182273
  • a.carkey
    Azért, az idei technikai "malőröket" - mind Ferrari, mind Renault részről - "annyi balszerencsé"-nek és "többször cserbenhagytá"-nak minősíteni, és ezzel tavalyi-idei(-a Világ örökkévalóságáig tartó) Kimi-féle szerencsétlenségekhez hasonlítani szerintem felér egy felségsértéssel ... :)
  • DJ BP
    "Az elmúlt esztendőben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán."

Hát e tekintetben épp, hogy a Rönő vesztett... :DD Mi bajuk van ezeknek?
  • G_ArchAngel #42839
    A Renault jobban élvezte a tavalyi csatákat

Tavaly a Ferrari nem tudott harcba szállni a bajnoki címért, így a Renault és a McLaren-Mercedes küzdöttek meg egymással. A francia csapat idén új ellenfelet kapott, ám ebben a küzdelemben kevesebb örömüket lelték.

"Az elmúlt esztendőben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán." – véli a Renault motorokért felelős igazgatója, Denis Chevrier.

A technika tavaly többször cserben hagyta Kimi Räikkönent, ahogyan idén Alonsot és Schumachert is. "A McLarennel folytatott csaták során többször együtt éreztem a csapattal, most cseppet sem voltam szomorú, amikor láttam, hogy kiesik az ellenfelünk."

"Az elmúlt két hónapban annyi balszerencse érte a csapatunkat, hogy meg voltunk győződve arról, hogy ebből a vetélytársaink erőt merítettek."

A politika rányomta bélyegét a versenyzésre. Az ellensúlyos lengéscsillapító betiltása, illetve Alonso büntetése a Magyar-, illetve Olasz Nagydíjon - Chevrier úgy véli, hogy ezen intézkedések miatt a sportszellem háttérbe szorult.
  • BaliBoy
    Pfff. Kezdenek itt egyesek nagyon szánalmasan gondolkodni. Nagy baj van a fejetekben az F1-el kapcsolatban, ha azt gondoljátok, hogy a pilóták munkája megszűnik mikor kiszállnak az autóból. Ezért nem lesz soha egyik "újonc" akkora versenyző mint a régiek. (Schumit is közéjük véve.) Azon kívül, hogy tudnak a pályán mást nem sokat az autóról.
    Jah. És Alonso első vb címe?! Ha az nem ajándék akkor mi. Csak ismételni tudom magam. Szánalmas gondolkodás... ajándák....

A teszteléshez hozzászólva. Az lehet, hogy Schumi az az ember a mai mezőnyből aki a legtöbb időt töltötte a pályán és a legtöbbet tesztelt. Ezzel nem lehet vitatkozni. De. Nem is olyan régen egy spanyol fiatalember akkor sem ment tesztelni amikor lehetett volna... (egy elég hülye indokkal)
  • Kit--Kat
    aha akkor magatokat cáfoljátok.... döntsétek már el mibe köttök bele, "Schuminak az ajándékba kapott VB címei" mert ő nem hajtott mint az állat, ez már lassan tényleg LOL...
  • edeleny
    Valahogy így gondolom én is.
  • Istencsászár
    Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezője, de kit érdekel? pályán hajtson, brillírozzon a többi magánügy, vagy szívügy stb... nevezzük bárminek.
  • Kit--Kat
    és ez hogy jön ide fool?
  • Istencsászár
    Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezője, de kit érdekel? pályán hajtson és én nézhessem a versenyt a többi magánügy.
  • desigo
    és a legkorábban távozó:)
    ezt kihagytad...
  • Istencsászár
    Mondat kiegészítés volt.
  • Kit--Kat
    Mindnekjki tudja, hogy Schumacher a leg szorgalamasabb, legprecízebb és legösszetartóbb csapatember az F1-ben... Csak az nem aki ellenzőt hord...
  • Kit--Kat
    IS... De nelegyél ennyire elfogult... Mindenki látja mi történt...
  • edeleny
    1, Nem
    2,14 év alatt lehet többet tesztelni,mit 2-3-5 év alatt.
  • Istencsászár
    A mérnökök meg a kocsit.
  • Kit--Kat
    Hmm te bolond vagy, ingyen VB cím?? Schumi rakta össze a csapatot... Ő 100x többet tesztelt mint a mai pilóták összeadva....
  • DJ BP
    khmm khmm, kinek a javára füstölt el? :DD
  • Count Adyn
    hát ha isten igy nézné a kis spanyol is hordhatna maszkot füst ellen
  • edeleny
    Ugyan mit nem értenek ezen.
    A Kinai futam izgalma után a Jo Isten nézte a futamot,elgondolkodott magában:
    - Nem kapott ez már ingyen elég sok cimet tölem?
    - Volt már elég szerencséje ebben az évben is.
    _Durr a motor!!
  • Istencsászár
    Pos Driver Team Time Laps
    1. M.Schumacher Ferrari (B) 1:15.688 104
    2. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:16.811 73
    3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:17.015 98
    4. Badoer Ferrari (B) 1:17.243 76
    5. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:17.300 70
    6. Zonta Toyota (B) 1:17.488 73
    7. Panis Toyota (B) 1:17.801 92
    8. Wurz Williams-Toyota (B) 1:18.267 79
    9. Karthikeyan Williams-Toyota (B) 1:20.450 61

