182273
  • sharpshooter #41112
    Hivatalos: David fodrásznál volt!
  • MrTressy
    Na idáig 2/3 már csak Ms neve mellett van kérdöjel
  • DJ Bee18
    sztem ennyi volt, biztos visszavonul... Raikkonen-Kovalainen csata nagy lesz, k*csög finnek :DDD
  • Count Adyn
    ámen:D
  • DjDano
    Jövőre Raikkönen a Ferrarival és Kovalainen a Renaultval csatázik a VB címért, Alonso meg füstölöghet a Mekivel :D
  • DjDano
    Az első két belinkelt hír már tényleg hivatalos, sőt az is hogy Nelson Piquet Jr. és Ricardo Zonta lesznek a Renault új tesztpilótái... bár szerintem a 3. is igaz ;)
  • kulabácsi
    persze-persze:)))))))
  • Istencsászár
    jajj... miért kell halál komolyan venni, mintha nem direkt irtam volna oda, ez volt a poén:)
  • kulabácsi
    jah:))
    szal ebből mostmár biztosra mehetünk:)
  • Ch_Slater
    Webber megfigyelése mégjobb.. :D :D
  • kulabácsi
    A lap azzal támasztja alá állítását, hogy amennyiben Schumacher folytatná, a futam előtt közölné döntését, este 18 óra helyett.

háhh ezt most jólmegaszonták:)))
  • MrTressy
    majd ha ua ez kilesz irva f1.com-on akkor lesz hivatalos de addig csak szimpla bulvárhir számomra...
  • mflex #41100
    Hivatalos ide hivatalos oda az lesz a mérvadó amit sumi vasánap mondani fog!
    Wazzeg
  • pauly
    :)
  • sharpshooter #41098
    Hivatalos: Hülye vagy - Bildnek nem hiszünk!
  • Istencsászár
    Hivatalos: Heikki Kovalainen lesz Fisichella csapattársa
    Hivatalos: Flavio Briatore 2008 végéig marad!
    Hivatalos: Schumacher visszavonul
  • edeleny
    A kerék átméröje szabvány,de a felnire nincs.
  • edeleny
    Ron nyilatkozta eme elmés szerkezetröl,hogy azért tilos,mert a szabályok szerint az idömérö után már tilos alkatrészeket cserélni,ha meg hütö akkor alkatrész.
    Legalább olyan nyakatekert,mint a felfüggeztés mint aerodinamikai elem.
  • nearo
    Hááát... nem szabvány kerekekkel mennek? Vagy most hülyeséget mondtam?
  • Count Adyn
    Biztos nem esztétikai okból:D
    Briós ms ről
  • passatgt
    mindenki nfs undergroundot néz,hogy minden karbonból van?:)
  • DJ Bee18
    ja amúgymeg nagyon bénán néz ki :D
  • DJ Bee18
    náluk biztos nagyobb átmérőjű a luk a kerék közepén... és akkor mi van? :)
  • nearo
    "Egyébként hasonló megoldással, mint ami most a Ferrarinál felbukkant, él a Toro Rosso és a Toyota is, ám náluk ez a „burkolat” jóval kisebb, mint az olasz istállónál."
    Hogy lehet a burkolat kisebb méretű? Vagy van, vagy nincs. Vagy nem?
    A másik, meg hogy mozgó aerodinamikai alkatrész. Ennyi erővel tiltsák be a kerekek használatát, hiszen mozognak...
  • Count Adyn
    Török gp n már használták:)
    próbáltak is bele kötni :)
  • Amse
    és ezt teszteken használják vagy ez most új?
  • Count Adyn
    légellenállást csökkent meg hűt ha jól tudom^^
  • Norbi7
    Ez mire szolgál?
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    A Ferrari senkivel nem kötött előszerződést

A Ferrari bejelentésre készül. A csapat az Olasz Nagydíjon felfedi jövő évi pilótapárosának nevét. Michael Schumacher, Felipe Massa és Kimi Räikkönen a legesélyesebbek.

Hónapokkal ezelőtt a Kicker című lap arról számolt be, hogy Räikkönen előszerződést kötött a Ferrarival, amely csak akkor lép életbe, ha Schumacher visszavonul. Ahogyan közeledik az 'igazság pillanata', egyre több részlet kerül nyilvánosságra.

