182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Csá all...
Nemtudja vki lehet -e online nézni/hallgatni az F1-et....
thx
-
Nah 2 körrel volt kint többet.
A nagy jósok bebukták... -

Nem lett egy Outrageous szintű ;) -
nc -
driftelt:) -
Schumi ugyanígy vagdosta a kanyart a magyaron... :D
szerk.: és ő nem kapott büntit... -
Most megint megérdemelne egy büntetést. Ha nem vágja a sikánt nem előzi meg a BMW-t de gondolom biztos csak én láttám. -
Tartsd meg magadnak... -
Elmebeteg ****. Utálom... -
Alonso milyet csúszott XD -
Vágom, de még mehetett volna egyet. 1-2 mp körül volt az óra amikor beért. -
az már megkezdett kör volt. azt akkor is befejezheti, ha már fél perce 0:00-át mutat az óra.. -
Massa is időn belül fejezte be a körét. -
szerencsétlenkedett??? ok na fejezd abba.... -
futamot lehet majd valahol neten élőben követni?
valami stream címet nem tudtok? -
K.O.
Kimi vs Alonso 1-0 :DDD -
dav1d #41420
-
Mit kapott vissza, hogy sumi szerebcsétlenkedett? ómájgád... ez nem adok kapok, azt a pályán kell, ez elvileg nem olyan hogy te valamit csinálsz kapsz érte, azt majd a másikat is valamikor megszivatjuk... ennyi erővel felesleges büntetni... -
kövezzetek meg nekem tetszik ez az arca^^ -
Most kapta vissza a Monacoi cuccot, igaz meg igy is jobban jart.
-
Nem nyalnak senkinek, sik idióták 1x űen kb:D
Jobb volt a régi időmérő rendszer:/ -
http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=15272
"Senkit sem tartottam fel" - mondta Alonso, aki mögött Felipe Massa belső kamerás felvételét sugározták az ominózus esetről. "Szeretem a sportot, szeretem a rajongóimat, hiszen rengetegen látogattak el Spanyolországból, ám többé nem tartom sportnak a Forma-1-et."
"Ha megnézzük a videofelvételeket, és valaki azt állítja, feltartottam Massát, akkor az hatalmas gond lehet a jövőben, hiszen számos ilyen esetnek lehetünk szemtanúi az időmérő edzéseken. Ha ez feltartásnak minősül, akkor nem tudom, miként fogunk versenyezni ma, ha valóban ez a minimális követési távolság."
-
amigogo #41414 már megint nyalnak a ferarrinak -
elég vicces.... -
muhaha valakit kiütöttem
-
háhá most hallom megbüntetétk alonsot, úgy kell neki, hülye köcsög! -
há én ferrári drukker vok, de h ennek köze nem volt a feltartáshoz az tuti, kb lehet hallani ahogy öblöget a parabolikában....:S -
Utolsó kanyarban vagyis a parabolikában, Massa szúrta el. -
dav1d #41408 egyértelmű kigyorsítási hiba az utolsó körben , nah fogyi massa ez a reklamáció nem volt szép dolog
-
Hú de feltartotta :))))) -
nem sok feltartás látszik benne. még a kamera torzításait figyelembe véve sem.. -
hm hát közük nem volt egymáshoz ez alapján:D
kitalálhatnának valami értelemeset ienekre az időmérőkön mert bárkit meg lehetne büntettetetni ezután:S -
Itt van a vitatott kör Massa autójából. -
bezony -
teljesen igazad van!!
-
igen, de ott benne is volt ez a pakliban, itt meg azért annyira nem tudnak azzal játszani h mikor hozzák ki a verdát....sajna ez lett az átka annak a sok barom szabálymódosításnak, nekem spec sokkal jobban bejött a régi, ott jobban kijött az is h ki a legjobb -
a látottak alapján mindenki elsimeri szerintem (még a non-Alonso fanok is), hogy nem tartotta fel Massát (kivéve a nagyon elvakultakat).
És itt jön be a telemetria, ami talán tényleg az ellenkezőjét mutatja, de ezt mi soha nem fogunk látni..
A lényeg, hogy a 10. helyről indul, vissza úgyse teszik az 5.-re. Vitázni lehet rajta, hogy ki hogy látta, vagy ki hogy szeretné látni, de változni nem fog a dolog.
Most ez az évad olyan, mint egy rossz focimeccs, ahol a bíró próbál szerepelni a legtöbbet... -
Ja, volt tömeg a végén tisztességgel XD -
Tenyleg ?
"Nem ez volt az egyetlen büntetés az időmérő után, ugyanis a felügyelők a Renault versenyzőjét, Giancarlo Fisichellát is megbüntették, mert feltartotta David Coulthardot az edzésen. Ezért törölték a három leggyorsabb körét, ezzel pedig az ötödikről a tizedik helyre került az olasz."
-
edeleny #41397 Aki nem tegnap kezdte nézni az F1-et,az emlékszik a régi 12 körös idöméröre,ott a végén 20 auto probált javitani,a harmada fel,a harmada le vezetö körön volt,és volt aki gyors körön.Sokakat feltartottak,de hivatalos panasz,pláne bünti soha sem volt.
Ez a feltartottak a legjobb duma,a saját balfaszságomra.