182273
  • Punker
    mióta Mika lelépett mert rájött hogy a csapat hulladék, ők csak anyáznak és kezdem rohadtul unni.....
  • Lteebee
    Néha egész normálisak.
    A baj az, hogy a mercidrukkerek hozzászólásainak a fele másról sem szól, hogy érvelnek amellett, hogy alonso mennyire gaz.
    És még ha kéred sem képesek önkritikát gyakorolni.
  • Punker
    mi lenne ha kezdésképpen kivágnánk az összes fanatistát?
  • Lteebee
    "na ezmár tényleg szánalams"

Kiváncsi vagyok, hogyan tudod még fokozni szánalmasságának ecstelését.
    Mindenki tudja, mit gondolsz róla.
    Nem kell mindig bizonygatni, képben vagyunk!

:DD
  • Istencsászár
    jajjjjjjj agyamat eldobom minjá :

Räikkönen először az első sikánnál próbálkozott, de mivel túl későn fékezett, levágta a kanyart - Alonso pedig hasonlóan járt, viszont kevésbé sodródott ki. A McLaren finn versenyzője ezután visszaengedte maga elé ellenfelét, hogy ne büntessék meg szabálytalan előzés miatt, Alonso azonban azt mondja, ezzel csak látszólag egyenlítette ki a számlát.

és a poén:

"Azt hiszem, kicsit sportszerűtlenül előzött, mert miután levágta az első sikánt, előreengedett, de nem eléggé, hiszen a szélárnyékomban maradt, aztán mindjárt újra megpróbált elmenni mellettem a 4-es számú kanyarban" - magyarázta Alonso a verseny utáni sajtótájékoztatón.

"Ez kissé különös manővernek tűnt."

na ezmár tényleg szánalams amit ez a beképzelt majom csinál
  • gPROject
    Nem kellene mindent elhinnetek amit a Paliktól hallotok.
    Ezért sincs sok értelme itt vitatkozni egyesekkel, mert sokan csak a retekről és az ns-ből tájékozódnak.
    Kiminek a boxból kellett volna indulnia, ha rátankoltak volna. Volt már ilyenre példa az idén, nem egyszer.
  • Lteebee
    Sőt!
    Nem az volt, hogy trulli meg utána a másik kanyarnál a másik oldalon rövidített?
    Vagy előbb vágott trulli?
    Szal úgy emlékszem, mindketten kimentek egy kanyarkombón belül.
  • ÁjjLe BoBBi
    vannak ilyen alakok akik színessé és ízessé teszik ezt a topicot és most meg szeretne verni ;)))))))))))
    htx htx :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ha gondolod :)
  • ÁjjLe BoBBi
    há mondom ;)))
  • desigo
    Palik nélkül full unalmas...
  • Gregorius
    Bocs, látom közben visszhangoztam!
  • Gregorius
    De visszaengedte, nem?
  • Skynet85
    Hát ez egyre jobb komolyan esténként ide járok csemegézgetni és hót jó lesz a kedvem jah ha már verekdtek hagy nézzem meg jah és hajrá Bobby!!!!!:)
  • Gregorius
    A műsorvezetéssel nekem sem volt gondom. Persze lehet, hogy abból fakad, nekem szinte teljesen tök mindegy, hogy ki nyer.
    És különben sem az a dolguk, hogy azt mondják, ez milyen szar, az milyen szar.

