182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ez a palik egy hülye:C
-
Meglepődnék! :) -
Jobb oldalról. Légterelő vagy vmi, amikor kiment a kavicságyról. -
A startnál ... -
Kimiről leesett vmi ... -
már megint motor csere? na ezért nem érdemli meg a merci a VB címet, és ezért hülye kimi ha ott marad..... -
Hajrá Alonso
-
És szerintem azért csak 4-6 tized, mert a mekik tele vannak.
Szerintem később jönnek majd ki. -
Szvsz nem 1-2, hanem 4-6 tized. -
Én abban sem lennék olyan biztos, hogy a McLaren-Mercedes a gyorsabb autó. Az a 1-2 tized ami a mekik és renaultok között szokott lenni, adódhat a pilóták képesség beli különbségéből is(én személy szerint ennyivel jobbnak tartom pablót és kimit alonsoéknál).
Jövőre teljesen más lesz úgy is. A meki elesik a 3. autóból adódó előnytől is. Ráadásul mindent nulláról kell kezdeni az új motorok miatt. Talán még dobogóra se lesz esélyük 2006-ban. -
Őszinte a gyerek, de egyben egy nagy paraszt is. Nembaj, kb ezt lehet elvárni Alonsótól. -
kicsit gondolkozzatok már L megbizhatatlan 1 dolog gyors 2. dolog a gyorsaság nemcsak a motron mulik hanem a kasznin is és ezért a legyorsabbak. A csapatnál sem amatőrök vannak inkább mennének a biztonságra és megszereznék a konstruktőri vbt nemattól megbizhatalan mert gyors eztkéne felfogni pár embernek már végre... gyors motornak ottvan a bmw a honda mekinek az egész kocsi ugyvan összerakva hogy az összhangban a gumikkal van ezért gyors.. -
Hamár a combtörésnél tartunk, remélem, montoya motorja majd a versenyen suxol be!
És igaziból kimié sem kéne hogy kibírjon egy egész versenyt.
Lényeg, hogy övék a leggyorsabb verda!
lol -
Nem hajtja agyon. -
G_ArchAngel #25897 Az Ő technikusai nem Renault-val járnak a civil életben...:DDD -
kérdésedre a válasz Miért mindig Fisicella? és sohasem Alonso.. -
Hogy lehet az, hogy Montoya-nál nem kell motort cserélgetni? :O -
dav1d #25894 újabb morzsa
-
hehhee 94,95,2000,2001........ -
dav1d #25892 szerinted miért lett vissza vonva?ne kötözködj állandóan. -
G_ArchAngel #25891 látom Dávid törölte (vagy az admin), azt az értelemes hozzászólást, hogy "Alonso 21 éves..."
no comment, 2005-öt írunk, és Fernando 1981-ben született... -
dav1d #25890 Én mondjuk szívessen vitatkoznék a versenykről mint hogy Alonso mit nyilatkozik hogyan. -
Lécci, ne vitatkozz ÁjjLe BoBBival!
Törölgethetem a személyeskedéseit...
Köszi. -
Vagy az más?
Montoya lehet faszköcsög, nála az számít, amit a pályán csinál?
Alonsonál meg az, amit nyilatkozik. -
Nekem montoya vs Villeneuve rémlik leginkább!
Meg montoya vs riporterek. -
Montoya vs Sumi rémlik? -
G_ArchAngel #25884 aham, érdekes volt egy 15 perces riportot látni vele a német futam előtt az RTL riporterével: végig poénkodot, nőkről, jó kocsikról, zenéről dumáltak, volt, hogy a riporter majdnem lefordult a székről a röhögéstől, mikor Kimi elmesélte az egyik Ladás sztoriját...
nem PalikRTL-t kell nézni, és a másik, hogy ez teljesen személyiségfüggő, én hiába kosaraztam jól, beszélni soha nem tudtam róla...
Mindenki más: lehet egy dologról szűkszavúan és bőbeszédűen nyilatkozni, csak az nem mindegy, hogy mi a tartalma, annak amit az interjúalany mond... -
BMW LOL!!!!!!!!!!!!4 -
O.K. -
dav1d #25881 ott is az... -
Bmw is ottvolt:)) -
Abból a 7-ből néhány olyan autóval, aminek a nyomába sem értek és volt olyan is, ami azért, mert a merci folyton beszart. -
igen mivel kimi mondotta a pályán legyen nagyfiú alonso ne a sajtóban:))) -
Hát jobb lenne, ha nem szállna el az agyad.
...és másnak sem... -
dav1d #25876 volt.Pl: Alonso tisztelem Kimit című nyilatkozata... -
G_ArchAngel #25875 no, nálam nem, az tuti - de amit én is elismerek az a 7 VB...
egy VB-je bárkinak lehet (még J.Villeneuve-nek is), de 7 szerintem nem lesz újra míg én élek (vagy míg meg nem hal versenysorozat, mint F1)... -
És egyébként ahogy én látom, azt mondta, a pontok szempontjából jobb lett volna, ha a merci a versenyen szarik be.
Mi a gond ezzel?
Tán nem igaz?
Lehet, hogy mondott még ezer dolgot, de a sajtó ezt emelte ki.
Kiminél nincs mit kiragadni, mert ha megszólal véletlenül, az csak egy 2 és fél soros mondat egy negyedoldalon.
Még fotóval együtt is kevéske. -
igen és jobbis volt a kocsija ez tény de nemvolt ekkora arca ment odatette magát lekörözte a mezőny 80%át és nyert persze hogy szidtuk de itt most más a szitu.. -
dav1d #25872 "Tény, hogy dav1d elfogult."
Csak akkor száll el az agyam amikor megpróbálják Alonsot semmibe venni értelmetlen vádakkal.Pl: hogy csak a biztonságra megy.Esetleg kockáztasson vagy mi a fene? -
G_ArchAngel #25871 hát ez az, volt ennek a két embernek bármikor is egy jó szava?