182273
  • G_ArchAngel #25708
    engem sem érdekelt a dolog addig, míg a CNN-en nem láttam, igaz ott felemerülő kérdésként kezelték, nem tényként...
  • Lteebee
    Szerintem okés az is, ha linkelt cikkeket is megvitatunk.
    De ha valamihez nincs értelme kommentet fűzni, akkor nem is kéne.

Még annyit tennék hozzá, hogy ha valaki ugyanazt a linket vagy cikket 3-4-5-... f1-hez kapcsolódó topicba is beszúrja, ne küldje a cimbijeit kérdezősködni hogy miért kapott büntit!
  • Gabor_(HSF)
    Sztem meg lassan átkellene nevezni ezt a topicot F1-ről " idióta újságírók számolatlan marhaságainak idézése itt" név-re..
    Próbálom megérteni ,hogy ez vajon mire is jó teleszurkálni a fórumot ezekkel a hmm"cikkel"? vagy minek nevezzem..vagy talán célszerübb lenne,ha a saját véleményünket vitatnánk meg az F1-ről egymás között.
    Mert sztem utóbbinak van helye itt..
    Az újságírásban az a legföbb gond,hogy csak a lap tetején lévő dátum felel meg a valóságnak,de van amikor még azt is elírják.......................
  • Bucser
    "Michael Schumacher és Kimi Räikkönen csapatot cserélnek. Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. - számolt be egy német napilap tegnapi kiadványában."

Melyik volt a német Blikk vagy a BILD???
  • G_ArchAngel #25704
    Cáfolat v1.0
  • G_ArchAngel #25703
    Schumacher: közeleg a visszavonulás ideje?

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.26. 09:24]

Meddig marad az F1-ben a hétszeres bajnok?

Michael Schumacher és Kimi Räikkönen csapatot cserélnek. Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. - számolt be egy német napilap tegnapi kiadványában. Habár több érv is szól amellett, hogy Schumacher a Mercedesnél folytassa pályafutását, a hétszeres világbajnok cáfolja a híreket, mivel még ő maga sem tudja, hogy hogyan tovább a 2006-os évadot követően.

"Számomra nem jelentene problémát, ha 2007-ben egy csapatban kellene versenyeznem Kimivel. Eddig nem hoztam döntést annak kapcsán, hogy mi lesz 2006-ban. De időben dönteni fogok. Nem tudom, hogy mikor jön el a visszavonulásom ideje. De nem hiszem, hogy még túl sok év állna előttem." – nyilatkozta Michael Schumacher.
  • Kit--Kat
    Gianni Agnelli mondta: "Ha ki vonnák a Ferrarikat a Forma1-ből akkor, eltűnne a verseny varázsának a fele." Es milyen igaza van:)
  • Istencsászár
    Ennyit a balfék ujságírók és a média által felfujt dolgoról:

A 'Reuters' értesülései szerint mind a Ferrari, mind a McLaren-Mercedes alakulata cáfolta, hogy Kimi Räikkönen előszerződést kötött az olasz istállóval.

A Ferrari szóvivője, Luca Colajanni elmondta, hogy még túl korai lenne a 2007-es esztendő kapcsán tárgyalásokat folytatni, mivel még a jövő évi bajnokság kimenetele is kérdéses. "Két fix versenyzőnk van 2006-ra. Senkivel nem kötöttünk megállapodást a 2007-es esztendőre."

Räikkönen szerződése a 2006-os szezon végén jár le az Ezüstnyilaknál, és a finn pilóta teljes mértékben meg van elégedve a McLaren-Mercedes alakulatával. "Már többször elmondtam, hogy jól érzem magam a csapatnál. Miért kellene fontolóra vennem a csapatváltást? Még mindig van esélyem a bajnoki címre és ez fantasztikus. Nagyszerű kapcsolataim vannak." – csodálkozik Kimi.

