182273
  • akyyy
    azt hogy gondolod?
  • nearo
    No, SC nélkül is lehetne most egy jó futam?
  • kulabácsi
    LOL
  • desigo
    Jah
    jópofa:)))))))))
  • akyyy
    most meg szántik a pályát a traktorokkal:D:D:D
  • akyyy
    szétvágja a pályát:) az uj aszfaltot:)
  • Punker
    hogy nem szállt el a kocsival
  • kulabácsi
    jah kicsit veszélyes volt...
  • desigo
    Jól elfáradt a gumi...
  • nearo
    Melyik? Amelyiknek leszakadt a kerekéről a gumi vagy amelyik kikerülte?
  • Punker
    azta mázlista a srác.
  • kulabácsi
    el biza:D
    és ennyit az aszfaltkérdésről, lassan sztem briatore azt fogja nyilatkozni h a szelet is a ferrari rendelte meg!! nevetséges....
  • nearo
    Nah... elindultak.
  • Istencsászár
    Honnan tudod hogy milyen jó Kilen vagy Liuzzi? persze hogy egyformán középszintű kocsival egyikse tud csodát tenni... ez a leg roszabb hasonlítás.. persze Massa meg a legjobb zöldfülü? persze hogy jobb mer olyan kocsiba ül...
  • dav1d
    mert aztán kimi is nagyon kiterült azzal a szarral ... hát nem. ép h nagyobb lett az egoja... majd rájössz .-.
  • akyyy
    *bűr a menü az nagyon ötletes csak eléggé el van rejtve!
  • akyyy
    hát jah, szégyelje magát aki nem tudta megcsinálni se az időt, se azt hogy más "versenypillanat" legyenott, és más néni, mert ami mos tvan kint nagoyn nem tetszik (főleg azzal a sisakkal a kezében

szép szép, de tul sok minden van benne, és nem a minőségre lett menve... :(
  • mflex #41135
    Olasz Nagydíj (Monza)
    Hivatalos Ferrari-nyilatkozatok a pénteki szabadedzések után
    2006. szeptember 8.

A Ferrari a tegnapi elsõ szabadedzésen nem futott mért kört, a másodikon azonban Michael Schumacher a második, Felipe Massa pedig szorosan mögötte a harmadik helyet szerezte meg a BMW-Sauber tesztpilótája, Sebastian Vettel mögött.

Michael Schumacher (idõ nélkül és 2. hely): "Egy kicsit még korai következtetéseket levonni. Még csak péntek van és sokszor láthatjuk, hogy a dolgok gyorsan meg tudnak változni a hétvége során. Azt mondhatom, hogy normális napunk volt. A köridõk most lassabbak, mint a múlt héten és ennek az az oka, hogy a pályán még nincs annyi gumi. Az, hogy most is ugyanaz a motor van az autómban, mint a legutóbbi versenyen, nem hátrány a fõ riválisomhoz képest. Tesztelésen szimuláltuk a helyzetet és nem volt probléma. Természetesen nyerni akarok, de nem hiszem, hogy az a különbség, amit ma láttunk meg fog maradni az egész hétvégén. Mindenesetre szokás szerint mindent bele fogok adni!"

Felipe Massa (idõ nélkül és 3. hely): "Összességében pozitív nap volt. Annak a megerõsítésén dolgoztunk, amit a tesztelésen láttunk ezen a pályán a múlt héten, és versenyképesek vagyunk. Az autó ma is nagyon stabil volt és egyenletes teljesítményt nyújtott - ugyanilyen jó volt a Bridgestone gumik teljesítménye is. Ez azt jelenti, hogy magabiztos lehetek a hétvége hátralévõ részére, ami nagyon fontos mindkét világbajnokságot illetõen."

Ross Brawn, technikai igazgató: "A múlt heti tesztelés jó eredményei után ma csökkentett programot futottunk a szokásos pénteki programunkhoz képest. A fõ feladat az autó és a gumik ellenõrzése volt és az, hogy a versenyzõink ismét hozzászokjanak a pálya állapotához. Ott folytattuk, ahol csütörtökön abbahagytuk, így bizakodó vagyok a következõ két napot illetõen. Az egyetlen probléma az volt, hogy Michael bal hátsó gumijában lecsökkent a nyomás, de ez csak egy apró kellemetlenség volt."