Én semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy csapat a játékszabályoknak megfelelően játszik. Szóval engem abszolút nem zavart az sem, hogy mit csinált a McLaren a verseny alőtt, ha az legális. Lehet, hogy nem elegáns, de az ellenkezője sem. Azért ez itt nem punch party.
  • Laffite
    fogadni lehet rátok?
  • Kit--Kat
    vissza ebgedte
  • Istencsászár
    vissza? nemláttam deha igen akkor nemszoltam
  • Istencsászár
    amugymeg erősen kétlem hogy időmérőre a régi motorral üres tankal mentki mer akkor jobban elverte volna a népet sokkal eztcsak a rtlesek találták ki vanilyen mint tudjuk kimi 2szer nehezebb kosival eddigis nyertidén időmérőt nemezvolt az első
  • Kit--Kat
    Na azért vegyél vissza magadból és lád át a helyzeteket, Alonos nem bírta elviselni, hogy megelőzik, Schumachernek, már nem volt másmerre helye, és visszaengedte Trullit utána
  • Istencsászár
    hát a alonso monacoi 2 sikánvágása után sportszerüségről nincs szó az f1ben lásd mais sumaher
  • Kit--Kat
    Huuéééááááááá
  • ÁjjLe BoBBi
    képzeljétek! a dávidka meg akar verni!!!44434
  • Laffite
    hát ez tényleg nem egyszerű itt, még végigolvasni is megfelel egy extrém sportnak, nemhogy kézben tartani az indulatokat, szal minden tiszteletem a tiéd...
  • Kit--Kat
    Igen, mert, ha nem vennéd észre, mindííg beadja a kulcsot! Nem megbízható, az, hogy milyen gyors az nem kompenzálja, mivel még a jobbik eset, ha időmérőn derül ki, de mi van ha a futamon???
  • Punker
    látom nem értitek mit mondtam, akkor mégegyszer vagy abba hagyjátok és normálisan irogattok, vagy kivágok mindenkit.....
  • desigo
    Azért az nem volt korrekt,hogy Kimi kocsiját az időmérő után fullra tankolták!Persze az időmérőn még a könnyű kocsival ment.Igaz ez nem tiltott de nem sportszerű a többiekkel!
    A Palikék meg full jól közvetítettek!Legalábbis engem szórakoztatott.
  • Istencsászár
    ja nagyonszarok:D mais nyertvola simán sőt mind2en célbaértek vezető helyen ugyanugy mint multkor..
  • Kit--Kat
    istentelenül szarok ezek a Merci motorok, nem csoda, ha Kiminél befog tellni a pohár és 7re piros kocsiban ül
  • Istencsászár
    no mind1 1et nefeledjünk el mostis 2ős meki győzelem lehett volna meg törökben is dehát ezvan spaban +lesz reméljük
  • Gregorius
    Ahogy gondolod. Én azért járok ide, hogy ellegyek.
  • Gregorius
    Bocsánat, ha úgy érzed, hogy nem tartottam tiszteletben az álláspontodat. Mondd meg hol, és majd javítok a dolgon!
    Én sem azt mondtam, hogy nekem szimpatikus ez a versenyzési mód, de van ilyen, és akkor is van, ha az adott versenyző nem is erre törekszik. Azt hiszem nem nagy kunszt 380-nal nekiszállni az első falnak, ami szembejön, és azt mondani, hogy de én voltam a leggyorsabb. Bár ez sarkított dolog, de rávilágít arra, hogy a versenyzés nem a legnagyobb sebességről szól. És az is mindegy, hogy Alonso mindig második, ha a végén ő a világbajnok.
  • Lteebee
    De ha nem győzte le miért mondaná?
  • Istencsászár
    mondja azthogy ma legyőztem kimit vagy jobb stratégiánkvolt nepedig kárörvendjen máson...
  • Istencsászár
    "Örülök a dobogós helyezésnek, mivel ez volt a célunk. Kimi ma nem volt a dobogón, ami jó hír. Majd kiderül mi lesz legközelebb. Nagyon örültem Kimi problémájának, mivel ezután Fisi és én is könnyebb helyzetben voltunk. Mivel Kimi minden versenyt meg tud nyerni, ezért nekünk minden pont fontos, a bajnoki cím megszerzéséhez." – nyilatkozta Alonso. most rettentű boldog...
  • ÁjjLe BoBBi
    látom elvagytok. nem is zavarok tovább :)
  • Gregorius
    És akkor mi van?
  • Gregorius
    Veled előfordult már, hogy benéztél valamit? Mert az baki. Ilyen mindenkivel előfordul. Ettől még nem mondjuk azt, hogy senki nem bakizik.
  • Lteebee
    A baj az, hogy ha kimi az élen van és megvan a 40 másodperc előnye(amit egyesek a jobb autónak, mások a jobb pilótának tulajdonítanak), elkezd szépen spórolni.

Ma sajna mindenki ezt csinálja.

És ha vezetne a vébében, valszeg akkor is ezt csinálná.
    Ahogy mindenki más is, mert a csapatok nem engedik nekik, hogy másként legyen.
  • Laffite
    Én nem állok egyik oldalon sem. Azt szeretném ha mindíg az nyerné a VB-t, aki a leggyorsabb a pályán, nem szimpatikus az olyan hozzáállás, hogy beosztom a kocsit és majd meglátjuk mire elég. Ezzel együtt tiszteletben tartom azokat, akiknek ez a versenyzési stratégia szimpatikus, de elvárom, hogy az én véleményemet is hasonlóképpen tiszteletben tartsák.