182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát jah. -
Scumachert éveken keresztül szidták, és csak azokat érdekelte, akik nem kedvelték. Ennyi, ez a helyzet most is, nem? -
dav1d #25546 Pedig már nem egyszer kimondta most is :) -
De mindenkin van egy felvarró egy áthúzott kék-sárga, vagy áthúzott fekete-ezüst jellel.
(előbbit most cserélték áthúzott piros-ról) -
mindenkinek megvan a kedvence mindenben és annak az igazát probálja irni mindig ezzel nincs semmi gond.. -
túl reagálod a dolgot, a sok gyökér tavaly schumi-t szidta, most alonso-t, jövőre meg ha úgy alakul az alkezs finn lesz a közellenség..... -
Igazad van, bármit írok, Dav1d támadásnak veszi. Pedig Alonso vezetési képességeit nem vitattam (sőt megdícsértem), csak azt egyet, hogy Alonso egyszer se mondta ki: ,,Szerencsém (is) volt..." :) -
dav1d #25541 Ja , mondtam már azt az 5letet hogy aki még egyszer felhozza hogy Alonso beképzelt kapjon egyszerűn bant és elvan intézve.Három okért:
1. Mert kit érdekel ez?
2. Unalmas
3. és szerintem bizonyos esetekben már nagy túlzott (pl:újj mutogatás , stb) -
G_ArchAngel #25540 a lényeg, amit anno Farkas Péter is megírt egy görbe tükörben: jó pilótának szerencséje is van... -
utálod az f1et ok, akkor ne olvasd, ez egy fórum amig kulturáltan irogatunk addig aztirunk amit akarunk egymásnak amugyis ez egy forma1 topic miről beszéljünk boxról istenem... -
juzosch #25538 Nem tudom mi kínotok alonsó nyilatkozatával, teljesen korrekt. Azt mondja szerencséje volt, de azért az ő nyomásgyakorlása is kellett hozzá. Ha nincs monteiro (szerencse) akkor montoya nyer. Ha nincs ő montoya mögött padlógázon utána (nyomásgyakorlás) akkor is montoya nyer. tehát mind2 szükséges volt alonsó 2. helyéhez.
Lehet, hogy nagyképű, de azért ezt nem kéne minden egyes szavába belemagyarázni. Beképzeltnek meg nem beképzelt, hisz nem a semmi miatt nagyképű, ő vezet:) -
G_ArchAngel #25537 már az anyázást is könnyebb lenne olvasni...
szerintem van egy betonfal, valahol a világban, aminek az egyik fele fekete-ezüst, a másik sárga-kék és két idióta bukósisak nélkül fejjel rohangál neki, hogy döljön rá a másikra és a neki tetsző szín legyen felül... -
majd ha anyáznak, te inkább a fényképező topic-ban segíts :) -
G_ArchAngel #25535 Végigolvasva az utóbbi napok hozzászólásait:
Dav1d, Istencsászár - mindeketten félelmetesen ostobák vagytok, remélem Punkernek megjön az esze és ban-ol benneteket... -
dav1d #25534 Na jó Kimi vissza vett de Montoyát nem hiszem :DDDDDDDDDD
-
dav1d #25533 De ő nem állaította egy szóval se azt hogy miatta hibázott Montoya... -
dav1d #25532 Figy olvass vissza én már kb 50x szer leírtam ezt csak egyesek pl: istencsászár agyilag képtelenek felfogni... Bár az igazság hogy már kezdem én is unni állandóan lírni ugysem sikerül meggyőzni.
