182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #25294 a finn hülye lenne elhagyni a McLaren-t, Dennis a fiaként kezeli, mindent megadnak neki...
Biatore meg csak addig pátyolgatja Fernando-t, míg megy nekik a szekér, aztán keres magának új padavant:) -
hát inkább őt rakják oda mint a bamba finn-t, az az ember az uncsi csapatokhoz illik, merci vagy williams... -
G_ArchAngel #25292 "BigFace" újabb nyilatkozata (no comment):
Alonso fontolóra veszi a Ferrari ajánlatát
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.10. 18:16]
A spanyol pilóta a legjobb csapatot választja majd
Fernando Alonso jelenleg még szerződésben áll a Renault alakulatával, ám a világbajnoki tabella éllovasát ennek ellenére sem hagyja hidegen a Ferrari ajánlata. Amennyiben Michael Schumacher az elkövetkezendő esztendő végén visszavonul a Formula-1-ből, Alonso felteszi magának a kérdést, Ferrari, vagy nem Ferrari?
"Most azt mondanám, hogy az elmúlt öt évben ők építették a legjobb és legversenyképesebb autót." Ám a múlt már nem számít: "Minden versenyző a leggyorsabb autó volánja mögött szeretne ülni. Tehát jelenleg mindenki a Renault és a McLaren pilótája akar lenni, hogy diadalmaskodhasson. Ha lejár a szerződésem, minden lehetséges opciót figyelembe fogok venni."
szerintem simán magaalá pisil, ha felkéri a Ferrari...:P -
:DD -
Dodi #25290 2003-as pole körök, ha érdekel valakit:
f1pole.uw.hu
(tv kamera, kommentár nélkül) -
2 teória egyértelműen körvonalazódni látszik évek óta és mostmár kezdem én is elhinni.
Csak ezek miatt lehetett.
1. Schumacher nem tud előzni, ezért feltekerték a motort, hogy elölre kerüljön és akkor csak fel kell tartani a többieket.
2. Alonso egy beképzelt pöcs.
-
gyártsunk teóriákat :) -
-
Igen, én is erre figyeltem fel :DD -
Nyiri #25285 szerintem nem csak mintha :) -
dav1d #25284 Mondjuk az emberek olyanok mintha gőzük se lenne ki sétálgat közötük :DD -
természetesen patyolatiszta bar rucival:D:D:D:D: -
dav1d #25282 Törökország ,szikrázó napsütés , de a hajam még mindig tart.
Vagy:Hogyan vegyüljünk el a tömegben Button módra. :DDDD -
Remélem, a williamsnek megint összejön valami!
Bár nem látok rá sok esélyt. -
hát rendesen hazavágta a kocsi hátulját :P -
Egy kis videó a multból... Schumacher amortizál....
1991 Japán nagydíj -
Pályán a Ferrari V8-asa -
Persze, hogy előrébb végzett, mert szerencséje volt az első kanyarnál.
Vagy inkább nem volt peches. -
:D -
Hívjuk fel őket, és kérdezzük meg:
Telephone +27 (0)11 4662800
:))) -
úgy tudom, rendeznek még ott versenyeket, bár ebben nem vagyok biztos. A felújítás meg közel sem kerülne annyiba, mint egy új pálya építése. -
Inkább arra kellett volna koncentrálni, hogy milyen szar volt a Renault egész hétvégén, és milyen gáz, hogy MS vereségében megint közrejátszott a gumi. Röhej, de nem Barrikáól és a Renaultról szólt a Magyar Nagydíj. Barrichello szerepét sem kéne úgy felértékelni, ahogy a szerző tette, csak azért, mert végre észhez tért, és elszerződött a Ferraritól.
Olyan ritka, hogy idióta emberek ilyen közel kerülnek itthon a csapatokhoz. A szerző meg arról értekezik, amiről nem kéne, és arról nem ír, ami miatt PR pénzből őt odaküldték pl. a Renaulthoz. Okés, nyalni kell. Nyalt is, de aztán bele is rugott Fiscoba, aki előrébb végzett mint Alonso. -
12 év alatt valszeg lepusztult. -
Csak azt nem értem, miért építenek új pályát, miért nem jó Kyalami ehhez. -
A szerző mekkora hülye!
"A vasárnapi Magyar Nagydíjat a Renault boxából, a csapatrádió fejhallgatójával felszerelkezve nézhettem végig, és közben volt alkalmam rájönni, hogy miért Fernando Alonso az első számú versenyző; Giancarlo Fisichellát folyamatosan biztatni kellett, hogy a 9. helyen autózva ne veszítse el a motivációját, Alonsóval kapcsolatban viszont egy pillanatra sem merült fel ez a probléma."
