182273
  • Punker
    Isztambuli Görbe Tükör
  • ÁjjLe BoBBi
    ne haragudj meg de részben igazat adok neki.
    télleg nagy múltja van a ferrarinak és talán még nagyobb jövője lesz, de most sehol sincsenek. a helyükben inkább arra gyúrnék hogy menjen a szekér (biztos ezért is tesznek valamit) nem pedig a másik jó teljesítményének miértjét kéne vitatni. ha nem is szánalmas, de nem szép dolog. szerintem
  • Nyiri
    Mekkora a segg vagy. Hulye kis vigyorgo smile-kkal meg szanalmas is. 2000 ota bebuntettek az egesz szezont most 2005 ben nem ugy megy a szeker es mar szanalmas. Elbujhatsz.
  • NuCLEARScoRp
    Ennyit arról, hogy valaki nem tudja feldolgozni a nevetségesen béna teljesítményt... és kit támadjanak ha nem azt akinek éppen fut a szekér...

Ebből egy dolog világos számomra: a Ferrari szánalmas volt és lesz is mindörökké... remélem pár évig még nem zavarnak vizet a Forma 1-ben....

• JGTC
    Hajrá BAR!! Hajrá Webber!!
  • Duddits
    Hajrá Renault!
  • Bandee1987
  • Norbi7
    Hajrá Schumi!!!!!
  • Bandee1987
    ebben semmiféle támadás nincs, csak egy nyilatkozat
  • Duddits
    Tudom, nem Forma1, de valamenyire kapcsolódik hozzá.

19:30-tól nézzétek a Sport1-et! Közvetítik a "24" órás gokart versenyt!
  • Istencsászár
    tavaly a mclaren is ilyen mélyponton volt mint a ferrari sőt mégjobban...mégse fogták rá senkire tisztába voltak vele hogy elszurták a modelt és kész keményen halytottak aminek idén meglett a gyömülcse dehogy a ferrari ily módon támadja őket szánalmas és kicsinyes
  • Bandee1987
    "2004 sem volt rossz év a ferrarinak ha jól emlékszem.Akkor már nem volt ott.Nem 1 emberen múlik 1 csapat teljesítménye"

Naná, hogy nem volt ott, de a Ferrari a saját műhelytitkait akkor is tudta. A csávónak viszont lehetett 1-2 dolog a tarsolyában.
  • Amse
    2004 sem volt rossz év a ferrarinak ha jól emlékszem.Akkor már nem volt ott.Nem 1 emberen múlik 1 csapat teljesítménye.Biztos tud vamit a csávó, de azért ahhoz háttér is kell.Itt a példa Mike Gascoyne-nál.Őt ratják az egyik legtehetségesebbnek és a toyotánál mégsem látok sok javulást.Idővel, ha a csapat is összetettebb lesz akkor majd lehet valami az együttesből, de anélkül nem ér sokat.
  • Bandee1987
    a csávó 2003-ban ment el a Ferraritól. Azért 2001, 2002 az elég jó év volt nekik, 2003 sem volt rossz és sok műhelytitkot tudott a csávó...
  • Istencsászár
    bár eddig a bridsotne volt a szar és azthangoztatták hogy a kocsi űberbrutál és a legjobb mostmeg a kocsi szar és a gumi jó eldönthenék már hogy mi a szar de annyit ők is mondhatnának hogy ezvan meki, rönó jobbak nálunk dehát ha eztmondanák összedölne a világ inkább most rákenik mindekire...
  • Istencsászár
    a rönó mérnöke meg a toyotához ment? ugyemléxem mégse lett a toyota jobb mint a rönó:D
    ez a ferrari részéről kifogás.txt
  • Amse
    pletyka, felfújás, szánalom :P
  • Nyiri
    Lehet benne valami, bar azert 1 fecske nem csinal nyarat.
  • Bandee1987
    Ennyit arról, hogy miért is lett idén sikeres a Mclaren...
  • Bandee1987
    sztem massa nem sokáig marad, jöhetne már Rossi. De még pl. Liuzzit is el tudnám képzelni.
  • G_ArchAngel #25648
    nem szerdán szokott lenni "görbe tükör"?
  • Lteebee
    Ez a lényeg: A Ferrari az Ferrari.
  • Kit--Kat
    hááát ezt nem tudni azért a Ferrari az Ferrari, jövőre nem feltétlenül biztos, hogy ilyen szar lesz. Inkább én azt nem értem mért azt a balfék Massat igazolták le:S
  • Istencsászár
    az a sauberes időszakában volt demost a legerősebb csapatnálvan hülye lenne onnan elmenni..
  • Kit--Kat
    1szer úgyis átmegy, ő maga nyilatkozta még a Sauberes éveiben, hogy az álma az, hogy 1x a Ferrarival versenyezhessen... Mondjuk szinte minden pilótának ez...
  • Istencsászár
    istenem ennyi idiótaságot még nemhaltottam:)))) aki elhiszi hogy "lecserélil" lol sumi pár év mulva visszavonul hanem ha nem hamarabb... Kimi a mercinél vb lesz reméljük sok évig az idióta ujságírók a idióta pletykáikkal meg elmehetnek ****** oda
  • Kit--Kat
    így hogy van benne 10év valamilyen szinten én is többre értékelem, és épp ezért várom tárvatett kézzel a Ferrarinál:DD
  • G_ArchAngel #25641
    Schumacher, az Schumacher... - ezt nem is vitatom Michael esetében, de engedtessék már meg, hogy személyes kedvenc finnemet többre tarthassam...:P
  • Kit--Kat
    neketk ott lesz a zseniális Montoyátok:DDD És azért Schumcaher az Schumacher....
  • G_ArchAngel #25639
    aha, és akkor a McLarennek lenne egy jó pilótája max. 4 évig, míg a Ferrarinak egy fiatal géniusz 1x évig...

