182273
  • allock #42520
    jujj, egy idióta kérdés, bár... :]

van rá egy csöppnyi esély, hogy Mika Hakkinen visszatérjen az F1-be valamikor?

• Istencsászár
    A Ferrari 248F1 titka
    A Ferrari a Michael Schumacher (világbajnoki) éra kezdetén az adott év szerint tipizálta versenyautóit. (Ferrari F1-2000, F2001, F2002, F2003-GA, F2004 és F2005)

Idén felhagytak a 'hagyományokkal' és a Ferrari versenyautója a 248 F1-es kódjelet kapta.

248 – Michael Schumacher pontosan ennyi futammal a háta mögött vonul vissza a két hét múlva megrendezésre kerülő Brazil Nagydíjon. (nem számolva azzal a két futammal, amelyeken diszkvalifikálták Schumachert)

A Ferrari már az évadot megelőzően számolt azzal, hogy Michael Schumacher nem hosszabbítja meg a szerződését? Az elmúlt évek során a két név összeforrt, így nem lenne meglepő, ha a csapat ezzel fejezné ki tiszteletét és elismerését a német versenyző iránt.

Érdekes...
  • Count Adyn
    alonso szemöldöke tul vastag, és unszimpatikus habitusa van.
    a verseny szempontjából lényegtelen de van benne igazság
  • Kit--Kat
  • Istencsászár
    Jósólsz ingyé? :D

A címet a pályán nyújtott teljesítményért adják, minden más e téren teljesen lényegtelen. Nem tartották fel, de Massa direkt nem engedte el, cukkolják egymást és mindent megtesznek hogya másikat bemószerolhassa... multkor Massának bajött, most Alonsonak nem, de szóvá tette és habár lényegtelen volt, van benne igazság...
  • Csocso a daffos
    kösszike
  • gabor1968
    Szegény Alonsót feltartották az üzemanyag fogyasztás körei alatt, és még szóvá is tette! Sőt még az a szemét Fiscella is megelőzte multkor a versenyen! Véleményem szerint aki ennyire idegbajos az meg sem érdemli a bajnoki címet! Ő is azok közé fog tartozni akik egyszer egy évben egy jó autóban bajnokok tudtak lenni! (Hill, Villeneuve,stb.)
  • gabor1968
    Ugyanazt néztük! Gondolod, hogy Massa csak a könnyebb autó miat volt gyorsabb? Szerintem meg ugyanaz az üzemanyag mennyisége mindkét autóban! De majd reggel kiderül!
  • Count Adyn
    Legalábbis palik nélkül ne engedjék, a 2 idióta együtt elviselhető:D
  • desigo
    Williams csalódott Räikkönenben

Frank Williams csalódott Kimi Räikkönenben. A csapatvezető úgy véli, hogy a finn pilóta is hibás abban, hogy eddig nem sikerült bajnoki címet szereznie.

"Amikor bemutatkozott a Formula-1-ben arra gondoltam, 'ó nem, hogyan kerülte el a figyelmemet ez a srác?'. Elképesztő teljesítményt nyújtott. Csalódott vagyok, hogy nem veszi elég komolyan a Formula-1-et."

Räikkönen jövőre Michael Schumacher nyomdokaiba lép a Ferrarinál, ami Williams meglátása szerint nem lesz egyszerű. "Michael teljesen más, mint Kimi. Talán Jean Todt tudja majd kezelni őt. Lehet hogy egy beszélgetés segít, de ebben nem vagyok biztos."
  • Istencsászár
    Doornbos megrémült a hotelben
    A Red Bull Racing a Formula-1 üde színfoltja – véli maga a csapat. Humoros beharangozók, móka a sajtótájékoztatón, háromemeletes vendéglátó egység a paddockban, és még lehetne sorolni.

Suzukában az 'újonc' Robert Doornbost tréfálták meg. "Robert Doornbos a saját bőrén tapasztalta meg, hogy egy Red Bull versenyző életében derült égből villámcsapásként jöhetnek izgalmas pillanatok. Amikor visszatért Suzuka Circuit Hotelbe, nem találta a kulcsokat." – olvasható a csapat internetes oldalán.

