taposni...

Alonso a gyozelmeinek (amiket nem masok karan nyert meg) es az eddig nyujtott egyenletes, mindig a dobogo s elso hely kozeleben levo nyujtott teljesitmenyenek koszonheti. Nem lenne ekkora elonye, de szerintem ev vegeig ha nincs ennyi meki para is nyerte volna. Ez egy technikai sport, az nyer akinek a pilotaja s autoja is megbizhato. NEm tudom mit alkotott Alonso hogy neki eddig technikai problemaja nem volt, de szerintem akkor is fantasztikus az o teljesitmenye iden, csakugy mint Kimie. Alonso sorra gyalazza a foldbe fisicot, akit nem tart a mezony sem gyenge predanak (egy ket eve o lett az ev versenyzoje is).

Sokaknak fajhat meg szerencsenek tunhet (ez az elony ami most van az is) de Alonso ha nem lett volna mindig a szeren, nem lenne ennyire kenyelmes pozicioban. S ne a pilotat szidjuk azert amirol nem tehet (Kimit se szidja senki mert elszallt a motorja en szeretem ot is mert alkesz, meg meg aranylag jol is keni neki:P) . S egy kezemen megszamolom hanyszor hangzott el Nandotol a kihivokat lenezo, fikazo nyilatkozat az iden.