182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jolvan eléglesz -
remélem idén Fernando Alonso lesz a világbajnok
-
ezt nem tudom, ezt a Senna vs. Irvine dolgot is csak onnan, hogy az F1 Racing magazin márciusi száma 2 oldalon át foglalkozott vele, le van írva a 'párbeszéd' amit egy szemtanú örökített meg
este le tudom fényképezni és feltenni, ha kell -
Schumachernek is sokszor beszólt, mer bizony ő is sokat odapakolt neki, amit nem tudodtt elviselni az önérzete -
akkor Prost-tal csak rosszban voltak? mer azt tusom, hogy volt egy kényes szitu, amikor egyik sem engedett és kicsúsztak a pályáról. kiszálltak a kocsiból és kicsit lögdösődtek, meg asszem pofonszerű dolog is lezajlott, de mindkettőn rajta volt a bukó még, szal csak amolyan "mit képzelsz, ki vagy te?" affér volt. Ez Irvine és Senna között zajlott? pedig Én úgy emlékeztem, hogy Prost-tal. -
senna irvine-t pofozta fel :) -
akkor valaki mással pofozkodott Senna:) de az volt, az tuti! -

-
Sosem mentek ölre! -
:) -
igaza van. le kellett volna parkolnia a pálya szélére majd mikor a következő körben megérkezik alonso szépen lassan utána indulni.;) -
sziasztok én imádom az F1-et nem igazán szurkolok senkinek de szerintem kimi szemmelláthatóan most jobb 1 hajszállal mindenkinél -
Na persze!
A mi Zsoltink is tárgyalt több csapattal is... -
Tuldképp tényleg az a kérdés, hogy Massa másodpilóta lesz-e sumák távozása után is. -
Pizzonia beindult -
G_ArchAngel #26076 simán lehetne a srác a Szerencsejáték Rt. kabalája: "Legyen állandó szerencséje, mint Fernandónak!" -
Szerintem az nem Massa lesz.. -
-
G_ArchAngel #26073 hát, kicsit több Ferraris év van MS alatt, de ha véletlenül a kissrác 3-4 alkalommal elkenné "véletlenül" az öreg száját, akkor lehet, hogy idényközben kellene visszavonulnia:)
De még kitudja, mit hoz a jövő? Lehet Massa a csiszolatlan gyémánt... -
Ennek a 'jol megmondom a frankot' iranyzatnak a csucsa azert, valljuk be, Lauda :) Megegett egy kocsiban, a seggerol atvartak a bort az arcara, es ettol ugy megokosodott, hogy egyre nyomja magabol az okossagot ;) -
G_ArchAngel #26071 azért Jackie-t nem kell egylapra venni a nyeretlen pilótákkal, mögötte van tapasztalat és teljesítmény... -
Mókás lenne, ahogy elkeni a kissrác száját ugyanazzal a verdával. -
Azert mielott Schumacher vissavonul, megneznek 1 idenyt ahol Räikkönnel egyutt terelgetik a piros autokat :) (csakis Michelin gumikkal persze :PP) -
Én is azt látom, hogy sumi erő felett teljesít továbbra is. -
ezek a volt f1es pilóták nagyon okosak mostanában csakugy dől belőlük a hülyeség
remélem jövőre sumi ujra a toppon lesz és rácáfol ezekre mert mostsem velevan a baj ahogy bari mondta jobb sumi mint valaha hanem a kocsival.. -
G_ArchAngel #26066 Stewart: Michaelnek a csúcson kellett volna visszavonulnia
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.09.05. 08:59]
"Bárkit túlszárnyalhatnak..."
Habár Fernando Alonso a tegnapi Olasz Nagydíjon 27 pontra növelte előnyét Kimi Räikkönnel szemben és ha a hétvégén megrendezésre kerülő Belga Nagydíjon legalább három ponttal többet szerez mint McLaren-Mercedeses társa, akkor már az évad előtt a Formula-1 történetének legfiatalabb világbajnokává válhat.
Az egykori F1-es pilóta, Jackie Stewart azonban úgy véli, hogy Kimi Räikkönen a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője. "Azt hiszem, hogy jelenleg ő a legdominánsabb versenyző, Alonso és Schumacher előtt. A McLaren az év autója! Ha Alonso okosan cselekszik, amit meg is tesz, akkor ő fog nyerni." – véli a skót úriember, aki három bajnoki címet szerzett. Mielőtt visszavonult.
