182273
  • Bucser
    A másik LOL meg:

"De ebben Kimi a legjobb ő soha nem megy bele olyan helyzetbe ami túl kockázatos."

Ahhan láttam már jópár mutatványát tökös legény ő ha lehúzzák nála is a redőnyt Palik szavaival élve:) NEm kell félteni ha kell belemegy ő kockázatos húzásokba... csak ő nem lesz dühöngő őrült mikor nem jön össze.. (lsd pölö Alonsokát 2 éve monacoban mikor az alagútból kijőve próbálta lekörözgetni ralfocskát megcsúszott és ripityre törte az autóját:D JA persze ott is Ralf volt a hibás nem ám alonso.. nem tdta kivárni hogy jelezzenek ralfnak kék zászlóval:)

Szimpatikus volt nekem Alonso nagyon sokáig csak sajnos újabban elvárja hogyha jön a pályára onnan eltűnjön mindenki előle akár leköröz valakit akár versenyszitu van...
  • dav1d
    Na igen de az ilyen tökös gyerekeknek szokott lenni az a vagy bejön vagy nem szokása.Már pedig az ilyenekből soha nem lessz világbajnok.az a jó versenyző aki gondolkodik is és nem csak megy és letolja a másikat.
  • Bucser
    Bocs de a versenyzésben pont az a lényeg, hogy ki a tökösebb és ki mer kockáztatni a győzelemért (lásd ugye nascar ahol rengeteg ilyen jó példa van)

De ez nem veerseny:D Ez Forma1:D
  • dav1d
    2 ember van egy csapatban onnan pedig könnyen ki lehet következtetni.Montoya Nürburgringen szerzett második helye mutatja hog Kiminek ha nem döglik be az autója akkor megse kell erőltetnie magát.
  • ÁjjLe BoBBi
    melyik autót vezetted már hogy ennyire tudod?
  • dav1d
    A vb esélyes lennél te is inkább biztosra mennél nem?

Most gondolj bele hogy ha megpróbálná a jóval gyorsabb Mclarent utolérni a Renaultal (Lehetetlen) elöbb utóbb biztos hibázna.
  • dav1d
    Szerintem meg éppen az a jó pilóta aki nem megy bele lehetetlen helyzetkbe.
    A versenyzésben nagyon rossz taktika a "vagy sikerül vagy nem" stilus.
    Sato pl éppen ezért nem lessz soha jó pilóta hiába gyors.A versenyzés nem pusztán arról szól hogy az össztöneidre halgatsz gondolkodni is kell és azt Sato Montoya Ralf Alonso és a többi forró fejű gyakran elfelejti.

De ebben Kimi a legjobb ő soha nem megy bele olyan helyzetbe ami túl kockázatos.És maga Mika mondta hogy kevés olyan pilóta van mint kimi aki képes lefékzni ha baleset van elötte.-ebben elismerem hogy ő a legjobb
  • Kit--Kat
    áhhh tök mind1 mert Kimi gyors is, bevállalós is, és még ráadásul egybe viszi haza az 1. helyen a kocsit, ha a ratyi merci megnem akadályozza ebben....
  • ÁjjLe BoBBi
    nem ő hibázott.
    és kit érdekel hányszor bosszulta meg magát ha ez kell! nem tötyi mötyi tötymörgés mint amit alonso csinál. nézhetővé és nem unalmassá teszi a mai f1-et.
  • Kit--Kat
    és hányszor bosszulta ez meg magát, ennyi erővel most meg Montoya hibázott
  • Istencsászár
    1, tavaly monacóban sumaher nagyot fékezett ez senki sem viataja és azért lökte meg mer a német hibázott... ezvan meglehet nézni a felvételeket tisztán láccik...
    2, Monteiro ellámézta a dolgot nemfékezett tapasztalatlan még most ezen mitkell vitázni ez van igyvolt..

Montoya egy igen kemény bevállalós pilóta és ez ami jó benne MER belemenni dolgokba és látványos előzésekbe ha akarod felrakok egy videót ami montyt mutatja be hogy harcol sumeherrel 1ik évben milyen hihetelen jó pilóta... / és mozt ezt nemazér mondom mert McLaren a kedvenc csapatom Montoyt eddig is kedveltem a bevállalós dolgai miatt...
  • Bucser
    Bocs az is a te hibád ha valakit mgelőzöl az autópályán és az teljes gázzal belédrongyol hátulról.... Hát persze mi a francnak előztél...

