182273
  • G_ArchAngel #42721
    nagy görény vagyok, de azt szeretném, hogy Alonzo nyerjen, örüljön, pezsgőzzön, ugráljanak, majd a technikai ellenőrzésen találjanak valamit, ami miatt diszkvalifikálják utólag és MS kapja meg a 10 pontot:)))
  • DJ Bee18
    HAJRÁ SATO :DD
  • DJ Bee18
    fasza, lehet a banner színét változtatni :DD
  • whiskeyman
    én is Sato bá'ban bízok .Anno Takagi volt ilyen autótörő...
  • b-type
    A legjobban az tetszene ha MS elmenne a Renault-hoz, és elverné mindkettőt :)
    végül is az első teljes idényét Renault-l teljesítette és Briattore-val, hát sirály lelépő lenne :D
  • sferrari
    Egyértelmü :D
    Kimi/Ralf elengedi schumit :D
    és kész nincs vita !:D
    Egyébként én Satoban nagyon bízok oly sokszor bizonyította tehetségét! Már több pilóta van akit kilökött mint akit még nem! És ha jól tudom Alonso még nincs meg a gyüjteménybe Milyen szép befejezés lenne neki ha kilökné:D!
    De sajnos ez csak álom Schumi Vb cime azzal füstölgő motorral elszállt:(!
  • b-type
    Ralf esetében szvsz egyértelmű, ő egy ilyen helyzetben nem hozhat érzelmi döntést.
    Kimi egy kicsit más eset, ő meglépheti hogy bizonyos mértékig elvágja magát az F1-ben, hiszen a jövője nagyon rózsaszínnek néz ki..
    az ő helyzetében valószinűleg egyéni döntés lenne...azt viszont nem lehet számolgatni. :)
  • Nyiri
    Ilyen helyzet egyszeruen nem lesz.
    Alonsoek nem fognak kiesni. Az esely nagyon kicsi.
  • BaliBoy
    Hűűű.. micsoda veszekedések lesznek ezen a kérdésen. Már látom.
  • G_ArchAngel #42712
    Összeesküvés elmélet:

Utolsó futam:
    Tegyük fel, hogy az Alonso nincs pontszerző helyen.
    Tegyük fel, hogy MS a második helyen áll az utolsó boxkiállás után.
    Tegyük fel, hogy Kimi vezeti a versenyt, lenne ideje visszaérni a kerékcsere után az első helyre.
    Ezzel a McLaren megszerezné idei első és egyetlen győzelmét, de MS, akivel Kimi jó kapcsolatban van, illetve a jövőbeli munkaadó elvesztené a VB címet...

Szerintetek ebben a helyzetben mi lenne a helyes/legemberibb döntés?

Ugyanez a kérdés Ralf-fal is...
  • Nyiri
    Alonso vilagbajnok. Gratula.
    Orultem volna ha MS vb cimmel bucsuzik de vegulis nem fontos. Igy is O a legjobb.

Egy dolog zavar. Suminak elfustolt a motor bement a boxba es nem kurta le a szereloit, nem rinyalt a sajtonak hogy a csapata utalja. Ezzel szemben a kis spanyol ha nem jott ossze neki valami akkor a a sajtoban rinyalt, hogy mennyire el van nyomva.

Ezert mondom azt hogy barki csak ne O nyerte volna meg. Ha Raiko vagy mas ellen vesziti el a VB-t akkor azt mondom szep volt, de igy kicsit keseru szajizzel hagyom abba az F1 nezeset.
  • [Jakuza]
    Ja, hogy MS miatt jott be a safetycar ?
    LOL.
    Tiszta vezetoi hiba. Utana meg ha nem jon ki, csak egy korrel kesobb akkor nem 3. hanem visszaesik a 12 helyre.
    Regen korrekt volt a szamolas, mert az elotte megszerzett elonyt a futam vegen hozzaadtak a vegeredmenyhez, most meg mintha meg sem szerzett volna 20 mp elonyt egy pilota.
    Ez egy rohej. Szoval ez egy marhasag amit irsz.
    Meg a szerencse kerdesben nehogy parhuzamot vonjal mar, ha kiesik valaki.
    Nalad a kieses az kieses, epeszu embernel, meg nem mindegy, hogy 10,6, vagy 1 nyer e a masik pilotaval szemben a rivalis.
    Ebben a tekintetben pedig Alonso egy makkiraly.
  • edeleny
    A cikk író 96-tol nézi a futamokat,én régebben,és ezért nem szeretem.