A Ferrari csapatvezetője, Jean Todt arról biztosította a szurkolókat, hogy "nincs semmiféle előszerződés egyetlen pilótával sem." Tehát minden nyitott.

Ha Schumacher marad, és Räikkönen érkezik a csapathoz, akkor Felipe Massának be kell érnie a 'vigaszdíjjal', ami a Török Nagydíjon élvezett elsőbbség volt.

Ezek élvezik hogy hónapokig ezen csámcsogtak? miért nem lehetett akkor kinyögni....
  • sharpshooter #41082
    kivéve a Kiminek, neki felesleges, úgysem mutatna semmit...
  • Count Adyn
    Legjobb lenne ha ien vérnyomásjelzőt is mutatnának akciók közben a pilótáknál:D
  • b-type
    jójez szvsz, ha nagy a gond akkor számít minden perc, a lekérdezés meg időbe kerül, alapvető adatokra (vércsop. gyógyszerallergia, ismert betegségek..stb) még rákerül a sérülések (bár sztem itt a MotoGp versenyzői elsőbbséget kell hogy élvezzenek, mivel azok aztán valóban törik magukat egy pályafutás alatt, de mindegy)
    ez meg ott lesz, ráfrissítik az adatokat és szeva...ha fontos akkor pikk-pakk megvan minden.
  • Istencsászár
    Orvosi nyakláncot kaphatnak a pilóták

Ha az FIA is áldását adja rá, hamarosan újabb eszköz szolgálhatja a versenyzők biztonságát - adta hírül az autosport.com. A korábbi Forma-1-es pilóta Ivan Capelli "Motivegeeks" nevű cége és a Toyota csapatorvosa, Ricardo Caccarelli által közösen kifejlesztett nyakláncot, mely egy benne elhelyezett microchipen tartalmazza az adott versenyző összes orvosi adatát, a legutóbbi versenyhétvégén mutatták be a pilóták érdekképviseletét ellátó GPDA-nak, és nyomban el is nyerte a szervezet tetszését. A pilóták most azt javasolják az FIA-nak, hogy fontolja meg a nyaklánc bevezetését, mert kritikus esetekben akár életet is menthet, ha baleset esetén a beavatkozó orvosok azonnal hozzáférhetnek a fontos adatokhoz, köztük a korábbi sérülések dokumentációjához. A nyakláncban elhelyezett microchip katonai fejlesztés, és a nagyobb ütközések esetén is sértetlen marad, de az eszköz így is mindössze 70 fontba, vagyis kevesebb, mint 30 ezer forintba kerül darabonként. "Dr. Ceccarellivel közösen fejlesztettük ki az eszközt" - nyilatkozta az autosport.comnak Capelli. - "Célunk, hogy csökkentsük az orvosi beavatkozások reakcióidejét. A GPDA tagjai előtt tartott bemutatón a pilóták felismerték ennek fontosságát, ezért úgy döntöttek, levélben kérik az FIA-t az eszköz használatának megfontolására."

Nem mintha értenék hozzá, de ennek mi értelme van? a helyszínen dolgozó orvosok, tudják hogy ki kicsoda, nem olyan sok versenyzőből áll 1 sorozat... szvsz szerintem ez totál felesleges, ha kell lekérdzei azt kész, ehhez minek egy ilyen eszköz... valaki nagyon meg akar gazdagodni ebből...
  • Istencsászár
    Nem... safety car miatt volt kavarodás.
  • DJ Bee18
    Sztem az izgalom a Török pálya érdeme volt. Na az vérbeli versenypálya, ennyi előzést nem sűrűn látunk
  • Istencsászár
    Igyvan... bárcsak ilyen lenne minden évben.
  • desigo
    De várom már az olasz futamot.

Nem is baj,hogy a versenyek végére marad a VB cím:)
    tiszta izgalmas...
  • DJ Bee18
    De kurvajó :)

• reaper4
    láttunk ilyet fordítva is :) amikor sumi 1 körrel le volt maradva... szal: elfogultság nálad :D