182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha itt lettél volna, vágnád miről beszélek.
G_ArchAngel tudja :DDD -
gondolkozzatok el ha a nézettséget akarják növelni akkor hozzanak megszorító szabályokat mittudomén pl: egyenlő erős kocsik ( ez hülyeség de példának jó ) és máris jobbak a futamok.. egy akkora csapat mint a Ferrari nemfog poénból ultragagyi kocsit csinálni esni, kelni, minden 2. futamon kicsuszni meg a gumikkkal szarakodni csakhogy a többen nézzék a forma1 et.....
Hogy miért nincsenek elkeseredve miért nem sirnak? vannak ők akkora csapat hogy megoldják ezt a problémát és nem kezdenek itt el sirni hogy jujjdeszar -
ez a nézettségér eladás akkora márbocs "akkora hülye szöveg" hogy addig mondjátok hogy a végén el is hiszitek... -
tudjuk hogy utálod a merci drukkereket hogy ők mekkora láma nép de nemkéne minden mondatba belefűzni hogy csinálják ezt meg azt meg ilyan meg olyan népség.. köszi -
Ha 1998-ban Villeneuve v. Williams drukker vagy, szintén hánysz, ha 1988-ban Piquet és Lotus fan, detto. A technikai sportok ilyenek. Szvsz zéró összeesküvés volt ... -
G_ArchAngel #27789 miért, tud?
feltartani, azt igen, azt komolyan tud...:PPP -
Nyiri #27788 Az uccso mondatot alairom :)
Amugy remelem vegre megegyeznek a kerekcsereben. Erdekes a multkor Todt azt mondta hogy nem kell kerekcsere. :) Nem ertem. -
Ha eladták, látszani fog.
Mindenesetre szívesen olvasnám ismét a "nem is tud előzni" tartalmú dumákat a merci szurkolóktól.
Az f1 már rég nem szól a sportról, vagy a becsületről.
Mindenki megteszi a maga kisebb-nagyobb taktikai húzását.
Ha eladták a nézettség növeléséért az évet, az mindenkinek jót tett, aki szerepel a cirkuszban. -
Nyiri #27786 Az idiota elmeletem akkor kap igazolast, ha jovore a Ferka ujra a csucson lesz :D -
kimit meg már megvette a ferrari:)))))) -
Nyiri #27784 A Bridge es a Ferka a mostani nyilatkozatok alapjan nagyon biztos a jovo evi bajnoki cimben. Ez nem furcsa? :) Erdekes hogy 1 evig nem birtak csinalni normalis gumit. Jovore meg mar tuti cimszerzest igernek. Oke nem allhatnak neki ugy hogy "UGY IS SZAR LESZ", de azert ez erdekes. Akkor aprilistol kezdve miert nem fejlodtek? Sot meg lejjebb csusztak. Aztan minden szar futam utan semmi elkeseredettseg, sumi, todt mind nyugisan nyilatkoznak.
Lehet sot biztos az idei Ferrari "teljesitmeny" utani elkeseredettseg beszel belolem, de szamomra meg mindig hihetetlen es talan tenyleg eladtak az evet :D
Osszeeskuves elmelet off. -
"olyan nagy tempóval érkezett ki a sóderágyból" :)))))))))))) -
G_ArchAngel #27782 elfáradt a Hídkő...
Kérdés: A következő kellemetlen pillanat a megpördülésed volt a biztonsági autó mögött. Ez hogy történhetett meg?
