182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért, az idei technikai "malőröket" - mind Ferrari, mind Renault részről - "annyi balszerencsé"-nek és "többször cserbenhagytá"-nak minősíteni, és ezzel tavalyi-idei(-a Világ örökkévalóságáig tartó) Kimi-féle szerencsétlenségekhez hasonlítani szerintem felér egy felségsértéssel ... :) -
DJ BP #42840 "Az elmúlt esztendőben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán."
Hát e tekintetben épp, hogy a Rönő vesztett... :DD Mi bajuk van ezeknek? -
G_ArchAngel #42839 A Renault jobban élvezte a tavalyi csatákat
Tavaly a Ferrari nem tudott harcba szállni a bajnoki címért, így a Renault és a McLaren-Mercedes küzdöttek meg egymással. A francia csapat idén új ellenfelet kapott, ám ebben a küzdelemben kevesebb örömüket lelték.
"Az elmúlt esztendőben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán." – véli a Renault motorokért felelős igazgatója, Denis Chevrier.
A technika tavaly többször cserben hagyta Kimi Räikkönent, ahogyan idén Alonsot és Schumachert is. "A McLarennel folytatott csaták során többször együtt éreztem a csapattal, most cseppet sem voltam szomorú, amikor láttam, hogy kiesik az ellenfelünk."
"Az elmúlt két hónapban annyi balszerencse érte a csapatunkat, hogy meg voltunk győződve arról, hogy ebből a vetélytársaink erőt merítettek."
A politika rányomta bélyegét a versenyzésre. Az ellensúlyos lengéscsillapító betiltása, illetve Alonso büntetése a Magyar-, illetve Olasz Nagydíjon - Chevrier úgy véli, hogy ezen intézkedések miatt a sportszellem háttérbe szorult. -
Pfff. Kezdenek itt egyesek nagyon szánalmasan gondolkodni. Nagy baj van a fejetekben az F1-el kapcsolatban, ha azt gondoljátok, hogy a pilóták munkája megszűnik mikor kiszállnak az autóból. Ezért nem lesz soha egyik "újonc" akkora versenyző mint a régiek. (Schumit is közéjük véve.) Azon kívül, hogy tudnak a pályán mást nem sokat az autóról.
Jah. És Alonso első vb címe?! Ha az nem ajándék akkor mi. Csak ismételni tudom magam. Szánalmas gondolkodás... ajándák....
A teszteléshez hozzászólva. Az lehet, hogy Schumi az az ember a mai mezőnyből aki a legtöbb időt töltötte a pályán és a legtöbbet tesztelt. Ezzel nem lehet vitatkozni. De. Nem is olyan régen egy spanyol fiatalember akkor sem ment tesztelni amikor lehetett volna... (egy elég hülye indokkal) -
aha akkor magatokat cáfoljátok.... döntsétek már el mibe köttök bele, "Schuminak az ajándékba kapott VB címei" mert ő nem hajtott mint az állat, ez már lassan tényleg LOL... -
edeleny #42836 Valahogy így gondolom én is.
-
Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezője, de kit érdekel? pályán hajtson, brillírozzon a többi magánügy, vagy szívügy stb... nevezzük bárminek. -
és ez hogy jön ide fool? -
Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezője, de kit érdekel? pályán hajtson és én nézhessem a versenyt a többi magánügy. -
és a legkorábban távozó:)
ezt kihagytad... -
Mondat kiegészítés volt. -
Mindnekjki tudja, hogy Schumacher a leg szorgalamasabb, legprecízebb és legösszetartóbb csapatember az F1-ben... Csak az nem aki ellenzőt hord... -
IS... De nelegyél ennyire elfogult... Mindenki látja mi történt... -
edeleny #42828 1, Nem
2,14 év alatt lehet többet tesztelni,mit 2-3-5 év alatt. -
A mérnökök meg a kocsit. -
Hmm te bolond vagy, ingyen VB cím?? Schumi rakta össze a csapatot... Ő 100x többet tesztelt mint a mai pilóták összeadva.... -
DJ BP #42825 khmm khmm, kinek a javára füstölt el? :DD -
hát ha isten igy nézné a kis spanyol is hordhatna maszkot füst ellen
-
edeleny #42823 Ugyan mit nem értenek ezen.
A Kinai futam izgalma után a Jo Isten nézte a futamot,elgondolkodott magában:
- Nem kapott ez már ingyen elég sok cimet tölem?
- Volt már elég szerencséje ebben az évben is.
_Durr a motor!!
-
Pos Driver Team Time Laps
1. M.Schumacher Ferrari (B) 1:15.688 104
2. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:16.811 73
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:17.015 98
4. Badoer Ferrari (B) 1:17.243 76
5. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:17.300 70
6. Zonta Toyota (B) 1:17.488 73
7. Panis Toyota (B) 1:17.801 92
8. Wurz Williams-Toyota (B) 1:18.267 79
9. Karthikeyan Williams-Toyota (B) 1:20.450 61
Hoppá-hoppá!! Hamilton gyerek odatett, Pedro most csomagolhat. Brazíliában te áll rajthoz Lewis! -
-

a belga futam regalább emberi időben van... -
DJ BP #42819 ez nagyon jóó, király 
-
Ricco87 #42818 nah ez egy jo nagyon jo hir:) -
Spa visszatér
A BBC értesülései szerint az utolsó szerződés is aláírásra került Bernie Ecclestone és Belga Nagydíj szervezői között. Így már biztos, hogy Spa-Francorchamps jövőre visszakerül a versenynaptárba.

-
DJ BP #42816 szívás :( -
Tök mind1 mer akkor ebben is egál:), de hülyeség ilyet feltételezni... ilyen gond bárkivel bármikor előfordulhat, ilyen a technikai sport... -
A Ferrarit aggasztja Schumi motorhibája
Még a végén kiderül, hogy nem is Rönónál van szabotőr hanem a Ferrarinál. Mindenesetre tényleg nagyon furcsa. -
Kinézetre/festésre szerintem ez volt a legszebb autó:
Monteverdi-Onyx F1 1990-ben ... -
jó cikk... -
G_ArchAngel #42811 -
edeleny #42810 FW11
Tévedtem 86'-os.Itt kép is van -
edeleny #42809 Sajnos nincs de keresek.
Igen,az még a hagyományos kék-sárga Williams volt,88' -bol. -
fb2 #42808 FW11 az ha jol tudom a 87-88 as evek, vagy regebbi? ha van foto, tedd fel. -
edeleny #42807 Rosberg védelmében,hogy sajna ez a Williams nem BMW.
Voltak Rosbernek felvillanásai,de mikor jól ment akkor a technika nem birta alatta.
Igaz ez az egész évre érvényes a Williamsnál.
Ha jo helyen álltak,(Ausztrália 1 hely,Monaco 3.),akkor meg pusztult a technika,ha uccsok voltak végéig bírta. -
edeleny #42806 Számomra minden idők legszebb gépe az FW 11. -
már most is azok... -
Red Bull #42804
-
G_ArchAngel #42803 jövőre szép ezüst-vörösek lesznek a Vodafone jóvoltából:) -
én csak kinézetre értettem szigorúan, amúgy meg nem a kedvenceim, de szerintem ezek a legszebb mcLaren gépek