182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #26097 Hát ezzel a ringyó Andreával már minden tököm tele van,csodálom ,hogy te miért is nem unod?attól,hogy Suminak idén semmi nem jön össze még nem azt jelenti,jővőre nem lehet vb,de még azt sem,hogy nem ő a mezőny legjobb pilótája még mindig...
A multkór már megkértelek,lehetőleg mellőzd ennek az ostoba luvnyának a nagyon okos írományainak belinkeléset,mert sztem nem csak én unom......... -
a remény hal + utoljára :) -
hátnem :/
koccantam Fisichellával, miután megsérült az első légterelő szárnyam. Ezt követően ki kellett mennem a boxba, ami megváltoztatta a versenystratégiámat. Sokat küzdöttem Mark Webberrel, és a csapat a kiállások során hozzásegített ahhoz, hogy elé kerülhessek vissza.”
„Mindezek mellett volt egy kis gondom az autó egyensúlyi beállításával is. Már a parc fermében láttam, hogy az első kerék mögött, az alsó lemezre szerelt légterelő időm meg volt sérülve, ami pedig a felfüggesztésre nézve is rossz hatással volt. És ami pedig a pályán történt, az végleg felborította az autó aerodinamikai viselkedését és egyensúlyát.” -
Szegény kockának megint nem jött be ez a futam. -
Az osztrák Christian Klien vehet részt a Belga Nagydíjon is a Red Bull Racing színeiben .... nagyon úgyfest jövőre őlesz a 2. számú -
jó őlesz 100% nyugi a rönó topicba nyomasd a gyönyörű képeit -
jolvan eléglesz -
remélem idén Fernando Alonso lesz a világbajnok
-
ezt nem tudom, ezt a Senna vs. Irvine dolgot is csak onnan, hogy az F1 Racing magazin márciusi száma 2 oldalon át foglalkozott vele, le van írva a 'párbeszéd' amit egy szemtanú örökített meg
este le tudom fényképezni és feltenni, ha kell -
Schumachernek is sokszor beszólt, mer bizony ő is sokat odapakolt neki, amit nem tudodtt elviselni az önérzete -
akkor Prost-tal csak rosszban voltak? mer azt tusom, hogy volt egy kényes szitu, amikor egyik sem engedett és kicsúsztak a pályáról. kiszálltak a kocsiból és kicsit lögdösődtek, meg asszem pofonszerű dolog is lezajlott, de mindkettőn rajta volt a bukó még, szal csak amolyan "mit képzelsz, ki vagy te?" affér volt. Ez Irvine és Senna között zajlott? pedig Én úgy emlékeztem, hogy Prost-tal. -
senna irvine-t pofozta fel :) -
akkor valaki mással pofozkodott Senna:) de az volt, az tuti! -

-
Sosem mentek ölre! -
:) -
igaza van. le kellett volna parkolnia a pálya szélére majd mikor a következő körben megérkezik alonso szépen lassan utána indulni.;) -
sziasztok én imádom az F1-et nem igazán szurkolok senkinek de szerintem kimi szemmelláthatóan most jobb 1 hajszállal mindenkinél -
Na persze!
A mi Zsoltink is tárgyalt több csapattal is... -
Tuldképp tényleg az a kérdés, hogy Massa másodpilóta lesz-e sumák távozása után is. -
Pizzonia beindult -
G_ArchAngel #26076 simán lehetne a srác a Szerencsejáték Rt. kabalája: "Legyen állandó szerencséje, mint Fernandónak!" -
Szerintem az nem Massa lesz.. -
-
G_ArchAngel #26073 hát, kicsit több Ferraris év van MS alatt, de ha véletlenül a kissrác 3-4 alkalommal elkenné "véletlenül" az öreg száját, akkor lehet, hogy idényközben kellene visszavonulnia:)
De még kitudja, mit hoz a jövő? Lehet Massa a csiszolatlan gyémánt... -
Ennek a 'jol megmondom a frankot' iranyzatnak a csucsa azert, valljuk be, Lauda :) Megegett egy kocsiban, a seggerol atvartak a bort az arcara, es ettol ugy megokosodott, hogy egyre nyomja magabol az okossagot ;) -
G_ArchAngel #26071 azért Jackie-t nem kell egylapra venni a nyeretlen pilótákkal, mögötte van tapasztalat és teljesítmény... -
Mókás lenne, ahogy elkeni a kissrác száját ugyanazzal a verdával. -
Azert mielott Schumacher vissavonul, megneznek 1 idenyt ahol Räikkönnel egyutt terelgetik a piros autokat :) (csakis Michelin gumikkal persze :PP) -
Én is azt látom, hogy sumi erő felett teljesít továbbra is. -
ezek a volt f1es pilóták nagyon okosak mostanában csakugy dől belőlük a hülyeség
remélem jövőre sumi ujra a toppon lesz és rácáfol ezekre mert mostsem velevan a baj ahogy bari mondta jobb sumi mint valaha hanem a kocsival.. -
G_ArchAngel #26066 Stewart: Michaelnek a csúcson kellett volna visszavonulnia
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.09.05. 08:59]
"Bárkit túlszárnyalhatnak..."