hülyék ezek...
  • AnuluWork #25638
    Ez lol:

BLIKK :)

"Az évszázad dobását tervezi a Ferrari és a McLaren
    Räikkönent elcserélik Schumacherre?
    2005-08-24

München - Vörösről ezüstre válthat Michael Schumacher (36). Habár a hétszeres világbajnok pilóta cáfolja a McLarenhez szerződését, nem mondtak le róla. A Ferrarinál pedig elkészült a válaszcsapás terve: a mclarenes Räikkönent (25) ültetnék a német helyére.

Törökországban újra leégett a Ferrari. Az utóbbi években verhetetlen tűzpiros autó Schumacher alatt a 18. körben meghibásodott, majd a hétszeres világbajnok hosszú szerelés után csak azért tért vissza a pályára, hogy rutint szerezzen a hét végén debütáló török helyszínen.

Az újabb kudarc után Schumacher a rivális McLaren sportigazgatójával, Norbert Hauggal (53) vigasztalódott. A pilóta szerint baráti beszélgetésről volt szó, Haug és a McLaren azonban többet akar.

- Nagy álmunk válna valóra, ha a német Mercedes mellé megszereznénk a legjobb német pilótát, egyesítenénk erőinket - mondta Haug. - Schumacher szerződése 2006 végén jár le, nagyon jó esélyünk van rá, hogy utána minket választ, és nálunk fejezi be pályafutását.

A McLarennek a szerződés érdekében igencsak a zsebébe kellene nyúlnia, mivel a hétszeres világbajnok Schumi évi 35 millió eurót (8,7 milliárd forint) keres az olasz csapatnál.

Schumacher - aki most cáfolja az átigazolásáról szóló híreket - egyszer már majdnem a McLarenhez szerződött. Akkor, 1998-ban gyakorlatilag mindenben megegyezett Ron Dennis csapatfőnökkel, azonban a Daimler-gyár elnöke, Jürgen Schrempp megvétózta az egyezséget, amelyből így semmi nem valósult meg.
    Bármennyire bizonygatja hűségét Schumacher, a Ferrarinál már elkészült a B terv. Jean Todt (59) csapatfőnök cserében gondolkodik.

- Ha ők viszik Schumachert, akkor mi elhozzuk tőlük Räikkönent - mondta Todt. - Ideális megoldás lenne első számú pilótának. Az eddigi évi fizetését, 15 millió eurót (3,7 milliárd forintot - a szerző) könnyen meg tudjuk emelni.

(sz. z.)"
  • Lteebee
    Hát, pár okosságot biztos mondott, de talán tényleg túlzás amit mond.
  • G_ArchAngel #25636
    Egy ferraris segített a McLarennek

Írta: Papp István [2005.08.24. 07:15]

Brawn ezzel magyarázza a McLaren sikereit

A Ferrari alakulat technikai igazgatójától, Ross Brawntól egy igen meglepő kijelentés hangzott el az elmúlt napokban: Egy ferraris segít a McLarennek ebben az évben.

Ezzel a mondatával Brawn tulajdonképpen arra célzott, hogy a wokingi alakulat aerodinamikai szakembere, Nicolas Tombasis, aki jelenleg az MP4-20-as versenyautón dolgozik, korábban az olasz alakulat alkalmazásában állt.

„Elhagyta a Ferrarit, és a McLarenhez igazolt, ami tulajdonképpen érezhető is.” – nyilatkozott Brawn. „Minden olyan dolog, amin dolgoztunk, a filozófiánk és a kultúránk, amelyet a fejlesztések során alkalmaztunk, hirtelen egy másik csapat számára elérhetővé vált. Mindezek mellett pedig tisztában van azzal is, hogyan dolgoznak a Ferrarinál.” – tette hozzá a technikai igazgató.

tehát egy ex-ferraris váltotta meg a világot az angol-német istállónál? kicsit erős duma, Ross...
  • Istencsászár
    Majd egy másodpercel volt lassabb Massa mint Bari:
    Teszteredmények – Monza – kedd:

1. - Barrichello - Ferrari (B) 1:22.506 – 94 kör
    2. - Massa - Ferrari (B) 1:23.461 – 61 kör
  • Amse
    ez nemtecc
  • Istencsászár
    ezt találtam
    Kép
  • Istencsászár
    ezt találtam

• Amse
    Nem találkozott vki ennek a képnek 1 nagyobb verziójával?
  • Istencsászár
    hát remélem azér mer nemlesz több technikai malőr:D
  • Gabor_(HSF)
    Már megint ez az Andrea...
    Téged sztem valami érzelmi szálak fűznek ehez a csajhoz..
    annyira jó? akkor mutasd be nekem is