"Jó, ha az ember a csúcson tudja abbahagyni, és Michaelnek meg volt erre a lehetősége. Az embert az alapján ítélik meg, amit az utolsó napon mutat a vetélytársak ellen – és a sport kegyetlen. Egyik napról a másikra sztár lehet valaki. Akkor is, ha valaki hét bajnoki címet szerez – vagy négyet mint Alain Prost – valaki könnyen túlszárnyalhatja."
Médiapartnereink -
G_ArchAngel #26065 24 éves... -
Szerintem az is tréfás volt, amit sennáék műveltek.
Mindenesetre alóka még csak 21, ha jól tudom.
Innen, 30-ról lényegesen elnézőbb vagyok vele ifjú kora miatt.
Én sem voltam úgymond diplomatikus annyi idősen. -
egyébként Én is Raikönnen-t favorizálom:) az, hogy ebben az évben ilyen peches, az más dolog. Ennek ellenére Alonso-t is tisztelem és becsülöm a pilóta-munkája miatt, de az ilyen nyilatkozatok után (hangsúlyozom, hogy a korábbi alapján és egyébb hallomások alapján) ,csak azt tudom mondani, hogy elszállt vele a ló egy kicsit. Bár még mindig jobb ez a fajta "kakaskodás", mint az amit anno Prost és Senna művelt (nevezetesen az mikor ölre mentek:)) -
G_ArchAngel #26062 vagy megelőzi, vagy darabokra töri...
nem volt teljesen Kimi az agyánál, ez látszott, mert azthiszem a 370km/h-s hivatalos rekordot is ekkor futotta...
Kicsit a régi MS-re emlékeztetett: "vagy győzök, vagy pusztuljon mindenki..." -
Hát, ha lett volna még 15 xtra kör, akkor huán defekt, vagy csere.
Iceman vagy lenyomja alonsot, vagy nem. -
Így rendben van.
Tényleg hülyeséget mondott. -
na, hogy beleszóljak ebbe a kis vitába:)
szerintem "hülyeséget" nyilatkozott Alonso, hiszen a jogtalan előzés után visszaengedte maga elé Őt Raikönnen. Hogy ezekután mi történik azt nehogy má Ő döntse el! méghogy nem szabad a szélárnyékban maradni, mer az nemér:)))
Most ezt a lentebbi idézet alapján írtam és megkövetek mindenkit, ha nem ez volt a nyilatkozata:) de ez alapján kb ennyi a véleményem róla.... -
G_ArchAngel #26058 azért egy tény: megértem a Ferrarit, hogy MS után a legjobb pilótát szeretnék a csapatokba...
amit művelt Kimi a talicskájával, az elképesztő volt: 22 másodpercet kapott Montoyától - ha nem pördül meg és nem megy szét a gumija, akkor kb. 10mp-cel veri a mezőnyt...
Az ahogy elment Trulli mellett, pfff... mintha állt volna a Toyota..., elég lett volna ha nem pördül meg, akkor Fisicó is összepisilte volna magát:)
Most a Jégembernek kicsit lehúzták a rostélyt, jó lett volna még 15 extra kör, szerintem Alonso és Montoya is kavicságyban végezte volna, ha nem húzodnak le időben:DDD -
Nem is arra válaszoltál, amit írtam. -
engem teljesen hidegenhagy kiről mitgondolnak senkit nem anyáztam itt nem is fogok, alonsot utálom és? szabad jogom, mercit imádom és? szabad jogom akinek meg nemteccik az ne olvassa ennyi nehogymá azlegyen amit pár ember mond ennek az a kedvence annak meg az, most ezzel miagond nemfogom az alonsot húde kedves ügyes voltál szavakkal illetni hanemaz -
Ha normálisan tudnál vitázni, nem lenne baj.
Meg ha lenne normális vitatémád.
Kérj meg egy felnőttet, hogy olvasson vissza párszáz hsz-t!
Lehetőleg ne valami mercifant!
És kérdezd meg, mit gondol erről az Istencsászár gyerekről!
Meg fogsz lepődni. -
jóhát énmost nemkezdek el veled vitázni mercsak énhuzhatom a rövidebbet -
Tökmindegy, a lényeg a lényeg.
Mást sem teszel, mint alonsora fröcsögsz és nyilvánvalóan most is lesz magyarázatod, hogy miért is teszed. -
ha tudnád nemarra irtam hogy szánalmas hanem mer monacoban 2szer levágta 2szer még annyit sem tett hogy maga elé engedje ezmeg itt sir hogy kimi levágta ésmég vissza is engedte.....
.jpg)