182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #25254 Häkkinen: Michael a legnagyobb...
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.08. 09:33]
Schumacher nagy tiszteletnek örvend
A múltbeli két nagy rivális: Mika Häkkinen és Michael Schumacher. Ellenfelek voltak, de tisztelték egymást. Hatalmas csatákat vívtak, ám minden küzdelem után kezet nyújtottak egymásnak, ahogyan a Magyar Nagydíjon is, amikor Häkkinen a rajtfelállásnál felkereste Schumachert.
A finn pilóta úgy véli, hogy soha senki nem fog olyan domináns szerepet játszani, mint 'Schumi' az elmúlt évek során. "Michael már nagyon régóta ott van. Amikor visszavonultam szüntelenül csak nyert. Nem hiszem, hogy ezt bárki megismételhetné. Senki – sem Kimi sem Fernando – nem férkőzhet a közelébe: Michael a legnagyobb." – nyilatkozta a DTM versenyzője.
-
"Inkább arra fognak emlékezni hogy Mclaren mennyire balszerencsés volt az idén..."
Idén? :D Az utóbbi "pár" évben ;) -
dav1d #25252 legyen igazad... -
én senkit nemhibázatok nagyon elvagy tévedve a szavak közt csak leirtam a tényeket és Alonso kárát se kivánom csatázzanak jót ugy ahogy Monty a legutobbi győzelménél mer az tetszett szépcsatavolt kettőjük közt... én eztszeretném látni és győzzön a jobb nepedig a szar technikán muljon az egész.. -
dav1d #25250 utálom az ilyet! Sosem szoktam a másik kárát kivánni! Ezt már sokszor elmondtam de most ismét megteszem: Én Alonsonak szurkolok és nem a többi pilóta ellen.Nem szoktam a másik kárát kivánni.És akkor sem szoktam fel ugrani örömömben amikor Kimi kiesik Alonso elől. -
dav1d #25249 A csapatról volt szó a pilótákat az Alonsó gyülölők hozták fel mertmár megint ő a hibás mindenért... -
dav1d #25248 tévedsz Inkább arra fognak emlékezni hogy Mclaren mennyire balszerencsés volt az idén...A másik hogy a Mclaren hibái miatt mért Alonsot hibáztatod? nem tehet ő róla... -
persze volt olyan verseny amit ugynyertmeg hogy kiminek beleszólása se volt még évelején de azóta sorozatos mázlista a srác:D -
1 a baj Alonsoval senki nemarra fog emlékezni meg nem arra emléxik hogy Alonos megnyert x futamot és mutogatott hanem arra hogy Kimi toronymagasan az élről esett ki és Alonso a szerencséjének köszönheti a gyözelmeit... -
anam nm +__+ -
htxvm ^.^ -
Hmmm zolcsi jól beszél.
Nagybetü,pont.
ads.s -
Múlt héten még nagy szerénykedve mondogatta hogy még semmi sem biztos... Látom visszatért az önbizalma.
-
Formula-1: Fernando Alonso biztos benne, hogy világbajnok lesz
NSO, 2005-08-07 15:42
Fernando Alonso, a Formula-1-es autós világbajnokság összetett pontversenyében az élen álló spanyol pilóta kijelentette: világbajnok akar lenni, és meg is szerzi az a világbajnoki címet. A Renault 24 éves klasszisa 26 pontos előnnyel vezet a finn Kimi Räikkönen (McLaren-Mercedes) előtt az összetettben akkor, amikor a bajnokságból még hat futam van hátra.
"Feltétlenül világbajnok szeretnék lenni, méghozzá úgy, hogy még Michael Schumacher is itt van velünk a mezőnyben - mondta Alonso a Bils am Sonntag című német lapnak. - Már tizenhárom-tizennégy éves koromban tudtam, hogy Formula-1-es versenyző leszek. Van bennem egyfajta gyilkos ösztön, de ez minden sportolóra jellemző, akik magasra törnek. Én akarok lenni a legjobb, és tudom, hogy képes vagyok az lenni."
Alonso beszélt a hétszeres világbajnok Michael Schumacherről (Ferrari) is, akit elismeréssel említett."Ha a hét világbajnoki címét nézzük, akkor ő a legjobb a Formula-1 történetében, de az már a múlt, most pedig most van. Nekem mindegy, hogy az idén (Schumacher) mit csinál, neki is mindegy volt, miért voltunk az utóbbi években valamennyien mögötte." -
Ha abból az aspektusból vizsgáljuk hogy melyik csapat-pilóta páros a legjobb, akkor valóban a pontokat kell nézni. Ha viszont azt néznék hogy melyik pilóta akkor nem igazán támaszkodhatunk a pontokra. -
Szőrszálhasogatás, sokkal fontosabb a verseny. Márpedig a versenyeken Raikonnen sokkal kiegyensúlyozotabb, megfontoltabb, és természetesen gyorsabb. -
-
1. Nem mondtam, hogy flamer vagy.
2. Nem mondtam, hogy nem érdekel a F1.
Amúgy teljesen jogos az üzeneted. -
1.Nem vagyok flamer!