Csak tudod itt köröztek egy versenyzőt akinek fékeznie kellett vona és nem hátulról belezúgni Montoyába... de tudjuk megint nem vagy részrehajló:D
  • Kit--Kat
    Montoya tipikusan ilyen pilóta, ha valami balhé van ő neki ott kell lennnie, mint tavaly Monacoban
  • Punker
    lehet igazuk van, kolumbiai lapok valszeg mást írnak.....
  • Istencsászár
    SPANYOLORSZÁG

El Pais: „Montoya hibája Alonso-t a második helyre röpítette. Most már nem kell nagyon aggódni azon, hogy Ice Man Räikkönen mit tesz a maradék futamokon.”

Lol de szánalmas lap...
  • Kit--Kat
    azért 1 Schumacherre bármikor lecserélnék Montyt több okból is....
  • Istencsászár
    alapból idiótaságot beszélt a tag mivel a Mercinél Kimi&Monty bomba páros semmi pénzér nemfogják egyiküket sem leváltani...
  • Bandee1987
    Szeretem a volt pilóták ilyen okos nyilatkozatait. Azért, mert idén szar a Ferrari, már átigazolásokról, visszavonulásokról, stb.-ről esik szó. Jó, lenne, ha ezeket az elméleteket akkor osztanák meg ezek az emberek, amikor nem egy év sikertelenségéről lenne szó, hanem több.
  • Lteebee
    Mindenki nagyon PC!
  • G_ArchAngel #25569
    Frentzen: Michael a Mercedeshez fog menni

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.22. 14:48]

Mit szólnak az érintettek?

Német sajtóértesülések szerint Michael Schumacher a 2007-es esztendőben a McLaren-Mercedes alakulatához igazol, hogy ott fejezze be Formula-1-es pályafutását. Az egykori F1-es pilóta, Heinz-Harald Frentzen biztos benne, hogy Schumi fontolóra vette a csapatváltást.

"Biztos vagyok benne, hogy Michael meg fogja próbálni a Mercedes-Benz-nél befejezni a pályafutását. Én is így tennék, ha az ő helyében lennék. A Ferrarinál már nem lát esélyt arra, hogy egy újabb bajnoki címet szerezzen. Abba sem akarja hagyni. Meg kell próbálnia visszatérni a Mercedeshez, ahol az anyagi és a sportbeli feltételek is biztosítottak ahhoz, hogy egy újabb bajnoki címmel koronázza meg pályafutását."

De mit szólnak ehhez az érintettek?

Michael Schumacher: A hírekkel kapcsolatban nem szeretnék semmit mondani. Mindenki tudja, hogy milyen szoros kapcsolatban állok a Ferrarival.

Willi Weber, menedzser: Nincsen semmi értelme annak, hogy a pályafutása jelen időszakában egy új csapatnál mindent elölről kezdjen. Michael 2006-ra is szerződésben áll a Ferrarival. Jövőre nem lesznek problémák, Michael nyerni fog.

Norbert Haug, Mercedes sportigazgató: Gyakran leülünk egy kávéra, ha csak öt percre is. A síelésről, a gyerekekről és a Formula-1 jövőjéről beszélgetünk.
  • AnuluWork #25568
    Ez "jó"! :) (LOL)

"Formula-1: titkolóznak Massa előtt

NSO, 2005-08-22 22:38

A Michelin ezentúl semmilyen információval nem látja el Felipe Massát (képünkön), mivel a pilóta a következő idényben a Bridgestone abroncsokat használó Ferrarinál kezdi a Formula-1-es világbajnokságot.

'Nem szeretnénk, ha titkos adatokkal segítené a riválisunkat' - közölte Pierre Dupasquier, a francia cég motorsport-igazgatója a Török Nagydíj helyszínén, Isztambulban. A szakember hozzátette: Massa rövidesen Monzában mostani csapatával, a Michelint használó Sauber-Petronasszal és a Ferrarival is tesztel.

