182273
  • Gregorius
    Nem volt, most már az.
    Az más kérdés, hogy értelme nincs.
  • Gregorius
    Mert lehet, hogy úgy vezet, hogy nem dobja rá minden rázókőre a kocsit, és kanyarban sem tologatja az autó fenekét. Az ilyen emberek általában hátrébb tanyáznak, mert úgy nem nagy művészet vezetni, hogy széthajtom a kocsit. Lehet ezt pechnek nevezni, meg lehet a vezetőistílus következményének is. A két megfogalmazás attól függ, melyik oldalon áll az ember.
  • Laffite
    Nem hinném, hogy reális visszatekinteni az 50-es évekre, ahol volt 3-4 esetleg 5 márka egy versenyen és mindenki olyan autót vett magának amilyet akart, vagy amilyenre pénze volt... Sok esetben még idény közben is többféle márkával indult egy-egy versenyző, mint pl Moss is... Nem értem miért hoztad föl most ezt a dolgot.
  • dav1d
    Imola????
  • Lteebee
    És ha velük fordul elő, akkor is bakinak hívják.

Ha valaki megpördül, az hiba.
  • Istencsászár
    tessék 1 példa alonso 1szer volt szorult helyzetben canadában és lám egyből bakizott szal ezzel ez a téma closed..
  • Gregorius
    Nem, nagyon régen az nyert, akinek jobb kocsija volt, régen az nyert, aki jobb versenyző volt, a közelmúltban az nyert, aki a depóban mókerkodott, ma pedig az nyer, aki mindezt a legjobb pakkban összecsomagolja.
  • Istencsászár
    bakija mijen bakija mitnézelte semmi bakija sincs... azér mert nyomja határon mint az űrült és kicsuszik az mindekinal ilyen álloptban előfordulhat sumaherrel is alonsoval is bár neki esélye sincs semmire mer előtte mögötte mindig kméterekre vannak...
  • Giovanni Gatto
    Fordítva, csak el kéne olvasni. Nem azért irritál az RTL, mert drukkolok, hanem azért drukkolok, mert irritál az RTL. Azt hittem elsőre is világos volt.
  • a.carkey
    Mond ezt Fangionak is, mert szerintem ő nem tudta! (Pontosabban most már meghalt, de ha ő technikafüggően nyert 5 VB-t, akkor tényleg sokat számít a technika.)
  • Laffite
    az is csak sakkozás és nem verseny, de még vitázhatunk ezen pár hétig, a lényegen akkor sem változtat, hogy manapság már nem a gyorsaság és előzési tudás a lényeg, elég ha végigmész a versenyeken, a többiek majd úgyis eltaktikázzák, te meg világbajnok leszel... szal nekem csak ez a bajom, tök függetlenül attól, hogy ki vezeti a vb-t és ki nem, mert nekem mindegy ki nyer
  • Gregorius
    Te nem vagy fan, de azért nagyon drukkolsz, csoda, hogy irritál?
    Egyébként Raikkönen tényleg nem jobb, mert akkor nyert volna. És a sok bakija, amit művelt az idei szezonban is ezt bizonyítja, de tény, hogyha ezektől a bakiktól meg tudna szabadulni, akkor az az úgy nevezett pechhe sem lenne olyan nagy, és ott lehetne ténylegesen Alonso nyakán.
  • Lteebee
    Én tudom mire reagáltál és tudom, hogy mit kellett volna másként írnom, hogy ne legyen félreértés.
  • Giovanni Gatto
    Cak azt nem vagytok hajlandók tudomásul venni, hogy az F1 technikai sportág. Vagyis a pilóta és az autó EGYÜTT nyer vagy nem nyer. Soha az életben nem fogja tudni eldönteni senki, hogy bármilyen két versenyző közül ki a jobb/gyorsabb, mert nem létezik két ugyanolyan technika, még azonos csapaton belül sem. Jelenleg az a helyzet, hogy Alonso és a Renault jobb kombináció, mint Kimi és a McLaren. De persze lehet továbbra is elvakultan fikázni bárkit, ha az jobban esik...
  • Lteebee
    Ha kiminek annyi vesztenivalója lenne, mint alonsonak, nem nyomná annyira.
    De nincs neki, mert csak második és az elég biztosnak tűnik schumachert elnézve.
  • a.carkey
    Én erre reagáltam:
    "Őket hívják mázlistának a bénák szurkolói."
  • Lteebee
    Vagyis akinél jobbak a szakemberek, bírja a gumi.
  • Istencsászár
    hátigen kimi erőlködik az 1. helyen is határon megy vagy akárhol a legjobbat akarja a legöbbet és Alonso meg beletörödik hogy kikap mindig no ez a 2őjük közti kül.
  • Gregorius
    Miért kell foglalkozni a kétszámjegyű IQ-sokkal?
    Nem tudnátok egymás láthatóan alulkulturált beszólásait kicsit kevésbé lereagálni? Mindenki tisztában van a másik szellemi szintjével egy-egy ilyen beszólás után, meggyőzni pedig úgy sem lehet.

