182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ő nem nyomott ilyen nyilatkozatokat.
1-2 évet lapozz itt vissza!
Az összes merci-drukker arról dumált, hogy nem is tud előzni és hogy csak azért tud nyerni, mert jobb az autója.
Most meg hirtelen szent lett. -
nem neki nem. ő még sehol sincs ahhoz hogy lehessen. -
Szerintem meg igen.
Tény, hogy dav1d elfogult.
De azért ti hárman-négyen állandóan kiforgatjátok az összes briatore és alonso interjú összes szavát és csak a rosszindulatot keresitek benne.
Én így látom és figyelek már egy ideje. -
dav1d #25867 Miért Alonsonak nem lehet? -
pedig talán ő az akinek lehetne is arca valamire. -
Nem, a legjobb=legmegbízhatóbb.
Szvsz továbbra sem a Renault a szerencsés, hanem a McLaren a peches(a merci meg szar). -
G_ArchAngel #25864 az a furcsa, hogy MS nem nyomott ilyen nyilatkozatokat, ezért ilyen miatt nem is utálta senki - tavaly az idióta szabályokat hibázatatta a fórumozók nagy része...
(off: hatalmas lesgóllal vezet a válogatott Málta ellen)) -
dav1d #25863 Miért Alonsonak nem lehet? -
G_ArchAngel #25862 Montoya interjú -
elhiheted hogy semmi bajunk nemlenne a rönóval ha nemlennének ilyen beképzelt más kárát kivánó Alonso és Briatore páros reménykedéssel senki nemnyert világbajnokságot odamgy odateszimagát megveri őket és kész ő a legjobb ez erről szól.. de ezt nehéz felfogni .. most jöhet a válasz mer a meki gyorsabb kocsi.. -
dav1d #25860 Őszintén: miért patkány ez az ember? Tiszteli Kimit (ő mondta a nyilatkozatában). Elismeri hogy Mclaren idén gyorsabb autó.Akkor meg mi a baj?
-
G_ArchAngel #25859 szerintem, ha arról szólt volna a cikk, hogy Alonso sajnálja, hogy nem versenyben verhette meg Kimit, akkor nem kapkodnánk a "morzsák" után... -
dav1d #25857 Nincs mellé duma. Ti keresitek állandóan hogy mibe lehet bele , kötni most le esett ismét egy morzsa és rágyültők mint az egerek.egyszerűen nem hiszem hogy ez a világ nagy problémája hogy , jaj mit nyilatkozott már megint Alonso. -
dav1d #25856 De sebbeségben most jóval gyorsabb a Mclaren -
G_ArchAngel #25855 Dávid, jobb ha elfogadod, erkölcsileg egy nagy 0 a védenced - csak feleslegesen beszélsz mellé, akinek ilyen mentalitása van, annak a burgonyaföldön van a helye, nem egy akármilyen versenysorozatban, ahol a fair play szellemének az első és legfontosabb dolognak kellene lennie... -
mit nema kocsiról vanszó a rönó se egy csiga... mé minardik mibenbiznak Stodart meg a pilótái akik aztán tényleg csigák hogy elverjék a jordent és lám sokszor sikerül is nekik pedig esély a jorden kezében van nem a minardinál... -
dav1d #25853 Neked mondtam.
Amugy Alonso sem kivánta hog essen ki.Azt monda jobb lett volna. -
ha sumaher is ezen filózótt volna minden verseny előtt hogy hű vazeg romoljon el a legnagyobb ellenfel kocsija és akkor énvagyok a best akkor most nemlenne 7 vb cime... na ez az ami Alonsoból hiányzik és Kimiben pedig +van -
dav1d #25851 hogyan ha Kiminek gyorsabb az autója?! Te mibe bíznál? Te mit csinálnál? Te mit kivánnál? -
G_ArchAngel #25850 nem Kimi kívánta, hanem én - ez nem ua. -
mondtam én hogy egy patkány. -
Dávid itt most nem a kocsikról vanszó az technika az 1 dolog hanem a versenyzőkről jelen esetben Alonso és Kimi a felfogásuk meg a bevállalásuk.. Mikor mondta alonso hogy namost megyek és megverem kimit lemosom a pályáról nem nem őő megy és imádkozikh ogy elromoljon a motor milyen az ilyen ember más kárát akarja mindig... ha ő olyan nagy bizonyitsa be nepedig reménykedjen mint egy ovodás hogy a nagycsoportosok nemverjékmeg szünetben... -
G_ArchAngel #25847 nem a McLaren a legobb csapat, mert nagyon gyors, de megbízhatatlan, míg a Renault a gyorsaság mellett megbízható is...
