182273
  • akyyy
    ez a palik egy hülye:C
  • a.carkey
    Meglepődnék! :)
  • a.carkey
    Jobb oldalról. Légterelő vagy vmi, amikor kiment a kavicságyról.
  • a.carkey
    A startnál ...
  • a.carkey
    Kimiről leesett vmi ...
  • Punker
    már megint motor csere? na ezért nem érdemli meg a merci a VB címet, és ezért hülye kimi ha ott marad.....
  • gabber_saviola
    Hajrá Alonso

• Lteebee
    És szerintem azért csak 4-6 tized, mert a mekik tele vannak.
    Szerintem később jönnek majd ki.
  • Lteebee
    Szvsz nem 1-2, hanem 4-6 tized.
  • gPROject
    Én abban sem lennék olyan biztos, hogy a McLaren-Mercedes a gyorsabb autó. Az a 1-2 tized ami a mekik és renaultok között szokott lenni, adódhat a pilóták képesség beli különbségéből is(én személy szerint ennyivel jobbnak tartom pablót és kimit alonsoéknál).

Jövőre teljesen más lesz úgy is. A meki elesik a 3. autóból adódó előnytől is. Ráadásul mindent nulláról kell kezdeni az új motorok miatt. Talán még dobogóra se lesz esélyük 2006-ban.
  • rezsofiz
    Őszinte a gyerek, de egyben egy nagy paraszt is. Nembaj, kb ezt lehet elvárni Alonsótól.
  • Istencsászár
    kicsit gondolkozzatok már L megbizhatatlan 1 dolog gyors 2. dolog a gyorsaság nemcsak a motron mulik hanem a kasznin is és ezért a legyorsabbak. A csapatnál sem amatőrök vannak inkább mennének a biztonságra és megszereznék a konstruktőri vbt nemattól megbizhatalan mert gyors eztkéne felfogni pár embernek már végre... gyors motornak ottvan a bmw a honda mekinek az egész kocsi ugyvan összerakva hogy az összhangban a gumikkal van ezért gyors..
  • Lteebee
    Hamár a combtörésnél tartunk, remélem, montoya motorja majd a versenyen suxol be!
    És igaziból kimié sem kéne hogy kibírjon egy egész versenyt.

Lényeg, hogy övék a leggyorsabb verda!

lol
  • Lteebee
    Nem hajtja agyon.
  • G_ArchAngel #25897
    Az Ő technikusai nem Renault-val járnak a civil életben...:DDD
  • Istencsászár
    kérdésedre a válasz Miért mindig Fisicella? és sohasem Alonso..
  • csabawarchief
    Hogy lehet az, hogy Montoya-nál nem kell motort cserélgetni? :O
  • dav1d
    újabb morzsa
  • Kit--Kat
    hehhee 94,95,2000,2001........
  • dav1d
    szerinted miért lett vissza vonva?ne kötözködj állandóan.
  • G_ArchAngel #25891
    látom Dávid törölte (vagy az admin), azt az értelemes hozzászólást, hogy "Alonso 21 éves..."

no comment, 2005-öt írunk, és Fernando 1981-ben született...
  • dav1d
    Én mondjuk szívessen vitatkoznék a versenykről mint hogy Alonso mit nyilatkozik hogyan.
  • Lteebee
    Lécci, ne vitatkozz ÁjjLe BoBBival!

Törölgethetem a személyeskedéseit...

Köszi.
  • Lteebee
    Vagy az más?
    Montoya lehet faszköcsög, nála az számít, amit a pályán csinál?
    Alonsonál meg az, amit nyilatkozik.
  • Lteebee
    Nekem montoya vs Villeneuve rémlik leginkább!
    Meg montoya vs riporterek.
  • Istencsászár
    Montoya vs Sumi rémlik?
  • G_ArchAngel #25884
    aham, érdekes volt egy 15 perces riportot látni vele a német futam előtt az RTL riporterével: végig poénkodot, nőkről, jó kocsikról, zenéről dumáltak, volt, hogy a riporter majdnem lefordult a székről a röhögéstől, mikor Kimi elmesélte az egyik Ladás sztoriját...

nem PalikRTL-t kell nézni, és a másik, hogy ez teljesen személyiségfüggő, én hiába kosaraztam jól, beszélni soha nem tudtam róla...
    Mindenki más: lehet egy dologról szűkszavúan és bőbeszédűen nyilatkozni, csak az nem mindegy, hogy mi a tartalma, annak amit az interjúalany mond...
  • Lteebee
    BMW LOL!!!!!!!!!!!!4
  • Lteebee
    O.K.
  • dav1d
    ott is az...
  • Istencsászár
    Bmw is ottvolt:))
  • Lteebee
    Abból a 7-ből néhány olyan autóval, aminek a nyomába sem értek és volt olyan is, ami azért, mert a merci folyton beszart.
  • Istencsászár
    igen mivel kimi mondotta a pályán legyen nagyfiú alonso ne a sajtóban:)))
  • Lteebee
    Hát jobb lenne, ha nem szállna el az agyad.

...és másnak sem...
  • dav1d
    volt.Pl: Alonso tisztelem Kimit című nyilatkozata...
  • G_ArchAngel #25875
    no, nálam nem, az tuti - de amit én is elismerek az a 7 VB...
    egy VB-je bárkinak lehet (még J.Villeneuve-nek is), de 7 szerintem nem lesz újra míg én élek (vagy míg meg nem hal versenysorozat, mint F1)...
  • Lteebee
    És egyébként ahogy én látom, azt mondta, a pontok szempontjából jobb lett volna, ha a merci a versenyen szarik be.
    Mi a gond ezzel?
    Tán nem igaz?

Lehet, hogy mondott még ezer dolgot, de a sajtó ezt emelte ki.

Kiminél nincs mit kiragadni, mert ha megszólal véletlenül, az csak egy 2 és fél soros mondat egy negyedoldalon.
    Még fotóval együtt is kevéske.
  • Istencsászár
    igen és jobbis volt a kocsija ez tény de nemvolt ekkora arca ment odatette magát lekörözte a mezőny 80%át és nyert persze hogy szidtuk de itt most más a szitu..
  • dav1d
    "Tény, hogy dav1d elfogult."
    Csak akkor száll el az agyam amikor megpróbálják Alonsot semmibe venni értelmetlen vádakkal.Pl: hogy csak a biztonságra megy.Esetleg kockáztasson vagy mi a fene?
  • G_ArchAngel #25871
    hát ez az, volt ennek a két embernek bármikor is egy jó szava?