182279
  • Amse
    Ugyanez fogalmazódott meg bennem vasárnap az F1 magazin közben. :)
  • G_ArchAngel #25299
    "Túl hideg és fehér nekik."

Ez az! 50cent-et a Ferrariba! :DDD
  • G_ArchAngel #25298
    MS sem hülyének született, a környezete tette azzá...
    Szerintem akkor Liuzzi való a másik Ferrariba: fiatal, laza, hülye, olasz, nyálas...:P
  • Lteebee
    Túl hideg és fehér nekik.
    Az angoloknak, meg a németeknek még elmegy...
  • Punker
    a digók nem csípnék az alkeszt, mert tuti nem állna ki piros parókában himnuszt vezényelni stb.....
  • Lteebee
    Dennis az utolsó lovag.
  • G_ArchAngel #25294
    a finn hülye lenne elhagyni a McLaren-t, Dennis a fiaként kezeli, mindent megadnak neki...
    Biatore meg csak addig pátyolgatja Fernando-t, míg megy nekik a szekér, aztán keres magának új padavant:)
  • Punker
    hát inkább őt rakják oda mint a bamba finn-t, az az ember az uncsi csapatokhoz illik, merci vagy williams...
  • G_ArchAngel #25292
    "BigFace" újabb nyilatkozata (no comment):

Alonso fontolóra veszi a Ferrari ajánlatát

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.10. 18:16]

A spanyol pilóta a legjobb csapatot választja majd

Fernando Alonso jelenleg még szerződésben áll a Renault alakulatával, ám a világbajnoki tabella éllovasát ennek ellenére sem hagyja hidegen a Ferrari ajánlata. Amennyiben Michael Schumacher az elkövetkezendő esztendő végén visszavonul a Formula-1-ből, Alonso felteszi magának a kérdést, Ferrari, vagy nem Ferrari?

"Most azt mondanám, hogy az elmúlt öt évben ők építették a legjobb és legversenyképesebb autót." Ám a múlt már nem számít: "Minden versenyző a leggyorsabb autó volánja mögött szeretne ülni. Tehát jelenleg mindenki a Renault és a McLaren pilótája akar lenni, hogy diadalmaskodhasson. Ha lejár a szerződésem, minden lehetséges opciót figyelembe fogok venni."

szerintem simán magaalá pisil, ha felkéri a Ferrari...:P
  • báttyó02
    :DD
  • Dodi
    2003-as pole körök, ha érdekel valakit:

f1pole.uw.hu

(tv kamera, kommentár nélkül)
  • Lteebee
    2 teória egyértelműen körvonalazódni látszik évek óta és mostmár kezdem én is elhinni.
    Csak ezek miatt lehetett.

1. Schumacher nem tud előzni, ezért feltekerték a motort, hogy elölre kerüljön és akkor csak fel kell tartani a többieket.
    2. Alonso egy beképzelt pöcs.

• Punkerwork
    gyártsunk teóriákat :)
  • Alien
  • rezsofiz
    Igen, én is erre figyeltem fel :DD
  • Nyiri
    szerintem nem csak mintha :)
  • dav1d
    Mondjuk az emberek olyanok mintha gőzük se lenne ki sétálgat közötük :DD
  • Istencsászár
    természetesen patyolatiszta bar rucival:D:D:D:D:
  • dav1d
    Törökország ,szikrázó napsütés , de a hajam még mindig tart.

Vagy:Hogyan vegyüljünk el a tömegben Button módra. :DDDD
  • Lteebee
    Remélem, a williamsnek megint összejön valami!
    Bár nem látok rá sok esélyt.
  • Sheva
    hát rendesen hazavágta a kocsi hátulját :P
  • NuCLEARScoRp
    Egy kis videó a multból... Schumacher amortizál....

1991 Japán nagydíj
  • Punkerwork
    Pályán a Ferrari V8-asa
  • Lteebee
    Persze, hogy előrébb végzett, mert szerencséje volt az első kanyarnál.

Vagy inkább nem volt peches.
  • rezsofiz
    :D
  • Bandee1987
    Hívjuk fel őket, és kérdezzük meg:

Telephone +27 (0)11 4662800

:)))
  • Bandee1987
    úgy tudom, rendeznek még ott versenyeket, bár ebben nem vagyok biztos. A felújítás meg közel sem kerülne annyiba, mint egy új pálya építése.
  • AnuluWork #25273
    Inkább arra kellett volna koncentrálni, hogy milyen szar volt a Renault egész hétvégén, és milyen gáz, hogy MS vereségében megint közrejátszott a gumi. Röhej, de nem Barrikáól és a Renaultról szólt a Magyar Nagydíj. Barrichello szerepét sem kéne úgy felértékelni, ahogy a szerző tette, csak azért, mert végre észhez tért, és elszerződött a Ferraritól.