ellenben Kimi soha nem azzal foglalkozik, hogy essen ki az ellenfele, hanem azzal, hogy Ő nyerjen - ezt hívják versenyzői mentalitásnak, aki más balszerencséjére számít az egy szánalmas eltaposni való féreg (lexikonban keresd Fernando Alonso-nál) -
dav1d #25846 szerintem nem ugyan az valakinek kiesést kivánni és valakinek sérülést!!! kivánni. -
G_ArchAngel #25845 az meglesz a kívánságod nélkül, arról gondoskodnak az ilmori férgek...:( -
G_ArchAngel #25844 ez nem autóversenyző mentalitás, hanem egy gyáva patkányé, akinek még autószimulátort sem adnék a kezébe, mert tuti löködné közben az ellenfelét... -
dav1d #25843 én ebben az esetben pedig kettős Mclaren füstölést 
-
dav1d #25842 ide is beírom:
Mondjuk szerintem Alonso inkább nagy önbizalmú mint sem beképzelt , a kettő nem egyenlő egymással. -
G_ArchAngel #25841 ritka türelmes gyerek vagyok, nem kívántam senkinek soha semmi rosszat, de Fernandonak, holnapra egy kettős szilánkos combcsonttörést elintézhetnének az Égiek, mert ez legfeljebb egy tolókocsit érdemel, nem azt, hogy versenyzőnek hívják... -
érdekes miértnem azon filózik hogy versenyen elverje v időmérőn..? hanem hogy mikor hol hogy essen ki... lehet ő érzi a nyomást:)) azt ha kimi majd holnap a háta mögé ér össze vissza szarja magát ugy othaggya.. -
dav1d #25839 szerencsések? igen! azért mert a legnagyobb elenfelük hibázik.A pontverseny alapján idáig mindenkép a Renault a legjobb és az számít ki hány potot gyüjt.Ha dehát évvégére több pontja lessz a Mclarenek az lessz a legjobb csapat. -
G_ArchAngel #25838 Egy részlet az Alonso-interjúból, az www.formula.hu-ról:
Kérdés: Amikor valami olyan történik, mint most Kimi motorcseréje nem gondolsz a világbajnoki címre?
Alonso: Nem, egyáltalán nem. Az ember minden versenyre felkészül. Néha azt gondolom szerencsém van, mert Kimi, a fő ellenfelem tíz hellyel hátrébbról rajtol és néha azt gondolom pechem van. Mert például ha Kimi a szabadedzéseken három körrel kevesebbet autózik, akkor a motorja talán a verseny első körében adta volna meg magát. Ez számomra még jobb lett volna. Én megpróbálom mindig a legjobbamat nyújtani. Néha sikerül, néha nem. Néha nem vagyok elégedett egy győzelemmel sem, máskor meg egy dobogóval is.
Jófej gyerek ez az Alonso, szeretnék vele találkozni, mikor csákány van a kezemben... -
dav1d #25837 Teljessen más eredmények születtek. Látod. -
G_ArchAngel #25836 ha a legjobb=legszerencsésebb, akkor mindenképp igazad van...
persze a konstruktőri nincs lefutva, és ott nagyobb sanszot adok a McLaren-nek...
csak sajnos pont minden fordítva lesz, mintahogy igazságos lenne: a legjobb pilóta (Kimi) 2. lesz és a legjobb csapat (Renault) szintén csak 2. - pedig pont fordítva kellene lennie...
de az Élet mindig igazságtalan, miért lenne az F1-ben másképp... -
nem,nem nemezt tegnapi kijelentéseidre #25785 #25787 :))))))))))))) -
dav1d #25834 "na nemakarsz mondani valamit:))))"
de: a Renault a legjobb 2005-ben -
Sajnos a Mclarennél az utóbbi pár évben a hibák nagy része nagyon sokszor motorhiba volt...és így hiába pokoli gyorsak, a megbízhatatlanság miatt nem tudnak vb-t nyerni. -
miért ne:D még igyis tudnak vbt nyerni:D:D:D:D -
G_ArchAngel #25831 azért az én első autóm vinné a pálmát:)
1., kipufogógáz a váltóharang mellett dölt vissza az utastérbe, ez miatt soha nem lehett az ablakot felhúzni
2., csomagtartóba tilos volt bármit tenni, mivel nem volt fenéklemeze (elrohadt)
3., nagyobb fékezésnél mindig az ölembe esett a kürt nyomógombja, a kormány közepéből...
Édes kis FIAT 126-osom, imádta a 190/90-es méretemet cipelni:) -
már kb 10éve nem tudnak össze rakni 1 strabíró motort, mér pont jövőre?