182273
  • Ricco87
    magyarul szinte aki beül mclarenbe és nyer egy futamot kedvenc?:Pégondolom nagyon örülsz h kimi ferraris lesz és végre elérhető lesz számára a vb cím..mert ugye ha kimis vagy akkor te is annak örülnél ha vb lenne:) és pont egy ferrariban:)
  • Kit--Kat
    HA Fisichella állna ott nem idegesítene ennyire beletörődnék, de már megint Alonso van aki mocskosul nem érdemel meg még 1 ilyen címet....
  • Monoton
    áhh összeesküvés elméletek :P

• jefferson83
    Elég ha rábízzuk a következő futamot a kékruhás ferrari szerelőkre :DD
  • Ricco87
    3golyonk van 3lövés...massa kimi és sato...bizakodo vok:) még esetleg ralfot lehetne bevonni bár ö ma is elég elözékeny volt a alonsitoval szembe:S
  • Ricco87
    uh télleg:) kimiii is ott van még a ,,tárban":D
  • Kit--Kat
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kit--Kat
    El is hisszük rólad.
  • G_ArchAngel #42592
    uccsó futam előtt, telefon:

Jean Todt: "Kimi, ugye tudod mi a dolgod...?"
    Kimi R.: "Igen főnök meglesz, amit kért..."
    JT: "Sok jéggel kérem..."
    KR: "Tudom, Alonso rázva, nem keverve..."
  • Monoton
    divatE vagy?
  • Monoton
    "igy tiszta lenne"

jo de akkor Schumacher essen ki a 3dik helyről :DDDDDDDd
  • Istencsászár
    Örülök hogy a központi téma vagyok... Ellene? akkor voodoo babával itt nyomnán... De leglább adnák okot hogy nekem esnének a Sumisok...

De ha nem világos leírom 10.szerre is. McLarennek mióta F1et nézem, Mika, DC, Kimi... Ezen kívül Trulli, Fisco, DC ( RBR ), Webber, Kubica. ennyi.
  • Ricco87
    hát azértm ssztem mindenki örülne neki....de nekem az is tetszene ami ma megtörtént csak forditva...alonso alatt elhal a technika schumi meg nyer...igy tiszta lenne
  • edeleny
    Nem az első eset,mikor Sumi autója a legrosszabbkor hal meg,csak az elmúlt öt évben nem volt rá példa.
    Robinak igaza volt a szerencsével kapcsolatban.
  • Kit--Kat
    VIlágéletemben nem bírta, már vagy 4éve nyomja a szövegét és mindíg Schumi és Ferrai ellenes volt...
  • Kit--Kat
    Erre nincs szükség...Mer Schuminak ilyenre nincs szüksége....
  • Punker
    te ellen drukkolsz és nem drukkolsz, ez itt a lényeg, minden értelmes ember valakiért és nem valaki ellen drukkol.........
  • Monoton
    elfogult vagy nagyon

sztem neked most vörös az arcod az idegességtől

tudod: SZÚSZÁÁÁÁ
  • Ricco87
    :D nekem is kedevencem lenne ha alkotna braziliában..monnyuk ugy mint tavaly michaelt spaban..
  • Kit--Kat
    Ez a Robi mekkora csíra.... Na de komolyan.... Felidegesít a sok hülyeségeivel.
  • G_ArchAngel #42580
    Sato:)
  • Ricco87
    akkor sok kedvence nincs:P
  • Kit--Kat
    "mind1, csak Schumacher és a Ferrari előtt legyen"
  • Ricco87
    szabad e tudni h ki a kedvenc pilotad?
  • Ricco87
    elég nagy...
  • Istencsászár
    Nem azt irtam? én nem drukkolok a ferrarinak :D de mind1, mer megint olyanba kötnek bele az ellen drukkerek hogy megint én leszek a hibás mer a ferka most elszurta...

Kimi megint nagyot ment, ez a lényeg, Pedro meg egy nagy 0-a, Hamiltont az utolsó futamra!!!
  • Kit--Kat
    JAJA elég béna
    Amúgy meg elfelejtik mindíg, hogy Monzában Alonso csak 3. volt amikor kiesett, nagy különbség...
  • Ricco87
    asszem 2001 ota nem volt ilyen
  • Bandee1987
    Hihetetlen bammeg...a forma-1 legmegbízhatóbb motorja egy ilyen sorsdöntő futamon megadja magát...
  • G_ArchAngel #42571
    2005 után ismét: deja vue...

a hiéna csak a döglött oroszlánnál erősebb...
  • Punker
    jó vicc, de azért pár éve látjuk már hogy neked minden mindegy csak a ferrari-nak rossz legyen szal nem dumálod ki magad......
  • DjDano
    Schumacher finoman szólva nem a kedvencem, de kár hogy így dől el a VB...
  • Kit--Kat
    NEm ez az első szóval ne magyarázkodj....
  • Istencsászár
    Véletlen volt, és mivel ne vagyok VIP nem tudtam szerkeszteni, bocsánat.

Nem vagy Rönós, hanem McLarenes, de a Ferrari vs Rönó csatában az utobbinak szurkolok.
  • Ricco87
    ugydöntöttem szolok bill gatesnek h egy tekintélyes összeget utaljon át a kamikazenak azzal az üzivel h :toro alonso...még sato egy esély lehet:D
  • Ricco87
    nah most ha én tennék 10000et h michael még világbajnok lesz biztos milliókat kereshetnék:) azér az nem gyenge lenne ha interlagosban alonso kissne schumi meg nyerne...az összes renaultos elbujna:D
  • b-type

hát ez van,..sz@r ez drukkernek és versenyzőnek egyaránt egy ilyen sokat ígérő végjátéknál..
  • Monoton
    jaj haggyadmármagad

feleslegesek az olyan szövegek hogy így + úgy + ha...

ez benne van a versenybe elkell fogadni

a renault is hibázott, ha nem akkor más lenne ...

szvsz nincs ha :P (ezvan)
  • Kit--Kat
    McLarennek tök mind1... Úgy is valami elromlik nézde meg az elmúlt 3évben hány féle dolog romlorr el hányféle módon... "Nagyot vezetett ma Alonso"
    "Érdekes, hogy itt mennyire Ferrai pártiak a Japánok és mennyire szeretik Schumachert...." Vajon miért is?!
    BEST OF GYUSZKÓ
    Én már nem bírom el, ha megint ez a pojáca lesz a VB, mert már komolyan szégyen...
    Másik meg, hoyg megint jön majd 10odamondogatás a Ferrarinak és Schuminak mindamelett, Alonos elhiszi, hogy jobb nála...
  • a.carkey
    Akkor a Vodafone nagy kolonc lesz nekik, hisz ott már most is sok van. Azt a rengeteg pénzből McLaren sportkocsikat fognak osztogatni a szerelőknek, nem fejleszteni, gyorsabban és jobban ...