Hoppá-hoppá!! Hamilton gyerek odatett, Pedro most csomagolhat. Brazíliában te áll rajthoz Lewis!
  • Count Adyn
  • desigo

a belga futam regalább emberi időben van...
  • DJ BP
    ez nagyon jóó, király
  • Ricco87
    nah ez egy jo nagyon jo hir:)
  • Istencsászár
    Spa visszatér

A BBC értesülései szerint az utolsó szerződés is aláírásra került Bernie Ecclestone és Belga Nagydíj szervezői között. Így már biztos, hogy Spa-Francorchamps jövőre visszakerül a versenynaptárba.

• DJ BP
    szívás :(
  • Istencsászár
    Tök mind1 mer akkor ebben is egál:), de hülyeség ilyet feltételezni... ilyen gond bárkivel bármikor előfordulhat, ilyen a technikai sport...
  • BaliBoy
    A Ferrarit aggasztja Schumi motorhibája

Még a végén kiderül, hogy nem is Rönónál van szabotőr hanem a Ferrarinál. Mindenesetre tényleg nagyon furcsa.
  • a.carkey
    Kinézetre/festésre szerintem ez volt a legszebb autó:

Monteverdi-Onyx F1 1990-ben ...
  • M@TriX
    jó cikk...
  • G_ArchAngel #42811
  • edeleny
    FW11
    Tévedtem 86'-os.Itt kép is van
  • edeleny
    Sajnos nincs de keresek.
    Igen,az még a hagyományos kék-sárga Williams volt,88' -bol.
  • fb2
    FW11 az ha jol tudom a 87-88 as evek, vagy regebbi? ha van foto, tedd fel.
  • edeleny
    Rosberg védelmében,hogy sajna ez a Williams nem BMW.
    Voltak Rosbernek felvillanásai,de mikor jól ment akkor a technika nem birta alatta.
    Igaz ez az egész évre érvényes a Williamsnál.
    Ha jo helyen álltak,(Ausztrália 1 hely,Monaco 3.),akkor meg pusztult a technika,ha uccsok voltak végéig bírta.
  • edeleny
    Számomra minden idők legszebb gépe az FW 11.
  • Kit--Kat
    már most is azok...
  • Red Bull
  • G_ArchAngel #42803
    jövőre szép ezüst-vörösek lesznek a Vodafone jóvoltából:)
  • Kit--Kat
    én csak kinézetre értettem szigorúan, amúgy meg nem a kedvenceim, de szerintem ezek a legszebb mcLaren gépek