Egyébként a Renault biztos kihívta volna szerintem is a pilótájukat hasonló helyzetben, mivel van miből engedniük. Egy olyan csapat, aki az élen van, és megengedheti magának, az biztos kihívja. A McLaren nem egy ilyen csapat, hajtanak az első helyért. A szabály tényleg rossz és kész. De ilyen hülyeséget ne mondjon nekem senki, hogy majd a versenyző eldönti, hogy kijön-e. Ez nem az ő dolga. Ha egy Raikkönen agya eldurran azon, hogy milyen apróságokon múlik a verseny, - egyébként teljesen jogosan, hiszen ezek a fiúk órákat köröznek teljesen megfeszített idegrendszerrel, - akkor nehogymár, hogy még ezt a kérdést is a nyakukba varrják. Nincs versenyző, aki épeszűen tudna dönteni a kérdésben. Ez az istálló felelőssége.
    A Bridgestone is biztos kihívja, mert neki sincs semmi veszítenivalója. Negyedik, vagy 5. hely, neki majdnem teljesen mindegy.
  • Lteebee
    Bocs, a bénát a gyártókra értettem(motor, gumi...).

De szerintem kiderül, ha elolvasod, mire reagáltam.
  • Laffite
    a gumik keménységét a csapattaktika határozza meg, és pont erről beszéltem, a sakkozásokról, ne kombináld túl...
  • dav1d
    tévedsz...vedd már észre!
  • Istencsászár
    itt régen nem a kocsirólvanszó:D hanem a 2 pilóta közti kül.
  • Lteebee
    Moderálással kapcsolatban lehet fölnyomni a porosztályon.

Mostantól off OFF!
  • a.carkey
    Szegény Mansell. Olyan béna volt, hogy csak na. De ott volt Schumacher és Hakkinen is. Mansellnek alig volt gumi, kerék és motor problémája. Schumacher első Ferraris évei mind a megbízhatóságról és a tökéletes kerekekről szóltak. Hakkinen is tök mákkal nyert mindig vesztett helyzetből vébét úgy, hogy semmi baja sem volt soha sem a motorjának, és a büdös életben nem kapott 340-nél durdefektet Hockenheimben. Mégis ez a sok béna mégis tudott világbajnokságot nyerni. Schumacher és Hakkinen ráadásul többet is. Úgyhogy ennyit a mázlistákról és a bénák szurkolóiról ...
  • dav1d
    lassabb kocsival + több üzemanyagal Kimi sem bírta volna...
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    látom kezd veled is elszaladni a ló ......
  • Lteebee
    Nem kell megsértődni!
    Napok óta ugatok, neked, de nem veszed észre magad.
    Hát tessék!
  • Istencsászár
    hogyhol alázta be talán amikor mögéért 2 kanyarig birta alsonso azt összeomlott:D ennyit tud... de ő mindent megprobált az a lényeg:D amugymeg megint büszkelehet magára hogy hogy lett 2. igen ez 1 igazi világbajnok hogy azt nyilatkozza interjuban néha ha szerencsémvan akkor nyerek lol röhej:D:D::D:D
  • Lteebee
    És olyanokat írtok priviben, hogy "nem én kezdtem", meg hogy "ugye a másik is kap"!

LOLLOLLOLLOLLOLLOL!!!!!!!!!!!!!!4

Nőjetek már fel!
  • dav1d
    igazság olyan nincs az sgn...
    legalább is te nem ismered!
  • Lteebee
    Azért kaptál büntetőt, mert személyeskedtél.
    És azért csak egyet, mert velem akadtál össze.
    Ha sokat szájalsz, lesz még több is.

A többi mocskosszájúra is vonatkoznak a fentiek.
    Tudjátok, kik vagytok...
  • gabber_saviola
    az mind1 :P
  • Lteebee
    Van, akinek nem kopott rongyosra a gumija és bírja a motorja is.

Őket hívják mázlistának a bénák szurkolói.
  • dav1d
    Ezért Álj le Bobbi simán büntetőt kaphatna:

"mert a két pilótájuk közül mindkettő egy csira szar."

erre válaszoltam és ezért kapok büntetőt , ez nagyon lol :)
  • báttyó02
    de ez már fáj...
  • Laffite
    ilyen erővel ki is sorsolhatnák a versenyek végeredményét, ez a motor- és gumiszabály ökörség... régen az nyert, aki a gyorsabb volt és a boxban gyorsabban cserélt kereket... ma az nyer, akinek nagyobb mákja van, akit nem fingatnak ki a motor- és gumiszabályok, aki végig tud menni egyáltalán ilyen szabályok mellett, aki bevállalja és kockáztatja az életét, szal mivé vált ez az egész...??? nagy kár érte, hogy a versenyek már a sakkozásokról szólnak és nem a tiszta sebességről és előzésekről... :(
  • gabber_saviola
    autósport ez .......
  • a.carkey
    Micsoda logika! Az év elején meg a Renault volt gyorsabb. Van ez így. Ráadásul 30 pontot + 10 úgy zsebelt be idén a Renault (főleg Alonso), hogy Kimi vezető helyről esett ki vagy kicsúszott Montoya. Ennek ellenére még most is félnek, hogy Kimi nyerhet ...