182273
  • Bandee1987
    Schumi is amikor megnyerte mindig a vb-t, akkor rendesen bebaszott, mindannyian emlékezhetünk az évvégi hűtődobálós, randalírozós partira, amit tavaly rendezett :)
  • G_ArchAngel #25748
    Ferrari -> több pénz -> több pia...:P
  • Bandee1987
    Furcsa, hogy most előbb van az olasz, mint a belga gp. Mindenesetre most 2 nagyszerű pálya, 2 nagyszerű verseny jön :)
  • Brankley
    Kimi mért nem érzi magát jól a csapatnál? :)
  • Istencsászár
    most neazthidd hogy csak a mekinél van ez igy csomo fital van f1ben őkis buliznak ők is isznak ők is bebasznak ottse teccik a csapatfőnöknek ahogy semmi sem tetszik nekik ami balesetveszélyes a védencük számára gondolhatod minemennek keresztül amikor ezek az őrültek mittomén milyen extrém sportokkal mulatják az időt most a Kimire száltak rá az ujságirók meg Sumaherre azt minden szart felkell fujni mindent megkell ragadni....
  • Punkerwork
    1 hete nem ittam kocsmában alkoholt :)
  • Lteebee
    Nalátod!
    Nem ittad még el teljesen az eszedet.
  • Punkerwork
    miért? mert én se vetem meg a piát? :)
  • Kit--Kat
    Amúgy az öreg Mika vett annó 1 Ferrari Modenat, és azzal furikázott összevissza, a Merciseknek meg nem tetszett ez, és eladatták vele... LOÁL
  • Lteebee
    Mondjuk igazad van, de te elfogult vagy!
  • AnuluWork #25739
    Eckhard Cordes nem német?
  • Punkerwork
    nem azt mondták hogy alkesz, hanem az ósdi angoloknak nem tetszik hogy egy huszonéves ember eljárogat bulizni stb, ez szerintme hihető a tetű mclaren főnökökről.
  • AnuluWork #25737
    „alkohol problémái”

Ez LOL!

Az utolsó igen problémás versenyző tudomásom szerint James Hunt volt. Ő állandó izgalomban volt, ivott, és nem tudott aludni. A versenyekre fáradtan érkezett. Ő pl. pont az alváshiány, szorongások, állandó stressz miatt hagyta abba a F1-et.

Kimi meg iszik. Nem tudom elképzelni róla, mégha a finnek élen járnak ebben, akkor sem.

Amúgy láttátok a Hakkinen és neje Mercis reklámot, amiben Mika álmában egy Ferrarit üldöz? (Nem látható a márka, de azért felismerhető.) És amikor Mika felébred, Erja ül mellette a Merciben ... :)
  • Punker
    Veszélyesen gyors a monzai pálya?
  • Punker
    jaja :)
  • G_ArchAngel #25734
    Räikkönen + Ferrari?

Írta: Zuzmara [2005.08.29. 19:07]

A találgatásoknak még mindig nincs vége.

Miközben annak a pletykának a hullámai, mely szerint Michael Schumacher a McLaren-Mercedeshez szerződik, lassan kezdenek elcsitulni, addig boxutcai források annak lehetőségét továbbra sem zárják ki, hogy Kimi Räikkönen 2007-ben a Ferrarihoz szerződik.

A GP2005.com honlap szerint (a site üzemeltetője egyébként nem más, mint Jean Todt fia, Nicholas, így valóban birtokában lehetnek „bennfentes” információknak) Kimi Räikkönen nem érzi jól magát jelenlegi csapatánál és valóban nem elképzelhetetlen a csapatváltás jelenlegi szerződése lejárta után.

Az ok az, hogy Ron Dennis és a Mercedes elnöke, az azóta visszavonult Eckhard Cordes házon belül állítólag keményen kritizálta a finnt „alkohol problémái” miatt és ezt Kimi zokon vette. Most, hogy Räikkönen nyer, persze ismét ő a csapat hőse, de a versenyző nem biztos, hogy olyan könnyen felejt, ezért Ron Dennis egyáltalán nem vehet mérget arra, hogy hosszú távon meg tudja tartani pilótáját.

Természetesen a döntő tényező valószínűleg úgyis az lesz, hogy milyen formában lesz a McLaren, illetve a Ferrari 2006 végén. Amennyiben a Ferrari addig javul, akkor elképzelhető, hogy Dennisnek alaposan a pénztárcájába kell majd nyúlnia, ha magához akarja kötni Kimit…

ez már hihetőbb...:)))
  • Punkerwork
    Ferrari: Schumacher tavasszal dönt a folytatásról

semmi hír, de legalább hihető.....mármint hihető hogy semmit nem tudnak :)
  • G_ArchAngel #25732
    király, sajnos Barca-hívő vagyok, de jól esik ezt a nevet látni egy F1 topicban...:P
  • ÁjjLe BoBBi
    majdnem jó helyre jött, de ne add fel!
  • Brankley
    de kivárjuk :)
  • Kit--Kat
    :(((( hát az jó sokáre lesz
  • Amse
    csak 2009-ben
  • Brankley
    Az szép! Hány km-es a pálya?
    Itt majd kimi nyomhatja legalább
  • Kit--Kat
    ez már jövőre benn lesz?
  • Amse
    repülőtérnek is használják? :D
    :P
    mellesleg valóban az van odaírva.
  • G_ArchAngel #25723
    az van ráírva, hogy "kart track", felette meg "kart paddock" - van még kérdés? :PPP
  • Amse
    és a jobba alsóban az gokart pálya vagy mi?:)
    ez még reptérnek is elmegy:)
  • Bandee1987
    jól néz ki
  • Istencsászár
    silverstonhoz hasonlit a sok gyors hosszú kanyarja..
  • Lteebee
    Ez ilyen "erőből előzős" pályának tűnik.
  • ÁjjLe BoBBi
    meghiszem azt :)
  • Lteebee
    Az az egyenes baloldalt...
  • G_ArchAngel #25716
    szokás szerint az öreg Tilke...:)
    azt hiszem itt lesznek sebességi rekordok...:P
  • ÁjjLe BoBBi
    igenjó! ki a tervező?
  • G_ArchAngel #25714
    Afrikai Nagydíj pályaterve

• NuCLEARScoRp
    Miért van olyan érzésem, hogy a moderátorok már nem tudják mibe kössenek bele...

Amugy harjá Kimi
  • Istencsászár
    mondjuk néha érdekes a felfogása a moderálási dolgokról néhány modinak egyik tag pl most 2 napja szó szerint anyázott irtam modiknak semmit nemkapott.. azt tegnap beirtam a szöveget f1es topicokba amihez közevan szorosan ez akkor bűn? és az anyázás meg nem érdekes.. mindenesetre én ezt nemtudtam hogy ilyeneket büntetnek Lnézést... és én senkit nemküldtem hozzád meg ilyesemi..csaktudd
  • Lteebee
    Nekem is mind3 a kedvenceimnél van és engem meg zavar.
    Őszintén szólva elég lenne egy f1 topic az összes helyett szvsz.
  • Lteebee
    Egyébiránt majd 2007-ben meglátjuk mi lesz.
    Vagy jövőre, ha mutatják, hogy vki aláírt 2007-re.
  • Amse
    nem vagyok a cimbijük csak tényleg nem érzem úgy, hogy ilyenért bünti járna.írtam, hogy nekem mind3 topic a kedvenceimnél van mégsem zavar az, hogy 3x látom a cikket, de miért kell mindíg (általánoisítok:)) rosszra gondolni.