182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ugyanez fogalmazódott meg bennem vasárnap az F1 magazin közben. :) -
G_ArchAngel #25299 "Túl hideg és fehér nekik."
Ez az! 50cent-et a Ferrariba! :DDD
-
G_ArchAngel #25298 MS sem hülyének született, a környezete tette azzá...
Szerintem akkor Liuzzi való a másik Ferrariba: fiatal, laza, hülye, olasz, nyálas...:P -
Túl hideg és fehér nekik.
Az angoloknak, meg a németeknek még elmegy...
-
a digók nem csípnék az alkeszt, mert tuti nem állna ki piros parókában himnuszt vezényelni stb..... -
Dennis az utolsó lovag. -
G_ArchAngel #25294 a finn hülye lenne elhagyni a McLaren-t, Dennis a fiaként kezeli, mindent megadnak neki...
Biatore meg csak addig pátyolgatja Fernando-t, míg megy nekik a szekér, aztán keres magának új padavant:) -
hát inkább őt rakják oda mint a bamba finn-t, az az ember az uncsi csapatokhoz illik, merci vagy williams... -
G_ArchAngel #25292 "BigFace" újabb nyilatkozata (no comment):
Alonso fontolóra veszi a Ferrari ajánlatát
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.10. 18:16]
A spanyol pilóta a legjobb csapatot választja majd
Fernando Alonso jelenleg még szerződésben áll a Renault alakulatával, ám a világbajnoki tabella éllovasát ennek ellenére sem hagyja hidegen a Ferrari ajánlata. Amennyiben Michael Schumacher az elkövetkezendő esztendő végén visszavonul a Formula-1-ből, Alonso felteszi magának a kérdést, Ferrari, vagy nem Ferrari?
"Most azt mondanám, hogy az elmúlt öt évben ők építették a legjobb és legversenyképesebb autót." Ám a múlt már nem számít: "Minden versenyző a leggyorsabb autó volánja mögött szeretne ülni. Tehát jelenleg mindenki a Renault és a McLaren pilótája akar lenni, hogy diadalmaskodhasson. Ha lejár a szerződésem, minden lehetséges opciót figyelembe fogok venni."
szerintem simán magaalá pisil, ha felkéri a Ferrari...:P -
:DD -
Dodi #25290 2003-as pole körök, ha érdekel valakit:
f1pole.uw.hu
(tv kamera, kommentár nélkül) -
2 teória egyértelműen körvonalazódni látszik évek óta és mostmár kezdem én is elhinni.
Csak ezek miatt lehetett.
1. Schumacher nem tud előzni, ezért feltekerték a motort, hogy elölre kerüljön és akkor csak fel kell tartani a többieket.
2. Alonso egy beképzelt pöcs.
-
gyártsunk teóriákat :) -
-
Igen, én is erre figyeltem fel :DD -
Nyiri #25285 szerintem nem csak mintha :) -
dav1d #25284 Mondjuk az emberek olyanok mintha gőzük se lenne ki sétálgat közötük :DD -
természetesen patyolatiszta bar rucival:D:D:D:D: -
dav1d #25282 Törökország ,szikrázó napsütés , de a hajam még mindig tart.
Vagy:Hogyan vegyüljünk el a tömegben Button módra. :DDDD -
Remélem, a williamsnek megint összejön valami!
Bár nem látok rá sok esélyt. -
hát rendesen hazavágta a kocsi hátulját :P -
Egy kis videó a multból... Schumacher amortizál....
1991 Japán nagydíj -
Pályán a Ferrari V8-asa -
Persze, hogy előrébb végzett, mert szerencséje volt az első kanyarnál.
Vagy inkább nem volt peches. -
:D -
Hívjuk fel őket, és kérdezzük meg:
Telephone +27 (0)11 4662800
:))) -
úgy tudom, rendeznek még ott versenyeket, bár ebben nem vagyok biztos. A felújítás meg közel sem kerülne annyiba, mint egy új pálya építése. -
Inkább arra kellett volna koncentrálni, hogy milyen szar volt a Renault egész hétvégén, és milyen gáz, hogy MS vereségében megint közrejátszott a gumi. Röhej, de nem Barrikáól és a Renaultról szólt a Magyar Nagydíj. Barrichello szerepét sem kéne úgy felértékelni, ahogy a szerző tette, csak azért, mert végre észhez tért, és elszerződött a Ferraritól.