"Arra gondolt, biztos útközben veszítette el. Megkérte a személyzetet, hogy nyissák ki az ajtót. Meglepődve látta, hogy az ágy, az ágynemű és a ruhásszekrény is fel van dúlva."

"A holland arra gondolt, hogy őrült rajongók tették, akik a parkban megtalálták a kulcsokat. Ettől a gondolattól félni kezdett, ezért összepakolta maradék holmiját, hogy egy másik szobába költözzön, amikor felbukkantak a Red Bull versenyzői, akik a hasukat fogták a nevetéstől. A csapat irodájában megtalálták Doornbos kulcsait, majd rendetlenséget csináltak a szobában."

:)))))
  • Max 36
    LOLGyulánk már hülyeségben magasan veri Palikot is.Egyébként könyörgöm,akkasszuk fel a GYulánkat!Vagy csak ne engedjék közvetíteni őt a retek-klubosok.
  • Max 36
    Ezt nem is vitattam,ebben nálad a pont,de a Rönyó most már túl megy a jóízlés határain szvsz,ha fordítva lenne,hidd el,én is leköpném a tv-t.
  • Kit--Kat
    Ilyen úgysem lesz Massa lassabb sokkal, főleg versenyben.
  • kulabácsi
    totál egyszerű az eset!!! elöbb hozzák be, sumi kinnmarad, fut pár gyors kört, és csuma
  • Istencsászár
    Ferrari kért tiszta versenyt!, a leg elegánsabb az lenne ha a rajtnál Sumi fordulna elsőként... De ha Massa megtartja ez első helyet, és el is tud szakadni, növelni az előnyét, de valami véletlen során a boxban egyből megelőzi őt Sumi az kicsit vicces lenne.
  • Gabor_(HSF)
    "Kíváncsi vagyok hogy hol fog lelassulni Massa!"
    Miért is kellene lelassulnia?
    Legalább 5 körrel később jön ki Sumi...Te melyik időmérőt nézted????
  • gabor1968
    Kíváncsi vagyok hogy hol fog lelassulni Massa! Sumi plusz egy kört ment az időmérőn, nehogy ez a futamon megbosszulja magát! Ha nem történik semmi malőr akkor símán verik a mezőnyt! Szerintem Sumi, Massa, Alonso lessz a befutó! Remélem! A Toyoták pedig a Renaultok után jönnek majd! Persze ha nem lessz eső!
  • Count Adyn
    az időjárás holnap délután. ugy néz ki délelőtt kis zápor 13-17 óráig napsütés, 20-22 fok egész nap:)
  • Count Adyn
    GYULA:"Alonso-t folyamatosan ver Fisichella"
    Hja már kajak bekékült:D
  • b-type
    Itt egy youtube videó 2001-ből, ami elég katasztrófális volt,..ha jól tom 7 alkalommal állt ki Mika: A vége...
  • bardocz
    meklárenről anyit hogy meg kell húzni csavart!a rönót meg kb eltiltanám pár utamról hogy n hisztizzenek mert ez már szánalmas amit csinálnak
  • G_ArchAngel #42498
    nem volt honnan leromlani, egyedül Kiminek köszönhetik, ha a mezőny első felében vannak, de pedálos gokarttal Ő sem tud nyerni...

a másik gyerek meg csak azért van, hogy 2 autó lehessen a pályán, így 50%-os a leégés esélye, nem 100%...:(
  • G_ArchAngel #42497
    jövőre Lonzika mekis lesz és szeretné, hogy az 1-es rajtszámot vigye az esüstözött bádogra...:)