Igen Alonso nem érdemel vbt mert nem lassít akkor amikor valaki ki hullik előle... :DDDDD
A vicc az egészben hogy most se pl Monteirot írjátok le hanem Alonsot igen ő tehet arról hogy kicsúszott Montoya :DDDDDD -
végeredényt énis láttam:D de tudod az élen vezető egyén aki 30mpre vezet a végén elkezd spórolni és igy kisebb lesz a távolság:DDDDDDDDDD lehet hogy az alonsokádra ez nemigaz mer ő isten de kimi eztcsinálta:D megugyáltalában minden pilóta -
azt én nem vitattam, elismertem Alonso képességeit. (üldözési mánia?? :DD) Mellesleg az a VB cím még nem biztos, hogy megvan :DD -
te igen, de róla van szó, nem? :) De te se ismered be, hát már cikkeket is nyomtál be, hogy lehet, hogy Montoya a hibás, meg Alonso nyilatkozatai, hogy a nyomásgyakorlás, meg ilyen dolgok :) -
dav1d #25528 Ettől még Alonso 100%ig megérdemli a világbajnoki címet -
dav1d #25527 bismerem. ÉS? -
dav1d #25526 -
Alonso beismerem, jó és megbízható pilóta. Az autója megbízhatóbb, mint Kimié, ezért áll az élen. Meg volt jópárszor szerencséje, de ezzel semmi gond nincs, mert az is kell a győzelemhez. De miért nem lehet beismerni?? -
ha észrevetted volna kimi kb 10 körrel a vége előtt alonso előtt 30-35 mpre volt monty alonsotol 15 mpre azt kimi már spórolt és nyugdijas temmpoban ment be a célba igy csökkent le tizen valahány mpre.. -
dav1d #25523 De a Forma1ben nincs mi lett volna ha :) -
Most jöttem rá, hogy a nyomásgyakorlás, arra az 1-2 körre vonatkozik, miután a kipördülés megtörtént. (ezért bocs) De Montoya kocsija már sérült volt. Szóval egyezzünk már ki abban, hogy ha Monteiro nincs, akkor nincs 8 pont :) Ezzel azért csak egyetértesz? :) -
dav1d #25521 Maga Kimi volt Alonsotól 18 másodpercre ezért Alonso és Montoya között 5-10 másodpercnél semmiképpen nem lehetett több. -
dav1d #25520 "azt nyilatkozza, hogy ez a kipördülés az ő nyomásgyakorlásának az eredménye, ahelyett " - ezt meg honnan vetted? -
dav1d #25519 Amugy mondtam már hogy a gúnynevek használatát sürgőssen fejezd be!
-
Ha 4-5 másodpercre lett volna, akkor a kipördülés közben simán megelőzte volna, pedig montoya kipördült, vissza jött Alonso elé (és Alonso nem volt szorosan mögötte), szóval volt az 10-12 mp, az azért tetemes 2 és fél körrel a vége előtt. De teljesen mindegy, mert ha 4 mp-cel lett volna Alonso előtt, akkor se előzte volna meg Monteiro nélkül. És az a gond, hogy Alonso végig azt nyilatkozza, hogy ez a kipördülés az ő nyomásgyakorlásának az eredménye, ahelyett hogy csak annyit mondott volna, hogy szerencséje volt, hogy plusz 2 ponttal lehet gazdagabb. (csak megjegyzem, hogy Montoya csak most nem volt hibás, amúgy durva dolgokat szokott csinálni :) -
Így, így.
Alonso bármit mondhat, beképzelt és nagyarc. -
15. szeptember 2-4. Olasz GP Monza Autodromo di Monza
16. szeptember 9-11. Belga GP Spa Spa-Francorchamps
17. szeptember 23-25. Brazil GP Sao Paolo Interlagos
18. október 7-9. Japán GP Suzuka Suzuka
19. október 14-16.. Kínai GP Sanghaj Sanghaj
jó futamok vannak még hátra :) -
tehen_m #25515 Persze a renaultnál nincsen csapatsorrend mint tudjuk. -
tehen_m #25514 palik:"csapatrádiót lehetett hallani, hogy Alonoso gyorsabb mint fisichella és előzést fontolgat"
(rádiót nem hallottam mert belepofázott palik) -
dav1d #25513 Egyébként valki emlékszik 'pontossan' mit mondtak a Renault-nál a csapatrádióba mikor Alonso elment Fisichella melett? -
ezen kívül még nem követett el nagy hibát, olyan autóval nem lehet nagyot villantani, de a hátsó traktusból 1értelműen ő a legjobb...
én innen gép mögül nem "lámi"-znám le az is tuti... -
mér minek mondanád? -
nem mondanám "lámi"-nak... -
Ennyi igy ennyi...:
Haug elmondta, hogy nem haragszik Monteiróra, de szeretné, ha belátná a hibát, amit szerinte a portugál elkövetett: „Ha Monteiro jobb belátásra térne nem lenne problémám az egésszel, de amikor egy újonc akarja elmagyarázni egy tapasztalt versenyzőnek hogyan kell előzni, akkor azzal valami nem stimmel. Lehet, hogy én nem mindig figyeltem oda az iskolában, de abban biztos vagyok, hogy Monteiro meg nem figyelt oda a pilótamegbeszéléseken. Hol kellene előzni, ha nem a fékezési zónában? Legközelebb Monteiro egyszerűen emelje fel a lábát egy pillanatra a gázpedálról. Fél tizedmásodpercet fog vele veszíteni – ha egyáltalán veszít valamit. Nagyon hátul volt és ilyenkor egy gyorsabb autót nemcsak a legutolsó fékezési pontnál lehet elengedni, hanem már korábban. Ha ez az akció a VB-t dönti el nem szabad azt mondani, hogy Juan hibázott. Juannak olyan gyorsan vissza kellett térnie az ideális ívre, amennyire csak tudott, hogy óvja a gumijait. Ezt helyesen csinálta. A másik srácnak lassítania kellett volna, de ő nem elég tapasztalt és bizonyára nem szándékosan tette.”