Olyan ritka, hogy idióta emberek ilyen közel kerülnek itthon a csapatokhoz. A szerző meg arról értekezik, amiről nem kéne, és arról nem ír, ami miatt PR pénzből őt odaküldték pl. a Renaulthoz. Okés, nyalni kell. Nyalt is, de aztán bele is rugott Fiscoba, aki előrébb végzett mint Alonso. -
12 év alatt valszeg lepusztult. -
Csak azt nem értem, miért építenek új pályát, miért nem jó Kyalami ehhez. -
A szerző mekkora hülye!
"A vasárnapi Magyar Nagydíjat a Renault boxából, a csapatrádió fejhallgatójával felszerelkezve nézhettem végig, és közben volt alkalmam rájönni, hogy miért Fernando Alonso az első számú versenyző; Giancarlo Fisichellát folyamatosan biztatni kellett, hogy a 9. helyen autózva ne veszítse el a motivációját, Alonsóval kapcsolatban viszont egy pillanatra sem merült fel ez a probléma."
Basszus, ez lett a befutási sorrend:
1. 9 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1h37'25"552 188.859 Km/h
2. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B + 0'35"581 187.717 Km/h
3. 17 R.SCHUMACHER Toyota M + 0'36"129 187.699 Km/h
4. 16 TRULLI Toyota M + 0'54"221 187.124 Km/h
5. 3 BUTTON BAR Honda M + 0'58"832 186.977 Km/h
6. 8 HEIDFELD Williams BMW M + 1'08"375 186.676 Km/h
7. 7 WEBBER Williams BMW M 1 lap(s)
8. 4 SATO BAR Honda M 1 lap(s)
9. 6 FISICHELLA Renault M 1 lap(s)
10. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1 lap(s)
11. 5 ALONSO Renault M 1 lap(s)
12. 19 KARTHIKEYAN Jordan Toyota B 3 lap(s)
13. 18 MONTEIRO Jordan Toyota B 4 lap(s)
14. 12 MASSA Sauber Petronas M 7 lap(s)
Már bocsánat, de szerintem nem igazán a 9. pozícióbn befutó Fiscot kellett noszogatni, hanem a versenyről korán lemondó Alonsot. Meglepődnék, ha a szar pozíció miatt Fisco lett volna jobban elkenődve, mint Fernando.
Amúgy tök szar és nem ideillő a cikk, különösen, hogy Rubens ritka szarul ment. De ezt már megszokhattuk az A5-től ... -
Látótávolságban a Dél-Afrikai Nagydíj -
[URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/11688.shtml]Häkkinen: "Schumacher a legnagyobb"[/URL]
"'Nem hiszem, hogy bárki is képes lesz erre, Michael még nagyon hosszú ideig megközelíthetetlen lesz. Amióta én visszavonultam, megállás nélkül nyer' - nyilatkozta a kétszeres világelső finn a Gazetta dello Sportnak."

-
hát igen, igen -
Hát nemtom hogy volt bátorsága Schumachert csak így szarba venni hogy a múlté meg lószar.. Alig várom már hogy a Ferrari - Schumacher páros megint alázzon. -
Már 13-14 éves koromban azt mondtam, hogy a Formula-1-ben akarok versenyezni." – mesélte Alonso a 'BAMS' munkatársának. "Michael Schumacher a legjobb pilóta, a világbajnoki címek tekintetében. De ez már a múlté. A most most van. Nekem mindegy mit csinál idén. Őt sem érdekelte tavaly, hogy mi mit teszünk."
"Szeretnék a csúcsra jutni. Szeretném, ha én lennék a legjobb. Tudom, hogy sikerülni fog." - fűzte hozzá a világbajnoki tabella éllovasa.
HMMMMMMMMMMMMMMMM majdha letett 7 vb cimet az asztalra akkor legyen ekkora a facéja és akkor mondhatja ezt sumira... -
-
szegény webber és heifeld nagyon megszivták ezt az átigazolást ennyire leromlott a cspaat ebben ez évben ők midndent kihoznak a kocsiból de egy nagy rakás szar.. remélem egy jó csapatba kerülnek és ott megmutathatják hogy pokoli jók.. -
Webber-től többet vártam, már a haldokló Williams-nél lehet ez a max. -
Húúú de kíváncsi lennék egy Renault - Webber párosra :O