2.Nagyon is érdekel az F1 csak most nincs kedvenc pilótám! -
Engem nem zavar, ha offolsz, de akkor ne tégy úgy, mintha más lennél!
Mert a #25227 az tisztán képmutatás.
-
Na uccsó hozzászolásom szal a flame nem 1 válasznál kezdődik de ezt már veheted annak mert ez már a második volt szal most aztán flamelek jaj... -
"Esetleg Forma1-ről is esik szó vagy nyissunk helyette egy ,,útáljuk egymást gyerekek" topcikot "
Ezt írod, aztán leállsz egy flamerrel...
lol
-
Már bocs de még véletlenűl sem arról van szó, hogy unjuk az f1-et:) -
most mi a bajod téged nemérdekel az f1 egy dolg mi beszélgetünk vitázunk nemkell akkor olvasni ezér van a fórum nem azér hogy sirj hogy már unod az f1et -
Én meg Pique visszavonulása óta(ha ezt a MiSchu fan barátnőnm olvasná)! -
Ez sajnos így van!
Egymást próbálják meggyőzni(ami lehetetlen)ahelyett,hogy normálisan vitatkoznának az F1 dolgairol! -
bármilyen hihetelen, úgy is lehet versenyt nézni, hogy az embernek nincs kedvence, a Ligier kivonulása óta én is pont így vagyok ezzel... -
Esetleg Forma1-ről is esik szó vagy nyissunk helyette egy ,,útáljuk egymást gyerekek" topcikot komolyan ez már értelmetlen elvakult fanok próbálják meggyőzni a másik elvakult fant hát ez így érdekes lesz :D... tudom tudom ne osszam az észt és ne szoljak bele az Isten tiszeletbe :D -
G_ArchAngel #25226 nézd zenei ízlésem annyira nincs kialakulva, hogy Britney-től kezdve a doom metálig meghallgatok mindent, míg focihoz pedig nem értek (F1-hez sem, de legalább imitálom)...
Felesleges veszekedni - a tény, hogy van két nagyon jó pilóta (és MS), akiknek van egy nagyon gyors és egy nagyon megbízható autójuk - az évvégén eldől, hogy melyik a nyerő, addig fröcsöghet a nyálunk, úgysem ezen a fórumon dől el a VB sorsa... -
hát ez kb azvolt nemkell őket kedvelni nemkell "rajongani" mindekinek megvan a kedvence nemond hogy nincs egy kedvenc pl foci csapatod vagy akármi -
Remélem, írsz valami hasonlóan mélyenszántót azösszes foci, illetve zene topicba is!
:DD -
Ez így igaz sajnos! -
ez így van, és ezért nem lehet itt már jókat vitázni, mert a fanatikusokat (bármely oldalt) nehezen lehet meggyőzni már az alapvető dolgokról is -
Egyetértünk! -
G_ArchAngel #25220 Remélem lassan felfogtok nőni...
Van itt pár ember, akiből kinézem, hogy Britney poszter mellé feltett a falra egy Kimi vagy Fernando képet is...
Az a legérdekesebb, hogy odavagytok ezekért az emberekért, pedig mennyire jelentéktelenek egy építészhez, orvoshoz, csillagászhoz (etc.) képest... -
...aztán láttam a topikjait is... -
Örülök, hogy kaptunk egy újabb másik mellett eldumáló mekinyalifalit.
Asszem, ignore... -
bla bla bla nagyon remélem hogy még ebbe az évbe leszjópár 2szeres meki győzelem amikor a Alonsonak kört ad Kimi nagyon remélem és Briatorréra is kiváncsi leszek mitmond majd sőt remélem a vbt is megnyeri mer ők érdemlik meg konstriktőri megvan már azzal nincsgond szóval ki a jobb csapat? fisco holkulog mindig sehol szertem őt mer jó pilóta de nemmegy neki amikor olyan ütős kocsibaül de elenben Kimi Monty az élenvan állandóan -
Van, aki egy, esetleg több kör alapján ítéli meg, melyik a legjobb.
Van, akinek az számít, ki az, aki be is fejezi a versenyeket. -
neked ez a mámiád hogy összes hszre ez a válaszod "ettől még nem ők a legjobbak" pff utolsó helyről 2. 13. helyről 2szer dobogo összes versenyt kimi és monty toronymagas vezeti amig nemesnek ki hát nemtudom ki a jobb nedemind1 RÖNÓ A KIRÁLY ŐK A LEGJOBBAK örülj