182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Latszik. hogy nem ertesz hozza, mert nem 5 perccel a rajt elott engedik ki oket a Parc Fermebol, hanem masnap a futam elott reggel 8,30-kor, igy van ido az ilyen munkakra. A Parc Fermeben tilos a javitas.
Javaslom tanulmanyozd a szabalyzatot, . -
Lol te mirol beszelsz ?
Mi nem tartozik ala ?
Nem vilagos neked az a mondatresz, hogy "not do work on the cars" ?
Tehat nem dolgozhatnak rajta. Tilos. -
1., az SG-n életkornak felelőtlenül beállíthatsz mindet, ez a Te bajod, de ha ténylegesen ennyi vagy és hiszel a mesékben, akkor inkább mosolygok rajtad...
2., a rohadtul keményen vett szabályok értelmében az összetört autókból a jó, sérülés nélküli motort hogy tették át a futam előtt jópár esetben, mikor nem akartak 10 helyet veszíteni?
futam előtt 5 perccel mi?:)
3., amikor asszem a Toyotának a motorban vezérlőszelepet kellett cserélni és feltörtek a FIA szeme előtt pár plombát, mert így megmentették a motort, akkor azt hogy csinálták?
hívtak egy apacs sámánt vagy a pitbabe-k esernyője alatt a futamnál?
elárulom, éjjel, a FIA szigorúan ellenőrzött garázsában... -
:D ez ien briatore stilusu próbálkozás Massától, ien hátha bejön:))) -
edeleny #41269 Jol el ment az eleje,(igy van az ha lökdösik az ember kezét.)
Szoval ez vonatkozik magára a Park Fermére.
Viszont az auton nem minden tartozik a Parc Fermé szabályai alá.
-
edeleny #41268 Meg ánakan szabva mihez lehetnyulni és mihez nem.Mint láttuk mondjuk Massanak sem egy rommátört ferrarival kellett felállnia a rajtrácsra Ausztráliában,igy a Renault kasznit is kijavithatják.
Egyébként tudom,hogy sok ember haragját kiváltom,de szerintem azzal az autoval Alonso ment a legnagyobbat ma.
Massa állitása nevetséges,Kb 1 mp-vel hamarabb kezdte meg Alonso a gyors kört mint ahogy leintették a futamot.Ettöl függetlenül Olaszországban van a futam,lehetséges egy kis bünti.
Más nem tudom volt e már ma szo rola,Dávid Sándor,és Gyulám nem volt a helyzet magaslatán ma.A rngeteg hibábol az tesztett a legjobban,hogy Mass még akár a Williamshoz is szerzödhet,Rosberg mellé.
Gondolom Wurz ölébe?
Na meg,majd Sumi ugy dönt,hogy:Holnap jobb lábbal kel,és megnyeri a futamot,majd a futam után kitalálja,hogy mi lesz.
Nincs rajta a neten,hogy a döntés már megvan,akármi is az.Egy ilyen tudásu embernek tudnia kellene,hogy 2 óra alatt nem lehet uj pilotát szerzödtetni. -
Park Ferme
"Ezen a területen tilos bármilyen javítást végezni az autón, vagy tankolni.A parc ferme szabályának bármilyen megszegése a versenyből való kizárást eredményezi."
De itt a hivatalos szabaly is.
"Parc fermé
After weighing during each qualifying session, teams are required to take their cars to a place in the paddock, sectioned off by the FIA, known as parc fermé; they may not do work on the cars, other than routine maintenance, until they are released from parc fermé for the race the next morning."
Sot van egy kiegeszites is miszerint, ha a start elott hozzanyulnanak az autohoz a Parc fermebol kijovetel utan engedely nelkul, akkor az autonak a boxutcabol kell indulnia. (Persze ha ez nem motorcsere mert akkor 10 hely bunti)
De itt valoszinuleg megadjak az elem cserejere az engedelyt, de csak es kizarolag a Parc Ferme elhagyasa utan tehetik meg.