"Mika Häkkinen és David Coulthard kilenc esztendőn keresztül voltak csapattársak. Ez a csapat és a pilóták lojalitásáról tesz tanúbizonyságot. Hosszú távú együttműködésre számítunk Kimivel, aki a negyedik évét tölti nálunk. A csapat nem áll kapcsolatban egyetlen versenyzővel sem. Ebbe Michael Schumacher is betartozik." – tette hozzá Ron Dennis.
  • Lteebee
    Williams?

Hajrá!
  • Istencsászár
    én arra leszek kiváncsa hogy a ferrari és a redbull hogylesznek egymáshoz képest...
  • Bandee1987
    majd meglátjuk, szerintem a honda sem rossz...
  • G_ArchAngel #25697
    jövőre lehet a Cosworth aláz mindenkit, ugyebár nekik elég kemény V8-as múltjuk van...
  • Bandee1987
    már gyúrnak rá.
  • Bandee1987
    Érdekes, sztem már belenyugodtak abba, hogy idén nem nyerik meg a vb-címet. 2000-től 2005-ig ők voltak a királyok, a többieknek meg csak sírt a szája, hogy változtassuk meg a szabályokat, mert képtelenek vagyunk beérni a Ferrarit. No, idén sikerült legyőzniük őket, a sok anti-Ferraris meg röhög a markába, kíváncsi vagyok, hogy jövőre milyen arcot fognak vágni...
  • Lteebee
    És mi lenne a csapatsorrend?
  • Nyiri
    Meg szar is.
  • G_ArchAngel #25692
    20 meki a jelenlegi pilótákkal? szép is lenne az...:P
  • Nyiri
    Akkor irj peticiot hogy csak McLaren legyen az F1-ben.
  • G_ArchAngel #25690
    sehogy, ez tényleg off...
    hagyom is abba, de rögtön...

Szóval nálam a McLaren jelenti az F1-et...:P
  • Lteebee
    Szerintem kisarkítod a dolgot és nem értem, miért.
    Hogy jön ide a zsuzsirokk, meg a germánhausz?
  • G_ArchAngel #25688
    inkább "gagyigettórapet" hallgatok, mint tizenévesek divat sulirockzenéjét, vagy rángatozótérdű-légykergető-mosógépzenések mástól lenyúlt számait újrapörgetve...
    (bár a rep-et sem szeretem, de ez már mindegy, fentieknél az is jobb...)
  • Lteebee
    Hülyére verette a buciját.

:D
  • Lteebee
    Akkor mostmár merciről és bmwről is beszélünk?

Aszittem Ferrari, Mclaren és Williams a téma. Ezekről beszél egy f1 rajongó.

A gagyigettórappereket a merci meg a bmw érdekli.