Jean Todt, csapatfõnök: "Monza a második hazai versenyünk Imola után. A szezon végéig már csak négy verseny van hátra és a célunk világos, még ha tudjuk is milyen nehéz lesz elérni. Ma nem futottunk annyit, mint szoktunk, mivel a múlt héten három napot teszteltünk itt. Boldogok vagyunk, hogy a szurkolóink elõtt versenyezhetünk, különös tekintettel a Scuderia Ferrari Club tagjaira, akik egész Olaszország területérõl érkeztek, hogy a Parabolica mellett számukra lefoglalt tribünrõl nézzék a versenyt. Holnap és vasárnap ezen a tribünön a mi gyárunk munkatársai lesznek, ami további motivációt ad nekünk - nem mintha erre szükségünk lenne - ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsuk és olyan eredményt érjünk el, amit nagyon akarunk."

• kulabácsi
    hmm megint el lett baxva a banner nem??? az újságban 14.00-tól van az időmérő....
  • Punker
    "A versenyzők érdekképviseleti szerve, a GPDA elvesztette a türelmét Monzával szemben, amiért a pályán nem hajlandóak elvégezni a szerintük szükséges biztonsági módosításokat. A pilóták úgy érzik, a Variante della Roggiában és az Ascari sikánban veszélyesen közel van a pályához a védőkorlát, és túl sok a kavicsos bukótér, amely rosszabb az aszfaltozottnál. "Minden versenyző egyetért ebben" - szögezte le a GPDA szószólója, David Coulthard. - "Ez a pálya többé nem felel meg a Forma-1 biztonsági követelményeinek, még akkor sem, ha az FIA előírásait teljesíti. Úgy érezzük, ez elfogadhatatlan. A szalagkorlátok túl közel vannak a pályához, a kavicsos bukóterek veszélyesebbek az aszfaltozottaknál, és dühösek vagyunk, mert senki nem tesz semmit." Olaj volt a tűzre, hogy a pálya igazgatója nem jelent meg a GPDA péntek esti ülésén, amelyre pedig meghívást kapott. "Elvesztettem a türelmemet, ahogy a többiek is" - mondta Mark Webber. - "Imádjuk Monzát, de a változtatásokra szükség van." A versenyzők hétfőn állítólag nyilatkozatban fogják kifejezésre juttatni az elégedetlenségüket.

Mai tanácskozásán egyébként a GPDA a Török Nagydíj hétvégéje után másodszor is elhalasztotta az igazgatók megválasztására irányuló szavazást, ezúttal Kínáig - feltehetően azért, mert a Michael Schumacher jövőjével kapcsolatos vasárnapi bejelentésre várnak"
  • Ricco87
    Az utolsó mondatodra ÁMEN:)
  • sharpshooter #41131
    aztán miért?

kupica és rózsahegy is villogott az eleján, tesztre felhúzott autóval, amire nem kell vigyázni Sato is benne lenne az első 3-ban...

ott volt Wurz aki szvsz a tesztpilóták királya, aztán jövőre kap lehetőséget futamokon is - a McLarenben már megmutatta, hogy teliautóval, versenykörülmények között nem jobb, mint egy Klien vagy Liuzzi, csak a technológiának és a kiesőknek köszönhette a 3. helyét...

láttam már pár ragyogó csillagot, akik aztán kihunytak, mint jövőre az Alonzó gyerek a NyekkLárennel...
  • gabor1968
    Én ezt a Vettel gyereket leigazolnám a Ferrarihoz tesztpilótának! Lehet hogy jobban járna mint pilótaként valamelyik kis csapatnál!
  • desigo
    Jah
    megváltás lenne neki...
  • Ch_Slater
    Alonso: "...menjen, ha annyira akar. Marad itt még 20 másik jó versenyző..."
    :D
  • desigo
    Fókuszban téma volt a sumák...
  • nearo
    Nézzünk BK-t?:)
  • desigo
    RTL most!!!
  • kulabácsi
    ott a pont:)))
  • Istencsászár
    :DDDD és akkor mivan? jó versenyek legyenek... a többi lényegtelen, mer ugyis Alonso lesz a szar, ha megnyeri akkor is, ha nem akkor is. Sumi meg az isten, ha megnyeri akkor is, ha nem akkor is!
  • kulabácsi
    jah izgi lenne az tuti, de nem bízom abban h kitaláltak vmit gumiügyben....
  • Punker
    hátha tanultak valamit + izgalmas lenne :)
  • kulabácsi
    sztem nem!! ha esik akkor a ferrarinak semmi esélye....szarok azok a gumik:S
  • Punker
    de jó lenne egy full esős futam :)
  • desigo
    Sport 1 most az olasz futammal foglalkozik....
  • nearo
    Bazz... épp vaicstam...
    szerk.: szóval vacsiztam
  • desigo
    jááááájjj
  • kulabácsi
    :DDDDDDDDD
  • pauly
    :P
  • Punker