Habár Fernando Alonso a tegnapi Olasz Nagydíjon 27 pontra növelte előnyét Kimi Räikkönnel szemben és ha a hétvégén megrendezésre kerülő Belga Nagydíjon legalább három ponttal többet szerez mint McLaren-Mercedeses társa, akkor már az évad előtt a Formula-1 történetének legfiatalabb világbajnokává válhat.
Az egykori F1-es pilóta, Jackie Stewart azonban úgy véli, hogy Kimi Räikkönen a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője. "Azt hiszem, hogy jelenleg ő a legdominánsabb versenyző, Alonso és Schumacher előtt. A McLaren az év autója! Ha Alonso okosan cselekszik, amit meg is tesz, akkor ő fog nyerni." – véli a skót úriember, aki három bajnoki címet szerzett. Mielőtt visszavonult.
"Jó, ha az ember a csúcson tudja abbahagyni, és Michaelnek meg volt erre a lehetősége. Az embert az alapján ítélik meg, amit az utolsó napon mutat a vetélytársak ellen – és a sport kegyetlen. Egyik napról a másikra sztár lehet valaki. Akkor is, ha valaki hét bajnoki címet szerez – vagy négyet mint Alain Prost – valaki könnyen túlszárnyalhatja."
Médiapartnereink -
G_ArchAngel #26065 24 éves... -
Szerintem az is tréfás volt, amit sennáék műveltek.
Mindenesetre alóka még csak 21, ha jól tudom.
Innen, 30-ról lényegesen elnézőbb vagyok vele ifjú kora miatt.
Én sem voltam úgymond diplomatikus annyi idősen. -
egyébként Én is Raikönnen-t favorizálom:) az, hogy ebben az évben ilyen peches, az más dolog. Ennek ellenére Alonso-t is tisztelem és becsülöm a pilóta-munkája miatt, de az ilyen nyilatkozatok után (hangsúlyozom, hogy a korábbi alapján és egyébb hallomások alapján) ,csak azt tudom mondani, hogy elszállt vele a ló egy kicsit. Bár még mindig jobb ez a fajta "kakaskodás", mint az amit anno Prost és Senna művelt (nevezetesen az mikor ölre mentek:)) -
G_ArchAngel #26062 vagy megelőzi, vagy darabokra töri...
nem volt teljesen Kimi az agyánál, ez látszott, mert azthiszem a 370km/h-s hivatalos rekordot is ekkor futotta...
Kicsit a régi MS-re emlékeztetett: "vagy győzök, vagy pusztuljon mindenki..." -
Hát, ha lett volna még 15 xtra kör, akkor huán defekt, vagy csere.
Iceman vagy lenyomja alonsot, vagy nem. -
Így rendben van.
Tényleg hülyeséget mondott. -
na, hogy beleszóljak ebbe a kis vitába:)
szerintem "hülyeséget" nyilatkozott Alonso, hiszen a jogtalan előzés után visszaengedte maga elé Őt Raikönnen. Hogy ezekután mi történik azt nehogy má Ő döntse el! méghogy nem szabad a szélárnyékban maradni, mer az nemér:)))
Most ezt a lentebbi idézet alapján írtam és megkövetek mindenkit, ha nem ez volt a nyilatkozata:) de ez alapján kb ennyi a véleményem róla.... -
G_ArchAngel #26058 azért egy tény: megértem a Ferrarit, hogy MS után a legjobb pilótát szeretnék a csapatokba...
amit művelt Kimi a talicskájával, az elképesztő volt: 22 másodpercet kapott Montoyától - ha nem pördül meg és nem megy szét a gumija, akkor kb. 10mp-cel veri a mezőnyt...
Az ahogy elment Trulli mellett, pfff... mintha állt volna a Toyota..., elég lett volna ha nem pördül meg, akkor Fisicó is összepisilte volna magát:)
Most a Jégembernek kicsit lehúzták a rostélyt, jó lett volna még 15 extra kör, szerintem Alonso és Montoya is kavicságyban végezte volna, ha nem húzodnak le időben:DDD
.jpg)