Olyan ritka, hogy idióta emberek ilyen közel kerülnek itthon a csapatokhoz. A szerző meg arról értekezik, amiről nem kéne, és arról nem ír, ami miatt PR pénzből őt odaküldték pl. a Renaulthoz. Okés, nyalni kell. Nyalt is, de aztán bele is rugott Fiscoba, aki előrébb végzett mint Alonso.
  • Punkerwork
    12 év alatt valszeg lepusztult.
  • Bandee1987
    Csak azt nem értem, miért építenek új pályát, miért nem jó Kyalami ehhez.
  • AnuluWork #25270
    A szerző mekkora hülye!

"A vasárnapi Magyar Nagydíjat a Renault boxából, a csapatrádió fejhallgatójával felszerelkezve nézhettem végig, és közben volt alkalmam rájönni, hogy miért Fernando Alonso az első számú versenyző; Giancarlo Fisichellát folyamatosan biztatni kellett, hogy a 9. helyen autózva ne veszítse el a motivációját, Alonsóval kapcsolatban viszont egy pillanatra sem merült fel ez a probléma."

Basszus, ez lett a befutási sorrend:

1. 9 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1h37'25"552 188.859 Km/h
    2. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B + 0'35"581 187.717 Km/h
    3. 17 R.SCHUMACHER Toyota M + 0'36"129 187.699 Km/h
    4. 16 TRULLI Toyota M + 0'54"221 187.124 Km/h
    5. 3 BUTTON BAR Honda M + 0'58"832 186.977 Km/h
    6. 8 HEIDFELD Williams BMW M + 1'08"375 186.676 Km/h
    7. 7 WEBBER Williams BMW M 1 lap(s)
    8. 4 SATO BAR Honda M 1 lap(s)
    9. 6 FISICHELLA Renault M 1 lap(s)
    10. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1 lap(s)
    11. 5 ALONSO Renault M 1 lap(s)
    12. 19 KARTHIKEYAN Jordan Toyota B 3 lap(s)
    13. 18 MONTEIRO Jordan Toyota B 4 lap(s)
    14. 12 MASSA Sauber Petronas M 7 lap(s)

Már bocsánat, de szerintem nem igazán a 9. pozícióbn befutó Fiscot kellett noszogatni, hanem a versenyről korán lemondó Alonsot. Meglepődnék, ha a szar pozíció miatt Fisco lett volna jobban elkenődve, mint Fernando.

Amúgy tök szar és nem ideillő a cikk, különösen, hogy Rubens ritka szarul ment. De ezt már megszokhattuk az A5-től ...
  • Punkerwork
    Látótávolságban a Dél-Afrikai Nagydíj
  • AnuluWork #25268
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/11688.shtml]Häkkinen: "Schumacher a legnagyobb"[/URL]

"'Nem hiszem, hogy bárki is képes lesz erre, Michael még nagyon hosszú ideig megközelíthetetlen lesz. Amióta én visszavonultam, megállás nélkül nyer' - nyilatkozta a kétszeres világelső finn a Gazetta dello Sportnak."
  • Istencsászár
    hát igen, igen
  • rezsofiz
    Hát nemtom hogy volt bátorsága Schumachert csak így szarba venni hogy a múlté meg lószar.. Alig várom már hogy a Ferrari - Schumacher páros megint alázzon.
  • Istencsászár
    Már 13-14 éves koromban azt mondtam, hogy a Formula-1-ben akarok versenyezni." – mesélte Alonso a 'BAMS' munkatársának. "Michael Schumacher a legjobb pilóta, a világbajnoki címek tekintetében. De ez már a múlté. A most most van. Nekem mindegy mit csinál idén. Őt sem érdekelte tavaly, hogy mi mit teszünk."

"Szeretnék a csúcsra jutni. Szeretném, ha én lennék a legjobb. Tudom, hogy sikerülni fog." - fűzte hozzá a világbajnoki tabella éllovasa.

HMMMMMMMMMMMMMMMM majdha letett 7 vb cimet az asztalra akkor legyen ekkora a facéja és akkor mondhatja ezt sumira...
  • Bandee1987
  • Istencsászár
    szegény webber és heifeld nagyon megszivták ezt az átigazolást ennyire leromlott a cspaat ebben ez évben ők midndent kihoznak a kocsiból de egy nagy rakás szar.. remélem egy jó csapatba kerülnek és ott megmutathatják hogy pokoli jók..
  • Punkerwork
    Webber-től többet vártam, már a haldokló Williams-nél lehet ez a max.
  • rezsofiz
    Húúú de kíváncsi lennék egy Renault - Webber párosra :O