Hát ne! Ron talicskái lassan az indulás jogát sem kaphatnák meg, nemhogy akármilyen rajtszámot...:)
  • Istencsászár
    Egy hét alatt nem romlik le a McLaren, ezt ugye te sem gondolod komolyan... Itt a gumik döntöttek, jobb a bridge... a nem túl ütős Toyota bejutott, más sem bizonyítja jobban. De ha olvasd a más csapatok nyilatkozatoti is akkor kiderül, hogy a gumi a baj, a gumit cseszték el, vagy csak egyszerűen erre volt jó 1 kör allatt a mislen. A holnapi verseny hosszú, azt hogy hosszú távon ki lesz a jobb majd elválik...
  • Kit--Kat
    Hagyjad már magad, senki sem kért fel a Renault védeőügyvédjének törődj a szedettvedett McLarennel. Komolyan, most megint elolvastam a múltkori a futamtól a cikket, és ilyen romlott el a Mekin, hogy gázadagoló.... Hát komolyan 1 kabaré ami ott megy, ha nem a motor szar be akkor még van 100féle cinkes alkatrész...
    Én komolyan sírnék, ha ilynek a Ferrarival történnének meg.
  • Istencsászár
    Ha már egyik csapatot ilyen ejlzőkkel illetsz, ahol mérnökök, és nagy tudású szakemberek vannak ( megjegyzem mindenhol ) akkor rakd oda hogy a másik banda sem jobb, most név szerint a Ferrari.
  • Max 36
    Azon én is jót röhögtem,hogy felelősségre vonta Fisicot,miért előzte meg.Mi mást tehetett volna,már az első "elszúrt" előzési kísérlete is cinkes volt,ezt a pozicíót nem lehetett volna 5-10 körön keresztül még eljátszani.
  • Max 36
    Hm,Briatore kissé hisztisnek tűnik.Még azt sem tartom kizártnak,hogy Alonso szándékosan sírt-rítt a csapatrádióba:"jajj,most mit tegyek,Felipe feltart"címszóval,hátha egész világ hallja,milyen elvetemült sötétlelkű emberek vannak a Ferrarinál.És titkon bíznak benne,ez majd meghatja az FIA stewardjait,hiszen ő gyorsabban is ment volna,ha nincs előtte ez a kis mitugrász brazíl kölök,pff.Gyökér,köcsög csigazabáló banda,ennyit tudnak.
  • Max 36
    Pontosan.Mentálisan sose volt erős a "kis "spanyol,ahogy ez az idióta Czollner"ujujujj"Gyula becézi.
  • BaliBoy
    Ne fessétek már Briatorét a falra. :))
  • chalezlopez
    Kivétel ha a Renault megóvja a győzelmet, és Sumitól ponto(ka)t vesznek el...
  • a.carkey
    Nem fontos Alonsonak kiesnie, elég ha nem szerez pontot. :)

Vagyis így helyes az állítás:

Ha Michael Schumacher vasárnap nyer, és Alonso nem szerez pontot, eldőlt a világbajnokság: Schumacher világbajnok. Minden egyéb esetben az utolsó futamon döl el minden ...
  • chalezlopez
    Ja bocs, arról nem volt szó, h. Alonsó kiesik...de ha kiesik és nyer Sumi akkor ő a világbajnok.
  • Punker
    miért is? 116-116 az állás, ha Ms nyer kap 10 pontot, Alonso kiesik akkor 0-át és MS vezet 2 futamgyőzelemmel akkor is ha az uccsó futamon fordítva történik.
  • chalezlopez
    Ez nem így van... csak számolj kicsit.
  • Punker
    ha most nyer mindneképp vb, mert a győzelmekszámával full.
  • Pharaoh
    Csak ne essen az esső holnap!!!
  • Pharaoh
    Méghogy feltartotta, ha elengedi akkor alonsó tartja fen Massat, a spanyolak esélye sem votl.
  • M@TriX
    ezek tényleg ennyire hülyék vazz?

az az időmérő elején volt, egyszerűen nem tudott elmenni mellette. ilyenkor le kell lassítania és kész, nem volt gyors körön, szóval nem egészen értem, márha arról az "incidens"-ról van szó ami a 3. etapp elején volt.

biztos volt szó rola, de tegnap olvastam, hogy Alonso Fischo-t okolja a kínai futam elvesztése miatt, mert megelőzte. van még akit nem okolt? magán kívül természetesen, tudtommal pedig ő mondta, hoyg cseréljék a gumit, igaz a renault meg hagyta de az már egy más kérdés.

beszarás