'Természetesen továbbra is megbízunk Massában, de ezzel együtt nem szeretnénk megkönnyíteni az ellenfelünk dolgát. Sportszerűek leszünk, semmitől sem tiltjuk el, hiszen tesztelnie kell a Sauberrel. Úgy vezeti majd az autót, ahogy akarja, de a gumikról már semmilyen információval nem látjuk el' - mondta Dupasquier."
  • Punkerwork
    Webber Schumit, Monteiro Montoyát oktatta ki
  • Gregorius
    Én az egész futamból annyit láttam, hogy a Minardi verte a Jordan-t
  • Lteebee
    Mondjuk az is kérdéses, hogy konkrétan(angolul) mi hangzott el.

Lehet, azt mondták, hogy előzze meg, csak valaki nem így fordította.
  • Istencsászár
    igen...
  • G_ArchAngel #25563
    ez érdekes:

nevezzük A és B pilótának őket:
    B-nek szólnak, hogy gyorsabb vagy és menj el A mellett, akkor azt A tétlenül nézi?
    Esetleg védi a pozicióját vagy simán elengedi B-t, aki addig magától nem előzte meg, mert annyival nem volt gyorsabb, hogy egyszerűen körbeautózza, tehát A-nak szóltak, hogy engedje el B-t...

innentől mindenki fejezze be, ahogy akarja...
  • Istencsászár
    dav1d: eztmondták alonsonak:

A Török Nagydíj során Fernando Alonso azt az utasítást kapta csapatától, hogy előzze meg társát, Giancarlo Fisichellat. "Fernando, te vagy a gyorsabb – haladj el Fisico mellett!" Pontosan ez történt néhány másodperccel később. A McLaren-Mercedes tesztpilótája, Pedro de la Rosa felfigyelt erre a rádiós utasításra, ami szerinte egyértelműen bizonyítja, hogy a Renault csapatsorrendet alkalmaz.

"Amit Alosnoval rádión közöltek, az egy csapatutasítás volt, ami az FIA szabályzata alapján illegális és tilos." – nyilatkozta de la Rosa a Marca című lapnak, és büntetést követel.

A szabályzatban azonban csak azokat az utasításokat tiltják, amelyek befolyásolják a verseny végeredményét, így ez ebben az esetben lett volna csak megtámadható, ha például Fisichellát szólítják fel arra, hogy engedje el csapattársát.
  • DJ Bee18
    Most mit véded Monteirot??? Utolsó helyen állt, észrevehette volna már a visszapillantóban, hogy jön Montoya, és már a féktáv előtt bőven az egyenesben elengedhette volna. Ha meg szándékosan pont kanyar előtt engedi el (ami nagyon nem logikus), gondolhatta volna, hogy Montoya visszahúzodna az ideális ívre, látható, már csak akkor fékez amikor már Montoya beállt elé
  • Istencsászár
    jó igen elément de montérónak lassitani kelett volvan kicsit
  • Istencsászár
    köszi
  • dav1d
    a videó elején lehet látni ahogy Montoya behúzza a kocsit monteiro elé
    Itt van
  • Istencsászár
    videó formában megvan valakinek a Montoya & Monteiro incidens?
  • Lteebee
    Szegény Schumacher is rángatja mostanában...
  • dav1d
    ezt igen
  • DJ Bee18
    Mondom, vigyázz vele, mindent támadásnak vesz :))
  • G_ArchAngel #25553
    és?
    ezzel a rángatással eredményesebb, mint a finomabban vezető Fisico (pedig Ő a Renault-nál a kedvencem) vagy Trulli...

egyébként én is rángatnám a kormányt, ha azon múlna, hogy én csak 0,5-öt kapjak körönként, ne többet, mint a többiek...:P
  • dav1d
    De ez meigint mekkora :D Nem jobb érzés azt mondani hogy igen Kimi legyőztött egy igen jó pilótát Alonsot vagy fordítva? mint az hogy Lehordjuk mert az esetleg máshogy vezet. könyörgöm ha Alonso béna lenne mit keresne itt?Inkább beeteti magát azzal hogy: igen bénább én tudom mert idegesen rángatja kormányt :DDDD
  • Lteebee
    Pedig, ha visszaolvasol kicsit, megtudhatod azt is, hogy tök idegesen rángatja a kormányt.
  • G_ArchAngel #25550
    kicsit nagyobb McLaren-fan vagyok, mint Te valaha is leszel, csak kettőnk között az a különbség, hogy én tisztában vagyok a reális tényekkel/dolgokkal, és mikor Alonso-t kritikával illettem, akkor nem a vezetői tudását, hanem személyiségét filéztem ki...
  • dav1d
    most már megtudom érteni milyen érzés ;)