182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ricco87 #42600 magyarul szinte aki beül mclarenbe és nyer egy futamot kedvenc?:Pégondolom nagyon örülsz h kimi ferraris lesz és végre elérhető lesz számára a vb cím..mert ugye ha kimis vagy akkor te is annak örülnél ha vb lenne:) és pont egy ferrariban:) -
HA Fisichella állna ott nem idegesítene ennyire beletörődnék, de már megint Alonso van aki mocskosul nem érdemel meg még 1 ilyen címet.... -
Monoton #42598 áhh összeesküvés elméletek :P
-
jefferson83 #42597 Elég ha rábízzuk a következő futamot a kékruhás ferrari szerelőkre :DD -
Ricco87 #42596 3golyonk van 3lövés...massa kimi és sato...bizakodo vok:) még esetleg ralfot lehetne bevonni bár ö ma is elég elözékeny volt a alonsitoval szembe:S -
Ricco87 #42595 uh télleg:) kimiii is ott van még a ,,tárban":D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
El is hisszük rólad. -
G_ArchAngel #42592 uccsó futam előtt, telefon:
Jean Todt: "Kimi, ugye tudod mi a dolgod...?"
Kimi R.: "Igen főnök meglesz, amit kért..."
JT: "Sok jéggel kérem..."
KR: "Tudom, Alonso rázva, nem keverve..."
-
Monoton #42591 divatE vagy? -
Monoton #42590 "igy tiszta lenne"
jo de akkor Schumacher essen ki a 3dik helyről :DDDDDDDd -
Örülök hogy a központi téma vagyok... Ellene? akkor voodoo babával itt nyomnán... De leglább adnák okot hogy nekem esnének a Sumisok...
De ha nem világos leírom 10.szerre is. McLarennek mióta F1et nézem, Mika, DC, Kimi... Ezen kívül Trulli, Fisco, DC ( RBR ), Webber, Kubica. ennyi. -
Ricco87 #42588 hát azértm ssztem mindenki örülne neki....de nekem az is tetszene ami ma megtörtént csak forditva...alonso alatt elhal a technika schumi meg nyer...igy tiszta lenne -
edeleny #42587 Nem az első eset,mikor Sumi autója a legrosszabbkor hal meg,csak az elmúlt öt évben nem volt rá példa.
Robinak igaza volt a szerencsével kapcsolatban. -
VIlágéletemben nem bírta, már vagy 4éve nyomja a szövegét és mindíg Schumi és Ferrai ellenes volt... -
Erre nincs szükség...Mer Schuminak ilyenre nincs szüksége.... -
te ellen drukkolsz és nem drukkolsz, ez itt a lényeg, minden értelmes ember valakiért és nem valaki ellen drukkol......... -
Monoton #42583 elfogult vagy nagyon
sztem neked most vörös az arcod az idegességtől
tudod: SZÚSZÁÁÁÁ -
Ricco87 #42582 :D nekem is kedevencem lenne ha alkotna braziliában..monnyuk ugy mint tavaly michaelt spaban.. -
Ez a Robi mekkora csíra.... Na de komolyan.... Felidegesít a sok hülyeségeivel. -
G_ArchAngel #42580 Sato:) -
Ricco87 #42579 akkor sok kedvence nincs:P -
"mind1, csak Schumacher és a Ferrari előtt legyen"
-
Ricco87 #42577 szabad e tudni h ki a kedvenc pilotad? -
Ricco87 #42576 elég nagy... -
Nem azt irtam? én nem drukkolok a ferrarinak :D de mind1, mer megint olyanba kötnek bele az ellen drukkerek hogy megint én leszek a hibás mer a ferka most elszurta...
Kimi megint nagyot ment, ez a lényeg, Pedro meg egy nagy 0-a, Hamiltont az utolsó futamra!!! -
JAJA elég béna 
Amúgy meg elfelejtik mindíg, hogy Monzában Alonso csak 3. volt amikor kiesett, nagy különbség... -
Ricco87 #42573 asszem 2001 ota nem volt ilyen -
Hihetetlen bammeg...a forma-1 legmegbízhatóbb motorja egy ilyen sorsdöntő futamon megadja magát... -
G_ArchAngel #42571 2005 után ismét: deja vue...
a hiéna csak a döglött oroszlánnál erősebb... -
jó vicc, de azért pár éve látjuk már hogy neked minden mindegy csak a ferrari-nak rossz legyen szal nem dumálod ki magad...... -
Schumacher finoman szólva nem a kedvencem, de kár hogy így dől el a VB... -
NEm ez az első szóval ne magyarázkodj.... -
Véletlen volt, és mivel ne vagyok VIP nem tudtam szerkeszteni, bocsánat.
Nem vagy Rönós, hanem McLarenes, de a Ferrari vs Rönó csatában az utobbinak szurkolok. -
Ricco87 #42566 ugydöntöttem szolok bill gatesnek h egy tekintélyes összeget utaljon át a kamikazenak azzal az üzivel h :toro alonso...még sato egy esély lehet:D -
Ricco87 #42565 nah most ha én tennék 10000et h michael még világbajnok lesz biztos milliókat kereshetnék:) azér az nem gyenge lenne ha interlagosban alonso kissne schumi meg nyerne...az összes renaultos elbujna:D -

hát ez van,..sz@r ez drukkernek és versenyzőnek egyaránt egy ilyen sokat ígérő végjátéknál..
-
Monoton #42563 jaj haggyadmármagad
feleslegesek az olyan szövegek hogy így + úgy + ha...
ez benne van a versenybe elkell fogadni
a renault is hibázott, ha nem akkor más lenne ...
szvsz nincs ha :P (ezvan) -
McLarennek tök mind1... Úgy is valami elromlik nézde meg az elmúlt 3évben hány féle dolog romlorr el hányféle módon... "Nagyot vezetett ma Alonso" 
"Érdekes, hogy itt mennyire Ferrai pártiak a Japánok és mennyire szeretik Schumachert...."
Vajon miért is?!
BEST OF GYUSZKÓ
Én már nem bírom el, ha megint ez a pojáca lesz a VB, mert már komolyan szégyen...
Másik meg, hoyg megint jön majd 10odamondogatás a Ferrarinak és Schuminak mindamelett, Alonos elhiszi, hogy jobb nála... -
Akkor a Vodafone nagy kolonc lesz nekik, hisz ott már most is sok van. Azt a rengeteg pénzből McLaren sportkocsikat fognak osztogatni a szerelőknek, nem fejleszteni, gyorsabban és jobban ...