• Punkerwork
    és?
  • G_ArchAngel #25684
    Tyson pl. McLaren-rajongó...:P
  • Nyiri
    Kit erdekelnek a feka videok? :) Nekem sem a Merci sem a Ferrari nem tetszik utcai autokban. Inkabb egy 2005-s Ford Mustang kellene. De az nagyon :P
  • Punkerwork
    mi köze az F1-hez a gettó szökevény fekáknak?
  • Kit--Kat
    Na jó 1 az már rég rossz ha az a mérvadó:)
    2. Ferrarit-Mercire??:S-nem 1 kategória a 2..
    És a Merci 1általán nem = a Mclarennel....
  • G_ArchAngel #25680
    ...főleg, hogy a feka videókban leváltották a Ferrarikat Mercedes-re a srácok...
    az összes soul/r'n'b/funky csokipacsirta Merci kabriók elején fetreng...
    (pl. Destiny's Child: Cater 2 U - Mercedes SLR McLaren edition)
  • Kit--Kat
    ő csak a teljesítménye alapján, viszont a Ferrari 1 szimbólum, a versenyautók versenyautója, ha megkérdezel 1 Cart versenyzőt valószínűleg a Ferrarit mondaná, mert arról tudja, hogy híres sport márka, a McLaren meg a Williams nem érne többet neki az üres szavaknál.
  • Lteebee
    Épp tegnap gondolkoztam ilyesmiken.
    Lehet, hogy brad piit nem is dugta jennifert, és most sem angelinát, csak a címlapok miatt vannak együtt és amúgy a szabadidejében mindenki amerre lát.
  • Punkerwork
    vagy egyszerűen csak kellett valami jó kis botrányos címlap, manapság már semmit se lehet tudni a kib@szott média g@cik az annyukat is eladják ha kell....
  • Punkerwork
    lehet annak a valószínűsége nagyobb hogy a digók vérszemet kapnak és jövőre megint lealázzák a mezőnyt, mint annak hogy a merci 5 év küzködés után végre olyan kocsit csinál ami folyamatosan jó, vagy csak észnél a kimi gyerek és nem akar egy csapatnál kiégni mint jópáran.....
  • Lteebee
    Csak Bugatti nincs F1-ben.
    Van Williams, Mclaren, Ferrari.
    De a Williams az most éppen nem is annyira Williams, a Mclaren sem simán Mclaren.
  • G_ArchAngel #25674
    ízlés kérdése, nekem utcai sportautóban sem jelent semmit...
    különbözőek vagyunk, nekem egy Bugatti jobban kellene...
  • Istencsászár
    szerintem a mclaren meg mclaren a másik fele meg oda tart főleg ha az idei évet nézzük
  • Lteebee
    Én továbbra is csak azt mondom, hogy a Ferrari az Ferrari.

Szerintem minden F1 pilóta oda tartana, ha lenne rá esélye.
  • Istencsászár
    persze hogyaz Kimi sem hülye.........jókis cikkek most az ujságoknak bombahirek most mindenból ezotzzák le ezzel nincs is semmi gond gondoljunk csak hakkinen mizériáról hogy visszajön ide oda amida már tesztelt meg szerződéstirt azt kiderült semmi nemvolt:D:D::D:D:
  • G_ArchAngel #25670
    Räikkönen előszerződést kötött a Ferrarival? [Frissített!]

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.08.25. 08:57]

A találgatások nem érnek véget

Egy német napilap értesülései szerint Kimi Räikkönen előszerződést kötött a Ferrari alakulatával a 2007-es esztendőre, mivel Willi Weber anyagi követelése (40 millió Euró évente) túlságosan megterhelné az anyagi nehézségekkel küzdő olasz csapatot. A McLaren-Mercedes tesztpilótája, Alexander Wurz azonban nem tulajdonít nagy jelentőséget a híreszteléseknek. "Az évad ezen szakaszában gyakran beszélnek mindenféléről, de egyszerűbb, ha egyszerűen csak kivárjuk, hogy ki milyen csapatnál bukkan fel."

"Megbízható forrásból tudjuk, hogy a legelső tárgyalásokra már az elmúlt esztendőben sor került. Az előszerződés munkálatai február, március környékén kezdődtek meg. Megegyezésre idén májusban jutottak a felek." – írja a lap.

A Formula-1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda meg van győződve arról, hogy Michael Schumacher kitölti szerződést a Ferrarinál, de nem zárja ki a Mercedes szerződést sem. "Egy versenyzőnek a jó és a rossz időben is ki kell tartania a csapata mellett. A Michael éppen olyan motivált, mint akkor amikor mindent megnyert, mert tudja, hogy ezzel az autóval ez lehetetlen. Michael azon fog munkálkodni, hogy ismét felvirágoztassa a csapatot. Jövőre is a Ferrarinál fog menni, és majd eldönti, hogy hosszabbít-e."

ez ugye nem igaz? ez csak kacsa..., nem lehet ilyen hülye ez a finn gyerek...:(
  • Lteebee
    Szvsz ha egész évben másokat fikáztak volna, mondhatnánk, hogy a saját portájukat söpörjék, de eléggé csöndben vannak általában.