Folytatnám a délutáni vitát.
    Én úgy érzem,hogy nem lehet ráfogni egyik pilótára sem ,hogy a szerencse fia lett volna.Amennyit nyert az egyik,annyit nyert a másik is.
    Szép kis matematikai számsort irt fel Jakuza,de nem vett pár dolgot figyelembe.
    Pl. Kanada,ahol Sumi soha sem lett volna második,ha nincs az SC.
    Az Olasz GP is téves,ugyan is ha nincs az a baleset az idömérön,meg a bünti,valszeg első két helyen ér célba.
    Igaz az a szerencse amiért nem kell meg dolgozni,de,nehogy'má szerencsés legyek mert kiesek?

Még egyszer én úgy gondolom,hogy szerencse kérdésben egyformák.Isten adta,Isten elvette.
    Szerintem a saját vezetői hibákból vesztett pontokban van különbség.
    Mig Alonso nem vesztett pontokat,addig Sumi Ausztráliában.és Törökországban is a saját hibájából vesztett pontokat.
  • nemeörgs
    [brutálnagy]
  • nemeörgs
  • nemeörgs
    hy
  • desigo
    Furcsa lesz jövőre,hogy nincs a mezőnyben...
  • Cairass
    Én csak azért nem szeretem Schumit, mert kerek 1 évig nem volt értelme nézni a futamokat a ferrari dominanciája miatt...
    Akkor valahogy megutáltam, de nagyon fog hiányozni!
  • Kit--Kat
    ez pedig tanulságos
    - Miért is övezi ekkora imádat Michaelt... Főleg az anti Schumisok olvassák el....
  • Kit--Kat
    aha
    törvényszerű volt, ugyan ennyire durvá nem, de 1x elkellett jönnie
  • Istencsászár
    2005 hihető volt a ferrari szempontjából 2004 után? na látod, egyszer fent egyszer lent...
  • Monoton
    nahh azért a jövő évi erőfölényeket sztem mellőzzük még

ugye emlékeztek anno a BAR hondára?

• kulabácsi
    énis így látom a dolgot...a renault eléggé megszívta a pilótaszerződtetés terén!! nemtom fisivel mit akarnak:)))
  • Cairass
    Szerintem a következő 2-3 évad Raikkonen dominanciáját fogja hozni!
    A reanult-ok visszaesnek, a McLarenek sajnos nem elég megbizhatóak.
  • Kit--Kat
    AZ hihető
  • kulabácsi
    aztán felébredsz:DDDD
  • Istencsászár
    És a McLaren nyerő csapat lesz.
  • fb2
    Ha Alonso megszerzi a 2.VB't akkor nagyon oruljon neki, mert jovore a McLarent vezeti.
  • Cairass
    ???
  • DJ Bee18
    autómárkára gondolt :)
  • DJ Bee18
    gratulálok...
  • nearo
    Azért sajnálom, hogy így lett vége... bár van egy kis esélye Schuminak a győzelemre, de az a gyanúm, hogy ez már eldőlt. Remélem nem az lesz a brazil futamon, hogy a rönó Alonsoval az élen gyökkettővel megy végig a pályán, hogy még véletlenül se essenek ki, és szerezzenek Alonsonak legalább egy pontot. Ha a konstruktőrök versenyét nézzük, ott is elég az egyik Renaultnak valamelyik Ferrari előtt végezni pontszerző helyen, és már az is megvan.
    Szerintem ez lesz a futamon:
    Schumi mindenképp az első helyért fog menni, a Renault nem is nagyon foglalkozik vele. Annál inkább Massával. A fő cél az lesz, hogy Alonso Massa előtt érjen célba lehetőleg pontszerző helyen. Ha ez sikerül (aminek elég nagy az esélye), akkor meg is nyerték az egyéni VB-t is és a konstruktőrit is.
  • desigo
    Bár sosem csíptem Schumit de most sajnáltam szerencsétlent.
    Nem így kellett volna eldőlnie...
  • desigo
    Mit számolsz itt lol

Nem a minusz pontok számítanak...
  • Cream78
    "csicska Rneault "
    Azé él csapatra nem használnék ilyen jelzőt....
  • Cairass
    Érdemes volt reggel felkelnem! Láttam Schumi hattyúdalát!
    13 után visszanéztem az RTL-en is, biztos kiesett-e?
  • Cream78
    Én nem szeretem se Schumit, se Alonsót de remélem braziliában tiszta lesz a verseny és nem használ piszkos megoldásokat eggyik csapat sem...Bár csak a ferrari érdeke lenne, de nem hiszem, hogy ilyesmit mernének...Ezt már nem nézné el nekik a FIA....
  • nearo
    Lol... én ma reggel erre ébredtem:
    -Ííí..., ott valaki elfüstölt..., SCHUMACHER!!!
  • Ch_Slater
  • Kit--Kat
    Az a cinkes, hogy 1 csicska Rneault meg ver 1 Ferrarit??? Elég cinkis.... Azért még hátha csoda történik....