Schumacher: Azért történt meg, mert a gumijaim már nagyon el voltak kopva, gyakorlatilag barázda sem volt rajtuk. A biztonsági autó mögött ráadásul nagyon lehűltek. Valaki fékezett előttem és nekem is ezt kellett tennem, mert különben beleszaladtam volna. És akkor megtörtént! -
Schumacher: Mondjuk úgy: miután a gumijaim már amúgy is teljesen elkoptak valószínűleg egyébként sem fejeztem volna be a versenyt – legalábbis gumicsere nélkül nem. Emiatt nem is voltam mérges, hogy így alakult. Legalább elkezdhetünk a következő évre koncentrálni. -
gumija teljesen elkopott és hideglett és ezér, ha ott nemcsuszik ki akkor máshol tette volna vagy kereket kelett volna cserélnie mer semmi nemmardt neki belőle -
De miért csúszott ki? -
Nyiri #27778 Mivel elment a kedvem az F1-tol reggel ezert most megnezhettem Sumi kicsuszasat. Collner nem hazudtolta meg magat. -
Baki. -
Nyiri #27776 Igy van meg is buntettek. Figyelmeztetes. Eleg tre baleset. Pont akkor huzodott be mikor mar nem lathatta hogy jon Albers, aki gumi melegites miatt gyorsan jott. -
uh nemláttam eddig alberts és sumi ütközését elég komoly.. nekem tünt csak ugy vagy sumi tényleg elkezdett bal irányba húzódni alberts elé? -
Nyiri #27774 http://tamas13.uw.hu/shanghai.htm -
A lényeg, hogy téma legyen és beszéljenek róla. -
G_ArchAngel #27772 ott a pont! -
G_ArchAngel #27771 McLaren Junior Team 2007-től -
feltartásról meg annyit más hogy valaki a pályán safety mögött csinálja vagy a boxbejáratnál megy 10el... -
Ok. -
Megnéztem a videót, miután elfogadtam az érvelésed és már nem vagyok biztos benne. -
G_ArchAngel #27767 Az igazmondó francia juhász -
anno leirtam hogy miér és tök egyértelmű. -
G_ArchAngel #27765 Te sem láttál még sok tiszta futamot 2 vs 3 kiállással...
Szerintem a végére minimum 15-20mp előnye lett volna a McLaren-nek ezzel a taktikával - mit gondolsz, miért nem verte le őket a víz az időmérő után?
A boxkiállásnál Kimi autójába 1,5× több üzemanyagot tettek - és köztudott, hogy a McLaren fogyasztása a legjobb... -
tudod ez ugyan olyan mint eddigis első kiállásig ő a best azt kijön meki meg marad,marad,marad és ledolgozza és visszajön elé mint ahogy mindig, 2 hét alatt nemfog ennyit gyorsulni 1 kocsi ezt tese hiszed el.. -
Hát ne is hozd, mert azért meg nem kapott, aztán amikor meg máskor visszaengedte utána maga elé, aki mellett elment akkor meg kapott. -
azhogy fisco elé vagy mögé ez nemtéma egyértelmű hogy elé.. -
jóhát hadne hozzam elő a monacoi futamot ki miért kap büntit:)))) -
Esetleg Fisico elé, de nem az élre. -
jóhát !ha! nincsenek ezek a malőrők sokkal később jönnek ki a mekisek és élre állnak.. -
Máskor meg másnak kedvezett a biztonsági autó és még büntetést sem kaptak a mezőny feltartásáért.
Ez is lol.
És ha nem Flavio szól, hogy legyen sc, akkor nem is lett volna? Gondolod, hogy nem küldik be nélküle?
Lehet, hogy ezt csak a paranoia mondatta R.D.-szel. -
G_ArchAngel #27757 LOL!
mondom én, hogy Biatore nagy hamiskártyás - aztán még verik magukat, hogy gyorsabbak voltak - ja, 16 autónál és a Safety Car-nál...
A biztonsági autó nem sokkal később pályára is lépett, mint később kiderült a Renault kezdeményezésére, akiknek versenyzői jóval könnyebb autókkal futottak, így már szinte itt volt az ideje annak, hogy a boxba menjenek tankolni.
„Nem csak az autónk sérült meg, hanem a biztonsági autó pályára lépése a Renault-nak is kedvezett, hiszen már készen álltak a tankolásra, és nem kellett gyökeresen megváltoztatniuk a versenystratégiájukat úgy, ahogy nekünk.” – magyarázta Dennis. -
hát hogy csökkenne már, hát már idén is láttad 7x vb-nak ha rosszul megy az év, még nagyobb szenzáció, mintha idén is nyert volna. Egyébként Kimi értéke sem csökkent sztem, aki képernyőn van egész évben, és mindig ment Alonso-Kimi összehasonlítás. Nem csökkenhet, a reklám és a pénz beszél. -
Dennis filozofikus volt az elvesztett cím után