-
de lehet, egyeztetnek a FIA szekértőivel és a versenybírókkal, femérik a kárt és egy elkerített helyen, egy halom szamtanú előtt kicserélhetik az alkatrészeket, amelyeket jóváhagynak...
ráadásul itt még plombát sem kell feltörni, mert a karosszérián kívüli alkatrészeket kell cserélni, a szívás akkor van, ha a középső, nagy motorburkolat is sérült, mert akkor 1 technikusra 3 embernek kell figyelnie, mivel hozhatnak elő a rötyósok a kamionból olyat, aminek már máshogy állnak a légterelői...
szóval éjjel összerakják, hogy a warm-up-on tudják ellenőrízni, de ilyenkor olyan szigor van, mintha agysebészek műtenének... -
Ahhoz sem nyulhatnak ne izgulj.
Csak a futam elotti maradek idoben.
Mit gondolsz miert van elzarva az osszes auto ? Viccbol ?
Aki meg hozza akar nyulni valamiert, pl motorcsere es kikerul az auto a parkfermebol 10 hely bunti.
Nem vihetik ki amugy az elzart teruletrol.
Szep is lenne, hiszen ralehetne tankolni az autora gumitcserelni stb.
Amugy az ujj kicsit fura. :P Az egy masik dolog. :PPPPPP -
A beállításokhoz nem nyúlhatnak és nem ujjíthanak, de ilyen esetkben a kasznit kijavíthatják... -
Nem nyulhatnak az autokhoz, meg ilyenkor sem.
Egy elzart reszen orzik oket. -
Szánalmas ez a Massa... -
Sír a csicska
Végig az ő kamerájából nézhettük a gyors körét és oly távol volt tőle Alonso aki sietett fel, hogy 1 mért kört tudjon menni hogy vicc amit ez állít... -
Háááááát akkor lett volna nem mákos ha elszáll, de ez nem történt, szal reálisan látod.
-
egyetértek! -
nekem mindegy, miattam Csita rötyójának is nekimehet, a lényeg, hogy az öreg 8× VB-ként menjen nyugdíjba, a Rajkó meg pizzarakétával szépen összehozhat 7 VB-t 2007-től... -
Raikonnenből nem lesz másodpilóta... ha meg másik csapatban van akkor meg főleg nem. -
dav1d #41256 hát azt baszhatod mert Alonso neve mindenkép ott lessz a végén bármi is történik vele , mint ahogy Montoya eredményei seincsenek törölve 
szvsz Csita... ebben biztos lehetsz , a te neved nem lessz ott :P -
:DDD nem fogja ő elengedni, nem lesz rá szükség sztem!! de kiváncsi leszek azért h ki merre folytatja, és sumi abbahagyja e.... -
mondjuk a Rajkó tuti elengedi a Sutyerákot, ha már megvan a papírja 
no, mindegy ez a sport is akkor volt utoljára tisztességes, mikor a Berni Ecclestone még autókereskedő volt... -
mondjuk kicsit karaj volt az örömüvöltés, mikor Csita gumija lerongyolódott...ű
Micselin nem azt mondta, hogy kiemelten támogatják a rötyót? jól sikerült nekik vazze:))) -
persze, ok, az évvégi eredmény meg Csita nélkül...
-
dav1d #41251 a tavalyi eredmény legyen montoya nélkül 
-
jólvan, az alkesz redbullvodkát ivott, hogy behozta a poleba az ezüstözött trágyakupacot...
nyekkláren reálisan delárózsi alatt muzsikált, a finn valahogy az alkoholt nitrová alakította...
remélem jövőre tényleg felveszi a tüzoltóoverált, mert ezzel a taligával nem fog ember vb-t nyerni...
reméljük holnap szép nagy eső lesz és KRajkó, MSumákker, RKupica befutó, a többi meg hulljon, mint a férges alma:) -
Ricco87 #41249 A spanyol zászló az Real Madrid és spanyol válogatott miatt van:P
A német meg többek közt Michael miatt:P -
vagy a végén mindenki kap :))), és készülhetünk egy Dakarra :DD -
jóhogy ott a spanyol zászló is a logódban :DDDD -
Durva egy futam lezs holnap.
És ha Schuminál vagy Alfonsonál bejön egy defekt, akkor annak annyi. -
hát pedig általában ez szokott lenni :DDDD
szóval nem megalapozatlan :) -
jaja:DD -
Ezt ki lehet... -
dav1d #41242 csak a motorokhoz nem , az javítva lessz -
dav1d #41241 csak a motorokhoz nem , az javítva lessz -
Ricco87 #41240 kösyke -