182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem hiszem. Egyre több Renault és Alonso drukker van, úgyhogy ti osztoztok velük :))) -
és? a közel másikfele meg McLaren drukker:D:D:D:D:D:D (mielőttméglevertek poénból irtam hátsó szándéknélkül) amugymeg nemtök mind1 kinek vantöbb?ez alapbólbaromság ilyeneket irogatni sztem -

-
A hazai F1 szurkolóknak közel fele Ferrari és Michael Schumacher drukker
. -
Gratulálok.
Kifelejtetted, hogy kifejezetten keressük az újregeket.
Hiába na! Háromnegyed év és 500hsz az már valami!
Aszongya [tapasztalat]!
lol
Haver! Egy harmincx éves embernek beszélsz tapasztalatról, aki egy évvel régebben fórumozik itt.
-
bravó
"és az ilyen emberek moderálnak..."
általánosítás suxx -
Punker előszeretettel krizizálja az embert a stílusa miatt... de a saját alpárisága már nem számít.... és az ilyen emberek moderálnak...
Amugy itt attól függ minden, hogy hány éve vagy itt.... ha évek óta itt vagy és még a nyelved is jó hosszú.. akkor bármit megtehetsz !![tapasztalat] -
Szerintem a Renaultnál nem ugyanez a helyzet.
Vagy akkor a bmw-nél, mercinél, toyotánál, hondánál is. -
Alonso:
"Ami a spanyolt zavarja, az a Ferrari politikája, melyben csapaton belüli sorrendet állapítanak meg. A Renault pilótája kinyilvánította, hogy ezen mihamarabb változtatni kell, mert a csapattársak közötti egyenlőség a legfontosabb."
Hahaha mintha a Renault-nál nem ugyanez lenne a helyzet... szánalmas ez az ember...
-
szerintem ennyire nemkell negativ hangodnak szót adni leirod utálod és kész minden csunya jelző nélkül énis leirhatnám hogy A... egy ...de minekutálom a buráját és kész.. -
Én úgy vettem észre hogy ezt nem állította senki. -
Egyébként a faszparaszt az erősebb jelző a beképzelt kis pöcsnél?
hm -
nah kit kell kiütni?
-
mikor nem voltam mod is szidtam a kolumbiai tenisz bajnokot..... -
hát ezt most nem tom hová rakni..
én csípem Monty-t, szal most tudnék osztani szépeket erre a "senkiházi f@szparaszt" -ra amit írtál.
legszívesebben osztanék is, nem tudom mire volt ez jó.
de csak finomba, hisz mod vagy, és elég régi tag.
ezt a kérdést fel is teszem:
Ez most mire volt jó?
Ezt kívánja a társalgás szinvonala?
vagy ez ilyen egyezményes dolog?
infó, érdekesség, vitára, megbeszélésre érdemes/alkalmas közlés?
vagy ezt lehet?
illetve pár skacnak lehet?
mindegy a topic kikerült a kedvencekből.
-
grat -
de akkor Winkler-Bazsó páros jöjjenek át közvetíteni. -
ha meg nem hozza a pontokat, mehet halkajának, tuti néző rekord lenne az etetés :) -
Meglehetősen. -
Végülis a campona, meg az rtl erős szponzorok... -
palikot a forma1-be LOL! :D -
Meg az "az én kezemhez legalább nem tapad vér" is szállóige lett. -
G_ArchAngel #25312 én azért bírom mert egyéniség, igaz kicsit negatív, de legalább lehet mondani róla valamit: bunkó, de gyors, és jó versenyző, meg köcsög is:PPP -
Nyiri #25311 Addig no problem volt nalam a csavo de az eset utan nagyon nem birom. -
te sem vagy jobb... ezzel az erővel... De örömmel látom, hogy a topic nem változott:D -
Loál. -
Ismert például a "vatarjuduinjuidiot" mondása. -
Monty egy senkiházi f@szparaszt -
És ahogy a sajtóval, médiával, versenyzőkkel beszél... -
G_ArchAngel #25305 döntsétek már el...
szerintem Montoya a legmókásabb: motocross-os protectorban teniszezik, rallyzik a rajtfelállásnál...:P -
Montoya jó lenne pancsernak, csakhát ő nem szeretnivaló.
Legyen a zsófi!
Schumacher helyett meg mondjuk a fásy!(na jó, ezt talán ne...)
Akkor mégiscsak a motoros srác kéne oda! -
ő se elég mókás arc a digó fanatistáknak, schumi tudott együtt bulizni velük (most nem nagyon van miért) bari meg a szeretni való pancser volt, szal ki van ez találva :) -
G_ArchAngel #25302 akkor az a Button lesz :PPP -
A ferrarinak olyan pilóta kell, aki eleve népszerű, hogy hozza a maga tictac-ját, meg wella-ját. -
Ugyanez fogalmazódott meg bennem vasárnap az F1 magazin közben. :) -
G_ArchAngel #25299 "Túl hideg és fehér nekik."
Ez az! 50cent-et a Ferrariba! :DDD
-
G_ArchAngel #25298 MS sem hülyének született, a környezete tette azzá...
Szerintem akkor Liuzzi való a másik Ferrariba: fiatal, laza, hülye, olasz, nyálas...:P -
Túl hideg és fehér nekik.
Az angoloknak, meg a németeknek még elmegy...
-
a digók nem csípnék az alkeszt, mert tuti nem állna ki piros parókában himnuszt vezényelni stb..... -
Dennis az utolsó lovag.