Basszus, ez lett a befutási sorrend:
1. 9 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1h37'25"552 188.859 Km/h
2. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B + 0'35"581 187.717 Km/h
3. 17 R.SCHUMACHER Toyota M + 0'36"129 187.699 Km/h
4. 16 TRULLI Toyota M + 0'54"221 187.124 Km/h
5. 3 BUTTON BAR Honda M + 0'58"832 186.977 Km/h
6. 8 HEIDFELD Williams BMW M + 1'08"375 186.676 Km/h
7. 7 WEBBER Williams BMW M 1 lap(s)
8. 4 SATO BAR Honda M 1 lap(s)
9. 6 FISICHELLA Renault M 1 lap(s)
10. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1 lap(s)
11. 5 ALONSO Renault M 1 lap(s)
12. 19 KARTHIKEYAN Jordan Toyota B 3 lap(s)
13. 18 MONTEIRO Jordan Toyota B 4 lap(s)
14. 12 MASSA Sauber Petronas M 7 lap(s)
Már bocsánat, de szerintem nem igazán a 9. pozícióbn befutó Fiscot kellett noszogatni, hanem a versenyről korán lemondó Alonsot. Meglepődnék, ha a szar pozíció miatt Fisco lett volna jobban elkenődve, mint Fernando.
Amúgy tök szar és nem ideillő a cikk, különösen, hogy Rubens ritka szarul ment. De ezt már megszokhattuk az A5-től ... -
Látótávolságban a Dél-Afrikai Nagydíj -
[URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/11688.shtml]Häkkinen: "Schumacher a legnagyobb"[/URL]
"'Nem hiszem, hogy bárki is képes lesz erre, Michael még nagyon hosszú ideig megközelíthetetlen lesz. Amióta én visszavonultam, megállás nélkül nyer' - nyilatkozta a kétszeres világelső finn a Gazetta dello Sportnak."

-
hát igen, igen -
Hát nemtom hogy volt bátorsága Schumachert csak így szarba venni hogy a múlté meg lószar.. Alig várom már hogy a Ferrari - Schumacher páros megint alázzon. -
Már 13-14 éves koromban azt mondtam, hogy a Formula-1-ben akarok versenyezni." – mesélte Alonso a 'BAMS' munkatársának. "Michael Schumacher a legjobb pilóta, a világbajnoki címek tekintetében. De ez már a múlté. A most most van. Nekem mindegy mit csinál idén. Őt sem érdekelte tavaly, hogy mi mit teszünk."
"Szeretnék a csúcsra jutni. Szeretném, ha én lennék a legjobb. Tudom, hogy sikerülni fog." - fűzte hozzá a világbajnoki tabella éllovasa.
HMMMMMMMMMMMMMMMM majdha letett 7 vb cimet az asztalra akkor legyen ekkora a facéja és akkor mondhatja ezt sumira... -
-
szegény webber és heifeld nagyon megszivták ezt az átigazolást ennyire leromlott a cspaat ebben ez évben ők midndent kihoznak a kocsiból de egy nagy rakás szar.. remélem egy jó csapatba kerülnek és ott megmutathatják hogy pokoli jók.. -
Webber-től többet vártam, már a haldokló Williams-nél lehet ez a max. -
Húúú de kíváncsi lennék egy Renault - Webber párosra :O -
G_ArchAngel #25260 Webber és Fisichella helyet cserélnek?
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.08. 11:58]
Megállapodás született Williams és Briatore között
Egy esztendővel ezelőtt Frank Williams és Flavio Briatore között megállapodás született, hogy Mark Webber, illetve Giancarlo Fisichella melyik csapatnál folytatja az idei szezonban.
Ahogyan az a nyári szünet alatt megszokott, most is megkezdődtek a találgatások, hogy melyik versenyző hol folytatja pályafutását az elkövetkezendő esztendőben. Míg egyes pilóták helye biztosnak tűnik, másokat szinte nap mint nap más-más csapatokkal hozzák összefüggésbe. A kivétel most is erősíti a 'szabályt'. Brit sajtóértesülések szerint Briatore és Williams cserélni szeretnének; tehát Webber jövőre a Renault, míg Fisichella a WilliamsF1 csapatát erősítené 2006-ban.
Hogy a cserére valóban sor kerül-e, az a jövő zenéje, de a valószínűsége igen kicsi.
-
Azok között, akik oda-vissza előzgették egymást számtalanszor egy versenyen belül?
Nem hinném. -
Nyiri #25258 "Anno közelebb álltak egymáshoz az autók..."
Jah persze... Annak idejen neha 200 LE-s kulonbsegek voltak az autok kozott.
-
Személy szerint nem csíptem soha sumákot, de jópár éve azt gondolom, hogy a mezőny legjobbja mint f1-pilóta.
Azt is gondolom, hogy ma nehezebb bebizonyítani a kvalitásait egy pilótának, mint valaha.
Anno közelebb álltak egymáshoz az autók, mint manapság, vagy az elmúlt 10 évben, vagy a jövőben.
Tehát ha nem jobb az autód, nem nyersz.
Év elején a Renault jobb volt mindenkinél, nyert.
Utána teljesítményben második volt, de az első megbízhatatlan, nyert a Renault.
Aztán teljesítményben második volt, és az első nem romlott el, nem nyert a Renault.
De azok az oda-vissza előzések már valszeg végérvényesen a múlt ködébe vesznek.
...sajnos... -
G_ArchAngel #25256 van amivel nem értek egyet, mert ha a pl. a McLaren világverő lesz (mint eddig a Ferrari), akkor Kimi is tud hozni 10 év alatt 7 VB-t (persze ez mindenkire igaz lehet, ha az Ő cspata a legjobb...) -
Hiába, az idő mindent megszépít.
Senna is grállovag lett...