182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
felejtsd már ezt az annyival jobb kimi kocsija dolgot. köszi. -
hát nem igazán. mégcsak összefüggéseket, hasonlóságokat se keress. -
dav1d #25457 Aki egyenletessen teljesít az évben igen is megérdemli ...És a versenyzeés nem abból áll hogy megyek ész nélkül...Igen is fel kell ismni az olyn helyzeteket mikor nem lehet mitt tenni.Jelenleg annyival jobb Kimi kocsija hogy Alonso nem tud így vele mit kezdeni.Ha viszont megpróbálná lenyomni? az több mint valózinű hogy lehetettlen , dehát olyan helyzetbe sodorná magát amikor biztoshogy hibázna ezért inkább megbízhatóságra megy ezét lessz ő vb... -
Mutogatni meg arcoskodni tud?Tisztára mint a Schumi.Aztán ő is világbajnok. -

-
Nyiri #25454 Monacoban is Heitfeld hanyszor lenyomta? 3x Alonso direkt levagta a kanyart hogy visszavegye a pozicio-t. Heitfeld ennek ellenere vegigment az iven es ujra megprobalta. Ez az igazi versenyzes. Alonso csak mutogatni tud meg arcoskodni. -
jó most engem a konstruktőri hidegen hagy ittmost ez egyéniről beszélek 1 órája.... -
dav1d #25452 "lol megbizhahatlan kocsival nemlehet racét nyerni"
vb-t nem lehet... -
Teljesen egyetértek.
-
lol megbizhahatlan kocsival nemlehet racét nyerni mer kiesik de viszont lassu kocsival lehet nyerni mer kiesnek előle LOl -
meg monty is! ő odateszi magát úgy hogy párja nincs csak kimi -
dav1d #25448 NEM NEM A megbizhatóság is szerepet játszik a Forma1ben kérem szépen!!!! Ilyen módon a Mclaren sem érdemli mg a vb címet mert nem bír megbízható kocsit csinálni...
Az idei verseny sorozat !!(((19)))!! futamból áll és az összesen a lehető legjobbat kell nyujtani mind az autónak , mind a pilótának , mind a gumiknak! Értsd meg már végre!!!

-
hol nem ? :)))) -
téged el kéne zárni;))) -
dav1d #25444 "ez eldöntöt tény " itt az SGn... -
elvégre a világbajnoki cim arra van hogy az kapja aki a legjobb abba amit csinál namármost első pár futamot levéve ahol tényleg a legjobb volt azóta esélye seincs semmire a mclarennel szemben ( most jöhet az hogy megbizahatlan mer namz szaámit, hanem hogy célbaér bla bla..) deha kimi minden racén 30 mpket verrá ésmég a közelébe seincs hogy erőlködni tudna hét igy elég szégyen.. sumhaer a vb cimeit ugynyerte meg hogy ővolt a legjobb raklap racét megnyert nempedig ugyhogy hihetelen máksorozata volt mint ennek -
ez minden esetben így van. a hátuljövő a hibás -
dav1d #25441 Minden pilótának is más és más a vezteséi stilusa.Ettől még Alonso gyors az más kérdés hogy jelenleg a Mclaren gyosabb autót épített.Mondjuk szerintem ez nálad kb olyan hogy kösünk má bele valamibe ha már amugy nem megy... -
mentsd a menthetőt. egyébként szerintem is kicsit beképzelt a srác. csak a legutóbbi nyilatkozatok miatt. vagy lehet hogy inkább csak naív? nem tudom majd elválik remélem nem az előbbi mert akkor kénytelen leszek őt is utálni :\ -
A Hungaronringen nem Ralf volt a hibás hanem Alonso ez eldöntött tény...
-
dav1d #25438 Csak a kocsija miatt.Egyébként meg megérdemli , miért is nem? -
de tök mind1 a lényeg alényeg alonso megint csunyán kikapott és nemérdemli meg a vb cimet ilyen módón -
Ezt a Ralf vs. Alonso ügyet lezárhatnátok végre. Bár hozzáteszem, hogy a hátuljövőnek kellene az előtte haladóra figyelnie. Tény, hogy van tükör, de Ralfnak is kell előre néznie. -
jabocs akkor a forma1nek és a rönónak más a stilusa mer nézdmármeg többi kocsit mint a vaj alonso meg mint az idegbeteg rángatja... -
dav1d #25434 A másik az hogy jól tudom hogy ez csak azért van mert ennyire ég benned a gyülölet.Már olyanokat is állítasz ami teljessen sületlenség...Pl Fisicora hogy beképzelt... Tipikussan azok közé tartozol akik azt is rossz néven veszik hogy Alonso az ujjait mutogatja ha győz :) -
dav1d #25433 ...dehát teljessen máshogy is kell vezetni -
ugye;) -
dav1d #25432 nem hagyott neki helyet , nézd meg a felvételt... -
tehát úgy érted hogy még ő figyeljen hátra és úgy igazodjon?
értem. innentől kezdve egy szót se szolj. -
dav1d #25430 Te aztán igen okos vagy két olyan kocsit hasonlítasz össze aminek teljessen más a vezetési tulajdonsága :DDDD -
nézdmeármeg még1szer alonso bement belső ivre és rá a kerékvetőre tiszta idióta 5letvolt ott elmenni neki mer nemfért el -
hát természetesen ennyivel gyorsabb igen. ezt a legkönnyebb mondani. akkor fogd fel így hátha könnyebb megemészteni. -
dav1d #25427 Ez Giga lol :DDDDDDDDDDD -
Lehet,hogy magát nézi benne:) -
most jólmutatták alonso hogyvezet görcsösen rángatja a kormányt jobbra balra és kimit is mutatták szép gyengéden semmi fölös mozdulat itt a 2 pilóta között a külömbség -
1x az éven. mit nézel te ?:@ -
dav1d #25421 Ennyivel gyorsabb Kimi kocsija... -
alonsokat megint 35 mpt kapott kimitől ennyit tud a nagy világbajnok jelölt esélye sincs semmire monteiro meg elmehet a csába akkora egy idiótát még nemláttam -
dav1d #25419 Mert szerinted miért nem?? 
Magyarországon Alonso ugyan igy szívott Ralf miatt..Ja nem ,sokkal jobban... -
hát végre megint jó eredmény született.Ehhez csak gratulálni tudok 

ezaz Kimi
csak így tovább